- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.301
Amin canımTercihli yalnızlık güzeldir. Zor olanı mecburi yalnızlık. Allah kimseyi mecburen yalnız bırakmasın
Günaydın canım, ve kaçamaksızGünaydın hatunlargünümüz çokkk mutlu ve huzurlu geçsin ☀
İnşallah istediği bir mesleği olur ablacım. Babaların erkek çocuklardan beklentileri fazla oluyor geneldeoğlanın yüzüne nadiren patlıyor ,her gördüğün de ders ve çalışmaktan konuşuyor tabi, genel de arkasından bana söylenir :)
yok anacım çalışkan hırslı arkadaşı , bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler, arkadaş olarak seçici samimi bir kaç tane var onlardan birinden motosiklete heveslendi kafayı taktı geçen sene diğeri yok rusça öğrenip ukraynaya gidecekmiş v.s. hepsi ayrı hava da, çalışkan olanlarda zaten ilk sene kazandı okulunu gitti çocuklar :)
Sağ ol ablahay maşallahhhh tebrikler gülüm 1 beden incelmişsin
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et kendini zorlama inşallah çabucak toparlarsınYerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Evet evetttGünaydın canım, ve kaçamaksız
netten de yaz bak ayrıntılı bulursun , doğal deniz kabuklularından elde edilen kemik eklem kas onarımını sağlayan takviye ürün gibi bir şey gülümInsallah abla, sorarim ama ne ilaci?
geçen sene oğlan evdeydi ama özel dersleri v.s. oluyordu günün yarısı yoktu öncesi tüm gün yoktu eşim de öğle yemeğe gelip gidiyor akşama kadar rahattım bu sene süpürgeyi bile oğlana göre açar oldum ne zaman acıkacağı belli olmuyor sürekli acıktın mı kahvaltı hazırlayayım mı diye sorup duruyorum , düzen olmuyordu , şimdi daha düzenli olacak inşallah :)Bende severim uzun olmadigi sürece
Benide çağırın amaAbloşum nasılsın keşke benim de ablam olsaydın sana sarılmayı senle sohbet etmeyi çok isterdim
Canım ablam teşekkür ederimFitt_anne gülüm mesajını gördüm sonra başka alıntı yaptım , bulamadım geri de o ama yazmadan da olmazzz
helalllllll kız sanaaaaa tatlıyı yapıp ağzına değdirmemişsin , bol eksi rakamların olsun gülümmm
sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım . Dikkat et kendini zorlama inşallah çabucak toparlarsın
bi bakim ona inş faydası olur sağol ablanetten de yaz bak ayrıntılı bulursun , doğal deniz kabuklularından elde edilen kemik eklem kas onarımını sağlayan takviye ürün gibi bir şey gülüm
İnşallah abla düzen gibisi yokgeçen sene oğlan evdeydi ama özel dersleri v.s. oluyordu günün yarısı yoktu öncesi tüm gün yoktu eşim de öğle yemeğe gelip gidiyor akşama kadar rahattım bu sene süpürgeyi bile oğlana göre açar oldum ne zaman acıkacağı belli olmuyor sürekli acıktın mı kahvaltı hazırlayayım mı diye sorup duruyorum , düzen olmuyordu , şimdi daha düzenli olacak inşallah :)
hem işten hem de ben sakinliği seviyorum akşama kadar tek kalsam asla sıkılmam
Sen evvela "de" yi ayrı yaz da bakarukBenide çağırın ama❤❤
Ay hele bengeçen sene oğlan evdeydi ama özel dersleri v.s. oluyordu günün yarısı yoktu öncesi tüm gün yoktu eşim de öğle yemeğe gelip gidiyor akşama kadar rahattım bu sene süpürgeyi bile oğlana göre açar oldum ne zaman acıkacağı belli olmuyor sürekli acıktın mı kahvaltı hazırlayayım mı diye sorup duruyorum , düzen olmuyordu , şimdi daha düzenli olacak inşallah :)
hem işten hem de ben sakinliği seviyorum akşama kadar tek kalsam asla sıkılmam
Ya lusi burda de da boyle bir mevzu olmuştu ama şuan zerre hatırlamıyorum sen bildinmiSen evvela "de" yi ayrı yaz da bakaruk
Soru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?Ya lusi burda de da boyle bir mevzu olmuştu ama şuan zerre hatırlamıyorum sen bildinmi
Takılmamaya çalışıyorum ama o de da lar beni de sinir ediyor bitişik yazılıncaSoru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
Ben arada sırada seviyorum yalnızlığı kafa dinlemek için. Ama yalnız yemek yemeyi falan sevmiyorumAy hele benTek yemek yemeyi iş yapmayi flim izlemeye bayılırım .Sakinliği yanlizligi seviyorum ama çoğalıp duruyorum da oda ayrı bişey
Çok geçmiş olsun canım ❤Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Geçen gün eski müdürümle konuştum. Kızı arkadaşımdı. Onu sordum. Değişen bi şey yok aynı dedi. Aradan 5 yıl geçti.Epey bi süre başka bir cevap vermedi yazdıklarıma. Baskın babalar için hayal kırıklığı daha keskin oluyor. Ancak onlar hayal kırıklığıyla saldırdıkça çocukları daha ters tepiyoroğlanın yüzüne nadiren patlıyor ,her gördüğün de ders ve çalışmaktan konuşuyor tabi, genel de arkasından bana söylenir :)
yok anacım çalışkan hırslı arkadaşı , bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler, arkadaş olarak seçici samimi bir kaç tane var onlardan birinden motosiklete heveslendi kafayı taktı geçen sene diğeri yok rusça öğrenip ukraynaya gidecekmiş v.s. hepsi ayrı hava da, çalışkan olanlarda zaten ilk sene kazandı okulunu gitti çocuklar :)
başın da hiç x olmayan kıyafetleri de giyeceğimiz gün gelecek elbetamiiin inşallah ablacımben de 3xl lara oluyorum şu an :)))
Diyet nasıl gidiyor bu aradaSen evvela "de" yi ayrı yaz da bakaruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?