- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.341
Çok pis hirslandim pınarı yenecegim başka yolu yoktatlıyı bile yemedin cumaya kadar cıs imkansız olmaz senden eminin ayy ne kadar eksi gelecek acaba kilo kilo gelsiiinnn
sabırlı olmak, yetiştirilme tarzı , şimdiye kadar yaşananlardan alınan hayat dersi biraz da yapıdan galiba gülüm
allah razı olsun gülüm inşallah olurHayırlısı abla herkesin yiyeceği ekmek bellidir. Aferin oğluna ben inanıyorum güzel yerlerde olacak
ben bu günü salı sanıyordum bir gün eksik yaşamışım gibi hissediyorum :)Bu hafta çok hızlı geçti sankiben de tartılmadım daha henüz buna hazır değilim
allahını seversen dur kız bari ona el atmasın ben kendim gibi olayım özgürce varsın düşük cümle olsun tek benim , bana ait olsunSen ve @mefkurem zuhaltoş aynısınız yine
O neyse alamancı desek sana ne oluyor illa herifini devreye mi sokacuuuk bi el atsın beyabimiz
Ama öylede erkek saçı gibi yaparKüçüğü uyutup saç kestirmeye gidicem çok dökülüyor. İstiyorum ki toka takmıyım ama saçlarda rahatsız etmesinNe demek istedimi anlayıp yaparsa kuaför helal olsun
ohh şükür yardımcı oluyorlar allah razı olsun onlardan da , içim rahatladı resmensağol canım
Ben yatıyorum abla, eşim çocukları hazırlıyor bırakıyor anaokuluna kız kardesimde alıyor.. yemek işi eşim yapıyor ama annemde gelir birazdan.. çok şükür yakınımda bide
Sağol canım, Omuarası disk aşınması oldu bebe gibi oldum anlyacağın
sağ ol gülümKolay gelsin ablaafiyetle yesin ev halkı
hırslan tabiiii ikimizi birden yenecek bu pınar , benimle de kim önce 4 kilo verecek diye yarışta ya az kaldı 4 kiloyu tamamlamasına diğer hafta da seni yenerim diyor bari ardı ardına yenip havalara girmesin sen yen onu bu haftaÇok pis hirslandim pınarı yenecegim başka yolu yokYa ama işte öyle kılo kilo farkla olmiyacak gibi duruyor
Baktın olmuyor bakmiyacaksın hiç bir şeyi kafana takmıyaksin diye bir söz vardıo geldi aklıma
Allahım ya geçmiş olsun canımOmurarası disk aşinması oldu canım, yerimde kaldim böyle.. ama çok şükür çok daha iyim
canım haftasonu sinirden yiyerek aldıklarımın bi kısmı gidiyor cumaya hepsi gider inşallahDiyet nasıl gidiyor bu aradaşansa bu hafta çok takip edemedim. Var mi eksi
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinomurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Ah o sinirden yemelercanım haftasonu sinirden yiyerek aldıklarımın bi kısmı gidiyor cumaya hepsi gider inşallah
Aa arkamdan kuyum kazılıyor sankimmmhırslan tabiiii ikimizi birden yenecek bu pınar , benimle de kim önce 4 kilo verecek diye yarışta ya az kaldı 4 kiloyu tamamlamasına diğer hafta da seni yenerim diyor bari ardı ardına yenip havalara girmesin sen yen onu bu hafta
saçını da inşallah istediğin gibi güzel keser kuaför
allah sendende razı olsun ablaohh şükür yardımcı oluyorlar allah razı olsun onlardan da , içim rahatladı resmen
sağol canımAllahım ya geçmiş olsun canım
Sağol canım, amin inşçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
arada oluyor canım devamı gelmedikçe sorun yok :)Ah o sinirden yemelerBu çok tehlikeli dikkat et geri götürmesin seni canım
Şimdi hatırladım öyle bir şeydiSoru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
Mezun olamıyok kiseni yaradana kurban hanginizi görsem nerde ne durum da olursak olalım ciğerime basa basa sarılmazsam kaktüs olayımmmm
keşke imkan olsa da şu mezunlar toplantısı gibi sene de 1 kere bile olsa toplanıp görüşebilsek (kocalar karışmasa ) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?