- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.181
Ooo süperrrrMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
Darisi 38 bedenlere insallah cnmMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
keşke olsun canım :) inşallah yaOoo süperrrrYakında bol bile olur
amiin ablacım inşallahDarisi 38 bedenlere insallah cnm
2 ay sonrada 42 olur heraldefazla kiyafet alma yakinda hepsi bol gelecek :))
Seni motive edicek bisey daha diyim
Sen beni geçeceksin diye, ben toparlandim
Cocuklar büyürken, herseyleri eskimeden cabuk kuculuyorKızlar gelemedm hic babamız izinli o evdeyken bi cocuk icin alisverise gidelim dedik hırka, tulum, ince uzun pijama tarzında birşeyler aldım bir iki de kışlık tabi kışın illaki ek biseyler alırım ama simdilik lazımdı iyi oldu. Bu arada yarın mangalmi yapsak dedk sonra vezgectik balık olucak menumde persembeyede yarn pazarda ananas bulursam onu yapcm yoksa ya kabak yada hafif kahvalti aksamda tavuk olabillr. Gecmise sonra bakcm smdi cay keyfi yapiyoruz
Afiyetle yiyinPoni Bon kız geçen dedim ya benim bu senelik turşu işi bitti diye , benim koca pazar günü markete gitmişti , kelek , yeşil domates ve ajur almıştı ( miktarlar azdı şükür) ayyy onları da deneyecekmişiz dün akşam onları da turşu yaptım inşallah tutar ve bu senelik son turşu yapmamdır:)))
sen ne yaptın kurdun mu turşuyu
Sen kilo verince daha mutlu olacagini biliyorlar annen babankeşke olsun canım :) inşallah ya
amiin ablacım inşallah
babamın sözü var kendi dedi beni gaza getirmek için 85 e indiğim zaman gardrobumu baştan sona yenileyecek inşallahtelde konusuyoruz ben 2021 ocağa doğru parayı ayarlayım diyo
ayyy ablacım ne güzel ya sen beni geç ben seni geçeyim 65 te buluşalım
Hepsini bi güne sığdırmışin :)))Bugün banka, çarşı,kayınvalide, görümce,pazar sonra okul forması için gene çarşı gezdim ayaklarm zonkluyor hala. Tüm gün evde kalmayı özledim
Şeyyy hmmmm ben miSlm kizlar
Bugün gec geldim eve
Cokda acikmistinm
Eskiden olsa gelirken hemen biyere girer bikac paket cukulaata alip arabada yerdim
Dün tartilamamistim, bugün sabittim
3 gün eksi görmek icin yeterlidir heralde
Bugün 12 bin 300 adim atmisim :)
Sende durumlar nasil rakibecim
aynen canım sağolsunlar annem her gün nazarının değeceğinden korkuyo kendi 64 kilo :)))Sen kilo verince daha mutlu olacagini biliyorlar annen baban
Ne güzel, motivasyonda vermisler
Bende, kizim tekrar dikkat etmeye baslayinca cok sevinmistim
Gözleri ışıl isildi, neşesi yerine gelmiş
Sen 65 ol, bana 68 yeter
MaşAllah ablacimayy aferin bana işleri bitirdim gibi tüm evi süpürdüm , nevresimleri söktüm ,oğlan evde yok ya onun odaya da daldım bir büyük poşet çöp çıkardım içecek şişesi ıvır zıvır ambalajıçamaşır yıkandı serildi , yemek yapıldı pilav salata kaldı gece de belki buzdolabını boşaltır siler geri düzenli yerleştiririm yine tıkış tıkış olmuş her yer
hayırlısı canımSağol canım, lisedeyim, 12 ler bende değil bu yıl, henüz bana okul açılmıyor
ay ne bilim abla ya benimki hep veremiyorim falan diyordu artık inanmam dikkat edince veriyormuşyenimi öğrendin bunuerkeklerde daha fazla kas yapisi oldugu icin metolari iyi calisiyor cnm
Masallah cok güzel vermiş
9 lara inince kutlayalim eşini
ay MaşAllah canım benimde göbeğim toparlandı baya doğumdan bu yana insan mutlu oluyor cidden daha nice kilolar vericez insAllahKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
waooowww süpersinSelam kızlar annemler çaya geldi yemek yemeyiz diyince çayın yanına en azından tatlı yapayım dedim haşhaşlı revani yaptım ve bu ablaniz ağzına sürmediCuma günü bunun karşılığıni alicagima okadar eminimki
süpermiş canım MasAllahMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
ben bakamyom abla yeni yattı kız yarın falan izlerim herhldeNerde herkes, safiyeyemi bakiyorsunuz :)))
Ben bugün erken yatarim heralde, baya yorgunum
ben bugün yedim kabak abla yarın ne yeriz bilmiorumSon 2 gün için planinizi yaptinizmi kizlar
Hazirmi kabaklar, tavuklar
Ben ne yapsam bilmiyorum
Evde kabak yok
Aklimda menüde yok
Bnde bugün bankadan sonra çarşıda tek olunca kendimi mağazada buldum :) 44 bdn oluyor. 38 olacağımız günlerde gelecek miMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Heheheh ben kıza abisininkileri giydiriyorum evde erkek kılıklı oluyor dışarda ise tam bir asilzade hanımefendi görsen yemelere doyamazsın abloşCocuklar büyürken, herseyleri eskimeden cabuk kuculuyor
Hersene yaz gelince yazlik, kış gelince kışlık aliniyor :)
Oglana kiyafet alirken unisex almaya calis
Arkadan gelecek olursa, Ne olur ne olmaz
Çok şişkosunuz ya ben bunaldım burdaBnde bugün bankadan sonra çarşıda tek olunca kendimi mağazada buldum :) 44 bdn oluyor. 38 olacağımız günlerde gelecek mi
Ne güzel bir baban varkeşke olsun canım :) inşallah ya
amiin ablacım inşallah
babamın sözü var kendi dedi beni gaza getirmek için 85 e indiğim zaman gardrobumu baştan sona yenileyecek inşallahtelde konusuyoruz ben 2021 ocağa doğru parayı ayarlayım diyo
ayyy ablacım ne güzel ya sen beni geç ben seni geçeyim 65 te buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?