- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.721
kizimda okula gidiyo hazir o yokken bu haftta ful spor yaparim artikHiç kaçırma zaten yarın görüşeceğiz
aa evet unuttum canimCanım emziriyorum acıdan korkuyorum
Niye yiyecen... Pis bogazligindanYedim tamam sor bi niye yedim
uyyyamasan bile yarin gunduz isten geldikten sonra uyumazsan aksam erken yatarsin sonra duzene binmis olurPek sanmiyorum ama inşallah cnmgec uyumaya alistim
Takımcana nazara geldik kursunmu doktursekArkandayım tirübünlerde bekliyorum
Yarına belli olur canım dediğin gibi
Az önce sinir oldum. Ben koşturuyorum küçük bi taraftan buzluğa koymak için bamya felan vardı onları yapıyorum. Küçük bir sürü yemek varken makarna istedi onu yapıyorum içeri bi geçtim film izliyorbide bana bak bak şurasına diyor ben bi bakarım görürsün sen ye başladım hala sinirliyim haksız olduğunu biliyor o dolanıyor ama ben bu geceyi böyle kapatırım sabaha allah Kerim
Azcik bı adım atsa ben koşa koşa gidicem onu bekliyorumgicik olmam abla ,niye olayim
buda iyi taktik
yapamadim esim evdeydi bu sefer
demekki gezmeyi sevmiyo
evet abla artti.kimsz kimseye gitmiyo zaten burda sadece magzaya gidiyoz ihtiyac icin
bencede git sarilip barisin.bende dun baristim esimle ..aramiz limoniydi
bende inanmam.ama sonucta et parcasi oldugu icin bahceye gommustum bende
gordum gordum
2 lavas disinda guzel mis
gidip bende yazayim menumu
Bencede güzelce okuyalım biTakımcana nazara geldik kursunmu doktursek
Kız daha fazlasını da yerimOhaaaa iki lavaş mı nasıl yaptın o işi
Şimdi o ciğer şişini lavaşın arasına çekmişken lavaşı ne yapsaydım onu kullanıp bi kenara bırakmak olur muyduNiye yiyecen... Pis bogazligindan
Haklısın ablayarin kendine izin ver iyice dinlen cnm
İş iş nereye kadar :))
Günaydın canımgünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepımız için inşallah
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 101.8
Pazartesi 102.8
Fark +1 kg
Bekliyordum zaten sasirmadim. Cumaya kadar toparlayacagim inşallah
amın canımBasin sagolsn cnm ya cok uzuldm genc olmasi dha cok uzuyor Ailesine Allah sabır versim
aynen bogazımdan gıtmıyor ama o eskı yemek yemedıgım haftaya da donmek ıstemıyorum cok saglıksızdıAfiyt olsn cnm, morali bozuk olunca pek yiyemiyenlersensin sanirim.
Allah rahmet eylesin canım
aynen bazen adam akıllı çiğnemeyı unutuyorumAfiyet olsun canım. Dikkat et benimde çok oluyor ya acele yiyorum ondan sanırım
Ooo süpersin canım tebrik ederimgünaydın kızlar. gelirim arada dedim ama fırsat olmadı gelmeye. diyete devam :) 6'ları gördüm en sonunda şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?