- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.221
Kolay gelsn diycektm gec kaldm amaMrblar kızlar sabah namazından sonra yatmadım eşime yemek yaptım öğle yanında götürsün diye sonrasında kuzular uyurken dikiş yaptım biraz az kaldı şükür bı puset örtüsünün kurdelasi bı de emzirme önlüğü kaldı şimdi kahvaltı yaptık çay içiyorum birazdan kalan dikişleri de bitirip ev işi yaparım insAllah bugün yürüyüşe çıkma niyetim var bklm sizler nasılsınız
 cok onure oldum tessekurler cnmKızPnrrr-12 ne kadar naif bi kadın O Pınar karısına pabuç bırakma kıçını yırtsan falan oluyor mu hiç
Masallah ya gercktn benim esimde 2 gun az ysin hemen verir.Kızlar bu arada erkek metabolizması daha iyiymiş bencede arada kacamaklar olmasına rağmen 3 haftada 4.5 kg verdi eşimde 111.1 baslangicti 106.6 oldu ikili rakamlara bı atlasa baya mutlu olucam
Gecmis olsn cnm zor gercktn cocuklarda kotuymus Allah sifa versin hemencik atlatin insallahBiraz kötüyümmsj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
Şükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
Dua edicem cnm insallah hemencik toparlanirsinizAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
Aaaa hic sana yakismiycak seyler bi ekmek banaydin catal ataydin revani küsmesin sonraSelam kızlar annemler çaya geldi yemek yemeyiz diyince çayın yanına en azından tatlı yapayım dedim haşhaşlı revani yaptım ve bu ablaniz ağzına sürmediCuma günü bunun karşılığıni alicagima okadar eminimki
Masallah cnm ne guzel emeklernin karsiligni gormek cok motive ediyor insanı devami gelicek inşallahMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
Cocuklar büyürken, herseyleri eskimeden cabuk kuculuyor
Hersene yaz gelince yazlik, kış gelince kışlık aliniyor :)
Oglana kiyafet alirken unisex almaya calis
Arkadan gelecek olursa, Ne olur ne olmaz
Iyi geceler ablam dinlen guzelce uyu inşallah.Benden bugünlük bu kadar
Sabah 5 bucukta evden cikip 16.30 a kadar ayakta
17 de eve giren biri icin cok bile geldim
Iyi geceler canlar
Aynen canım çok sağ olŞükür çocuklara bir şey olmamış canım geçmiş olsun
Bence içme canımKızlar form çayı içen var mi emzirenlerden. Günde 1 tane içilebilir mi acaba
Öyle canım sağ olÇok geçmiş olsun canım ya sabah okudum kız çok ağladı tel bırakmak zorunda kaldım yazamadım. Allah korumuş
Sağ ol canım evet çok şükürgecmis olsun canim allah korumus
Yanıma alacağım canımListedesin ama canım, sorumluluğun var takıma karşı
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşŞükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek
Evet canım çok sağ olAlıntılar uçtu aklımda kalanlarla başlayım
88prenses22 canım geçmiş olsun iyi ki çocuklara birşey olmamış , ütü ben Tefal kazanlı kullanıyorum 9 yıl olacak ama buhar basıncı kazanlı gibi yüksek kazansizlarda güzel şahsen bozulsa ondan alırım kazanli çok yer kaplıyor sanki
@Namaria artidan kurtulmaya başlamışsın canım tebrikler arada tedbir için olabilir ama bizim gibi alışkanlık yapma sürekli tartıyı müptela gibi oluyor insan
Fit mutlu anne keşke bilseydim senden alirdim malum cinsiyet farklı olunca herşeyi yeniledik puset örtüsü , anne yani yatağı, emzirme yastığı, emzirme örtüsü maviden pembeye geçtik yeni bebe doguracaklar duyurulur ortak renk gri seçin
