- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.361
Beni beni bihteriÖv abloş öv bi sen biMefkurem övsün kendini başka da kimseye yakışmaz takımın pırlantaları sizsiniz
Ayri yazilmayan de yüzünden ne olaylar cikmistiSoru eki " Mi " yi ayrı yazmaman gibi mi ?
Ya daaa "sen kaptansın önce de yi da yı ayrı yaz!" gibi mi ehuheheh
Sen o harika kalbinle gördüğün icin oyle hissediyorsun bitanecimmefkuşum çok hoş kadın ya ona her şey yakışıyor , kızması bile tatlı
ben de gıcık bir yan da var ama o yanımı da seviyorum , seni de seviyorum herkesi de seviyorum
aramızda kalsın lusim benim oğlan da evde yok ya artık öğleden sonraya kadar bana ekstra bir rahatlama ,neşe geldi vallaha
Hoşgeldin canım kaç kilo aldın kicanlarımmm
ben geldim bu sfer kesin olarak geldim, gittim geldim yoğundum yok
Allah sağlık verdiği müddetçe buradayım
bugün kesin net olarak başladım
çünkü enterean bi kilo alımım var
eşim bile şaşkın
bi anda nasıl böyle şiştin diye
dalga bile geçtim hamile olabilirm sanırsam diye
Allah yardımcım olsun bu yolda bu sefer daha zor olacak benim için ama desteğiniz olursa biliyorum ki o zorluğu da aşacağım
simdilik iyi gidiyo sukur.uzun zamandir nobet gecirmediEvet maaalesef. Senin kızın nasil canim. Diyet fauda sağladı mi için. Atakları falan azaldi mi
gecmis olsun canim.insallah normal grip felndirÜşüyor canım sadece başka da bir şeyi yok şimdilik
vayyy gittikce dahada dusecek elbiselerin bedenleriMerhaba arkadaslar anneyle yuruyuse çıktık mola icin avmye girdik lcwde bir kot begendim 46 bedeni biraz zorlayarak olduonceden 50 giyiyordum lcw de
Yani 2 beden düştü cok da yakisti
esimle beraber bakiyoduk.uykusu geldi ama oda oturup baktiNerde herkes, safiyeyemi bakiyorsunuz :)))
Ben bugün erken yatarim heralde, baya yorgunum
benimde aklimda bisey yok.kilolar iyi gidiyo sadece persembe aksami erken kapatirim:)Son 2 gün için planinizi yaptinizmi kizlar
Hazirmi kabaklar, tavuklar
Ben ne yapsam bilmiyorum
Evde kabak yok
Aklimda menüde yok
vayyy cok iyii..bugun bende tartildim.benim tartida super sonuc gosterdiGünaydın 9.takimin güzel kızları
Pek güzel bir gün bugüncunku tartı dünkü yemedigim tatlının karsiligini verdi
Şimdi pınar düşünsün
@ Pnrrr-20
benimli dahada indi kiloAldım medinem almammiseninkinin yanında devede kulak ama olsun daha iki günumiz var
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
canim gecmis olsun.insalalh agrilarin dahada hafifler.ama bildigim kadariyla yedavisi yok heraldeYerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
hosgeldin canim.canlarımmm
eşim bile şaşkın
Allah yardımcım olsun bu yolda bu sefer daha zor olacak benim için ama desteğiniz olursa biliyorum ki o zorluğu da aşacağım
kuzum valla ne sen sor ne ben söyleyeyimHoşgeldin canım kaç kilo aldın ki
hem nasıl kuzumsimdilik iyi gidiyo sukur.uzun zamandir nobet gecirmedi
gecmis olsun canim.insallah normal grip felndir
vayyy gittikce dahada dusecek elbiselerin bedenleri
esimle beraber bakiyoduk.uykusu geldi ama oda oturup bakti
benimde aklimda bisey yok.kilolar iyi gidiyo sadece persembe aksami erken kapatirim:)
vayyy cok iyii..bugun bende tartildim.benim tartida super sonuc gosterdi
benimli dahada indi kilo
canim gecmis olsun.insalalh agrilarin dahada hafifler.ama bildigim kadariyla yedavisi yok heralde
aynisi annemdede var
hosgeldin canim.
cokmu aldin kilo
nasılsın ablacımHelloooo kizlar
Eve gelirken Türk bakkalina girdim.
