Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...

Kaptanimiz Handandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim

Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek

Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz

Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm

Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim

Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum

Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))

GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker

Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar

aaaaa Handandandan ayrılıyor mu kaptanlıktan?

Neyse cnm olmusla ölmüşe care yok.
Mecbur önümüze bakicaz
öyle ablacım
şu andan itibaren aldığım kilolara üzülmeyi bırakıyorum çünkü bu da bir kısır döngü yaratıyor
biliyorsun benim kilomun çoğu duygusal kaynaklı
üzüldüğüm zaman mutfağa koşuyorum sonra kilo alıyorum sonra yine üzülüyorum falan

ben istiyorum terlikle bekleyen birini şahsen hayırlı olsun kaptanlığın tatlışım
ama umarım Handandandan hepten ayrılmıyordur takımdan

bu arada kaptanlıktan mı ayrılıyor sadece, tümden mi gidiyor

Mefkurem ablacım canımın içi, biriciğimiz tekrar hoşgeldin kaptanlığa o zaman
Yok cnm niye tümden gitsin :) kendine göre gereckeleri varmış, birakmak istedigini söyledi

Benim olacagim belli degil :))) illa ben olayim diye takintimda yok biliyorsunuz. Oyle olsa ayrilmazdim

Takimin önerisi, ortak karar ne olursa....

hmmm anladım ablacım, gözüm çok arıyor seni de niranı da sonra sizsiz olmuyor bu takım çünkü :)
ol sen ol

Abla açıkçası Niran kaptanı tanımıyorum geçenlerde yeniden karar verip takıma geldiğimde de kaptandan hiç ilgi alaka görmedim herkesin kaptanlığı farklı tabi
sana alışmışım bi kere 9. Takım demek Zuhal abla demek bana çok faydan oldu başka takımlarda da yarıştım biliyorsun sen elimden tutmasaydın asla burada kalamazdım lütfen tekrar kaptan ol senin üstüne tanımıyorum
Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama herkesin yüreğine değiyorsun

yazık tabii olmaz olur mu
en büyük mutsuzluğumda o zaten
vermemiş olsaydım yine kilolu olduğum için üzülürdüm ama bu kadar yanmazdım
olan olmuş canım arkaya bakmadan devam güzel sonuçlar alacaksın, kilolar tam yerleşmeden
Üzüldüm Niran’ın bırakmak istemesine ama böyle bi karar aldıysa vardır önemli bi gerekçesi
Kim olacak dersen tabi buraya geldiğimde kaptanım kimdi Mefkurem tekrar kaptan olmanı isterim

aynen canım bu sefer kendimi yormadan vermek istiyorum sonrası göründüğü üzere daha fena oluyor yavaş yavaş ve kalıcı vereyim istiyorum

Yemege ömrümü vermisim anlammi

insallah canim sagilasin.
insallahh ablacimmm insallahhh. Allahim şifa versin diyorum ben öfke krizleri yasattirmasinnn.
Oğlum cok çekti yaa ona hamileyken plasenta ayrılığı oldugu. Kanla beslenince birde nefes alamama olunca sanirim biraz sikinti oldu. Propolis balık yağı kefir tarzi şeyler kullaniyorum abla. Kizimda büyümek icin biraz acele ediyor. 8. Dişi patladi ve altlar komple kabarmış. E haliyle biraz sıkıntılı oluyor.
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistim sükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Cokk geçmiş olsun yaa cok zor bir durum. Ee ne olacak bundan sonra nasil ilerleyecek.

Cokk geçmiş olsun yaa cok zor bir durum. Ee ne olacak bundan sonra nasil ilerleyecek.
Sağol canım fizik tedaviye devam edicem, birde baya dikkat etmem lazım. Dr tekrarlicanı söylüyor sonunda ne olur bende bilmiyorum

ahh canim yaaa..korumasi problem zaten
ordan kacmakla iyi yapmissin abla:)
Bence bu perşembeyi normal geçir cnm
Listeye girince daha sıkı yaparsin
oyle yapiyim ozamn abla
yarın tartılıp söyleyeyim ablacım, 1 haftadır sinirimden tartılmıyorum
ama en son 70i geçmiştim
56 57 le mezun olmistun dimi?
hayirli olsun ozaman kaptanlik abla

ahh canim yaaa..korumasi problem zaten
ordan kacmakla iyi yapmissin abla:)
oyle yapiyim ozamn abla
56 57 le mezun olmistun dimi?

hayirli olsun ozaman kaptanlik abla
aynen öyle canım
evet sanırım 56 falandım 2 ayda 15+ kiloyu almayı becerdim yani

Sağol canım fizik tedaviye devam edicem, birde baya dikkat etmem lazım. Dr tekrarlicanı söylüyor sonunda ne olur bende bilmiyorum
30 sene once anneme koc vurmus arkadan.ondan olmus
moralini.bozmak istemem tabi hangi derece bilmiyorum ama biraz yuruyus yapsin hemen agriyo
merdiven felan zor cikiyo
agirlik tasiyamiyo

aynen öyle canım
evet sanırım 56 falandım 2 ayda 15+ kiloyu almayı becerdim yani
2 ayda cok almis canim yaa
kilolar yerlesmeden burda verirsin hemen insallah:))

Gerekçeleri olduğu için -ki haklı uzaktan eğitim hepimizi sarstı ve çok vaktimizi alıyor- ayrılmak istemesi normal. Ancak bu zamana kadar verdiği emekleri yok sayamayız. Handandandan benimmve birçok üyenin başlamasına vesile olmuş,birçok üyenin de hemencecik hedefine ulaşmasında çok önemli rol oynamıştır. O nedenle hakkını yedirmem Bunun dışında Mefkurem eğer istiyorsan hayırlı olur hepimiz için inşallah. Umarım Niran sadece kaptanlıktan ayrılıyordur

Hayırlı olsun abla senin kaptanlığına denk gelmedim ama benim gözümde Niran neyse sen de aynı idin emanetini bu takımdaki en uygun kişiye devretmişsin görevini hakkıyla yaptığına inanıyorum ben gerek disiplinli davranması gerek motive edici listeler hazırlaması görev paylaşımı yapması gerçekten emek isteyen işler çıkardı kendi aranızda anlaştıysanız bize de bu karara uymak düşer kaptan yardımcılığını strontiumu listeye alıp ikinci olduğumuz hafta bırakmak istediğimi bildirmiştim zaten Niran’a ertelemiştik izninle ben kaptan yardımcılığını bırakmak istiyorum eski kaptan yardımcılarından dönmek isteyen olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…