- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.161
Maşallah canım benimde 6 kg gitti çok şükürKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Allah yardımcın olsun canım dualarınız seninleyaa işte yapamayinca demekki oyle geliyor
ayy kisirda cok sevmem belki ondandir. Senin bu msjdan sonra haberlerde çıktı. Turşucu da aynı şeyleri söyle diçıkarım, demekki haketten anlıyorsun
öksürük yok canim. Baş ağrısı vücut ağrısı burun ağrısı çok birde halsizlik.
Ya hiç dinlenemiyorum kizim bütün dişleri kabarmış.(evettt yine diş) Gece boyu agladi. Uykusuzluk aşırı yordu bağışıklık için de onemli baya ama uykusuz ve yorgunum. Benin ki böyle uzar baya. Sizin de olmazzz insallahhh canimm yaaa valla cok zorrr. Bok bol dağ kekiği için birde sumak ve kişniş cok iyi
sogan ve sarmisaği cok tüketiyorum. kemik falan kaynattim suyunu iliğini kattim yemeklerime. Amma ve lakin tahine yeminliyimcoronadan önce yemin etmiştim 15 günlük.
Bunu okurken bizim ilerde ki halimizi görüyorum. Maalesef öfke kontrolü olmayan bi baba da bizde var. Okurken iyi ki tek cocukla kalmış diye düşünürken bi altta yazdığını gördüm. Gerçekten cok büyük akıllılık olmuş. Ben bu sıkıntıları iki kere çekeceğim. Plansiz olmasaydi ben de bir taneyle kalabioirdim.Allah canlarina saglik versin.
Biz daha okula gondermeden evimiz harp bolgesi, göndersek nasil olacak düşünemiyorum
Vay anam vayyyyyy eferim sana böyle devam erHayırlı akşamlar kızlar ❤
Bugün kizkardesime gittim geldim yemek yap kizceyi yika derken bu saat oldu yeni oturdum
Evet maaalesef. Senin kızın nasil canim. Diyet fauda sağladı mi için. Atakları falan azaldi migecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaa
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabii
Sağol canım Allah razı olsunMaşallah canım benimde 6 kg gitti çok şükür
Allah yardımcın olsun canım dualarınız seninle
Vay anam vayyyyyy eferim sana böyle devam er
Tmm canım, yoğunluktan yazmayı unutmuşum.
Maşallah canımKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
İşin zor canım kendi hastalığın çocukların hastalığı çabucak toparlanın inşallahAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
Insallah canimm. Geldi mi eşin nasil durumuMaşallah canımnice 6lar gidecek daha yolun başında 6 kilo verdin
İşin zor canım kendi hastalığın çocukların hastalığı çabucak toparlanın inşallah
Kahvaltıdan önce mi sonra mı yaptınpapatya_2014
Helal olsun kız jillani 5dk yapabildim bel fıtığı olduğu için yapamadım kendimi sakatlarım diye korktum
bol limonlu yesillikli güzel olur aslinda cnmhangisi seni daha cok tok tutuyosa
ama ben yumurtayi salatalarda yiyemiyom
kuzumm cok cok gecmis olsunAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
tabiki alicaksin tatlimSelam kızlar annemler çaya geldi yemek yemeyiz diyince çayın yanına en azından tatlı yapayım dedim haşhaşlı revani yaptım ve bu ablaniz ağzına sürmediCuma günü bunun karşılığıni alicagima okadar eminimki
Vayyy helal valla cnmKahvaltıdan önce mi sonra mı yaptınsağol bebeğim 5. Günüm bitti bide başında Leslie yapıyorum ya geçmiş olsun zorlama canım . Bendede bel fıtığı var bide dikiş ama ben geçen seneden alışkınım
Üşüyor canım sadece başka da bir şeyi yok şimdilikInsallah canimm. Geldi mi eşin nasil durumu
Belki normal usutmedir cnmÜşüyor canım sadece başka da bir şeyi yok şimdilik
Oda oluyor işte kendince ama yemek bulaşık çamaşır temizlik hep bende bendw bir yemeği 3 günlük yapiyorumbol limonlu yesillikli güzel olur aslinda cnm
Icine peynir, kuruyemisde koyabilirsin
Dün yumurtali yemistim bugün tonbalikli yaptim
Yarina Allah kerim
kuzumm cok cok gecmis olsuneşin evde degilmi, biraz yardimci olsa
tabiki alicaksin tatlim
Yeseydin.. hemen göbüşune biraz daha yag eklenecekti
Vayyy helal valla cnm
Üşütmüş olabileceği bi durum olmuş mu acaba. Ateş i var muhtemelenÜşüyor canım sadece başka da bir şeyi yok şimdilik
Bi olcseydin kızının ateş olceriyleÜşüyor canım sadece başka da bir şeyi yok şimdilik
Belki normal usutmedir cnm
Mevsim geçişi
Hafiften bi ateşi de var gibi üşütmüş de olabilir iş arkadaşının eşinde çıkınca tereddütte kaldık hayırlısı inşallah artıkÜşütmüş olabileceği bi durum olmuş mu acaba. Ateş i var muhtemelen
dikkatli olun canim. Allah im korusun. Kaçınılmaz bir hastalık maalesef.Hafiften bi ateşi de var gibi üşütmüş de olabilir iş arkadaşının eşinde çıkınca tereddütte kaldık hayırlısı inşallah artık
Sağol şekerimbol limonlu yesillikli güzel olur aslinda cnm
Icine peynir, kuruyemisde koyabilirsin
Dün yumurtali yemistim bugün tonbalikli yaptim
Yarina Allah kerim
kuzumm cok cok gecmis olsuneşin evde degilmi, biraz yardimci olsa
tabiki alicaksin tatlim
Yeseydin.. hemen göbüşune biraz daha yag eklenecekti
Vayyy helal valla cnm
Masallah canim hatikasin o menulerine kilo mu dayanirKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?