Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaa
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabii
Aldım medinem almammi seninkinin yanında devede kulak ama olsun daha iki günumiz var

güzel menü canım
güzel canım beğendim ben
akşam genel menülerine göre fazla geldi canım ama bence iyi yani
akşam fazla geldi gözüme canım afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel menü olmuş
turta dışına güzel Afiyet olsun cnm
6 Ekim salı

11.30
2 kepçe yayla çorbası
1 dlm ekmek

16:30
1 tabak fırında sebze ve tavuk
2 dlm ekmek

19.00
1 avuç üzüm ve fındık

su:1.5 lt
güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım nasıl bı peynir dilimidir kız o
ahiret olsun gayet güzel menü canım
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım
Afiyet olsun cnm güzel menü olmuş
Afiyet olsun cnm güzel kurtarmissin
Afiyet olsun cnm iki günde güzel
Günaydın kızlar bugün kızların doktor randevuları var ablam be kız kardeşimle gidicem. Birazdan ablama kahvaltıya sonrada hastaneye inşallah. Gün içinde girmeye çalışırım öpüldünüz
kolay gelsin canım dikkat edin
Teşekkür ederim canım sende durumlar ne
bende durum bu saatlerde ödem oluyor o yüzden eksideyim diye düşünüyorum
Ne güzel olur bı temiz hava almış olursunuz
Aynen canım

Cumaya geç tartilinca eksi çıkıverir ortaya cnm

ben bu gün su içmeyi unutmu
ee sen ne zaman yapacaksın turşuyu :)))
babasının da benim de şimdiye kadar direttiğimiz asıl şey karakteriyle ilgili aslın da dürüst güvenilir biri olsun kendine yetecek kazancı olsun deriz , hukuk okumayı kendi istedi sebebini de biliyorum saygınlığı ve tabi ki normal memura göre maaşı daha fazla olduğu için , babası hep diyor matematik yapamıyorsan hukuk şart değil oğlum, sen çalış uygun ne gelirse onu okursun v.s. diyor da bizim oğlan kendimi yormayayım sıkıya gelmeyeyim kazanayım istiyordu :)
dün dershaneye yazıldı bu sabah gitti inşallah iyi olur
eşimin huyudur kendi hatasın da bile beni suçlamayı sever :))

oğlanın yüzüne nadiren patlıyor ,her gördüğün de ders ve çalışmaktan konuşuyor tabi, genel de arkasından bana söylenir :)
yok anacım çalışkan hırslı arkadaşı , bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler, arkadaş olarak seçici samimi bir kaç tane var onlardan birinden motosiklete heveslendi kafayı taktı geçen sene diğeri yok rusça öğrenip ukraynaya gidecekmiş v.s. hepsi ayrı hava da, çalışkan olanlarda zaten ilk sene kazandı okulunu gitti çocuklar :)

kız benim oğlan da işte senin gibi :) ayy inşallah onun da sonun da kimseye muhtaç olmadan geçineceği bir işi olur , bu gün kendi isteği ile dershaneye başladı inşallah bu sene başarır yoksa da allah kerim :)

allah yardımcın olsun şimdiden gülüm , şimdi ki sistem de daha ilk okul 1 de bebeler aileleriyle beraber cinnet geçiriyor resmen , bizim zamanımız da aileden kimse bakmazdı ilgilenmezdi okumayı öğrenirken şimdi 1. sınıf bitiyor hala okuyamayan çocuklar oluyor
bu sinirli babalarla çocuk büyütmek daha da zor gülüm rabbim sabrını arttırıp kolaylık versin inşallah senin çocuklar seni çok yormaz

çok geçmiş olsun , bu çocuk niye böyle sık sık ateşleniyor , kız kardeşimin oğlu da böyleydi boyuna acile giderlerdi , bazı çocuklar daha mı hassas acaba , doktorun biri probiyotik önermişti bağışıklık sistemini kuvvetlendirin demişti ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…