Firin bölümü de var orda
Lahmacun kiymali pide baklavalari görünce icim gitti
Alacağımı alip hemen terk ettim orayi
İş yerinde kahve makinesi bozuktu,kahve içemedim sabah
Baya acıktım
Kahvemi icip bi kendime geleyim
böyle tatli dilli bi kedicik varmi dünyada acabaÖv abloş öv bi sen biMefkurem övsün kendini başka da kimseye yakışmaz takımın pırlantaları sizsiniz
kuzum yaaa niye haber vermedinEvet abla bendim o kilitlenmeye Kurban olaymisimTam yerinden igneyle Röntgen cihaziyla Ilac enjekte ettiler.. Birde agri kesici verdiler Ama Onlar hafifletmiyor... Igne Cok iyi geldi adim atabilmemi sagladi Cok sükür.. Dr bu 1 defayla kalmicak dedi yasicakmisim bunu
ne güzel soylemişsin cnm, aminnTercihli yalnızlık güzeldir. Zor olanı mecburi yalnızlık. Allah kimseyi mecburen yalnız bırakmasın
kizzz arkamdan iftira atip durmaSen veMefkurem zuhaltoş aynısınız yine
O neyse alamancı desek sana ne oluyor illa herifini devreye mi sokacuuuk bi el atsın beyabimiz
arti 1 kilo nedirki cnm.canım haftasonu sinirden yiyerek aldıklarımın bi kısmı gidiyor cumaya hepsi gider inşallah
canlarımmm
eşim bile şaşkın
hoşgeldinizzzz yasim hanimcimen son yorum yapan var mı diye giriyorum kimseyi cevapsız bırakmayayım diye paparaziye yakalanmışım
Bence bu perşembeyi normal geçir cnmbenimde aklimda bisey yok.kilolar iyi gidiyo sadece persembe aksami erken kapatirim:)
Cok şükür yolunda tatlim, ayni tempo devam bendenasılsın ablacım
herşey yolunda mı?
yok en azından henüz olmadımböyle tatli dilli bi kedicik varmi dünyada acaba
kuzum yaaa niye haber vermedincok gecmis olsun
Bundan sonra kolla kendini, işe güce asilma
Bide fizik tedavide yaptirilan seyleri sende ev de düzenli yapmaya devam et
ne güzel soylemişsin cnm, aminn
kizzz arkamdan iftira atip durma
arti 1 kilo nedirki cnm.
Cumaya eksiye bile gecersin
hoşgeldinizzzz yasim hanimcim
Biliyorsun motivasyon bizim işimiz bebegim
Sonucta 100 kilo olmadin heralde
Bence bu perşembeyi normal geçir cnm
Listeye girince daha sıkı yaparsin
kilo dışında ve kiloma yorum yapanları düşünmezsemCok şükür yolunda tatlim, ayni tempo devam bende
BideNamaria beni geçmesin diye mecbur kilo verecem
Kilo dışında iyimisin
Cok merak ettim kilonuyok en azından henüz olmadım
hoşbuldum ablacım
kilo dışında ve kiloma yorum yapanları düşünmezsemiyiyim ablacım çok şükür
sağlığımız yerinde, büyük kızım okula başladı onun koşturmacası benim iş yoğunluğum derken geçirip gidiyoruz günleri
Tşk ederim abla ❤maşallah gülüm
ben daha yeni hamııır yoğurdum iç hazırlayıp kıymalı hingel (iri mantı) yapıcam , duş alma işi akşamı bulur
sen duşunu alıp cildin için nemlendirci v.s. varsa kullanmayı unutma mevsim değişim de cilt yıpranmasın sonrada kahveni çayını al gel bebeemm ohh misss
yarın tartılıp söyleyeyim ablacım, 1 haftadır sinirimden tartılmıyorumCok merak ettim kilonu
Benim performansıma yetisebilecekmisin
sağol canımcanim gecmis olsun.insalalh agrilarin dahada hafifler.ama bildigim kadariyla yedavisi yok heralde
aynisi annemdede var
iyi yapmışsın ablaHelloooo kizlar
Eve gelirken Türk bakkalina girdim.
Firin bölümü de var orda
Lahmacun kiymali pide baklavalari görünce icim gitti
Alacağımı alip hemen terk ettim orayi
İş yerinde kahve makinesi bozuktu,kahve içemedim sabah
Baya acıktım
Kahvemi icip bi kendime geleyim
sağol abla, yatıyorum işte böyle bişey yapamıyorum zaten. Fizik tedavi bi işe yaramıyor gidiyordum zaten değişcem orayı belki başka yerde daha iyi olurkuzum yaaa niye haber vermedincok gecmis olsun
Bundan sonra kolla kendini, işe güce asilma
Bide fizik tedavide yaptirilan seyleri sende ev de düzenli yapmaya devam et
Emeklerine yazık değilmi canımyarın tartılıp söyleyeyim ablacım, 1 haftadır sinirimden tartılmıyorum
ama en son 70i geçmiştim
yazık tabii olmaz olur musağol canımDr da iğne dışında bişe yapamıyor sonu ne olur bende bilmiyorum
iyi yapmışsın ablaöyle yerlerden hemen kaçmak lazım yoksa olan oluyor
sağol abla, yatıyorum işte böyle bişey yapamıyorum zaten. Fizik tedavi bi işe yaramıyor gidiyordum zaten değişcem orayı belki başka yerde daha iyi olur
Emeklerine yazık değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?