- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.841
Betülcüm nasılsın canım..
matematik çözmekten kafam bulanmış şu an ne diyeceğimi şaşırdım :) canım oluyor öyle bende bilirim çok dikkat edipte kilo aldığımı :/ sabret ve sağlıklı yaşam tarzina devam et. Elbet bir yerde inadi kırılacaktir tartının. Bu akşam arşivimden bazı diyet onerileri paylaşacağım. Sende araştır mesela belki farklı şeyler buluruz...
bana da oluyor arada. bir de normalde kolay kilo veren bir insanım dikkat edip kilo aldığımı görünce çıldırıyorum akabinde rejimi bozuyorum. sonuç: geçen sene bu aralar 6 hafta yediklerime dikkat edip 57 kilo olmuştum. geçtiğimiz pazartesi 67.5 tum(( sakın sakın moralini bozma, elbet vericeksin.:)
Mesela siz kaç kilo verdiniz şimdiye kadar kızlar? Ben de onu çok merak ediyorum.
ooo ama olmazki sizde hep ben yokken kaynatıyosunuz sohbetişaka bir yana birilerinin bişeyler yazdığını görmek güzel be
Naber canım nasılsın? Bugün okulum yarım gündü rahat rahat katılabildim sohbete..
bende 20 dk sonra çıkıcam cnm iyiyim çok şükür acayip yağmur var ve ben ilk defa yağmurda araba kullanıcam biraz gergin sayılırım
İyi olmana sevindim canım şimdiden iyi dinlenmeler.. Arabayı normalde kullanıyormuşsun yağmurda da kullanırsın canım korkma dikkatli ol sadece..
matematik çözmekten kafam bulanmış şu an ne diyeceğimi şaşırdım :) canım oluyor öyle bende bilirim çok dikkat edipte kilo aldığımı :/ sabret ve sağlıklı yaşam tarzina devam et. Elbet bir yerde inadi kırılacaktir tartının. Bu akşam arşivimden bazı diyet onerileri paylaşacağım. Sende araştır mesela belki farklı şeyler buluruz...
tşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:[/QUOTE
nagiş naberrr burdamısınn :)
diğer kızlar ayrıldılar sanırım murch ta yok
diyete devammı
66 lara inmişsinn tebrikler
sen inerken ben şişiyorum
şubattan sonra tam diyete girmeliyim inşallahhh
tşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:[/QUOTE
diyete devammı
edaa bebiş mi geliyor tebrikler.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bende 20 dk sonra çıkıcam cnm iyiyim çok şükür acayip yağmur var ve ben ilk defa yağmurda araba kullanıcam biraz gergin sayılırım
diyete devammı
eskiler yavas yavas geri mi geliyor neozlemisim sizi kizlar napiyorsunuz
geliyooor az sonra :)bomba gibiii :)) sen nasılsın kaptancım hani senin menün...
woooav e bu çok güzelSimay ve Ece çok teşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Bende farklı diyet listelerini araştıracağım.
Bu arada leslie 3 mil yaptım 50 mekik çektim ve duşumu aldım geldim bomba gibiyim..
Az öncede 1 kase yoğurt yedim(kendim mayalıyorum)
:) canım arada sen hatırlatırsan bana aktif olmadığımı iyi oluyor sankimooo ama olmazki sizde hep ben yokken kaynatıyosunuz sohbetişaka bir yana birilerinin bişeyler yazdığını görmek güzel be
gerçi biraz geç gördüm ama olsun allah yardımcın olsun canım :2:bende 20 dk sonra çıkıcam cnm iyiyim çok şükür acayip yağmur var ve ben ilk defa yağmurda araba kullanıcam biraz gergin sayılırım
canım yanlış alıntı yapmışsın. cevap vermek istediğin mesajın ta kendisini alıntılamalısın diğer türlü cevabı alıntılamış olursunTuz tutuyor olabilir mı acaba vücudun ?
Veya Triodlerin nasıl çalışıyor hiç baıyordin mı
Birde uzun süreli diyetler vücut arada bir kendini korumaya alabilir
diyete devammı
cısss olacak şeyler yemede :) hadi sen kavuş paşacığınatşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:
evvet efendim bu akşam mesaj sayacağımhaftaya ceza olarak uygulayacağım bu işi...Menümü yazayım:
7,30da 1 haşlanmış yumurta
9,10da kepekli sandviçin içinde zeytin peynir domates yedim.Yanında bir bardak şekersiz çay.
13,30 1 tane ayran, dönercide kepekli ekmeğe salata koydurdum
kaçta olduğunu hatırlamıyorum 1 tane biscolata pia.
16,30 7 badem yarım portakal 1 yeşilçay
18,30 çorba, salata, türlü (etli) 1 küçük bazlamaannem kepekli undan yaptı
20,30 bir br. yarım yağlı süt.
toplamda 1 saat yürüyüş (soğuk hava çok iyi geldi sıkıntılı yüreğime) 20 mekik , 2 saat dans 2 br. yeşilçay bunlara ek olarak 11 saat ders yapmış olacağım 300 soru .. ay ben kaptırdım iyice rapora
diyete devammı
Canım tanışmıyoruz ama tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..
Bende oğluma hamileyken 10 şubat doğum tarihi gözüküyordu ama 2 hafta erken 28 ocakta doğum yaptım. Benziyoruz seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?