Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tercihli yalnızlık güzeldir. Zor olanı mecburi yalnızlık. Allah kimseyi mecburen yalnız bırakmasın
aminnn sürekli tek yaşamak çok zor, annem de tek yaşıyor , şimdi akşama birileri gelecek biliyorum da rahatım sürekli olsa allah göstermesin

bizim aman aman beklentimiz yok babası sadece hedefinin olmamasına ,tembellik etmesine çıldırıyor , inşallah ileri de hepimizin evladınin severek yaptıkları işleri olur

Benide çağırın ama❤❤
seni yaradana kurban hanginizi görsem nerde ne durum da olursak olalım ciğerime basa basa sarılmazsam kaktüs olayımmmm
keşke imkan olsa da şu mezunlar toplantısı gibi sene de 1 kere bile olsa toplanıp görüşebilsek (kocalar karışmasa ) :))

Canım ablam teşekkür ederim Bende senin mesajlarını okuyorum sabrına hosgorune hayranım ❤❤❤
tatlıyı bile yemedin cumaya kadar cıs imkansız olmaz senden eminin ayy ne kadar eksi gelecek acaba kilo kilo gelsiiinnn
sabırlı olmak, yetiştirilme tarzı , şimdiye kadar yaşananlardan alınan hayat dersi biraz da yapıdan galiba gülüm

Hayırlısı abla herkesin yiyeceği ekmek bellidir. Aferin oğluna ben inanıyorum güzel yerlerde olacak

sağol canım inşallah
bi bakim ona inş faydası olur sağol abla

İnşallah abla düzen gibisi yok Düzensizliği bende hiç sevmem, herşeyin bi saati düzeni olmalı
düzenin insan ruhuna çakralara bile etkisi varmış düzen iyidir:))
yaa gülüm aklıma ne takıldı , şimdi senin belinin hali belli ev, yemek ,çocuk her şey sana bakıyor ya belin de iğneyi oldun hareket ediyorsun diye hemen geçmeyecek(bacımdan biliyorum) 1-2 gün sana kim yardım edecek senin bildiğin yatıp o beli dinlendirmen lazım çünkü

Soru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
aa kim dedi onu bak şimdi bilmediğim mevzular dönmüşşşş
en iyi yazarken katleden benim büyük ihtimal, çok fazla düşük cümle kuruyorum :) kimseye kaptırmam liderliğimi

aa kim dedi onu bak şimdi bilmediğim mevzular dönmüşşşş
en iyi yazarken katleden benim büyük ihtimal, çok fazla düşük cümle kuruyorum :) kimseye kaptırmam liderliğimi
Sen ve Mefkurem zuhaltoş aynısınız yine
O neyse alamancı desek sana ne oluyor illa herifini devreye mi sokacuuuk bi el atsın beyabimiz

kesinlikle daha çok ters tepiyor , ben her ne kadar 2 senelik halkla ilişkiler mezunu olsam da kişisel gelişim , psikoloji , özellikle iletişim psikolojisi hep ilgimi çektiği için bir miktar kendi çapım da elime geçeni okudum , babanın neden kızdığını da biliyorum çoğu zaman haklı ama söyleme tarzı ters oluyor , oğlanın neden iyi söyleneni ters anladığını az çok anlıyorum ama benimkiler cins inat sakin de konuşurken anlıyor gibiler kızınca her şey unutuluyor sakinliklerini koruyamıyorlar

Çok geçmiş olsun canım ❤
sağol canım
Ben yatıyorum abla, eşim çocukları hazırlıyor bırakıyor anaokuluna kız kardesimde alıyor.. yemek işi eşim yapıyor ama annemde gelir birazdan.. çok şükür yakınımda bide
Geçmiş olsun kuzum hayırdır
Sağol canım, Omuarası disk aşınması oldu bebe gibi oldum anlyacağın

Evin işi yeni bitti bende bittim banyoya girecegim birazdan
maşallah gülüm
ben daha yeni hamııır yoğurdum iç hazırlayıp kıymalı hingel (iri mantı) yapıcam , duş alma işi akşamı bulur
sen duşunu alıp cildin için nemlendirci v.s. varsa kullanmayı unutma mevsim değişim de cilt yıpranmasın sonrada kahveni çayını al gel bebeemm ohh misss

Kolay gelsin abla afiyetle yesin ev halkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…