- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.121
Tarçın tüket canım bol bol malum dönem zaten hepimizin ortak sorunuBoş derste yanınıza geldim kızlar
Başım ağrıyor.
Ne bulsam yiyecek kadar açım ama kahvaltı yapalı 3 saat oldu
Adet dönemi ben ben olmuyorum
Açlığımı kessin diye Türk kahvesi içiyorum.
Çok güzeller canım alan kişiye hayırlı olsunŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
Senin Arada kalman da kötü evet eşin de çocuğunu düşünüyor onun için çabalıyor ama tavır böyle olunca çocuk da ters tepiyor demek kiakşam soruları ve çözümlerini yayınlamışlar eşim de bakmış , beni çağırdı bak diyor bu nasıl zor soru , soruları görmeden çocuğa kızıyoruz bir de diyor(biz değil kendi kızdı ) üniversite sorularından bile zor bunları bilmek içi edebiyatçı olmak lazım çocuğa haksızlık-yaptık- diyor bana değil git oğluna söyle diyesim geldi ani sinirlenip bana da patlamasın diye sustum .
bu öğlen de benim yüzümden böyleymiş çocuk derslerini takip etmemişim hiç , orta okulda gördüğü dersler benim kapasitemin üstün de anlamadığım bilmediğim şeylerdi kaç kere de söyledim o zaman :)
kızmakta haklı olacağı şeyi değil de kaç soru yaptığını saymamış diye köpürüp o kadar bağırması sinirine hakim olamamaktan , yaa arkadaş çocuğumun matematiği bir türlü yapamaması yada başarısız olması onu sevip sevmeyeceğimin kriteri mi her şekilde benim çocuğum seviyorum - sevmeliyiz diye bir türlü söyleyemiyorum hep yanlış anlayıp öfke krizine giriyor, konu başka yerlere kayıyor
benim de aklıma geliyor çocuğuma bir şey olsa allah korusun , babası tarafından hep çalışmıyorsun başarsana eleştirileriyle üzülen bir çocuk olarak kalacak
bu gün 5 ten sonra beraber deneme sınavı olduğu dershaneye kayıt yaptıracaklar inşallah bundan sonrası iyi olur
Ya abla herkes okuyacak diye bişey yok. Belki çocuğun ilgi alanı başka bişey. Bu şekilde çocuğa ters tepip soğuyabilir çok ince bi ayar bencematematiği anlamıyor çocuk özel dersler v.s. işe yaramıyor nasıl anlamaz çözümlerini izlesin anlamazsa bir daha izlesin v.s. her gün aynı davalar görülüyor evde , kendi gibi olsun istemiyor güya ama çocuğu her gördüğün de ders çalıştın mı ne yaptın çalış şöyle olsun v.s. den sonra ben şöyle çalışıyordum böyle okuyordum diyor , oğlan artık babasıyla karşılaşmasın diye aç değilim diyip farklı zamanlarda yemek yiyor son 1 senedir , sürekli aynı şeyler bıktım artık diyor ama şu ana kadar da oturup adam akıllı çalışmıyor sıkılıyor beyimiz yarım saat ders 3-4 saat mola dışarı gezmesi oluyor
işin özeti ikisi de çatlatmalık babası oğlanın arkasından bana gelir söylenir - oğlan da aynını babası için gelir bana söylenir vallaha ben çok güçlü bir kadınmışım yaavff iyi dayanıyorum heheheheheh
evvet kargolarda bi sorun olmuyo ama 1 haftada gelene kadar 10 gunde geliyoCanım şu dönem de gidiyor mu yurt dışına kargo felan sorun oluyor mu
Anladım canımevvet kargolarda bi sorun olmuyo ama 1 haftada gelene kadar 10 gunde geliyo
şimdiden sınavı ilk girdiklerin de kazanamayan çocuklara bakıyorum psikolojileri çok bozuk , benim oğlanı geçtim en yakın aşağı katımda ki çocuk 24 yaşın da kazandığı bölümü bırakıp başka bölüm okumak için geçen sene okulu bıraktı sinir krizi geçirip kız kardeşini dövüyor çok ağır küfürler ediyor ailesine , kardeşine ,kapıları çarpıyor duvar yumrukluyor , bu sene o da kazanamadı , tekrar deneyecek siniri daha da arttı tabi çocuk lise de çok sakin ve başarılıymış sonradan böyle olmuş ..Canım şu an ki sistemde sağlıkla ilgili bir bölüm okumuyorsan gelecek sıkıntılı açıkçası. Okumasın daha iyi. 4 5 sene sonra psikolojisi bozulacak bir üniversite mezunu işsiz olacağına.
