- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.801
annem devlet hastanesine bir diyetisyene gitmiş. boyumu kilomu söylemiş (155 boy 67.5 kilo) diyetisyen 1600 kalorilik bir zayıflama diyeti vermiş. biraz yürüyüş spor da yaparsa haftada 1 kilo vermesi lazım demiş. onu paylaşıyorum:
sabah:
1 su bardağı şekersiz süt
1 kibrit kutusu peynir(veya haşlama yumurta)
3 ince dilim ekmek
ara: (saat 10)
1 meyve
yeşil çay
öğle:
3 köfte kadar et
1 porsiyon sebze(4 yemek kaşığı)
6 yemek kaşığı pilav ya da 2 ince dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
arasaat 15)
1 meyve
2 ceviz
akşam: (7denönce)
3 köfte kadar et ya da 1 porsiyon sebze
1 kase çorba
1 su bardağı yoğurt
salata
1 ince dilim ekmek
gecesaat 21:30)
1 meyve
yeşil çay
annem devlet hastanesine bir diyetisyene gitmiş. boyumu kilomu söylemiş (155 boy 67.5 kilo) diyetisyen 1600 kalorilik bir zayıflama diyeti vermiş. biraz yürüyüş spor da yaparsa haftada 1 kilo vermesi lazım demiş. onu paylaşıyorum:
sabah:
1 su bardağı şekersiz süt
1 kibrit kutusu peynir(veya haşlama yumurta)
3 ince dilim ekmek
ara: (saat 10)
1 meyve
yeşil çay
öğle:
3 köfte kadar et
1 porsiyon sebze(4 yemek kaşığı)
6 yemek kaşığı pilav ya da 2 ince dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
arasaat 15)
1 meyve
2 ceviz
akşam: (7denönce)
3 köfte kadar et ya da 1 porsiyon sebze
1 kase çorba
1 su bardağı yoğurt
salata
1 ince dilim ekmek
gecesaat 21:30)
1 meyve
yeşil çay
bir de bugün spor yapamadım. çok fena hasta olacak gibiyim. çay, balık yağı, nurofen üçlüsüyle kendimi toparlamaya çalışıyorum. dünden bacak kaslarım da ağrıyordu bünyem alışık olmadığı için muhtemelen. yarın telafi etmeye çalışacağım.
dün spor olarak çok az yürüyüş yaptım 40 mekik sonrada nakavt olmuşum... az sonra kalkarım diye akşam 10 da bir yattım saatide kurdum üstelik ama ne saati duymuşum ne bişi sabah uyandım :)))
ooooooooooooooooo bu takım adam olmaaaaz......
Buldum buldumçok mutluyum şu an :)
matematik dersinden sonra sizlerleyım
:) bende de benzeri bişey oldu canım ... 4te eve gittim az uzanıp dinleniyim dedim uyuyup kalmışım. Bişey için hatırlatıcı açıktı ama onuda duymamışim bi uyandı,m saat 8.
:) ben sadece 5. Takımın suyunda var sanıyordum ... Bende mi var uğursuzluk acephişşşşşşşşşşşşşşt takımımıza neden laf sayıyorsun alınır sonra
bazen işlerimiz oluyor giremiyorum
inş. Kazanır Allah hepimizin gönlüne göre versin..kız sen dersini yap biz burdayız dersler çok önemli benim küçük kız bu sene son senesinde kızın kafası testlerden kalkmıyor hedefi özel ünüversiteyi tam burslu kazanmak ablasının okulunu istiyor
:) sonra geç uyudum ama saat 3te yattım. Sabah 6.5ta kalktım :)bizim topk uykucu olmuş bugün ben akşam 1 de yattım 6 da ayaklandım 6.30 da kahvaltımı yaptım kesin kargalar bile o saate kahvaltı yapmamıştı
hişşşşşşşşşşşşşşt takımımıza neden laf sayıyorsun alınır sonra
bazen işlerimiz oluyor giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?