Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şaşkınım şu an Handandandan canım bırakmak mı istiyorsun? ben kaptanlığı bırakmak istediğini bilmiyordum.

Aynen ya ekim abla biz birinci sınıftayken kimse ilgilenmezdi. Şimdi biz kendi çocuklarımızdan daha fazla yoruiuyoruz. Saatlerce cocukların dersilerıyle ilgileniyorum beynim sulanıyor. Diyorum kendim yapsam odevleri 5 dakikaya bitiririm.
Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Benim de 2 kere belim tutuldu felçli gibi yatalak oldum. Çok zor Allahim şifa versin

10 kilosunu son 1 ayda aldım desem
neler yedim gün içinde şimdi düşünüyorum da neden yaptım inan bilmiyorum
evde yiyecek bişe kalmasın diye uğraştım resmen

Jasmincim hoşgeldin canım nasilsinnn
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl oldu, kilo vermen nasıl gidfiyor

aynen öyle canım
evet sanırım 56 falandım 2 ayda 15+ kiloyu almayı becerdim yani
Nasıl aldın canım ya ben çok özenmiştim sana hatta demiştim ki devam etseydim ben de güzel zayıflardım diye
Yaptın yine yaparsın canım ben inanıyorum

Yerimde kaldim abla adim atamadim Cok siddetli agrim vardi.. omurarasi disk asinmasi olmus türkcesi bu galiba.. simdide agrim var ama ne azindan adim atabiliyorum
Canım annem yakı kullanmıştı. Doktor ve fizik tedavi kar etmedi ama yakı iyileştirdi. Bi dene istersen

Çok şaşırdım şuan elbette ki herkesin kendi gerekçeleri vardır sosyal-sanal bi platform burası. Handandandan ı seviyorum ve tabiki kararına saygım var. Yoğunluğundan dolayıdır,başka türlü bir problem yoktur umut ediyorum.
Mefkurem adaylar kimler abloş illa biri olacaksa o sen olsan keşke

geçmiş olsun canım neyin var ne oldu
sağol canım, omuarası disk aşınması
30 sene once anneme koc vurmus arkadan.ondan olmus
moralini.bozmak istemem tabi hangi derece bilmiyorum ama biraz yuruyus yapsin hemen agriyo
merdiven felan zor cikiyo
agirlik tasiyamiyo
bende yavas yavas mi oldu anlamadim nasil olduugunu düsmedimde. Bende öyle olucam büyük bi ihtimal suanda da yürüyüste zorlaniyorum Ama iyi olacak insallah
Çok geçmiş olsun canım. Benim de 2 kere belim tutuldu felçli gibi yatalak oldum. Çok zor Allahim şifa versin
Sagol canim, aynisimiydi sendede, bende oldugum yerde kaldim adim atip yürüyemedim. Resmen birine muhtac hale kaldim, hastane arabasi acil dr geldi sonrasinda zar zor sedyeye koydular, sende nasil simdi iyilesme varmi? Agrin sizin varmi?
Canım annem yakı kullanmıştı. Doktor ve fizik tedavi kar etmedi ama yakı iyileştirdi. Bi dene istersen
Yaki ne canim Ben bilmiyorum

