- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.141
bjzim saat ucreti oluyor. Ayda belli bi saati doldurmamiz gerekiyorDinlenirsin biraz diyeceğim ama sizde ücret aylık usulü mü oluyor.
Yani bugün çalışmayınca ücret kesiliyor mu
yenimi öğrendin bunuKızlar bu arada erkek metabolizması daha iyiymiş bencede arada kacamaklar olmasına rağmen 3 haftada 4.5 kg verdi eşimde 111.1 baslangicti 106.6 oldu ikili rakamlara bı atlasa baya mutlu olucam
cok gecmis olsun cnmYok canım . Gümüşlük gibi bir dolabım var tıka basa fincan dolu. Yani doluydu
emzirenler normalde yeşil cay icmemesi lazim cnm kafeinden dolayi...Ben bi tek yeşil çay ve rezene içiyorum canım başkada bişey daha hiç içmedim
kuzum yaaa inan cok üzüldümyanımda olsan can bacım candan bacım diye sarılırdım vallaha
dün evi toparladım azıcık temizlik yaptım öğle eşim geldiğin de 2 parça kıyma çıkarmıştım , dünden bamya var yanına köfte yapıcam akşama dedim , yok yapma köfte güzel olmuyor dedi biber dolması yap dedi , kıyma buzluydu daha bir parçasını geri dolaba koydum bir parçasıyla en minnak tencereyi doldurmayacak kadar biber dolması yaptım az iç arttı ben de dondurucudan yaprak çıkardım tam sarmaya başladım tontişim mesaj yağmuruna başladı gel çay kahve içelim diye direk yaprağın için olduğu tepsiyi çektim yolladım , sar da gel dedi benim oğlanın pazartesileri deneme sınavı var 4 e doğru geliyor aç oluyor yetişsin anca pişerler sen gel dedim uzun mesajlaşma sonu geldi neyse o ara oğlan geldi 5:15 de eşim geldi tontişim kalktı ve bizim evin curcurnası başladı oğlan sınav kötü geçmiş bağırtı çığırtı v.s. benim ruh hali çöktü tabi kolum kanadım kalkmadı mefkuşum
ne oldu bitanem kotülesdinmi,Biraz kötüyümmsj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
insallah bisey olmaz cnmhiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de
Gozunaydin tatlim, artilar gitmisMerhaba arkadaslar is yeri cok yogundu gec ciktim az önce yemek yiyebildim. Biraz yuruyus yapcam simdi kafam dagilsin
Ben mesela matematikten nefret ederim hiç sevmem öyle zor geliyor ki bana onu çarp onu böloğlan da acayip gözlem ve tahlil etme yeteneği var çok iyi gözlemler çok iyi de sonuç çıkarır benden çok çook daha akıllı davrandığı oluyor , ve bunu çok kısa sürede sakince yapıp bir terslik de en mükemmel çözümleri söylüyor bu yaz memleketteyken iyice anladım , dayısı teyzeleri de artık çocuk değil adam gözüyle bakmaya başladı , sıpa zeki de okumayı ve zora gelmeyi sevmiyor buna hazır işletme olacak çalıştıracak alım satım v.s. de olabilir onları da eğitimsiz tecrübesiz yapamayacağı için eğitim -alt yapı şart işte gülüm
Tatlım ben sordum bir bardak iç dedi doktor. Tekrar sorayım bi. Ben içiyorum içime şüphe düştü şimdi.bjzim saat ucreti oluyor. Ayda belli bi saati doldurmamiz gerekiyor
İş yerinde oldugumuz surece, bozukluk olup calismasak bile saatimiz ödeniyor
yenimi öğrendin bunuerkeklerde daha fazla kas yapisi oldugu icin metolari iyi calisiyor cnm
Masallah cok güzel vermiş
9 lara inince kutlayalim eşini
cok gecmis olsun cnm
Şükür kimseye bisey olmamis heralde
Nasil dusurduki
emzirenler normalde yeşil cay icmemesi lazim cnm kafeinden dolayi...
Cocuj biraz buyuyunce belki 1 tane icilebilir, erken saatlerde
Sen fazla emzirmedigin icin bilemedim
kuzum yaaa inan cok üzüldüm
Kizlar biseyler söylemiş zaten
Eşin bu kadar baski yaparsa, cocuk stresden bildiginide unutur
Esinin iyi bi aninda....
