- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.241
Aldım medinem almammigecmis olsun allah sifanizi versin canim cocuklar hasta olunca daha kotu oluyo yaa
vayyyy bu iradeyle alirsin karsiligini tabii
güzel menü canım6 ekim sali
Uyaninca limonlu su
11:30
Çökelik kavurmasi 5kasik kadar 10 zeytin 2ceri domates 1 dilim tm buğday ekmeği
2 erik
15:00 Büyük fincan sade kahve 1kucuk şeftali
18:30
Bi tabak taze fasulye,bi kase salata 3biber tursu
Su 3lt
Spor
40dk kondisyon bisiklet 80pn
5dk jiillan 20pn
110pnPnrrr-12
güzel canım beğendim benMENUM:
9:00 kahve
12:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 8 badem, 1tk chia, 5 siyah uzum
15:30 kahve yanına 2 parca cikolata (tatli krizi oldu dayanamadim en masum buydu sanki)
17:30 besamelsoslu kabak fırında(iki parca karnıbahar vardı), 1 köfte, Salata, cacık
2. 5 lt Su
50mekik 10p
100 hoplama 10p
15dk leslie 45p= 65p
akşam genel menülerine göre fazla geldi canım ama bence iyi yani6 Ekim Salı
10:30
Türk kahvesi sade
12:30
2 yumurtalı Menemen
4 kaşık lor
1 avuç dereotu ve maydanoz
2 ceviz
4 yeşil zeytin
17:30
2 fırın Baget
2 kepçe cacık
7-8 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye yemeği
su:2 buçuk litre
spor: 600 ip atlama 120
23 dakika Leslie 69
Toplam:189 puanPnrrr-12
akşam fazla geldi gözüme canım afiyet olsun6 Ekim salı
Kahvaltı 10:30
2 tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
6 zeytin
Domates
Salatalık
2 kaşık yoğurt
1 kaşık acılı
Çay
Öğle 15:30
2 kepçe kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
Avuç içi kadar pişi (komşu getirmiş çok güzel koktu)
Akşam 19:30
1 kepçe etli kuru fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık menemen
3 kaşık yoğurt
Kuru soğan
Saat 20:00
2 ceviz
1 elma
Su 2lt
Spor 64 d tempolu yürüyüş 192 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım güzel menü olmuş5 Ekim menü
Saat 12.3
3 haşlama yumurta ( bebeler yemeyince bana kaldı)
Domates-5 zeytin
Sütlü filtre kahve
Saat 19
Izgara tavuk ve kuzu (5 parça tavuk 4 parça kuzu yarım parmak büyüklüğünde ama tombul yarım parmak şişko birinin parmağının yarısı ama şipşişko biri de olabilir hatta takımdan en şişkolardan birinin parmağı kadar bile olabülüüüğ)
2 kaşık ezme+ 4 kaşık süzme yoğurt
4 kaşık bol ekşili çoban salata
Saat 21
1 avuç beyaz leblebi
( Aç değildim ama evdekiler bisküvili dondurma hüpletince boşluğa düşüp günaha bulanmak istemedim hakim bey)
11 bin adım
2+ lt su
turta dışına güzel Afiyet olsun cnm5 ekim pzrtesi
11.00
2 yk kiymali mantar
2 kucuk patlican dolmasi
1 ceviz
yesillik
1 avuc leblebi findik karisik
15.00
1 avuc kabuklu cam fistigi
19.30
1 tavûk but
salata
1dlm elma turta
su 2ltden fazla
70 dk bantada yuruyus 210 puanPnrrr-12
güzel menü canım afiyet olsun6 Ekim salı
11.30
2 kepçe yayla çorbası
1 dlm ekmek
16:30
1 tabak fırında sebze ve tavuk
2 dlm ekmek
19.00
1 avuç üzüm ve fındık
su:1.5 lt
Afiyet olsun canım nasıl bı peynir dilimidir kız oKahvaltı 12 00
1 dilim beyaz peynir (bu arada benim bı dilimim baya büyükmüş 70 Gr kadartartinca anladım şimdi küçüktüm 40 ,50 Gr arasında yiyiyorum ...sağlıklıda olsa miktar önemli)