abla sözel zekası iyidir kardeşimin lise 1 de matematik 0 kimya fizik biyoloji 1 di 1leri 4 yaptik babam kizmasin diye ama 0 öyle durdu babamda kızım matematik 0 diğerini nasıl 4 demedi ince düşünmedi demek ki matematik yoksa fizik kimya olur mu :) neyse sözel seçti bölümde şuan edebiyat öğretmeni hala matematik 0
tek çocuğun riski iyi yada kötü tum beklentilerini o karşılamak zorunda iki olunca aman buda abisine ablasına hiç çekmedi deyip kestirip atıyorsun
kesinlikle canım
oo super yurumussun abla
esim oldu bitti ogretmenlere aciyo.3 yasinda okula baslayip 65 yasina kadar okual gidiyorlar diyookula gitmeyi hic sevmemis
insallah haftaya bugun burda olucaklar abla
su 1 hafta cok hizli gecse ozledim cok
değişik bir bakış açısı
geçmiş olsun canım onlarda pozitif mi şimdi nasıllar
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistim sükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
çok geçmiş olsun canım çok önemli nolur dikkat et kendine
68 diyorum , hoşgeldin canım
bence açken girme abla ben açken markete gidince rafları bile sokup eve getiresim geliyor sonra kart gumluyor ben sisiyorum iyi ki şu getir çıktı ne istesem getiriyor
Oylama mi yapacağız ben seni derim abla malum 9 .takıma çoğu üye senin azmin ozverin için gelmişti yıl 1933 :) ama bı sartla 9 aydan önce detox yapmam

Yaki ne canim Ben bilmiyorum
Google yaz canım. Bir sürü Bilgi ve model çıkar karşına. Yorumları falan okuyup iyi bi tane alabilirsin. Marka falan söyleyemem ama birçok kişide işe yaradığını biliyorum. Eşim de yakı kremi kullandı ona da iyi geldi

Sen ol kiz ikinci adayda küfür edersin kilo vermeynlere , lusi kız gercektede ediyor musun ? Hani vardır ya ileri yaşlı teyzeler elinde sigara küfür eder sen bana onları çağırıstiriyorsun

Tabiki haklısın her kaptanın tarzı farklı diye belirtmiştim ben tekrar başladığımda okul açık değildi Niran kaptanı tanımıyorum demiştim
burası çok zaman emek istiyor herkesin harcı değil demek istemiştim ki Zuhal ablayı hiçbir kaptanla kıyaslayamam tabi ki onu tercih ederim

Canım muhtemelen duygusal açlık yaşadın ve yiyerek bastırdın stresini. Gerilme gerildikçe daha çok alırsın
aynen öyle canım
benimki tamamen duygusal açlıktı çünkü artık kafama kadar yemekle doluydum gr yerim yoktu yemek yiyecek ama midem bulana bulana uedim
şimdi yavaş yavaş onu atmaya çalışıyorum yemek yerine başka şeyler koymaya çalışıyorum kitap okumak vs gibi bazen yine yemekle buluyorum kendimi ama önemli ölçüde dizginlemeye başladım sanki gerçi daha 2-3 gündür yapıyorum ama :)

çok geçmiş olsun canım benim

68den fazlayım canım, en son 71 falandım ondan sonra bi daha bakmadım sinirden yarın tartılacağım bakalım ne çıkacak
hoşbuldum

tanimadigin icin bence haksizlik yapiyosun canim
niran abla cok ilgili bence

Ben de tabi ki onaylarım ortak karar olursa ancak birçok üye gibi benim de Handandandan ile gönül bağım ve emeğine saygım var. Kolay bir iş değil. Mefkurem de buralarda baya biliniyor kaptanlık konusunda belli ki Bakalım Handandandan ın son kararı kesin miymiş. O onaylıyor Mefkurem de kabul ediyorsa biz de takım olarak sahipleniriz elbette

68den fazlayım canım, en son 71 falandım ondan sonra bi daha bakmadım sinirden yarın tartılacağım bakalım ne çıkacak
hoşbuldum
Bebemmm o zaman 73 son teklifim 75 olmamissindir inşallah aynı hatayı ben yaptım hatırla 66dan 75 e çıkıp birde üstüne hamile kaldım oldumu nur topu gibi 85

Bebemmm o zaman 73 son teklifim 75 olmamissindir inşallah aynı hatayı ben yaptım hatırla 66dan 75 e çıkıp birde üstüne hamile kaldım oldumu nur topu gibi 85
inşallah 75 olmamışımdır yaa
bakalım büyük gün yarın
akşam tartılıp moralimi bozmak istemiyorum çünkü br sürü şey içtim sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…