Ona yönelik degilde
Biz şöyle davransak vs. Diye konuşsan
Cocuklar arkadastan cok etkilenir
Caliskan bi arkadasi yokmu oglanin
ne oldu bitanem kotülesdinmi,
Bırak bildirimi, kiloyu
Önce bi iyileş cabucak
insallah bisey olmaz cnm
Gozunaydin tatlim, artilar gitmis
esim oldu bitti ogretmenlere aciyo.3 yasinda okula baslayip 65 yasina kadar okual gidiyorlar diyoBiz Eba'yı bıraktık, tamamen zoom'a geçtik.
Kamera ve ses açmamız yasak, öğrencileri listeden yoklama alarak kontrollü alıyoruz derse.
Şimdilik memnunum
Yarın penceresiz 8 saat üst üste, eminim çok zor olacak
insallah haftaya bugun burda olucaklar abla
Ablacım Philips’in çok fazla var bakıyorum hepsine. Sabah eşimde bakmış ol adı gidip bilgi alıcam. Teşekkürler o dediklerine bakayımpapatya_2014
Tatlim ütü alirken bar kuvvetine ve dakikada ne kadar buhar verdigine bakin
Bide yorucu olmamasi icin agirligina
Ben geçen ay philips sin aldim
Yakmiyor
7.5 bar
Dk da 550 gr buhar veriyor
Hemde cok hafif, kolunu hic yormuyor
Cok memnunum
Benim aldigim tr de yokmus
Yoksa resmini atardim
masallah cok iyi gidiyosun canimKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Masallah tatlimmKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Bende aciktim :))aciktim esimi bekliyorum isten gelmedi daha
hangisi seni daha cok tok tutuyosaBende aciktim :))
Ton balikli salatami yapsam, yumurtali salatami karar veremedim
yaa işte yapamayinca demekki oyle geliyorOkadar aman aman ozlenicek bişey değil aslında
ayy kisirda cok sevmem belki ondandir. Senin bu msjdan sonra haberlerde çıktı. Turşucu da aynı şeyleri söyle diTurşu çok faydalı turşu sevilmezmi helede kisirve hamur işleri yerken
Valla balim işin sırrı iyi taze turşuluk salatalık almada ve hijyende yoksa 1 bardak sirkede koysan 2 bardakta koysan diriligini etkilemiyor bence
öksürük yok canim. Baş ağrısı vücut ağrısı burun ağrısı çok birde halsizlik.Canım ağrıların var mı öksürük başladı mı basılsın
Ya hiç dinlenemiyorum kizim bütün dişleri kabarmış.(evettt yine dişÇok üzüldüm hakikaten abla psikolojik destek alsa keşke hatta eşinin de bu konuda tavırlarını yumuşatması lazım sabah trt de denk geldim Alişan Kapaklıkaya bilirsin siyah pantolon hikayesi ile tanınan kızı Kanserden vefat eden kızıma bir şey olursa diplomalarını mezarına mı örteceğim derdim keşke kızım sağ olsaydı hiç bir diploması olmasaydı dedi
Canım hiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de geliyor Ela
sogan ve sarmisaği cok tüketiyorum. kemik falan kaynattim suyunu iliğini kattim yemeklerime. Amma ve lakin tahine yeminliyim
Bunu okurken bizim ilerde ki halimizi görüyorum. Maalesef öfke kontrolü olmayan bi baba da bizde var. Okurken iyi ki tek cocukla kalmış diye düşünürken bi altta yazdığını gördüm. Gerçekten cok büyük akıllılık olmuş. Ben bu sıkıntıları iki kere çekeceğim. Plansiz olmasaydi ben de bir taneyle kalabioirdim.Allah canlarina saglik versin.akşam soruları ve çözümlerini yayınlamışlar eşim de bakmış , beni çağırdı bak diyor bu nasıl zor soru , soruları görmeden çocuğa kızıyoruz bir de diyor(biz değil kendi kızdı ) üniversite sorularından bile zor bunları bilmek içi edebiyatçı olmak lazım çocuğa haksızlık-yaptık- diyor bana değil git oğluna söyle diyesim geldi ani sinirlenip bana da patlamasın diye sustum .
