- 8 Mart 2020
- 5.764
- 27.969
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.261
Abloşum nasılsın keşke benim de ablam olsaydın sana sarılmayı senle sohbet etmeyi çok isterdimallah yardımcın olsun şimdiden gülüm , şimdi ki sistem de daha ilk okul 1 de bebeler aileleriyle beraber cinnet geçiriyor resmen , bizim zamanımız da aileden kimse bakmazdı ilgilenmezdi okumayı öğrenirken şimdi 1. sınıf bitiyor hala okuyamayan çocuklar oluyor
bu sinirli babalarla çocuk büyütmek daha da zor gülüm rabbim sabrını arttırıp kolaylık versin inşallah senin çocuklar seni çok yormaz
harikaaa ,aldın mı kotu , sadece denedin mi , aldıysan 1 aya çok rahat olur zatenMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
aldım ablacım bırakır mıyımharikaaa ,aldın mı kotu , sadece denedin mi , aldıysan 1 aya çok rahat olur zaten
çok şükür , iyiyim kuzummmm turp gibiyim , sen nasılsın :)Abloşum nasılsın keşke benim de ablam olsaydın sana sarılmayı senle sohbet etmeyi çok isterdim
oohh iyi yapmışsın güle güle kullan ben de lcw den 5 xl bile giyerdim eskiden şimdi 3 xl ler üzerimden dökülüyor darısı kısa zaman da sana 44 bedenler ler belinsen totoşundan düşsünnnnnaldım ablacım bırakır mıyım
psikologa bir daha gitmez sanmıyorumAfiyetle yiyinbende bugün kıl biberle kelek aldım bi deniyim diyorum. O kadar turşuyla bi dükkan açarsınız artık abla
Oğlanla ilgili mevzuları okudum. Bire bir özel ders almayı denediniz mi? Psikoloğa da tekrar gidiyorsunuz de mi bırakmadınız.
Zilloş mu ehuhehehçok şükür , iyiyim kuzummmm turp gibiyim , sen nasılsın :)
kız zilloşum abla diyorsun ya otomatik bağ oluşuyor benim nezdim de kardeşim hükmündesin
tacsızprensese (en küçük bacım ) onun kızına, ablamın kızına zilloş der severim çok samimi olup sevdiğim dışındakilere demem iyi bir şey didim yani kızzzZilloş mu ehuhehehcanımsın
şükür çıkmışsın da , sen niye hastanedeydin gülümHerkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Hayirlisi olsun abla insallahben bu gün su içmeyi unutmu
ee sen ne zaman yapacaksın turşuyu :)))
babasının da benim de şimdiye kadar direttiğimiz asıl şey karakteriyle ilgili aslın da dürüst güvenilir biri olsun kendine yetecek kazancı olsun deriz , hukuk okumayı kendi istedi sebebini de biliyorum saygınlığı ve tabi ki normal memura göre maaşı daha fazla olduğu için , babası hep diyor matematik yapamıyorsan hukuk şart değil oğlum, sen çalış uygun ne gelirse onu okursun v.s. diyor da bizim oğlan kendimi yormayayım sıkıya gelmeyeyim kazanayım istiyordu :)
dün dershaneye yazıldı bu sabah gitti inşallah iyi olur
eşimin huyudur kendi hatasın da bile beni suçlamayı sever :))
Bende gördum eksi, rakam bana kalsınSende benim gördüğüm rakamı görsen sende bitti bu iş derdin(blöf yapıyordu )
aynen gülüm biraz da tevekkül etmemiz lazım eni sonu rızkı veren rabbimHayirlisi olsun abla insallahrahat rahat calissa stres yapmasa olursa Elde olmuyor bazi seyler
Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorumşükür çıkmışsın da , sen niye hastanedeydin gülüm
çok mu eksi var ayyy zaten benimle olan yarışta kazanmana sadece 1.6 kilo kaldı ayy panikledimmmBende gördum eksi, rakam bana kalsın
Blöfüne blöf yavrum
Öv abloş öv bi sen bitacsızprensese (en küçük bacım ) onun kızına, ablamın kızına zilloş der severim çok samimi olup sevdiğim dışındakilere demem iyi bir şey didim yani kızzz
virüs geçer giderse ben de hala eskişehir de olursam ve bir gün karşılaşırsak vallaha da sarılıcam sana kuzumm diye o an öz ablan sana sarılıyor gibi hissedeceksin söz
2 sene önce oğlanın okulun da bir konuşma yapmıştım ya , konuşma bitti , kız öğrencilerden bir kaçı hala konuşmak istedi baya konuştuk bir tanesi , içimden size sarılmak geliyor dedi , gel gülüm dedim sarıldım diğer bir tanesi boynunu büktü ama ben de istiyorum diye oyy kuzum sen niye eksik kalasın diyerek ona da sarıldım , sonuç o gün bir sürü kız sarılmak için kollarını açtı ben de sarıldım kuzulara :))
manyakk bir çekim alanım var insanın bana sarılası geliyor yani ama ben sadece cidden sevdiklerimin bana dokunmasına izin veririm biliyorsun az cinsim ( kendini öven ekim)
oovvvv rabbim şifa versin ağrısını düşünemiyorum bile ,ne önerdi doktor sadece ilaç mı verdiYerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Aaa çok geçmiş olsun canım tedavi ne önerdiler?Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?