Sağ ol ablacım çok şükür. Kapısını tutup hızlıca çekince dolap eğilip tüm içindekiler dökülmüş.gecmis olsun cnm
Şükür kimseye bisey olmamis heralde
Nasil dusurduki
Sağ ol canımmasallah cok iyi gidiyosun canim
inşallah ablaMasallah tatlimmdaha nice 6 kilolara insallahhhh
sağ ol canım hep beraber istediğimiz kilolara ineriz inşallahMaşallah canım benimde 6 kg gitti çok şükür
inşallah canım daha fazla veririm diyordum ama olsun az olsun devamlı olsunMaşallah canımnice 6lar gidecek daha yolun başında 6 kilo verdin
Sağ ol canımMasallah canim hatikasin o menulerine kilo mu dayanir
O kadar kilo vermişsin tabi bedenin küçülecek. Fıstık gibi olacaksınMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
İnşallah canım hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulalımMaşAllah canım benimde göbeğim toparlandı baya doğumdan bu yana insan mutlu oluyor cidden daha nice kilolar vericez insAllah
Aynen canım eksıyle basladım valla doğum gunum geliyor pasta yemelık kılo vermem gereksende eksiyle baslamisin ne guzel cnm
Basin sagolsun dedim ama görmedin heralde
Güzel canımKahvaltı 12 00
1 dilim beyaz peynir (bu arada benim bı dilimim baya büyükmüş 70 Gr kadartartinca anladım şimdi küçüktüm 40 ,50 Gr arasında yiyiyorum ...sağlıklıda olsa miktar önemli)
5 zeytin
Domates salatalık
Patlıcan ezmesi küçük kase
2 yağda yumurta
1 Tk bal tahin pekmez
Akşam 18.00
Sebzeli tavuk yemegiml
Yoğurt ve ezme
2,5 lt su ödem atıcı cay
Gayet güzel canım6 ekim sali
Uyaninca limonlu su
11:30
Çökelik kavurmasi 5kasik kadar 10 zeytin 2ceri domates 1 dilim tm buğday ekmeği
2 erik
15:00 Büyük fincan sade kahve 1kucuk şeftali
18:30
Bi tabak taze fasulye,bi kase salata 3biber tursu
Su 3lt
Spor
40dk kondisyon bisiklet 80pn
5dk jiillan 20pn
110pnPnrrr-12
Güzel olmuş canımMENUM:
9:00 kahve
12:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 8 badem, 1tk chia, 5 siyah uzum
15:30 kahve yanına 2 parca cikolata (tatli krizi oldu dayanamadim en masum buydu sanki)
17:30 besamelsoslu kabak fırında(iki parca karnıbahar vardı), 1 köfte, Salata, cacık
2. 5 lt Su
50mekik 10p
100 hoplama 10p
15dk leslie 45p= 65p
Pirinç pilavı dışında güzel canım6 Ekim
7.50
2 kaşık çokelek
2 dilim pastırma
1 zeytin
2 ceviz
domates salatalık yeşillik
1 dilim ekşi mayalı ekmek
12.30
6 yk kabak yemeği
1 kase yogurt
3 yk mercimek
2 yy pirinç pilavı (komşu getirdi tadına bakmak için aldım)
15.30
1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
18.00
6 yk tavuklu mantar sote
1 kase salata
3yk pirinç pilavı
su 2.5 lt
spor 60 dk orta tempo yürüyüş 120 puanPnrrr-12
Güzel canım6 Ekim menüm
başlangıç 09.00
Sade Türk kahvesi
kahvaltı :10.30
Peynirli tost (tost ekmeğinden)
1 çeri domates
1 kıl biber
Ara öğün 15.00
Yarım elma
akşam yemeği 19.00
Bir kepçe çorba
3 kadın budu köfte
4 kaşık salata
su :3 litre
Jillian 27 dakka puan :108
Leslie 15 dakka: 45 puanPnrrr-12
Gayet güzel canım6 Ekim Salı
10:30
Türk kahvesi sade
12:30
2 yumurtalı Menemen
4 kaşık lor
1 avuç dereotu ve maydanoz
2 ceviz
4 yeşil zeytin
17:30
2 fırın Baget
2 kepçe cacık
7-8 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye yemeği
su:2 buçuk litre
spor: 600 ip atlama 120
23 dakika Leslie 69
Toplam:189 puanPnrrr-12
