- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.381
Neyse cnm olmusla ölmüşe care yok.yarın tartılıp söyleyeyim ablacım, 1 haftadır sinirimden tartılmıyorum
ama en son 70i geçmiştim
aaaaa9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
öyle ablacımNeyse cnm olmusla ölmüşe care yok.
Mecbur önümüze bakicaz
bu arada kaptanlıktan mı ayrılıyor sadece, tümden mi gidiyor
ben istiyorum terlikle bekleyen birini şahsen9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Yok cnm niye tümden gitsin :) kendine göre gereckeleri varmış, birakmak istedigini söyledibu arada kaptanlıktan mı ayrılıyor sadece, tümden mi gidiyor
Mefkurem ablacım canımın içi, biriciğimiz tekrar hoşgeldin kaptanlığa o zaman
hmmm anladım ablacım, gözüm çok arıyor seni de niranı da sonra sizsiz olmuyor bu takım çünkü :)Yok cnm niye tümden gitsin :) kendine göre gereckeleri varmış, birakmak istedigini söyledi
Benim olacagim belli degil :))) illa ben olayim diye takintimda yok biliyorsunuz. Oyle olsa ayrilmazdim
Takimin önerisi, ortak karar ne olursa....
Abla açıkçası Niran kaptanı tanımıyorum geçenlerde yeniden karar verip takıma geldiğimde de kaptandan hiç ilgi alaka görmedim herkesin kaptanlığı farklı tabi9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
olan olmuş canım arkaya bakmadan devam güzel sonuçlar alacaksın, kilolar tam yerleşmedenyazık tabii olmaz olur mu
en büyük mutsuzluğumda o zaten
vermemiş olsaydım yine kilolu olduğum için üzülürdüm ama bu kadar yanmazdım
Üzüldüm Niran’ın bırakmak istemesine ama böyle bi karar aldıysa vardır önemli bi gerekçesi9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
aynen canım bu sefer kendimi yormadan vermek istiyorum sonrası göründüğü üzere daha fena oluyor yavaş yavaş ve kalıcı vereyim istiyorumolan olmuş canım arkaya bakmadan devam güzel sonuçlar alacaksın, kilolar tam yerleşmeden
Üzüldüm Niran’ın bırakmak istemesine ama böyle bi karar aldıysa vardır önemli bi gerekçesi
Kim olacak dersen tabi buraya geldiğimde kaptanım kimdiMefkurem tekrar kaptan olmanı isterim
Yemege ömrümü vermisim anlammi
insallah canim sagilasin.Kolay gelsn diycektm gec kaldm ama
 cok onure oldum tessekurler cnm
Masallah ya gercktn benim esimde 2 gun az ysin hemen verir.
Gecmis olsn cnm zor gercktn cocuklarda kotuymus Allah sifa versin hemencik atlatin insallah
Cok guzeel ellerine saglık canım
Dua edicem cnm insallah hemencik toparlanirsiniz
Aaaa hic sana yakismiycak seyler bi ekmek banaydin catal ataydin revani küsmesin sonra
Masallah cnm ne guzel emeklernin karsiligni gormek cok motive ediyor insanı devami gelicek inşallah
Aynenn abla sorma durmadan alisveris biz sansliydik gorumce cok verdi baslarda. Ben hic saklamadm bebeklikleri bile ablam dogum yapcak ocak ayinda ona goturdm birazinida esimin is arkadasnin esine verdm oda yakinda dogurcak. 2ci olursa aliriz dedim napiym belki Allah vermiycek olmiycak saklamak bana cazip gelmedi. Gerci ablam ben saklarm sana geri veririm diyerk aldı ki verir kendinkileri bile biliyorm :) cocuk nasipiyle geliyor bence.
Iyi geceler ablam dinlen guzelce uyu inşallah.
