- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.101
bayildimm cok guzelll ..eline saglikkŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
Son bi ders kaldı, yarım saat sonra başlayacak canım.Doğru cnm onlar yapar çok mu dersin biraz dinlensen bari baş ağrısı baya kötü oluyor
bende bugun aldim markete gitmistim.orda gorunce aldim.bide esim yemeklerden sonra illaki tatli biseyler istiyo.oda tatli kirizine giriyo asil onun icin almistim :)Eve almıyorum öyle zararlı şeyler, olursa yerim korkusuna
Bu da farklı bir bakış açısı tabiBen hiç dikkat etmedim böyle şeylere.
Ne yesek içsek abartmıyoruz ki zaten.
Bebeklere içeriği kimyasal olan ilaçlar veriliyorsa ben herşeyi yiyebilirim kafasındayım
bı gün yurt dışına da siftah yaparım insAllah saol cnm teşekkür ederimbayildimm cok guzelll ..eline saglikk
bende yegenlerime almak istiyodum ama yurt disina gonderen bulamadim oylece kalmisti..
Kolay gelsin bı an önce bitisn insAllah himm okullar açılacak ama senin durum ne olacak okula gidecek msn hangi yaş grubuna ders veriyordnSon bi ders kaldı, yarım saat sonra başlayacak canım.
Eşim de evde olmayınca dinlenme fırsatı bulamıyorum.
İnşallah canım. Bende instagramda. Aldım belki de sensindirhesaplı güzel bişey denk gelir insAllah
Instagram ve face hesabım var cnm ordan satış yapıyorum
yok ya hiç göndermedim aslında çok isteyen oldu da naisl gönderecek nolcak bilmediğimden gönderemiyorum şimdilik
Aynen cnm
Ellerine sağlık canım çok güzelmişŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
Canım şu dönem de gidiyor mu yurt dışına kargo felan sorun oluyor mubayildimm cok guzelll ..eline saglikk
bende yegenlerime almak istiyodum ama yurt disina gonderen bulamadim oylece kalmisti..
Abla her çocuk üstün zekalo olmak zorunda değil eşin kendi başarısının aynısını çocukta görmek zorunda değil emek verip olmuyorsa olmuyordurevet gülüm 2 yıl boşa gitti o etkiliyor tabi dün kaç soru yapmış saymamış diye babası ortalığı çınlattı kapı cam kapattım komşular duymasın diye oğlan açtı yemek yemedi geç saate kadar odasından çıktı gözler kıpkırmızı ağlamış
Çok güzel canımŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
akşam soruları ve çözümlerini yayınlamışlar eşim de bakmış , beni çağırdı bak diyor bu nasıl zor soru , soruları görmeden çocuğa kızıyoruz bir de diyorÇok üzüldüm hakikaten abla psikolojik destek alsa keşke hatta eşinin de bu konuda tavırlarını yumuşatması lazım sabah trt de denk geldim Alişan Kapaklıkaya bilirsin siyah pantolon hikayesi ile tanınan kızı Kanserden vefat eden kızıma bir şey olursa diplomalarını mezarına mı örteceğim derdim keşke kızım sağ olsaydı hiç bir diploması olmasaydı dedi
Canım hiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de geliyor Ela
bebek olasım geldi yaaa çok güzeller ellerine sağlık gülümŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
matematiği anlamıyor çocuk özel dersler v.s. işe yaramıyor nasıl anlamaz çözümlerini izlesin anlamazsa bir daha izlesin v.s. her gün aynı davalar görülüyor evde , kendi gibi olsun istemiyor güya ama çocuğu her gördüğün de ders çalıştın mı ne yaptın çalış şöyle olsun v.s. den sonra ben şöyle çalışıyordum böyle okuyordum diyor , oğlan artık babasıyla karşılaşmasın diye aç değilim diyip farklı zamanlarda yemek yiyor son 1 senedir , sürekli aynı şeyler bıktım artık diyor ama şu ana kadar da oturup adam akıllı çalışmıyor sıkılıyor beyimiz yarım saat ders 3-4 saat mola dışarı gezmesi oluyorAbla her çocuk üstün zekalo olmak zorunda değil eşin kendi başarısının aynısını çocukta görmek zorunda değil emek verip olmuyorsa olmuyordur
Ben de şimdi bitirdim 5 lerleydi sonuncusu. Bi de örtmenim örtmenim diye diye beynim uyuştu. Sınıfta çok sarsmıyor da bilgisayar başında Beyin uğulduyorSon bi ders kaldı, yarım saat sonra başlayacak canım.