bu öğlen de benim yüzümden böyleymiş çocuk derslerini takip etmemişim hiç , orta okulda gördüğü dersler benim kapasitemin üstün de anlamadığım bilmediğim şeylerdi kaç kere de söyledim o zaman :)
kızmakta haklı olacağı şeyi değil de kaç soru yaptığını saymamış diye köpürüp o kadar bağırması sinirine hakim olamamaktan , yaa arkadaş çocuğumun matematiği bir türlü yapamaması yada başarısız olması onu sevip sevmeyeceğimin kriteri mi her şekilde benim çocuğum seviyorum - sevmeliyiz diye bir türlü söyleyemiyorum hep yanlış anlayıp öfke krizine giriyor, konu başka yerlere kayıyor
benim de aklıma geliyor çocuğuma bir şey olsa allah korusun , babası tarafından hep çalışmıyorsun başarsana eleştirileriyle üzülen bir çocuk olarak kalacak
bu gün 5 ten sonra beraber deneme sınavı olduğu dershaneye kayıt yaptıracaklar inşallah bundan sonrası iyi olur
Biz daha okula gondermeden evimiz harp bolgesi, göndersek nasil olacak düşünemiyorumayy iyi ki sadece tek çocuk doğurmuşum bir taneyi daha üniversiteye bile yollayamadık 2 senedir çıldırıyoruz ev sıcak harp bölgesi gibi 1-2 daha çocuk olsaymış ne halt edecekmişiz
ayy bir de bunlar tek ben de değil çoğunluğun evin de yaşanan şeyler vallaha çocuklara üzülüyorum ömürleri sınavla stresle geçiyor ve buna rağmen işi olmayanlar var demek ki eğitim sistemin de sıkıntı var , maddi manevi insanları yıpratan bir sistem de yaşıyoruz
kızlar gelin KK 9. gurup olarak kanadaya gidip yerleşelim
Abla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin banabjzim saat ucreti oluyor. Ayda belli bi saati doldurmamiz gerekiyor
İş yerinde oldugumuz surece, bozukluk olup calismasak bile saatimiz ödeniyor
yenimi öğrendin bunuerkeklerde daha fazla kas yapisi oldugu icin metolari iyi calisiyor cnm
Masallah cok güzel vermiş
9 lara inince kutlayalim eşini
cok gecmis olsun cnm
Şükür kimseye bisey olmamis heralde
Nasil dusurduki
emzirenler normalde yeşil cay icmemesi lazim cnm kafeinden dolayi...
Cocuj biraz buyuyunce belki 1 tane icilebilir, erken saatlerde
Sen fazla emzirmedigin icin bilemedim
kuzum yaaa inan cok üzüldüm
Kizlar biseyler söylemiş zaten
Eşin bu kadar baski yaparsa, cocuk stresden bildiginide unutur
Esinin iyi bi aninda....
Ona yönelik degilde
Biz şöyle davransak vs. Diye konuşsan
Cocuklar arkadastan cok etkilenir
Caliskan bi arkadasi yokmu oglanin
ne oldu bitanem kotülesdinmi,
Bırak bildirimi, kiloyu
Önce bi iyileş cabucak
insallah bisey olmaz cnm
Gozunaydin tatlim, artilar gitmis
Yemege ömrümü vermisim anlammiyaa işte yapamayinca demekki oyle geliyor
ayy kisirda cok sevmem belki ondandir. Senin bu msjdan sonra haberlerde çıktı. Turşucu da aynı şeyleri söyle diçıkarım, demekki haketten anlıyorsun
öksürük yok canim. Baş ağrısı vücut ağrısı burun ağrısı çok birde halsizlik.
Ya hiç dinlenemiyorum kizim bütün dişleri kabarmış.(evettt yine diş) Gece boyu agladi. Uykusuzluk aşırı yordu bağışıklık için de onemli baya ama uykusuz ve yorgunum. Benin ki böyle uzar baya. Sizin de olmazzz insallahhh canimm yaaa valla cok zorrr. Bok bol dağ kekiği için birde sumak ve kişniş cok iyi
sogan ve sarmisaği cok tüketiyorum. kemik falan kaynattim suyunu iliğini kattim yemeklerime. Amma ve lakin tahine yeminliyimcoronadan önce yemin etmiştim 15 günlük.
Bunu okurken bizim ilerde ki halimizi görüyorum. Maalesef öfke kontrolü olmayan bi baba da bizde var. Okurken iyi ki tek cocukla kalmış diye düşünürken bi altta yazdığını gördüm. Gerçekten cok büyük akıllılık olmuş. Ben bu sıkıntıları iki kere çekeceğim. Plansiz olmasaydi ben de bir taneyle kalabioirdim.Allah canlarina saglik versin.
Biz daha okula gondermeden evimiz harp bolgesi, göndersek nasil olacak düşünemiyorum
BayılırımSelam kızlar annemler çaya geldi yemek yemeyiz diyince çayın yanına en azından tatlı yapayım dedim haşhaşlı revani yaptım ve bu ablaniz ağzına sürmediCuma günü bunun karşılığıni alicagima okadar eminimki
gecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaaAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabiiSelam kızlar annemler çaya geldi yemek yemeyiz diyince çayın yanına en azından tatlı yapayım dedim haşhaşlı revani yaptım ve bu ablaniz ağzına sürmediCuma günü bunun karşılığıni alicagima okadar eminimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?