- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.281
mefkuşum çok hoş kadın ya ona her şey yakışıyor , kızması bile tatlıÖv abloş öv bi sen bi @mefkurem övsün kendini başka da kimseye yakışmaz takımın pırlantaları sizsiniz
Evet abla bendim o kilitlenmeye Kurban olaymisimoovvvv rabbim şifa versin ağrısını düşünemiyorum bile ,ne önerdi doktor sadece ilaç mı verdi
geçenler de belim kitlendi ağrıyor diye yazan sendin değil mi gülüm
Therapie ye gitcem devam sanki bi ise yariyorda, kendimi zorlamicam bu gibi seylerAaa çok geçmiş olsun canım tedavi ne önerdiler?
Keyif sende artik ablamefkuşum çok hoş kadın ya ona her şey yakışıyor , kızması bile tatlı
ben de gıcık bir yan da var ama o yanımı da seviyorum , seni de seviyorum herkesi de seviyorum
aramızda kalsın lusim benim oğlan da evde yok ya artık öğleden sonraya kadar bana ekstra bir rahatlama ,neşe geldi vallaha
Pişşt abla sana soyliyimçok mu eksi var ayyy zaten benimle olan yarışta kazanmana sadece 1.6 kilo kaldı ayy panikledimmm
Ah canım dikkat et Allah korusunTherapie ye gitcem devam sanki bi ise yariyorda, kendimi zorlamicam bu gibi seyler
Amin yasanilacak bisey degil Allah kimseye yasatmasinAh canım dikkat et Allah korusun
Allah beterinden saklasın canım inşallah tekrarlamazAmin yasanilacak bisey degil Allah kimseye yasatmasin
inşallah doktorun dediği gibi olmaz gülüm , bundan sonra ağır iş yapıp belini zorlayacak şeyler yapmazsan kolay kolay olmaz allahın izniyle , eğer bir daha doktora gidersen gulukozamin kullansan faydası olur mu diye bir sorsana gülümEvet abla bendim o kilitlenmeye Kurban olaymisimTam yerinden igneyle Röntgen cihaziyla Ilac enjekte ettiler.. Birde agri kesici verdiler Ama Onlar hafifletmiyor... Igne Cok iyi geldi adim atabilmemi sagladi Cok sükür.. Dr bu 1 defayla kalmicak dedi yasicakmisim bunu
ben tek zaman geçirmeyi çok severimmm :)))Keyif sende artik ablainsana yanlizlikta lazim iyi geliyor
allahhhhh çifte kazanç desene 2 rakibi birden yendim diye hava atacaksın öyle miPişşt abla sana soyliyimcok olmasada eksideyim
Seni yenmemede az kalmış haftayada o iş tamamdır bence
Aynen bogaz tutunca herturlu veriliyor kilo ya bende cok seviyorm abur cubur tatlı olsun yemek bile aramamsağol canım
yaa daha önce bı iki kilo verir ya sabit kalır ya artı gelirdi tabi boğazına düşkün adam özellikle tatlıya veremiyorum diyordu artık inanmam
sağol canım
saol canım
Kolay gelsin iyi geceler canım
Canim ya okudm yazdiklarni cok gecmis olsun Allah acil şifa versin sana inşallah ya caresi ilacı olmamasi cok kötuHerkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Insallah abla, sorarim ama ne ilaci?inşallah doktorun dediği gibi olmaz gülüm , bundan sonra ağır iş yapıp belini zorlayacak şeyler yapmazsan kolay kolay olmaz allahın izniyle , eğer bir daha doktora gidersen gulukozamin kullansan faydası olur mu diye bir sorsana gülüm
Ütüde Philips en iyisi bence de canımAblacım Philips’in çok fazla var bakıyorum hepsine. Sabah eşimde bakmış ol adı gidip bilgi alıcam. Teşekkürler o dediklerine bakayım
Maşallah kuzum darısı 38 lere inşMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
Çok geçmiş olsun canımEvet abla bendim o kilitlenmeye Kurban olaymisimTam yerinden igneyle Röntgen cihaziyla Ilac enjekte ettiler.. Birde agri kesici verdiler Ama Onlar hafifletmiyor... Igne Cok iyi geldi adim atabilmemi sagladi Cok sükür.. Dr bu 1 defayla kalmicak dedi yasicakmisim bunu
Bende severim uzun olmadigi süreceben tek zaman geçirmeyi çok severimmm :)))
amiiin inşallah ablacımoohh iyi yapmışsın güle güle kullan ben de lcw den 5 xl bile giyerdim eskiden şimdi 3 xl ler üzerimden dökülüyor darısı kısa zaman da sana 44 bedenler ler belinsen totoşundan düşsünnnnn
Sagol canim, inşallah ama gidiyorum zaten bi faydasını göremedim şu zamana kadar değiştircem orayı ne yaptığı belli değilAynen bogaz tutunca herturlu veriliyor kilo ya bende cok seviyorm abur cubur tatlı olsun yemek bile aramam
Canim ya okudm yazdiklarni cok gecmis olsun Allah acil şifa versin sana inşallah ya caresi ilacı olmamasi cok kötufizik tedavi iyi gelir inşallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Tercihli yalnızlık güzeldir. Zor olanı mecburi yalnızlık. Allah kimseyi mecburen yalnız bırakmasınBende severim uzun olmadigi sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?