insallahh ablacimmm insallahhh. Allahim şifa versin diyorum ben öfke krizleri yasattirmasinnn.allah yardımcın olsun şimdiden gülüm , şimdi ki sistem de daha ilk okul 1 de bebeler aileleriyle beraber cinnet geçiriyor resmen , bizim zamanımız da aileden kimse bakmazdı ilgilenmezdi okumayı öğrenirken şimdi 1. sınıf bitiyor hala okuyamayan çocuklar oluyor
bu sinirli babalarla çocuk büyütmek daha da zor gülüm rabbim sabrını arttırıp kolaylık versin inşallah senin çocuklar seni çok yormaz
Oğlum cok çekti yaa ona hamileyken plasenta ayrılığı oldugu. Kanla beslenince birde nefes alamama olunca sanirim biraz sikinti oldu. Propolis balık yağı kefir tarzi şeyler kullaniyorum abla. Kizimda büyümek icin biraz acele ediyor. 8. Dişi patladi ve altlar komple kabarmış. E haliyle biraz sıkıntılı oluyor.çok geçmiş olsun , bu çocuk niye böyle sık sık ateşleniyor , kız kardeşimin oğlu da böyleydi boyuna acile giderlerdi , bazı çocuklar daha mı hassas acaba , doktorun biri probiyotik önermişti bağışıklık sistemini kuvvetlendirin demişti ona
Cokk geçmiş olsun yaa cok zor bir durum. Ee ne olacak bundan sonra nasil ilerleyecek.Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
Sağol canımCokk geçmiş olsun yaa cok zor bir durum. Ee ne olacak bundan sonra nasil ilerleyecek.
geçmiş olsun canım neyin var ne olduSağol canımfizik tedaviye devam edicem, birde baya dikkat etmem lazım. Dr tekrarlicanı söylüyor sonunda ne olur bende bilmiyorum
ahh canim yaaa..korumasi problem zatenkuzum valla ne sen sor ne ben söyleyeyim
ama öyle böyle cozutmadım
neler yediğimi anlatsam şu son bi aydır, gerçekten kusarsınız o kadar şeyi nasıl yedin diye
yarın sabah tartılıp tam kilomu yazarım
hem nasıl kuzum
bildiğin patates çuvalına döndüm
ordan kacmakla iyi yapmissin abla:)Helloooo kizlar
Eve gelirken Türk bakkalina girdim.
Firin bölümü de var orda
Lahmacun kiymali pide baklavalari görünce icim gitti
Alacağımı alip hemen terk ettim orayi
İş yerinde kahve makinesi bozuktu,kahve içemedim sabah
Baya acıktım
Kahvemi icip bi kendime geleyim
oyle yapiyim ozamn ablaBence bu perşembeyi normal geçir cnm
Listeye girince daha sıkı yaparsin
56 57 le mezun olmistun dimi?yarın tartılıp söyleyeyim ablacım, 1 haftadır sinirimden tartılmıyorum
ama en son 70i geçmiştim
hayirli olsun ozaman kaptanlik abla9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
aynen öyle canımahh canim yaaa..korumasi problem zaten
ordan kacmakla iyi yapmissin abla:)
oyle yapiyim ozamn abla
56 57 le mezun olmistun dimi?
hayirli olsun ozaman kaptanlik abla
30 sene once anneme koc vurmus arkadan.ondan olmusSağol canımfizik tedaviye devam edicem, birde baya dikkat etmem lazım. Dr tekrarlicanı söylüyor sonunda ne olur bende bilmiyorum
2 ayda cok almis canim yaaaynen öyle canım
evet sanırım 56 falandım 2 ayda 15+ kiloyu almayı becerdim yani
Jasmincim hoşgeldin canım nasilsinnngeçmiş olsun canım neyin var ne oldu
Gerekçeleri olduğu için -ki haklı uzaktan eğitim hepimizi sarstı ve çok vaktimizi alıyor- ayrılmak istemesi normal. Ancak bu zamana kadar verdiği emekleri yok sayamayız.Abla açıkçası Niran kaptanı tanımıyorum geçenlerde yeniden karar verip takıma geldiğimde de kaptandan hiç ilgi alaka görmedim herkesin kaptanlığı farklı tabi
sana alışmışım bi kere 9. Takım demek Zuhal abla demek bana çok faydan oldu başka takımlarda da yarıştım biliyorsun sen elimden tutmasaydın asla burada kalamazdım lütfen tekrar kaptan ol senin üstüne tanımıyorum
Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama herkesin yüreğine değiyorsun
Hayırlı olsun abla senin kaptanlığına denk gelmedim ama benim gözümde Niran neyse sen de aynı idin emanetini bu takımdaki en uygun kişiye devretmişsin görevini hakkıyla yaptığına inanıyorum ben gerek disiplinli davranması gerek motive edici listeler hazırlaması görev paylaşımı yapması gerçekten emek isteyen işler çıkardı kendi aranızda anlaştıysanız bize de bu karara uymak düşer kaptan yardımcılığını strontiumu listeye alıp ikinci olduğumuz hafta bırakmak istediğimi bildirmiştim zaten Niran’a ertelemiştik izninle ben kaptan yardımcılığını bırakmak istiyorum eski kaptan yardımcılarından dönmek isteyen olabilir belki9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?