5 zeytin
Domates salatalık
Patlıcan ezmesi küçük kase
2 yağda yumurta
1 Tk bal tahin pekmez
Akşam 18.00
Sebzeli tavuk yemegiml
Yoğurt ve ezme
2,5 lt su ödem atıcı cay
ahiret olsun gayet güzel menü canım6 ekim sali
Uyaninca limonlu su
Çökelik kavurmasi 5kasik kadar 10 zeytin 2ceri domates 1 dilim tm buğday ekmeği
2 erik
15:00 Büyük fincan sade kahve 1kucuk şeftali
18:30
Bi tabak taze fasulye,bi kase salata 3biber tursu
Su 3lt
Spor
40dk kondisyon bisiklet 80pn
5dk jiillan 20pn
110pnPnrrr-12
afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
9:00 kahve
12:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 8 badem, 1tk chia, 5 siyah uzum
15:30 kahve yanına 2 parca cikolata (tatli krizi oldu dayanamadim en masum buydu sanki)
17:30 besamelsoslu kabak fırında(iki parca karnıbahar vardı), 1 köfte, Salata, cacık
2. 5 lt Su
50mekik 10p
100 hoplama 10p
15dk leslie 45p= 65p
afiyet olsun canım güzel menü6 Ekim
7.50
2 kaşık çokelek
2 dilim pastırma
1 zeytin
2 ceviz
domates salatalık yeşillik
1 dilim ekşi mayalı ekmek
12.30
6 yk kabak yemeği
1 kase yogurt
3 yk mercimek
2 yy pirinç pilavı (komşu getirdi tadına bakmak için aldım)
15.30
1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
18.00
6 yk tavuklu mantar sote
1 kase salata
3yk pirinç pilavı
su 2.5 lt
spor 60 dk orta tempo yürüyüş 120 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım6 Ekim menü
başlangıç 09.00
Sade Türk kahvesi
kahvaltı :10.30
Peynirli tost (tost ekmeğinden)
1 çeri domates
1 kıl biber
Ara öğün 15.00
Yarım elma
akşam yemeği 19.00
Bir kepçe çorba
3 kadın budu köfte
4 kaşık salata
su :3 litre
Jillian 27 dakka puan :108
Leslie 15 dakka: 45 puanPnrrr-12
Afiyet olsun cnm güzel menü olmuş6 Ekim Salı
10:30
Türk kahvesi sade
12:30
2 yumurtalı Menemen
4 kaşık lor
1 avuç dereotu ve maydanoz
2 ceviz
4 yeşil zeytin
17:30
2 fırın Baget
2 kepçe cacık
7-8 kaşık kadar zeytinyağlı fasülye yemeği
su:2 buçuk litre
spor: 600 ip atlama 120
23 dakika Leslie 69
Toplam:189 puanPnrrr-12
Afiyet olsun cnm güzel kurtarmissin6 Ekim Menüsü
Saat 10.3
Yarım omlet ( bebelerin artanını hüplettim zalım herifle de kavga döğüş vuku bulduğundan başka da bişi hazırlayıp yemeye mecalim yoktu)
Saat 16
1 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası (1 kaşık mercimek unu+ 3 kaşık yoğurt+ çeyrek gögüs. Toplamda 5 kepçe civarı çıkmıştır)
Saat 18.3
2 hamburger (köfteleri marul arasına koyup yedim. yağsız pişirdim. İkisi 500 kcal civari)
Patlıcan salatası ( iki közlenmiş patlıcan yeşillik yarım kuru soğan)
Yarım bardak naneli ayran
Saat 22.3
Sütlü filtre kahve (yarım kupa süt)
(Şu saat de sade tercih ederdim ama evdeki zalım eşraf abuk subuk bişiler yerken kendime sus demek niyetiylen ve kötü yola düşmemek gayretiylen yapılan hareket)
2 lt su
6 bin adım
Afiyet olsun cnm iki günde güzel05.10.2020
2dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
1haslanmış yumurta
Labne
20:00
2 küçük parça karnabahar kıymalı(iş bıtınce ıslerımı halletmeye hemsn dışarı cıktım yemek gece kaldı az yedım oyuzden ama gece 2 de yattım)
