- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.201
Kaynatılan detoks nasıl bişi abla internetten mi bakiim akşama kadar yaptığım detoks suları dan içiyorum çok keyifli oluyor tok da tutuyor açıkcasıSon 2 gün için planinizi yaptinizmi kizlar
Hazirmi kabaklar, tavuklar
Ben ne yapsam bilmiyorum
Evde kabak yok
Aklimda menüde yok
Şu çıtırları atalım gruptan sinirim bozuluyor motivasyonum düşüyorÇok şişkosunuz ya ben bunaldım burda
Bu hafta senin uzerine gül koklamadim cnmŞeyyy hmmmm ben mi
Aaa gündüz aklimdaydi unuttum cnmKaynatılan detoks nasıl bişi abla internetten mi bakiim akşama kadar yaptığım detoks suları dan içiyorum çok keyifli oluyor tok da tutuyor açıkcası
Senin motivasyonun da düşmeye yer arıyorŞu çıtırları atalım gruptan sinirim bozuluyor motivasyonum düşüyor
Strese soktun beni bağırsaklarım çalışmıyorBu hafta senin uzerine gül koklamadim cnmtabiki sennnnn
Kocam zorla aldın diyor izin vermiyorSenin motivasyonun da düşmeye yer arıyorhayır merak ediyorum şişkoluktan sıkılmadın mı biraz da zayıf yaşa be poniloviç seksü fucudun zayıflıkla sınansın daracık taytlar incecik buluzlar senin de hakkın
Bi sarki varya, aklima o geldiStrese soktun beni bağırsaklarım çalışmıyor
normalde güzel değildir ama nu konuda öyle :)Ne güzel bir baban var
gelecek inşallah gelecekBnde bugün bankadan sonra çarşıda tek olunca kendimi mağazada buldum :) 44 bdn oluyor. 38 olacağımız günlerde gelecek mi
iyi geceler ablacım güzel bir gece geçir uykunda bile kilo ver inşallah :)Benden bugünlük bu kadar
Sabah 5 bucukta evden cikip 16.30 a kadar ayakta
17 de eve giren biri icin cok bile geldim
Iyi geceler canlar
Aminn hepimiz insallah cnmiyi geceler ablacım güzel bir gece geçir uykunda bile kilo ver inşallah :)
Benden bugünlük bu kadar
Sabah 5 bucukta evden cikip 16.30 a kadar ayakta
17 de eve giren biri icin cok bile geldim
Iyi geceler canlar
Ben de yeni geldim abla yoruluyorsun dinlen istersen Allah rahatlık versin
Iyi geceler kuzumBen de yeni geldim abla yoruluyorsun dinlen istersen Allah rahatlık versin
Iyi geceler kuzum
Yattim bile :))
Allah rahatlık versin canlariyi geceler arkadaşlar ben de işten geç çıktım yürüyüş vs derken yoruldum yatayım yavaştan.
Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?