Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir de diyetlerde protein ağırlıklı beslenmek ve kalsiyum almak çok önemliymiş. zaten sırf sebzeyle beslenince insan halsiz düşüyor. özellikle de günde iki kere yoğurt yemeye çalışsın mutlaka demiş. şimdilik bu kadar.:)

çok ideal bencede insan buna uysa azda yürüyüş falan eklese verir yani.... ama işte şu marketler bozuyor bizi.... bi gireyim olay bitmiştir asla elim boş çıkamıyorum.....

Bencede liste çok güzel uygularsan sağlıklı kilo verdirir. sen dene memnun kalırsan bizde uygularız canım..

Kızlar bende okula yürüyerek gidip geliyorum 15-20 dk kadar sürüyor toplamda neredeyse 40 dk. ama yetmiyor sporda yapmak istiyorum. öezellikle karın ve sırt bölgesi için malum doğumdan sonra karnı çıkıyor insanın. İçinizde pilates yapan varmı? uzun vadede sağlıklı gibi geldi. deneyimlerinize ihtiyacım var.

Bu arada bugün 50 mekik çektim ve 40 dk. yürüyüş..

ben de bugünkü menümü paylaşayım:
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt

ara yok

öğle
hindi eti evet yemeğin adını bilmiyorum:)
3 kaşık kadar makarna
yayla çorbası
okulda ne çıkarsa onu yiyorum. püreyi ve sarı burma adlı inanılmaz şerbetli tatlıyı almadım. aferin bana:)

ara
ballı bitki çayı

akşam
3 köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
1 nar ekşili domates
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 yeşil çay

aradan 1 saat sonra neskafe içtim. canım bir şeyler yiyip içmek istiyor. şimdilik hakimim kendime. bundan sonra 1 bardak daha yeşil çay içebilirim.

Son düzenleme:
bir de bugün spor yapamadım. çok fena hasta olacak gibiyim. çay, balık yağı, nurofen üçlüsüyle kendimi toparlamaya çalışıyorum. dünden bacak kaslarım da ağrıyordu bünyem alışık olmadığı için muhtemelen. yarın telafi etmeye çalışacağım.

geçmiş olsuun... ben grip gibi olunca bi sürü limon yiyorum hiç ilaç kullanmadan hemen geçiveriyo sadece sesim travesti gibi çıkıyo :)) bi ona çözüm bulamadım....

Günaydın beybiler,

Hızlı hızlı yazıp kaçıcam,

Dün akşam canım bir tatlı çekti anlatamam.... bende elmaları rondodan geçirip kaşık kaşık yedim :))) kendimi kandırdııım yani.... o zamanda o elmalar bitmek bilmedi.... ama saat 8.3 falandı o yüzden vicdan azabı çekiyoruum ((

neysee....

bu günkü menüm;

sabah
1 elma
1 haşlama yumurta
1 parça peynir iricene
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çayı

ara
1 b y. çay
3 kayısı

akşam
2 elma
1 b yeşil çay

bu gün bi tanede nescafe iççem yoksa isyaaaaaannn moduna geçicem....

dün spor olarak çok az yürüyüş yaptım 40 mekik sonrada nakavt olmuşum... az sonra kalkarım diye akşam 10 da bir yattım saatide kurdum üstelik ama ne saati duymuşum ne bişi sabah uyandım :)))

dün spor olarak çok az yürüyüş yaptım 40 mekik sonrada nakavt olmuşum... az sonra kalkarım diye akşam 10 da bir yattım saatide kurdum üstelik ama ne saati duymuşum ne bişi sabah uyandım :)))

:) bende de benzeri bişey oldu canım ... 4te eve gittim az uzanıp dinleniyim dedim uyuyup kalmışım. Bişey için hatırlatıcı açıktı ama onuda duymamışim bi uyandı,m saat 8.

Buldum buldum çok mutluyum şu an :)

matematik dersinden sonra sizlerleyım

kız sen dersini yap biz burdayız dersler çok önemli benim küçük kız bu sene son senesinde kızın kafası testlerden kalkmıyor hedefi özel ünüversiteyi tam burslu kazanmak ablasının okulunu istiyor

:) bende de benzeri bişey oldu canım ... 4te eve gittim az uzanıp dinleniyim dedim uyuyup kalmışım. Bişey için hatırlatıcı açıktı ama onuda duymamışim bi uyandı,m saat 8.

bizim topk uykucu olmuş bugün ben akşam 1 de yattım 6 da ayaklandım 6.30 da kahvaltımı yaptım kesin kargalar bile o saate kahvaltı yapmamıştı

hişşşşşşşşşşşşşşt takımımıza neden laf sayıyorsun alınır sonra
bazen işlerimiz oluyor giremiyorum
:) ben sadece 5. Takımın suyunda var sanıyordum ... Bende mi var uğursuzluk acep atlatmalıyız bunu..
kız sen dersini yap biz burdayız dersler çok önemli benim küçük kız bu sene son senesinde kızın kafası testlerden kalkmıyor hedefi özel ünüversiteyi tam burslu kazanmak ablasının okulunu istiyor
inş. Kazanır Allah hepimizin gönlüne göre versin..
bizim topk uykucu olmuş bugün ben akşam 1 de yattım 6 da ayaklandım 6.30 da kahvaltımı yaptım kesin kargalar bile o saate kahvaltı yapmamıştı
:) sonra geç uyudum ama saat 3te yattım. Sabah 6.5ta kalktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…