Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bayildimm cok guzelll ..eline saglikk
bende yegenlerime almak istiyodum ama yurt disina gonderen bulamadim oylece kalmisti..

bayildimm cok guzelll ..eline saglikk
bende yegenlerime almak istiyodum ama yurt disina gonderen bulamadim oylece kalmisti..
bı gün yurt dışına da siftah yaparım insAllah saol cnm teşekkür ederim
Son bi ders kaldı, yarım saat sonra başlayacak canım.
Eşim de evde olmayınca dinlenme fırsatı bulamıyorum.
Kolay gelsin bı an önce bitisn insAllah himm okullar açılacak ama senin durum ne olacak okula gidecek msn hangi yaş grubuna ders veriyordn

İnşallah canım. Bende instagramda. Aldım belki de sensindir hayırlısı vanım

Ellerine sağlık canım çok güzelmiş

Alıntılar uçtu aklımda kalanlarla başlayım
88prenses22 canım geçmiş olsun iyi ki çocuklara birşey olmamış , ütü ben Tefal kazanlı kullanıyorum 9 yıl olacak ama buhar basıncı kazanlı gibi yüksek kazansizlarda güzel şahsen bozulsa ondan alırım kazanli çok yer kaplıyor sanki
Namaria artidan kurtulmaya başlamışsın canım tebrikler arada tedbir için olabilir ama bizim gibi alışkanlık yapma sürekli tartıyı müptela gibi oluyor insan
Fit mutlu anne keşke bilseydim senden alirdim malum cinsiyet farklı olunca herşeyi yeniledik puset örtüsü , anne yani yatağı, emzirme yastığı, emzirme örtüsü maviden pembeye geçtik yeni bebe doguracaklar duyurulur ortak renk gri seçin

Abla her çocuk üstün zekalo olmak zorunda değil eşin kendi başarısının aynısını çocukta görmek zorunda değil emek verip olmuyorsa olmuyordur

Çok güzel canım

akşam soruları ve çözümlerini yayınlamışlar eşim de bakmış , beni çağırdı bak diyor bu nasıl zor soru , soruları görmeden çocuğa kızıyoruz bir de diyor(biz değil kendi kızdı ) üniversite sorularından bile zor bunları bilmek içi edebiyatçı olmak lazım çocuğa haksızlık-yaptık- diyor bana değil git oğluna söyle diyesim geldi ani sinirlenip bana da patlamasın diye sustum .
bu öğlen de benim yüzümden böyleymiş çocuk derslerini takip etmemişim hiç , orta okulda gördüğü dersler benim kapasitemin üstün de anlamadığım bilmediğim şeylerdi kaç kere de söyledim o zaman :)
kızmakta haklı olacağı şeyi değil de kaç soru yaptığını saymamış diye köpürüp o kadar bağırması sinirine hakim olamamaktan , yaa arkadaş çocuğumun matematiği bir türlü yapamaması yada başarısız olması onu sevip sevmeyeceğimin kriteri mi her şekilde benim çocuğum seviyorum - sevmeliyiz diye bir türlü söyleyemiyorum hep yanlış anlayıp öfke krizine giriyor, konu başka yerlere kayıyor
benim de aklıma geliyor çocuğuma bir şey olsa allah korusun , babası tarafından hep çalışmıyorsun başarsana eleştirileriyle üzülen bir çocuk olarak kalacak
bu gün 5 ten sonra beraber deneme sınavı olduğu dershaneye kayıt yaptıracaklar inşallah bundan sonrası iyi olur

bebek olasım geldi yaaa çok güzeller ellerine sağlık gülüm

Abla her çocuk üstün zekalo olmak zorunda değil eşin kendi başarısının aynısını çocukta görmek zorunda değil emek verip olmuyorsa olmuyordur
matematiği anlamıyor çocuk özel dersler v.s. işe yaramıyor nasıl anlamaz çözümlerini izlesin anlamazsa bir daha izlesin v.s. her gün aynı davalar görülüyor evde , kendi gibi olsun istemiyor güya ama çocuğu her gördüğün de ders çalıştın mı ne yaptın çalış şöyle olsun v.s. den sonra ben şöyle çalışıyordum böyle okuyordum diyor , oğlan artık babasıyla karşılaşmasın diye aç değilim diyip farklı zamanlarda yemek yiyor son 1 senedir , sürekli aynı şeyler bıktım artık diyor ama şu ana kadar da oturup adam akıllı çalışmıyor sıkılıyor beyimiz yarım saat ders 3-4 saat mola dışarı gezmesi oluyor
işin özeti ikisi de çatlatmalık babası oğlanın arkasından bana gelir söylenir - oğlan da aynını babası için gelir bana söylenir vallaha ben çok güçlü bir kadınmışım yaavff iyi dayanıyorum heheheheheh

ayy iyi ki sadece tek çocuk doğurmuşum bir taneyi daha üniversiteye bile yollayamadık 2 senedir çıldırıyoruz ev sıcak harp bölgesi gibi 1-2 daha çocuk olsaymış ne halt edecekmişiz
ayy bir de bunlar tek ben de değil çoğunluğun evin de yaşanan şeyler vallaha çocuklara üzülüyorum ömürleri sınavla stresle geçiyor ve buna rağmen işi olmayanlar var demek ki eğitim sistemin de sıkıntı var , maddi manevi insanları yıpratan bir sistem de yaşıyoruz
kızlar gelin KK 9. gurup olarak kanadaya gidip yerleşelim

Son bi ders kaldı, yarım saat sonra başlayacak canım.
Eşim de evde olmayınca dinlenme fırsatı bulamıyorum.
Ben de şimdi bitirdim 5 lerleydi sonuncusu. Bi de örtmenim örtmenim diye diye beynim uyuştu. Sınıfta çok sarsmıyor da bilgisayar başında Beyin uğulduyor Seslerini kıstım sadece söz hakkı verdiğim kişininkini açtım en son

Canım şu an ki sistemde sağlıkla ilgili bir bölüm okumuyorsan gelecek sıkıntılı açıkçası. Okumasın daha iyi. 4 5 sene sonra psikolojisi bozulacak bir üniversite mezunu işsiz olacağına.
Tek çocuğun artı ve eksisi neydi senin için. Oğlun zorluk yaşıyor mu kardeşi olmadığı için. Keşke olsaydı diyor mu? Yalnız hissediyor mu

Baba baya baskın bir karakter sanırım canım. Bence senin oğlanı iyi bir psikologla görüştürürsen temelde babasına meydan okuma gibi olan ders çalışmayı red etmekle ilgili sorunu çözerse kendi otokontrolü ve isteğiyle çalışmaya başlayabilir. Baskın karakterli başarılı insanların çocukları genelde bu tarz sıkıntıları yaşayabiliyor

İnşallah canım. Bende instagramda. Aldım belki de sensindir hayırlısı vanım
güle güle kullan canım
aynen ya cinsiyet farklı olunca bende hep yeni seyelr aldim yaptım nasip bu işler ama dediğin gibi ortak renk almak çok akıllıca sarı turuncu yeşil gri bunlar hep kıza da erkeğe de gidiyor
Çok güzel canım
saol cnm
bebek olasım geldi yaaa çok güzeller ellerine sağlık gülüm
ayy saol ablacım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…