Güzel olmuş canım . Gece sütü bir çok diyetisyen veriyor hem6 Ekim Menüsü
Saat 10.3
Yarım omlet ( bebelerin artanını hüplettim zalım herifle de kavga döğüş vuku bulduğundan başka da bişi hazırlayıp yemeye mecalim yoktu)
Saat 16
1 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası (1 kaşık mercimek unu+ 3 kaşık yoğurt+ çeyrek gögüs. Toplamda 5 kepçe civarı çıkmıştır)
Saat 18.3
2 hamburger (köfteleri marul arasına koyup yedim. yağsız pişirdim. İkisi 500 kcal civari)
Patlıcan salatası ( iki közlenmiş patlıcan yeşillik yarım kuru soğan)
Yarım bardak naneli ayran
Saat 22.3
Sütlü filtre kahve (yarım kupa süt)
(Şu saat de sade tercih ederdim ama evdeki zalım eşraf abuk subuk bişiler yerken kendime sus demek niyetiylen ve kötü yola düşmemek gayretiylen yapılan hareket)
2 lt su
6 bin adım
sağol canımKolay gelsn diycektm gec kaldm ama
yaa daha önce bı iki kilo verir ya sabit kalır ya artı gelirdi tabi boğazına düşkün adam özellikle tatlıya veremiyorum diyordu artık inanmamMasallah ya gercktn benim esimde 2 gun az ysin hemen verir
sağol canımCok guzeel ellerine saglık canım
saol canımEllerine sağlık canım çok güzel
Kolay gelsin iyi geceler canımKızlar 7 buçuk muydu 8 miydi yemekten sonra kızımı emzirirken bayılmışım resmen sızmış kalmışım
Şimdi zorla uyandım makinada çamaşırlar mutfakta yemekler dışarda kalmış. Etrafı toplayıp bi daha yatıcam inş. Sabah 8 buçukta dersim var. Öperim hepinizi
Bende uyuyalmisim kendime geldim sık sık bunu yapmak lazımKızlar 7 buçuk muydu 8 miydi yemekten sonra kızımı emzirirken bayılmışım resmen sızmış kalmışım
Şimdi zorla uyandım makinada çamaşırlar mutfakta yemekler dışarda kalmış. Etrafı toplayıp bi daha yatıcam inş. Sabah 8 buçukta dersim var. Öperim hepinizi
Oww çok iyi haber canım,Günaydın 9.takimin güzel kızları
Pek güzel bir gün bugüncunku tartı dünkü yemedigim tatlının karsiligini verdi
Şimdi pınar düşünsün
@ Pnrrr-20
Ben iştahımı cuma günü seni yendikten sonraya sakladım şekerimKolay gelsn diycektm gec kaldm ama
 cok onure oldum tessekurler cnm
Masallah ya gercktn benim esimde 2 gun az ysin hemen verir.
Gecmis olsn cnm zor gercktn cocuklarda kotuymus Allah sifa versin hemencik atlatin insallah
Cok guzeel ellerine saglık canım
Dua edicem cnm insallah hemencik toparlanirsiniz
Aaaa hic sana yakismiycak seyler bi ekmek banaydin catal ataydin revani küsmesin sonra
Masallah cnm ne guzel emeklernin karsiligni gormek cok motive ediyor insanı devami gelicek inşallah
Aynenn abla sorma durmadan alisveris biz sansliydik gorumce cok verdi baslarda. Ben hic saklamadm bebeklikleri bile ablam dogum yapcak ocak ayinda ona goturdm birazinida esimin is arkadasnin esine verdm oda yakinda dogurcak. 2ci olursa aliriz dedim napiym belki Allah vermiycek olmiycak saklamak bana cazip gelmedi. Gerci ablam ben saklarm sana geri veririm diyerk aldı ki verir kendinkileri bile biliyorm :) cocuk nasipiyle geliyor bence.
Iyi geceler ablam dinlen guzelce uyu inşallah.
Teşekkür ederim canım sende durumlar neOww çok iyi haber canım,
Ne güzel olur bı temiz hava almış olursunuzGünaydın kızlar
Acayip acıkmışım oğlumu emziriyorum birazdan kahvaltı hazırlaycam değişiklik olsun parkta yapalım dedim hem kızımda parkta oynar biraz tenhadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?