- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.781
Bugün ben bozmaya meyilliyim:/ hava bozuk, cnm sıkıldı, is çok bgn(
4
çok mutsuzum nagiş çook öyle böyle değil.... aynaya bakınca ağlayasım geliyo vallaa.... fenayım yani.... ne biliiim bir de bunu deniyeyim dedim... ilk günler zor oluyordu başım teyyare gibi dönüyordu gözüm kararıyordu ama şimdi alıştım gibi... bozmam inşallah....
İyi gunlerr;
Bu sabah : sade nescafe
Bir dilim kızarmış ekmek
Domates
İnce bir dilim beyaz peynir ile yaptım
Arada 2 tane kuru kayısı yedim
Öğle yemeğim 14:00 de olacak suanda bir paneldeyim, sıkıldım ve diyet menümü düşünüyorum :)))
Neorofeedback theory ve montesorri egitimi konu bu konu bitmez :))
noldu kızlar neden moralınız bozuk?
kaptanım lısteyı yazar mısın kım kımden olusuyor bu grup hala tam anlamadım da ben
benim de moralim çok bozuk mesajları okuyunca net bir şekilde anladım ki havadan:) olmaz ama böyle zaten rejim çok stresli bi süreç. irademizi etkileyecek her şeyden kaçınmamız gerekiyor. bu sabah geçen sene bol gelen pantalonumun içine giremedim.okulda da ruh gibi dolaştım hastayım zaten. ama eve geldim mesajları okudum yalnız olmadığımı hissettim.yalnız olmadığımı bilmek bana inanılmaz güç veriyor. hemen bir bitki çayı yapıcam(bir kaşık ballı) bir dizi izlicem biraz dinlenip kendime gelicem! inanıyorum. siz de hemen bir şeyler yapın kızlar. emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.:)
akşama bakçaz artık bir çaresine.... kesin var bu günde bişi...
gelin bu akşam neşemizi artırmak için bir tabak meyve salatası olsun menümüz (karışık meyve ) hadi bakalım herkes sepete bir meyve atsın ben
mandalina diyorum :13:
dün spor yapmadım... yürüyüş yaptım.... Allah tan köpüşüm var sayesinde çıkıp siteler arası tur atıyorum iyi geliyor.... o olmadan önce napıyomuşum bilmiyorum :)
4
köpüşün çok tatlı benim kedim klozete alıştı gözlerime inanamadım dün akşam ikizin teki banyodan sonra kapıyı kapatmış yavrum kedim miyavlayıp balkona çıkmak istedi bi baktım balkonda topraklı saksıya işedi
demokrasilerde çare tükenmez :))) maşallah yaa nasıl alıştırıyosunuz hem de kediyi bravo vallaa.... ben benim sıpaya öğretemedim evde nereye yapacağını.... onun bir yeri var inadına yatsın diye koyduğum yastığa işiyo en son yastığı naylona sardım :))) tükkanda yapmıyor Allah tan dışarı çıkmayı bekliyor.... ayy ilk geldiğinde ona bir peluş oyuncak köpek verdim oynadı oynadı te gitti kafasına kakasını yaptı... hayır ama boyuda yetmiyo kafasına o çabayı bir görsen :)))) deli yaa.... büyüdü çok şükür :))
senin köpek ne kadarlık benim kedim 17 aylık oldu
ben kaçar canlar daha pazara gidilecek vs vs yarın grşmek üzere inşallah boğazımı tutabilirim
al bendende o kadar akşamlar uzun insan aranıyo :)))
wowwwwwwwwwwww çok sert
aslında hiç koymasan daha iyi tabi ama illaki koyacaksan 1 kaşıkla yetinsen iyi edersin balım
geçmiş olsun iyi bak paşaya emi tabi kendinede
canım ogluşuna çok geçmiş olsun dikkat et terleyince teri sogumasın hemen hasta oluyorlar .
geçmiş olsuun....
4
köpüşün çok tatlı benim kedim klozete alıştı gözlerime inanamadım dün akşam ikizin teki banyodan sonra kapıyı kapatmış yavrum kedim miyavlayıp balkona çıkmak istedi bi baktım balkonda topraklı saksıya işedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?