Tek çocuğun artı ve eksisi neydi senin için. Oğlun zorluk yaşıyor mu kardeşi olmadığı için. Keşke olsaydı diyor mu? Yalnız hissediyor mu
1 ay önce götürdüm ya yanlış kişiye gittik ya da işe yaramadı , faydası olan konu ,kendine güveni yoktu baştan ben zaten başarısızım yapamam kafam almıyor demeyi bıraktıBaba baya baskın bir karakter sanırım canım. Bence senin oğlanı iyi bir psikologla görüştürürsen temelde babasına meydan okuma gibi olan ders çalışmayı red etmekle ilgili sorunu çözerse kendi otokontrolü ve isteğiyle çalışmaya başlayabilir. Baskın karakterli başarılı insanların çocukları genelde bu tarz sıkıntıları yaşayabiliyor
neden ters tepiyor biliyor musun karakterleri benziyor sert mizaçlı ikisi de oğlan iyice babaya benzeyecek.. ileri de gelin bana küfredecek yetiştirememiş diyecek diye yüzlerine söylüyorum bir de gülüyorlar yavvf :)Tarçın tüket canım bol bol malum dönem zaten hepimizin ortak sorunu
Çok güzeller canım alan kişiye hayırlı olsun
Senin Arada kalman da kötü evet eşin de çocuğunu düşünüyor onun için çabalıyor ama tavır böyle olunca çocuk da ters tepiyor demek ki
oğlan da acayip gözlem ve tahlil etme yeteneği var çok iyi gözlemler çok iyi de sonuç çıkarır benden çok çook daha akıllı davrandığı oluyor , ve bunu çok kısa sürede sakince yapıp bir terslik de en mükemmel çözümleri söylüyor bu yaz memleketteyken iyice anladım , dayısı teyzeleri de artık çocuk değil adam gözüyle bakmaya başladı , sıpa zeki de okumayı ve zora gelmeyi sevmiyor buna hazır işletme olacak çalıştıracak alım satım v.s. de olabilir onları da eğitimsiz tecrübesiz yapamayacağı için eğitim -alt yapı şart işte gülümYa abla herkes okuyacak diye bişey yok. Belki çocuğun ilgi alanı başka bişey. Bu şekilde çocuğa ters tepip soğuyabilir çok ince bi ayar bence
Sağol canım insAllahÇok güzeller canım alan kişiye hayırlı olsun
Başkasını araştır özellikle o yaş grubuyla çalışan olsun1 ay önce götürdüm ya yanlış kişiye gittik ya da işe yaramadı , faydası olan konu ,kendine güveni yoktu baştan ben zaten başarısızım yapamam kafam almıyor demeyi bıraktı
babamız çok baskın , ve ikisi iletişim kuramıyor bir türlü oğlanın dediğini babası ters anlıyor , babasının uslubundan dolayı ,oğlan ters anlıyor , bazen gülüyorum ikisi de aynı şeyi diyor çünkü , ben de arabulucu tercüman gibi hissediyorum kendimi :))
şimdiden sınavı ilk girdiklerin de kazanamayan çocuklara bakıyorum psikolojileri çok bozuk , benim oğlanı geçtim en yakın aşağı katımda ki çocuk 24 yaşın da kazandığı bölümü bırakıp başka bölüm okumak için geçen sene okulu bıraktı sinir krizi geçirip kız kardeşini dövüyor çok ağır küfürler ediyor ailesine , kardeşine ,kapıları çarpıyor duvar yumrukluyor , bu sene o da kazanamadı , tekrar deneyecek siniri daha da arttı tabi çocuk lise de çok sakin ve başarılıymış sonradan böyle olmuş ..
benim oğlanın da nasibini verir rabbim elbette açta açıkta kalmaz okuyabilirse okur yoksa da ne yapayım canı sağ olsun
aaa tek çocuk olma konusun da hamdolsun hiç sıkıntı olmadı eksisi asla yoktu ,artısı tek sorumluluk olması olabilir
oğlum , iki kardeş veya fazlası olup birbirlerini yiyenleri gördükçe iyi ki kardeşim yok v.s. bile diyor , ben kardeşi olmamasını elimden geldiğince hiç aratmadım , kardeşi olanlar paylaşmayı bilmez korumayı bilmezken benim sıpa paylaşır başkalarının bebelerini küçük çocuklarını korur kollardı (2 yaşındayken de 12 yaşındayken de), asla şımarık tek çocuğum kaprisi olmadı olamazdı da ben şımarık çocuk sevmem şımartmadım ki:) ileri de kardeşim olsaydı keşke der mii.. hiç sanmıyorum o yönden gayet rahat mutlu :)
Sağol canım, lisedeyim, 12 ler bende değil bu yıl, henüz bana okul açılmıyorKolay gelsin bı an önce bitisn insAllah himm okullar açılacak ama senin durum ne
Biz Eba'yı bıraktık, tamamen zoom'a geçtik.Ben de şimdi bitirdim 5 lerleydi sonuncusu. Bi de örtmenim örtmenim diye diye beynim uyuştu. Sınıfta çok sarsmıyor da bilgisayar başında Beyin uğulduyorSeslerini kıstım sadece söz hakkı verdiğim kişininkini açtım en son
Takımdan turşu kurmayan ben kaldım herhaldePoni Bon kız geçen dedim ya benim bu senelik turşu işi bitti diye , benim koca pazar günü markete gitmişti , kelek , yeşil domates ve ajur almıştı ( miktarlar azdı şükür) ayyy onları da deneyecekmişiz dün akşam onları da turşu yaptım inşallah tutar ve bu senelik son turşu yapmamdır:)))
sen ne yaptın kurdun mu turşuyu
Sizinkiler lise ya bi de baş edememişlerdir.Biz Eba'yı bıraktık, tamamen zoom'a geçtik.
Kamera ve ses açmamız yasak, öğrencileri listeden yoklama alarak kontrollü alıyoruz derse.
Şimdilik memnunum
Yarın penceresiz 8 saat üst üste, eminim çok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?