Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öv abloş öv bi sen bi @mefkurem övsün kendini başka da kimseye yakışmaz takımın pırlantaları sizsiniz
mefkuşum çok hoş kadın ya ona her şey yakışıyor , kızması bile tatlı
ben de gıcık bir yan da var ama o yanımı da seviyorum , seni de seviyorum herkesi de seviyorum
aramızda kalsın lusim benim oğlan da evde yok ya artık öğleden sonraya kadar bana ekstra bir rahatlama ,neşe geldi vallaha

oovvvv rabbim şifa versin ağrısını düşünemiyorum bile ,ne önerdi doktor sadece ilaç mı verdi
geçenler de belim kitlendi ağrıyor diye yazan sendin değil mi gülüm
Evet abla bendim o kilitlenmeye Kurban olaymisim Tam yerinden igneyle Röntgen cihaziyla Ilac enjekte ettiler.. Birde agri kesici verdiler Ama Onlar hafifletmiyor... Igne Cok iyi geldi adim atabilmemi sagladi Cok sükür.. Dr bu 1 defayla kalmicak dedi yasicakmisim bunu

Keyif sende artik abla insana yanlizlikta lazim iyi geliyor

inşallah doktorun dediği gibi olmaz gülüm , bundan sonra ağır iş yapıp belini zorlayacak şeyler yapmazsan kolay kolay olmaz allahın izniyle , eğer bir daha doktora gidersen gulukozamin kullansan faydası olur mu diye bir sorsana gülüm

Aynen bogaz tutunca herturlu veriliyor kilo ya bende cok seviyorm abur cubur tatlı olsun yemek bile aramam
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistim sükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Canim ya okudm yazdiklarni cok gecmis olsun Allah acil şifa versin sana inşallah ya caresi ilacı olmamasi cok kötu fizik tedavi iyi gelir inşallah

Insallah abla, sorarim ama ne ilaci?

Ablacım Philips’in çok fazla var bakıyorum hepsine. Sabah eşimde bakmış ol adı gidip bilgi alıcam. Teşekkürler o dediklerine bakayım
Ütüde Philips en iyisi bence de canım
Merhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak oldu onceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
Maşallah kuzum darısı 38 lere inş
Çok geçmiş olsun canım

oohh iyi yapmışsın güle güle kullan ben de lcw den 5 xl bile giyerdim eskiden şimdi 3 xl ler üzerimden dökülüyor darısı kısa zaman da sana 44 bedenler ler belinsen totoşundan düşsünnnnn
amiiin inşallah ablacım ben de 3xl lara oluyorum şu an :)))

Sagol canim, inşallah ama gidiyorum zaten bi faydasını göremedim şu zamana kadar değiştircem orayı ne yaptığı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…