Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Maşallah canım benimde 6 kg gitti çok şükür
Allah yardımcın olsun canım dualarınız seninle
Hayırlı akşamlar kızlar ❤
Bugün kizkardesime gittim geldim yemek yap kizceyi yika derken bu saat oldu yeni oturdum
Vay anam vayyyyyy eferim sana böyle devam er

gecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaa
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabii
Evet maaalesef. Senin kızın nasil canim. Diyet fauda sağladı mi için. Atakları falan azaldi mi

Maşallah canım benimde 6 kg gitti çok şükür

Allah yardımcın olsun canım dualarınız seninle

Vay anam vayyyyyy eferim sana böyle devam er
Sağol canım Allah razı olsun

Kızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Maşallah canım nice 6lar gidecek daha yolun başında 6 kilo verdin
İşin zor canım kendi hastalığın çocukların hastalığı çabucak toparlanın inşallah

Maşallah canım nice 6lar gidecek daha yolun başında 6 kilo verdin

İşin zor canım kendi hastalığın çocukların hastalığı çabucak toparlanın inşallah
Insallah canimm. Geldi mi eşin nasil durumu

papatya_2014
Helal olsun kız jillani 5dk yapabildim bel fıtığı olduğu için yapamadım kendimi sakatlarım diye korktum
Kahvaltıdan önce mi sonra mı yaptın sağol bebeğim 5. Günüm bitti bide başında Leslie yapıyorum ya geçmiş olsun zorlama canım . Bendede bel fıtığı var bide dikiş ama ben geçen seneden alışkınım

hangisi seni daha cok tok tutuyosa
ama ben yumurtayi salatalarda yiyemiyom
bol limonlu yesillikli güzel olur aslinda cnm
Icine peynir, kuruyemisde koyabilirsin

Dün yumurtali yemistim bugün tonbalikli yaptim
Yarina Allah kerim
kuzumm cok cok gecmis olsun eşin evde degilmi, biraz yardimci olsa
tabiki alicaksin tatlim

Yeseydin.. hemen göbüşune biraz daha yag eklenecekti
Vayyy helal valla cnm

Oda oluyor işte kendince ama yemek bulaşık çamaşır temizlik hep bende bendw bir yemeği 3 günlük yapiyorum

Hafiften bi ateşi de var gibi üşütmüş de olabilir iş arkadaşının eşinde çıkınca tereddütte kaldık hayırlısı inşallah artık
dikkatli olun canim. Allah im korusun. Kaçınılmaz bir hastalık maalesef.

Sağol şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…