5 kasık yogurt
06.10.2020
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmışyumurta
5zeytın
Labne
16:30
5 kasık yogurt
3 orta buyuk parca karnabahar kıymalı
Su2lt
Spor baya yurudum eymıre fln gıttım
kolay gelsin canım dikkat edinGünaydın kızlar bugün kızların doktor randevuları var ablam be kız kardeşimle gidicem. Birazdan ablama kahvaltıya sonrada hastaneye inşallah. Gün içinde girmeye çalışırım öpüldünüz
bende durum bu saatlerde ödem oluyor o yüzden eksideyim diye düşünüyorumTeşekkür ederim canım sende durumlar ne
Aynen canımNe güzel olur bı temiz hava almış olursunuz
Evet canım sebze yemeğinin biri olmayaydi iyiydi Z aslında ama sonuydu yemeklerin hepsini ısıttımakşam fazla geldi gözüme canım afiyet olsun
Cumaya geç tartilinca eksi çıkıverir ortaya cnmafiyet olsun canım güzel menü olmuş
turta dışına güzel Afiyet olsun cnm
güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım nasıl bı peynir dilimidir kız o
ahiret olsun gayet güzel menü canım
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım
Afiyet olsun cnm güzel menü olmuş
Afiyet olsun cnm güzel kurtarmissin
Afiyet olsun cnm iki günde güzel
kolay gelsin canım dikkat edin
bende durum bu saatlerde ödem oluyor o yüzden eksideyim diye düşünüyorum
Aynen canım
hergun kılo gıdıyur hergun kılo gıdıyurBeni geçmişsinhemen acil eylem planı yapmalıyım
ee sen ne zaman yapacaksın turşuyu :)))Takımdan turşu kurmayan ben kaldım herhalde
Canım oğlana kazanmasını istediğiniz bölümde ısrarcı olmayın bence, üzerinde baskı hissedince de yapamayabilir, belki de içten içe o bölümü istemiyor da olabilir.
Birde çocuğun psikolojik sağlığı da önemli, meslek para kazanmak için gerek olduğuna göre illa şu olacak denmemeli, her meslekte para kazanılır.
Yaşı küçük değil, herşeyin bilincinde, babası baskıyı bıraktığında panik yapmadan, acaba sonuç kötü gelir mi demeden ders çalıştırsa daha başarılı olur.
Birde eşinin seni suçlaması ilginç gerçekten, üniversite mezunu olan kendisinin ilgilenmesi lazım, sen zaten çocuğun bakımı evin işleri ile ilgileniyorsun birde dersine bakamazsın ki...
olsun canım arada oluyor ben de yapıyorum toparlarsın canımEvet canım sebze yemeğinin biri olmayaydi iyiydi Z aslında ama sonuydu yemeklerin hepsini ısıttım
oğlanın yüzüne nadiren patlıyor ,her gördüğün de ders ve çalışmaktan konuşuyor tabi, genel de arkasından bana söylenir :)bjzim saat ucreti oluyor. Ayda belli bi saati doldurmamiz gerekiyor
İş yerinde oldugumuz surece, bozukluk olup calismasak bile saatimiz ödeniyor
yenimi öğrendin bunuerkeklerde daha fazla kas yapisi oldugu icin metolari iyi calisiyor cnm
Masallah cok güzel vermiş
9 lara inince kutlayalim eşini
cok gecmis olsun cnm
Şükür kimseye bisey olmamis heralde
Nasil dusurduki
emzirenler normalde yeşil cay icmemesi lazim cnm kafeinden dolayi...
Cocuj biraz buyuyunce belki 1 tane icilebilir, erken saatlerde
Sen fazla emzirmedigin icin bilemedim
kuzum yaaa inan cok üzüldüm
Kizlar biseyler söylemiş zaten
Eşin bu kadar baski yaparsa, cocuk stresden bildiginide unutur
Esinin iyi bi aninda....
