- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.701
hemen bakiyom bendeYazdımmerdaneni de hazır ettim
Soyledigin kadar degilmis4 Ekim Pazar
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
5 siyah zeytin
5 çatal beyaz peynir
6 dilim patates Kzartması
17:00
2 şiş ciğer
2 bardak ayran
Közlenmiş patlıcan biber salatası
1 ızgara tavuk Pirzola
2 lavaş (çiğ köftecilerinkinden ince küçük)
su: 2 litre
Spor:yok
bende bazen gece tartıştığmizi unutur uyandığımda sarmaş dolaş olurum öpunce falan aklıma gelir biz küstük diye iş işten geçiyorBizde okadar aynıyız ki beyimlen kolay kolay küsmeyiz tartışmayız yıl geçer üstünden amma ilişkimizle ilgili sorunumuz olursa saatlerce tartışırız uzlasamayiz ve ikimizde inat ederiz ilk adımı atmakta☹
En sonki tartışmada hangimiz adım attı hatırlasam ona göre davranacamda hatırlamıyorum
aynen abla da artık bu kere dedi ya dönmez beklycez mecbur hayırlısıBencede 6 ayi olmadan yaptirsaniz iyi olur cnm
Ne kadar küçük
O kadar cabuk iyileşir
Evet öyle olmuş canım haklısınAfiyet olsun ama çok fazla şeker seyler tüketmişsin gün içinde olmamış
Iyi yapmışın cnmiyi geceelr kizlr.
esim hep evdeydi bi ara beraber disari ciktik bi isimoz vardi
nahassa bugun hep evdeydi
yeli elime pek alamadim
gun icinde sadece okuyup alinti yaptim
Bu da iyiymişbende bazen gece tartıştığmizi unutur uyandığımda sarmaş dolaş olurum öpunce falan aklıma gelir biz küstük diye iş işten geçiyor
gicik olmam abla ,niye olayimo daha çek kk de motivasyonu hep tam olur gülüm ondan onu tuttum , sen de bana gıcık ol yüzümü kara çıkar kız sen kazan
yapamadim esim evdeydi bu sefernaptin canim yaptinmi sporu.
demekki gezmeyi sevmiyo3 çocuk muallahım olmayana nasip etsin bunlara can sağlığı versin. Ayaklarımı hissetmiyorum nasıl koşturdum deli gibi ağladı. Eve geldik sırıtıyor şaka gibi
evet abla artti.kimsz kimseye gitmiyo zaten burda sadece magzaya gidiyoz ihtiyac icinizin orada vaka sayisi cok artmis cnm aman dikkat edin
bencede git sarilip barisin.bende dun baristim esimle ..aramiz limoniydiAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Eşimle birbirimiz bu sıra iyi kırdık konuşuyoruz ordan burdan ama el gibiyiz ☹
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
bende inanmam.ama sonucta et parcasi oldugu icin bahceye gommustum bendeBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
gordum gordum
2 lavas disinda guzel mis4 Ekim Pazar
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
5 siyah zeytin
5 çatal beyaz peynir
6 dilim patates Kzartması
17:00
2 şiş ciğer
2 bardak ayran
Közlenmiş patlıcan biber salatası
1 ızgara tavuk Pirzola
2 lavaş (çiğ köftecilerinkinden ince küçük)
su: 2 litre
Spor:yok
allah kolaylik versin abla.insalalh uyursunAbbas sabah 5 de ayakta kizlar
Yattim ama bakalim uyuyabilecekmiyim
Yarin herkes eksi olur umarim
Iyi geceler hepiciginize
ben aci biber yiyorum bu ara.wc sorunu birakmiyo insandaAy bakamadım kızlar küçük durmadı büyüğün banyosu yemeği derken hiç girmedim. Benim wc sorunu devam ediyor muhtemelen sabaha kendini gösterecek tartıdaaldığım magnezyum sayesinde çıkıyordum oda artık kesmiyor. Haftaiçi inşallah düzene girer
Hiç kaçırma zaten yarın görüşeceğizhemen bakiyom bende
Yedim tamam sor bi niye yedimSoyledigin kadar degilmis
Ama tabiki bi zehra menüsü gibi degil :))
Utanmadan 2 lavasmi yedin kizzz
Arkandayım tirübünlerde bekliyorumTeşekkür ederim canım size layık olmaya çalışıyorum
Yarına belli olur canım dediğin gibiMenü normal, niye öyle dedinki
Bende 1 porsiyon sarma ne kadardi onu merak ettim :))
Bizi aydinlatirmisin tatlim
@Beyazkugu87
Az önce sinir oldum. Ben koşturuyorum küçük bi taraftan buzluğa koymak için bamya felan vardı onları yapıyorum. Küçük bir sürü yemek varken makarna istedi onu yapıyorum içeri bi geçtim film izliyorPapatyam bende öyleyim ama bu sefer hiç gülesim yok
Canım emziriyorum acıdan korkuyorumben aci biber yiyorum bu ara.wc sorunu birakmiyo insanda
Evde kurumeyve varsa , simdi 1 bar. Sicaksuya islatAy bakamadım kızlar küçük durmadı büyüğün banyosu yemeği derken hiç girmedim. Benim wc sorunu devam ediyor muhtemelen sabaha kendini gösterecek tartıdaaldığım magnezyum sayesinde çıkıyordum oda artık kesmiyor. Haftaiçi inşallah düzene girer
Ohaaaa iki lavaş mı nasıl yaptın o işiHiç kaçırma zaten yarın görüşeceğiz
Yedim tamam sor bi niye yedim
Pek sanmiyorum ama inşallah cnmallah kolaylik versin abla.insalalh uyursun
sabaha dinc kalkarsin
Yatmayacağız bekliyoruzEl etek çekilsin şöyle bi yüz karası menümü sonra yazayım
Abla denedim bunları Ama işe yaramadı özellikle Doğumdan sonra çok zorlanıyorum ama tekrar denicemEvde kurumeyve varsa , simdi 1 bar. Sicaksuya islat
Sabah kalkinca ac karna meyvesini yiyip suyunu ic cnm ustune ilik su
yine sabah ac karna 1 kş saf zeytinyagi varsa ketentohumu yagi yada baska faydali yağ icebilirsin, ustune sicak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?