- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.321
aminnn sürekli tek yaşamak çok zor, annem de tek yaşıyor , şimdi akşama birileri gelecek biliyorum da rahatım sürekli olsa allah göstermesinTercihli yalnızlık güzeldir. Zor olanı mecburi yalnızlık. Allah kimseyi mecburen yalnız bırakmasın
bizim aman aman beklentimiz yok babası sadece hedefinin olmamasına ,tembellik etmesine çıldırıyor , inşallah ileri de hepimizin evladınin severek yaptıkları işleri olurİnşallah istediği bir mesleği olur ablacım. Babaların erkek çocuklardan beklentileri fazla oluyor genelde
Sağ ol abla
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et kendini zorlama inşallah çabucak toparlarsın
Evet evettt
seni yaradana kurban hanginizi görsem nerde ne durum da olursak olalım ciğerime basa basa sarılmazsam kaktüs olayımmmmBenide çağırın ama❤❤
Tartılmadım desemDiyet nasıl gidiyor bu aradaşansa bu hafta çok takip edemedim. Var mi eksi
tatlıyı bile yemedin cumaya kadar cıs imkansız olmaz senden eminin ayy ne kadar eksi gelecek acaba kilo kilo gelsiiinnnCanım ablam teşekkür ederimBende senin mesajlarını okuyorum sabrına hosgorune hayranım ❤❤❤
Bu hafta çok hızlı geçti sankiTartılmadım desem
Yarın sabah tartılıp ona göre bişiler yapacağım canım sürekli kilo takibi olunca stres oluyorum
Hayırlısı abla herkesin yiyeceği ekmek bellidir. Aferin oğluna ben inanıyorum güzel yerlerde olacakkız benim oğlan da işte senin gibi :) ayy inşallah onun da sonun da kimseye muhtaç olmadan geçineceği bir işi olur , bu gün kendi isteği ile dershaneye başladı inşallah bu sene başarır yoksa da allah kerim :)
düzenin insan ruhuna çakralara bile etkisi varmış düzen iyidir:))sağol canım inşallah
bi bakim ona inş faydası olur sağol abla
İnşallah abla düzen gibisi yokDüzensizliği bende hiç sevmem, herşeyin bi saati düzeni olmalı
farkımız ,benim çoğalan versiyonumsunAy hele benTek yemek yemeyi iş yapmayi flim izlemeye bayılırım .Sakinliği yanlizligi seviyorum ama çoğalıp duruyorum da oda ayrı bişey
Geçmiş olsun kuzum hayırdırHerkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
aa kim dedi onu bak şimdi bilmediğim mevzular dönmüşşşşSoru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
Yiyince cuma hemen geliyor açlık olunca da gelmek bilmiyorBu hafta çok hızlı geçti sankiben de tartılmadım daha henüz buna hazır değilim
Sen veaa kim dedi onu bak şimdi bilmediğim mevzular dönmüşşşş
en iyi yazarken katleden benim büyük ihtimal, çok fazla düşük cümle kuruyorum :) kimseye kaptırmam liderliğimi
Ne hastanesi len nolüyürrHerkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
kesinlikle daha çok ters tepiyor , ben her ne kadar 2 senelik halkla ilişkiler mezunu olsam da kişisel gelişim , psikoloji , özellikle iletişim psikolojisi hep ilgimi çektiği için bir miktar kendi çapım da elime geçeni okudum , babanın neden kızdığını da biliyorum çoğu zaman haklı ama söyleme tarzı ters oluyor , oğlanın neden iyi söyleneni ters anladığını az çok anlıyorum ama benimkiler cins inat sakin de konuşurken anlıyor gibiler kızınca her şey unutuluyor sakinliklerini koruyamıyorlarGeçen gün eski müdürümle konuştum. Kızı arkadaşımdı. Onu sordum. Değişen bi şey yok aynı dedi. Aradan 5 yıl geçti.Epey bi süre başka bir cevap vermedi yazdıklarıma. Baskın babalar için hayal kırıklığı daha keskin oluyor. Ancak onlar hayal kırıklığıyla saldırdıkça çocukları daha ters tepiyor
sağol canımÇok geçmiş olsun canım ❤
Ben yatıyorum abla, eşim çocukları hazırlıyor bırakıyor anaokuluna kız kardesimde alıyor.. yemek işi eşim yapıyor ama annemde gelir birazdan.. çok şükür yakınımda bidedüzenin insan ruhuna çakralara bile etkisi varmış düzen iyidir:))
yaa gülüm aklıma ne takıldı , şimdi senin belinin hali belli ev, yemek ,çocuk her şey sana bakıyor ya belin de iğneyi oldun hareket ediyorsun diye hemen geçmeyecek(bacımdan biliyorum) 1-2 gün sana kim yardım edecek senin bildiğin yatıp o beli dinlendirmen lazım çünkü
Sağol canım, Omuarası disk aşınması oldu bebe gibi oldum anlyacağınGeçmiş olsun kuzum hayırdır
maşallah gülümEvin işi yeni bitti bende bittim banyoya girecegim birazdan
Omurarası disk aşinması oldu canım, yerimde kaldim böyle.. ama çok şükür çok daha iyimNe hastanesi len nolüyürr
Kolay gelsin ablamaşallah gülüm
ben daha yeni hamııır yoğurdum iç hazırlayıp kıymalı hingel (iri mantı) yapıcam , duş alma işi akşamı bulur
sen duşunu alıp cildin için nemlendirci v.s. varsa kullanmayı unutma mevsim değişim de cilt yıpranmasın sonrada kahveni çayını al gel bebeemm ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?