Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dinlenirsin biraz diyeceğim ama sizde ücret aylık usulü mü oluyor.
Yani bugün çalışmayınca ücret kesiliyor mu
bjzim saat ucreti oluyor. Ayda belli bi saati doldurmamiz gerekiyor
İş yerinde oldugumuz surece, bozukluk olup calismasak bile saatimiz ödeniyor
Kızlar bu arada erkek metabolizması daha iyiymiş bencede arada kacamaklar olmasına rağmen 3 haftada 4.5 kg verdi eşimde 111.1 baslangicti 106.6 oldu ikili rakamlara bı atlasa baya mutlu olucam
yenimi öğrendin bunu erkeklerde daha fazla kas yapisi oldugu icin metolari iyi calisiyor cnm

Masallah cok güzel vermiş
9 lara inince kutlayalim eşini
Yok canım . Gümüşlük gibi bir dolabım var tıka basa fincan dolu. Yani doluydu
cok gecmis olsun cnm
Şükür kimseye bisey olmamis heralde

Nasil dusurduki
Ben bi tek yeşil çay ve rezene içiyorum canım başkada bişey daha hiç içmedim
emzirenler normalde yeşil cay icmemesi lazim cnm kafeinden dolayi...
Cocuj biraz buyuyunce belki 1 tane icilebilir, erken saatlerde
Sen fazla emzirmedigin icin bilemedim
kuzum yaaa inan cok üzüldüm
Kizlar biseyler söylemiş zaten
Eşin bu kadar baski yaparsa, cocuk stresden bildiginide unutur

Esinin iyi bi aninda....
Ona yönelik degilde
Biz şöyle davransak vs. Diye konuşsan

Cocuklar arkadastan cok etkilenir
Caliskan bi arkadasi yokmu oglanin
Biraz kötüyüm msj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
ne oldu bitanem kotülesdinmi,
Bırak bildirimi, kiloyu
Önce bi iyileş cabucak
hiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de
insallah bisey olmaz cnm
Merhaba arkadaslar is yeri cok yogundu gec ciktim az önce yemek yiyebildim. Biraz yuruyus yapcam simdi kafam dagilsin
Gozunaydin tatlim, artilar gitmis

Ben mesela matematikten nefret ederim hiç sevmem öyle zor geliyor ki bana onu çarp onu böl belki şimdi güleceksiniz ama öyle nerdeyse 2+2 yi toplamayı üşendiğimden eşime soruyorum bazen yuh artık şaka mı yapıyorsun diyon ama bak yinede çok şükür okuduk bi iş sahibi olduk. Belki oda benim gibidir. Bence çok yüklenmeyin hiç çalışmaz bırakabilir. Belki bizim çocuklarda sa aynı sorunları yaşıcaz. Herşeyin hayırlısı

papatya_2014
Tatlim ütü alirken bar kuvvetine ve dakikada ne kadar buhar verdigine bakin
Bide yorucu olmamasi icin agirligina

Ben geçen ay philips sin aldim
Yakmiyor
7.5 bar
Dk da 550 gr buhar veriyor
Hemde cok hafif, kolunu hic yormuyor
Cok memnunum
Benim aldigim tr de yokmus
Yoksa resmini atardim

Tatlım ben sordum bir bardak iç dedi doktor. Tekrar sorayım bi. Ben içiyorum içime şüphe düştü şimdi.

esim oldu bitti ogretmenlere aciyo.3 yasinda okula baslayip 65 yasina kadar okual gidiyorlar diyookula gitmeyi hic sevmemis
I Ilyusa
Annenler döndüler mi Türkiye'den canım
insallah haftaya bugun burda olucaklar abla
su 1 hafta cok hizli gecse ozledim cok

Ablacım Philips’in çok fazla var bakıyorum hepsine. Sabah eşimde bakmış ol adı gidip bilgi alıcam. Teşekkürler o dediklerine bakayım

Okadar aman aman ozlenicek bişey değil aslında
yaa işte yapamayinca demekki oyle geliyor
Turşu çok faydalı turşu sevilmezmi helede kisirve hamur işleri yerken
Valla balim işin sırrı iyi taze turşuluk salatalık almada ve hijyende yoksa 1 bardak sirkede koysan 2 bardakta koysan diriligini etkilemiyor bence
ayy kisirda cok sevmem belki ondandir. Senin bu msjdan sonra haberlerde çıktı. Turşucu da aynı şeyleri söyle di çıkarım, demekki haketten anlıyorsun
Canım ağrıların var mı öksürük başladı mı basılsın
öksürük yok canim. Baş ağrısı vücut ağrısı burun ağrısı çok birde halsizlik.
Ya hiç dinlenemiyorum kizim bütün dişleri kabarmış.(evettt yine diş ) Gece boyu agladi. Uykusuzluk aşırı yordu bağışıklık için de onemli baya ama uykusuz ve yorgunum. Benin ki böyle uzar baya. Sizin de olmazzz insallahhh canimm yaaa valla cok zorrr. Bok bol dağ kekiği için birde sumak ve kişniş cok iyi
E ela_2019 yemeklerinin yanında soğan ve sarmısak tüket canım.
Birde tahin, sen seversin zaten
sogan ve sarmisaği cok tüketiyorum. kemik falan kaynattim suyunu iliğini kattim yemeklerime. Amma ve lakin tahine yeminliyim coronadan önce yemin etmiştim 15 günlük.
Bunu okurken bizim ilerde ki halimizi görüyorum. Maalesef öfke kontrolü olmayan bi baba da bizde var. Okurken iyi ki tek cocukla kalmış diye düşünürken bi altta yazdığını gördüm. Gerçekten cok büyük akıllılık olmuş. Ben bu sıkıntıları iki kere çekeceğim. Plansiz olmasaydi ben de bir taneyle kalabioirdim.Allah canlarina saglik versin.
Biz daha okula gondermeden evimiz harp bolgesi, göndersek nasil olacak düşünemiyorum

Abla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana

Yemege ömrümü vermisim anlammi

Bayılırım

gecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaa
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…