- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.821
kız sen dersini yap biz burdayız dersler çok önemli benim küçük kız bu sene son senesinde kızın kafası testlerden kalkmıyor hedefi özel ünüversiteyi tam burslu kazanmak ablasının okulunu istiyor
selam beybiler,
kurallar şöyle
1 - her gün en az 7 mesajınız olcak sayfada...
2 - yediklerinizi mutlaka paylaşın bişzimle
3 - spor yaptıysanız onuda paylaşın
şimdilik bu kadaar....
kaptan seng bu arada.....
ooooooooooooooooo bu takım adam olmaaaaz......
ooooooooooooooooo bu takım adam olmaaaaz......
Arkadaşlar normalde bende abur cubur, tatlı, çerez cips türü şeyleri çok severim o yüzdende kilo alıyorum zaten. Ancak son 2 haftadır gerçekten dikkat ediyorum ne tatlı ne çerez hiçbirşey yemedim sadece geçen hafta çarşamba 2 avuç patlamış mısır ve geçen günde form limonlu bisküvi yemiştim ara öğünde. Yinede kilo vermek bir yana bu sabah 65,2 çıktım. Diyete ilk başladığımda adet dönemindeydim son günlerinde 64.3 olmuştum. 5 günde bu kilo farkına çok şaşırdım. Yesem neyse
Vucudum beni çok şaşırtıyor sizce ne yapmam lazım
Arkadaşlar normalde bende abur cubur, tatlı, çerez cips türü şeyleri çok severim o yüzdende kilo alıyorum zaten. Ancak son 2 haftadır gerçekten dikkat ediyorum ne tatlı ne çerez hiçbirşey yemedim sadece geçen hafta çarşamba 2 avuç patlamış mısır ve geçen günde form limonlu bisküvi yemiştim ara öğünde. Yinede kilo vermek bir yana bu sabah 65,2 çıktım. Diyete ilk başladığımda adet dönemindeydim son günlerinde 64.3 olmuştum. 5 günde bu kilo farkına çok şaşırdım. Yesem neyse
Vucudum beni çok şaşırtıyor sizce ne yapmam lazım
qua cım aşağıda ismini görüyorum. Adın neydi senin öğrenci miydin. Unutmuşum kusura bakmanasılsın nasıl gidiyor diyet veya hayat
geçmiş olsuun... ben grip gibi olunca bi sürü limon yiyorum hiç ilaç kullanmadan hemen geçiveriyo sadece sesim travesti gibi çıkıyo :)) bi ona çözüm bulamadım....
sağol canım. şimdilik toparladım ama bir dahaki hastalığa önerini deneyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?