Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok pis hirslandim pınarı yenecegim başka yolu yokYa ama işte öyle kılo kilo farkla olmiyacak gibi duruyor
Baktın olmuyor bakmiyacaksın hiç bir şeyi kafana takmıyaksin diye bir söz vardı o geldi aklıma

Hayırlısı abla herkesin yiyeceği ekmek bellidir. Aferin oğluna ben inanıyorum güzel yerlerde olacak
allah razı olsun gülüm inşallah olur
aslın da benim de oğlum diye mi bilmiyorum benim sıpa ileri de kendi işi olup iyi bir yerler de olacak gibi hissediyorum , inşallah olur sıpam :)

Sen ve @mefkurem zuhaltoş aynısınız yine
O neyse alamancı desek sana ne oluyor illa herifini devreye mi sokacuuuk bi el atsın beyabimiz
allahını seversen dur kız bari ona el atmasın ben kendim gibi olayım özgürce varsın düşük cümle olsun tek benim , bana ait olsun

Küçüğü uyutup saç kestirmeye gidicem çok dökülüyor. İstiyorum ki toka takmıyım ama saçlarda rahatsız etmesin Ne demek istedimi anlayıp yaparsa kuaför helal olsun
Ama öylede erkek saçı gibi yapar

ohh şükür yardımcı oluyorlar allah razı olsun onlardan da , içim rahatladı resmen

Çok pis hirslandim pınarı yenecegim başka yolu yokYa ama işte öyle kılo kilo farkla olmiyacak gibi duruyor
Baktın olmuyor bakmiyacaksın hiç bir şeyi kafana takmıyaksin diye bir söz vardı o geldi aklıma
hırslan tabiiii ikimizi birden yenecek bu pınar , benimle de kim önce 4 kilo verecek diye yarışta ya az kaldı 4 kiloyu tamamlamasına diğer hafta da seni yenerim diyor bari ardı ardına yenip havalara girmesin sen yen onu bu hafta
saçını da inşallah istediğin gibi güzel keser kuaför

Aa arkamdan kuyum kazılıyor sankimmm

Mezun olamıyok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…