Eşim de evde olmayınca dinlenme fırsatı bulamıyorum.
Canım şu an ki sistemde sağlıkla ilgili bir bölüm okumuyorsan gelecek sıkıntılı açıkçası. Okumasın daha iyi. 4 5 sene sonra psikolojisi bozulacak bir üniversite mezunu işsiz olacağına.ayy iyi ki sadece tek çocuk doğurmuşum bir taneyi daha üniversiteye bile yollayamadık 2 senedir çıldırıyoruz ev sıcak harp bölgesi gibi 1-2 daha çocuk olsaymış ne halt edecekmişiz
ayy bir de bunlar tek ben de değil çoğunluğun evin de yaşanan şeyler vallaha çocuklara üzülüyorum ömürleri sınavla stresle geçiyor ve buna rağmen işi olmayanlar var demek ki eğitim sistemin de sıkıntı var , maddi manevi insanları yıpratan bir sistem de yaşıyoruz
kızlar gelin KK 9. gurup olarak kanadaya gidip yerleşelim
Baba baya baskın bir karakter sanırım canım. Bence senin oğlanı iyi bir psikologla görüştürürsen temelde babasına meydan okuma gibi olan ders çalışmayı red etmekle ilgili sorunu çözerse kendi otokontrolü ve isteğiyle çalışmaya başlayabilir. Baskın karakterli başarılı insanların çocukları genelde bu tarz sıkıntıları yaşayabiliyormatematiği anlamıyor çocuk özel dersler v.s. işe yaramıyor nasıl anlamaz çözümlerini izlesin anlamazsa bir daha izlesin v.s. her gün aynı davalar görülüyor evde , kendi gibi olsun istemiyor güya ama çocuğu her gördüğün de ders çalıştın mı ne yaptın çalış şöyle olsun v.s. den sonra ben şöyle çalışıyordum böyle okuyordum diyor , oğlan artık babasıyla karşılaşmasın diye aç değilim diyip farklı zamanlarda yemek yiyor son 1 senedir , sürekli aynı şeyler bıktım artık diyor ama şu ana kadar da oturup adam akıllı çalışmıyor sıkılıyor beyimiz yarım saat ders 3-4 saat mola dışarı gezmesi oluyor
işin özeti ikisi de çatlatmalık babası oğlanın arkasından bana gelir söylenir - oğlan da aynını babası için gelir bana söylenir vallaha ben çok güçlü bir kadınmışım yaavff iyi dayanıyorum heheheheheh
İnşallah canım. Bende instagramda. Aldım belki de sensindirhayırlısı vanım
aynen ya cinsiyet farklı olunca bende hep yeni seyelr aldim yaptım nasip bu işler ama dediğin gibi ortak renk almak çok akıllıca sarı turuncu yeşil gri bunlar hep kıza da erkeğe de gidiyorFit mutlu anne Fit mutlu anne keşke bilseydim senden alirdim malum cinsiyet farklı olunca herşeyi yeniledik puset örtüsü , anne yani yatağı, emzirme yastığı, emzirme örtüsü maviden pembeye geçtik yeni bebe doguracaklar duyurulur ortak renk gri seçin
saol cnmÇok güzel canım
ayy saol ablacım teşekkürlerbebek olasım geldi yaaa çok güzeller ellerine sağlık gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?