Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah istediği bir mesleği olur ablacım. Babaların erkek çocuklardan beklentileri fazla oluyor genelde

hay maşallahhhh tebrikler gülüm 1 beden incelmişsin
Sağ ol abla
Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et kendini zorlama inşallah çabucak toparlarsın

Günaydın canım, ve kaçamaksız
Evet evettt

Bende severim uzun olmadigi sürece
geçen sene oğlan evdeydi ama özel dersleri v.s. oluyordu günün yarısı yoktu öncesi tüm gün yoktu eşim de öğle yemeğe gelip gidiyor akşama kadar rahattım bu sene süpürgeyi bile oğlana göre açar oldum ne zaman acıkacağı belli olmuyor sürekli acıktın mı kahvaltı hazırlayayım mı diye sorup duruyorum , düzen olmuyordu , şimdi daha düzenli olacak inşallah :)
hem işten hem de ben sakinliği seviyorum akşama kadar tek kalsam asla sıkılmam

Canım ablam teşekkür ederim Bende senin mesajlarını okuyorum sabrına hosgorune hayranım

Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et kendini zorlama inşallah çabucak toparlarsın
sağol canım inşallah
netten de yaz bak ayrıntılı bulursun , doğal deniz kabuklularından elde edilen kemik eklem kas onarımını sağlayan takviye ürün gibi bir şey gülüm
bi bakim ona inş faydası olur sağol abla
İnşallah abla düzen gibisi yok Düzensizliği bende hiç sevmem, herşeyin bi saati düzeni olmalı

Ay hele ben Tek yemek yemeyi iş yapmayi flim izlemeye bayılırım .Sakinliği yanlizligi seviyorum ama çoğalıp duruyorum da oda ayrı bişey

Soru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
Takılmamaya çalışıyorum ama o de da lar beni de sinir ediyor bitişik yazılınca gizil öğrenme sanırım

Ay hele ben Tek yemek yemeyi iş yapmayi flim izlemeye bayılırım .Sakinliği yanlizligi seviyorum ama çoğalıp duruyorum da oda ayrı bişey
Ben arada sırada seviyorum yalnızlığı kafa dinlemek için. Ama yalnız yemek yemeyi falan sevmiyorum

Geçen gün eski müdürümle konuştum. Kızı arkadaşımdı. Onu sordum. Değişen bi şey yok aynı dedi. Aradan 5 yıl geçti.Epey bi süre başka bir cevap vermedi yazdıklarıma. Baskın babalar için hayal kırıklığı daha keskin oluyor. Ancak onlar hayal kırıklığıyla saldırdıkça çocukları daha ters tepiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…