Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

noldu kızlar neden moralınız bozuk?

kaptanım lısteyı yazar mısın kım kımden olusuyor bu grup hala tam anlamadım da ben

Bugün ben bozmaya meyilliyim:/ hava bozuk, cnm sıkıldı, is çok bgn (

bende bir depresif haldeyim dokunsalar ağlıcam bööölee... havadan mı acep... ne garip yaratıklarız biz yahu... havadan sudan her bişiden etkileniyoruz

ahh cnm ya arada oluyo böyle ama alıştıysan bu menüye devam et bakalım neresi nereye varacak

ooo bitmez ki bitmez montesorri egitimi bukonu bile başlı başına kafayı yedirtir bir anne olarak az çok bilirim :)))

noldu kızlar neden moralınız bozuk?

kaptanım lısteyı yazar mısın kım kımden olusuyor bu grup hala tam anlamadım da ben

moraller havadan bozuk havadan hava bozuk moraller bozuk

kusurabakmayın sitede sorun vardı bir türlü msj göndermedi bende denedim denedim olmayınca kapatıp çıktım şimdi açınca ne göreyim hepside gitmiş silinmiyoda (

öğlen menüm
mercimek çorbası
el kadar balık
1 dilim ekmek
3 parça salatalık

iş çıkışı mahalledeki pazara uğrayayım biraz meyve sebze depolayayım,hatta bir büyük brokoli ve bir büyük karnıbahar alayım haşlayıp getiririm işe yoğurtla yerim
sonraaaa akşam öğünlerinde yemek içinde biraz meyve depolayayım mandilana falan filan

bozmayın morallerı.. bır hıkaye okuyun bır fılm ızleyın. bız bayanlar boyleyızdır anında degısıverır havamız...

benim de moralim çok bozuk mesajları okuyunca net bir şekilde anladım ki havadan:) olmaz ama böyle zaten rejim çok stresli bi süreç. irademizi etkileyecek her şeyden kaçınmamız gerekiyor. bu sabah geçen sene bol gelen pantalonumun içine giremedim. okulda da ruh gibi dolaştım hastayım zaten. ama eve geldim mesajları okudum yalnız olmadığımı hissettim.yalnız olmadığımı bilmek bana inanılmaz güç veriyor. hemen bir bitki çayı yapıcam(bir kaşık ballı) bir dizi izlicem biraz dinlenip kendime gelicem! inanıyorum. siz de hemen bir şeyler yapın kızlar. emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.:)

akşama bakçaz artık bir çaresine.... kesin var bu günde bişi...

gelin bu akşam neşemizi artırmak için bir tabak meyve salatası olsun menümüz (karışık meyve ) hadi bakalım herkes sepete bir meyve atsın ben
mandalina diyorum :13:

ben şişmanım diye üzgünüm sen gene bana boğazlı yemeli içmeli bişi diyoon :))))) benim menümde zaten akşam elma var :)))

4
dün spor yapmadım... yürüyüş yaptım.... Allah tan köpüşüm var sayesinde çıkıp siteler arası tur atıyorum iyi geliyor.... o olmadan önce napıyomuşum bilmiyorum :)

köpüşün çok tatlı benim kedim klozete alıştı gözlerime inanamadım dün akşam ikizin teki banyodan sonra kapıyı kapatmış yavrum kedim miyavlayıp balkona çıkmak istedi bi baktım balkonda topraklı saksıya işedi

Son düzenleme:

demokrasilerde çare tükenmez :))) maşallah yaa nasıl alıştırıyosunuz hem de kediyi bravo vallaa.... ben benim sıpaya öğretemedim evde nereye yapacağını.... onun bir yeri var inadına yatsın diye koyduğum yastığa işiyo en son yastığı naylona sardım :))) tükkanda yapmıyor Allah tan dışarı çıkmayı bekliyor.... ayy ilk geldiğinde ona bir peluş oyuncak köpek verdim oynadı oynadı te gitti kafasına kakasını yaptı... hayır ama boyuda yetmiyo kafasına o çabayı bir görsen :)))) deli yaa.... büyüdü çok şükür :))

senin köpek ne kadarlık benim kedim 17 aylık oldu

senin köpek ne kadarlık benim kedim 17 aylık oldu

ooo büyütmüşün.... aahh bende çok baktım kedi ama evimiz bahçeliydi :)) köpüşüm 6.5 aylık daha... ama bir görsen kendi cinsinden iri... 2 yaşında aynı cins köpeği olan biriyle karşılaştık benimki yanında kocaman kaldı... ama fark şurda gözler fıldır fıldır :))) atlıyo zıplıyo çok manyak bişi yaaa.... hayatımdaki en güzel şey...

slm günlügüm
bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 2 kk peynir ,8 zeytin,2 d ç ekmegi,sögüş,
ara 1 armut yarım kase yogurt
bitki çayı
2 b su
5 k k fasulye y kase yogurt salata,1 közlenmiş biber
ara türk kahvesi,minacık bitter çikolata
ara y lt su
1 elma 1 b y y süt
bitki çayı
akşam tavuk haşlama salata 1 kase cacık,2 d ekmek
sonra 1 nar 1 b ayran içip dükkanı kapatıcam
bu gün 2.5 saat saat spor yaptım

canım ogluşuna çok geçmiş olsun dikkat et terleyince teri sogumasın hemen hasta oluyorlar .

geçmiş olsuun....

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyi çok şükür yemesine içmesine dikkat ediyoruz. İnşallah en kısa sürede toparlanır..

Bugünkü menümü yazayım

Sabah
1/2 kk peynir
1 domates
4 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli(ev yapımı)

Ara
1 az şekerli Türk kahvesi
1 mandalina

Öğlen
1 kase brokoli çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 avuç beyaz leblebi
1 soda

Akşam
1 porsiyon Kısır az yağlı ve bol yeşillikli canım istedi
Yanında çay

Hepinize afiyet olsun yarın görüşürüz..

kedini nasıl klozete alıştırdın? ben de iki tane var ve tuvaletlerini temizlemekten çok yoruldum artık.:)

annem devlet hastanesine bir diyetisyene gitmiş. boyumu kilomu söylemiş (155 boy 67.5 kilo) diyetisyen 1600 kalorilik bir zayıflama diyeti vermiş. biraz yürüyüş spor da yaparsa haftada 1 kilo vermesi lazım demiş. onu paylaşıyorum:

sabah:
1 su bardağı şekersiz süt
1 kibrit kutusu peynir(veya haşlama yumurta)
3 ince dilim ekmek

ara: (saat 10)
1 meyve
yeşil çay

öğle:
3 köfte kadar et
1 porsiyon sebze(4 yemek kaşığı)
6 yemek kaşığı pilav ya da 2 ince dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt

arasaat 15)
1 meyve
2 ceviz

akşam: (7denönce)
3 köfte kadar et ya da 1 porsiyon sebze
1 kase çorba
1 su bardağı yoğurt
salata
1 ince dilim ekmek

gecesaat 21:30)
1 meyve
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…