Ona yönelik degilde
Biz şöyle davransak vs. Diye konuşsan
Cocuklar arkadastan cok etkilenir
Caliskan bi arkadasi yokmu oglanin
ne oldu bitanem kotülesdinmi,
Bırak bildirimi, kiloyu
Önce bi iyileş cabucak
insallah bisey olmaz cnm
Gozunaydin tatlim, artilar gitmis
kız benim oğlan da işte senin gibi :) ayy inşallah onun da sonun da kimseye muhtaç olmadan geçineceği bir işi olur , bu gün kendi isteği ile dershaneye başladı inşallah bu sene başarır yoksa da allah kerim :)Ben mesela matematikten nefret ederim hiç sevmem öyle zor geliyor ki bana onu çarp onu bölbelki şimdi güleceksiniz ama öyle nerdeyse 2+2 yi toplamayı üşendiğimden eşime soruyorum bazen yuh artık şaka mı yapıyorsun diyon ama bak yinede çok şükür okuduk bi iş sahibi olduk. Belki oda benim gibidir. Bence çok yüklenmeyin hiç çalışmaz bırakabilir. Belki bizim çocuklarda sa aynı sorunları yaşıcaz. Herşeyin hayırlısı
hay maşallahhhh tebrikler gülüm 1 beden incelmişsinKızlar bugün 1 ay oldu diyet yapalı.Maşallah 6 kilo vermişim . Çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim
Günaydın canım bende bi sıkıntı yok Şükür bizimkiler uyuyor hala biraz daha kötü hissedersem test vermeye gideceğim diyordu dün akşamGunaydinn kizlarrr. U UcanSupurge canin nasilsinizz
allah yardımcın olsun şimdiden gülüm , şimdi ki sistem de daha ilk okul 1 de bebeler aileleriyle beraber cinnet geçiriyor resmen , bizim zamanımız da aileden kimse bakmazdı ilgilenmezdi okumayı öğrenirken şimdi 1. sınıf bitiyor hala okuyamayan çocuklar oluyoryaa işte yapamayinca demekki oyle geliyor
ayy kisirda cok sevmem belki ondandir. Senin bu msjdan sonra haberlerde çıktı. Turşucu da aynı şeyleri söyle diçıkarım, demekki haketten anlıyorsun
öksürük yok canim. Baş ağrısı vücut ağrısı burun ağrısı çok birde halsizlik.
Ya hiç dinlenemiyorum kizim bütün dişleri kabarmış.(evettt yine diş) Gece boyu agladi. Uykusuzluk aşırı yordu bağışıklık için de onemli baya ama uykusuz ve yorgunum. Benin ki böyle uzar baya. Sizin de olmazzz insallahhh canimm yaaa valla cok zorrr. Bok bol dağ kekiği için birde sumak ve kişniş cok iyi
sogan ve sarmisaği cok tüketiyorum. kemik falan kaynattim suyunu iliğini kattim yemeklerime. Amma ve lakin tahine yeminliyimcoronadan önce yemin etmiştim 15 günlük.
Bunu okurken bizim ilerde ki halimizi görüyorum. Maalesef öfke kontrolü olmayan bi baba da bizde var. Okurken iyi ki tek cocukla kalmış diye düşünürken bi altta yazdığını gördüm. Gerçekten cok büyük akıllılık olmuş. Ben bu sıkıntıları iki kere çekeceğim. Plansiz olmasaydi ben de bir taneyle kalabioirdim.Allah canlarina saglik versin.
Biz daha okula gondermeden evimiz harp bolgesi, göndersek nasil olacak düşünemiyorum
çok geçmiş olsun , bu çocuk niye böyle sık sık ateşleniyor , kız kardeşimin oğlu da böyleydi boyuna acile giderlerdi , bazı çocuklar daha mı hassas acaba , doktorun biri probiyotik önermişti bağışıklık sistemini kuvvetlendirin demişti onaAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?