Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız sen dersini yap biz burdayız dersler çok önemli benim küçük kız bu sene son senesinde kızın kafası testlerden kalkmıyor hedefi özel ünüversiteyi tam burslu kazanmak ablasının okulunu istiyor

Allah gönlüne versin, olur inşallah...

peki o zaman biraz geç oldu ama ben başlayayım. :) bugün kahvaltıda bir adet haşlanmış yumurta yedim öğle yemeğinde ise üç adet bisküvi 2 tane de haşlanmış patates yedim ve şuan acayip tok hissediyorum. yemeklerle göz göze gelmedikçe bi sorun yok ama gözümün önüne koyulduğunda ne olduğunun önemi kalmıyo ne bulduysam yiyorum çok kötü bi alışkanlık :/ neyse bu takım sayesinde atlatırım umarım.

Bugün kahvaltı yapamadım geç yaptım o yüzden ara öğün yapmıcam.
Sabah: yarım haşlanmış yumurta, yarım kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 küçük közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği ve rezene..
14:30 hafif bir öğle yemeği 18:00 de akşam yemeği düşünüyorum bakalım..

dün ki menüm yine rezalet
sabah
2 baklava

öğle
mercimek çorbası
1 dilim ekmek
el kadar balık

ara 3 adet susamlı çubuk

akşam
8-9 hamsi
5-6 tane etli lahana sarması

ara 1-2 avuç mısır patlatması

Mrb;
Bugün sabah
Bir dilim ekmek, zeytin, domates, biraz peynir yedim

Öğlen
4 adet ızgara köfte ve Akdeniz yeşillikli salata

Bol suyumu iciyorum. Şimdi de kahvemi icmeye cikicagim :)

Yeni gelenlerden bir gelip bi daha kaybolan birini gördüm sanki. Zaten toparlanmadan bildirim yapamayiz çünkü böyle giderse takımdan ayrılacak olanlar var.. Özellikle yeni davet edilipte paylasımda bulunmayanlar olduğu sürece yeni davetler devam edecektir..
Bu akşam üşenmeyip mesajlari sayacağim.. Bakalım kimler ceza alacak

ooooooooooooooooo bu takım adam olmaaaaz......

Sana katılıyorum canım kendimde dahil hiçbirimiz çaba sarfetmiyoruz. Ben gündüz okulda oluyorum malesef öğretmenler odası kalabalık giremiyorum ama sabah ve akşam yazmaya çalışıyorum o zamanda kimsecikler olmuyor yeterli olmuyor anlayacağın.. En çok sen forumda oluyorsun.Tebrik ediyorum seni. Böyle olunca motive olamıyor insan.

Arkadaşlar normalde bende abur cubur, tatlı, çerez cips türü şeyleri çok severim o yüzdende kilo alıyorum zaten. Ancak son 2 haftadır gerçekten dikkat ediyorum ne tatlı ne çerez hiçbirşey yemedim sadece geçen hafta çarşamba 2 avuç patlamış mısır ve geçen günde form limonlu bisküvi yemiştim ara öğünde. Yinede kilo vermek bir yana bu sabah 65,2 çıktım. Diyete ilk başladığımda adet dönemindeydim son günlerinde 64.3 olmuştum. 5 günde bu kilo farkına çok şaşırdım. Yesem neyse
Vucudum beni çok şaşırtıyor sizce ne yapmam lazım

matematik çözmekten kafam bulanmış şu an ne diyeceğimi şaşırdım :) canım oluyor öyle bende bilirim çok dikkat edipte kilo aldığımı :/ sabret ve sağlıklı yaşam tarzina devam et. Elbet bir yerde inadi kırılacaktir tartının. Bu akşam arşivimden bazı diyet onerileri paylaşacağım. Sende araştır mesela belki farklı şeyler buluruz...

bana da oluyor arada. bir de normalde kolay kilo veren bir insanım dikkat edip kilo aldığımı görünce çıldırıyorum akabinde rejimi bozuyorum. sonuç: geçen sene bu aralar 6 hafta yediklerime dikkat edip 57 kilo olmuştum. geçtiğimiz pazartesi 67.5 tum(( sakın sakın moralini bozma, elbet vericeksin.:)

qua cım aşağıda ismini görüyorum. Adın neydi senin öğrenci miydin. Unutmuşum kusura bakma nasılsın nasıl gidiyor diyet veya hayat

qua cım aşağıda ismini görüyorum. Adın neydi senin öğrenci miydin. Unutmuşum kusura bakma nasılsın nasıl gidiyor diyet veya hayat

Evet bir bakayım dedim sayfaya temizlik yapıyorum da çok yoruldum ara verdim. Adım Simay. İstanbul'da üniversite okuyorum. Bu bilgileri vermemiştim merak etme:) Daha 3. günümdeyim protein ağırlıklı beslendiğim için acıkmıyorum. Ama 17 kilo vermem lazım biraz süreç beni korkutuyor işte.

Simaycım bende ece memnun oldum :) korkutmasin canım. Vereceğin kilonun tamamını değil bu hafta vermen gerekeni dökün. 1 kilo olmazda 200 gr olur. Önemli olan verdiğini almamak. Ben 20den fazla verdim mesela 1 senede. Üstelik veremediğim ya da aldığım zamanlar da oldu. Şu an 46 dayım. 45-50 arası gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…