Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simay ve Ece çok teşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Bende farklı diyet listelerini araştıracağım.
Bu arada leslie 3 mil yaptım 50 mekik çektim ve duşumu aldım geldim bomba gibiyim..
Az öncede 1 kase yoğurt yedim(kendim mayalıyorum)

ooo ama olmazki sizde hep ben yokken kaynatıyosunuz sohbeti şaka bir yana birilerinin bişeyler yazdığını görmek güzel be

Mesela siz kaç kilo verdiniz şimdiye kadar kızlar? Ben de onu çok merak ediyorum.

Simaycım ben kısaca bahsedeyim kendimden.
3 yaşında bir oğlum var 80 kilo ile doğum yaptım oğlum 15 aylıkken 74 olmuştum. Ne yalan söyleyeyim çalışıyordum ve oğluma süt sağıp bıraktığım için rejim yapmadım.
Ama oğlum büyüdükçe baktım olmuyor normalde de hiç fazla kilolu olmamıştım rejime başladım ve temmuz ayında 62 oldum. 4 ayda 12 kilo verdim. Bundan önce 6.takımdaydım ve 63 kilo ile ayrılmıştım gruptan. Sonrasında 1 kilo daha verdim anlayacağın.. Şimdi tekrar 65 oldum ve seneye tekrar hamilelik planlıyorum o yüzden 60 kiloya çektim hedefimi. İnşallah başarılı olur ve kilomu korurum..

bende 20 dk sonra çıkıcam cnm iyiyim çok şükür acayip yağmur var ve ben ilk defa yağmurda araba kullanıcam biraz gergin sayılırım

İyi olmana sevindim canım şimdiden iyi dinlenmeler.. Arabayı normalde kullanıyormuşsun yağmurda da kullanırsın canım korkma dikkatli ol sadece..

Tuz tutuyor olabilir mı acaba vücudun ?
Veya Triodlerin nasıl çalışıyor hiç baıyordin mı
Birde uzun süreli diyetler vücut arada bir kendini korumaya alabilir

bende 20 dk sonra çıkıcam cnm iyiyim çok şükür acayip yağmur var ve ben ilk defa yağmurda araba kullanıcam biraz gergin sayılırım

bomba gibiii :)) sen nasılsın kaptancım hani senin menün...
geliyooor az sonra :)
woooav e bu çok güzel
ooo ama olmazki sizde hep ben yokken kaynatıyosunuz sohbeti şaka bir yana birilerinin bişeyler yazdığını görmek güzel be
:) canım arada sen hatırlatırsan bana aktif olmadığımı iyi oluyor sankim :18: sen ne zaman gelirsin söyle bende o zaman gelmeye çalışayım canım
gerçi biraz geç gördüm ama olsun allah yardımcın olsun canım :2:
Tuz tutuyor olabilir mı acaba vücudun ?
Veya Triodlerin nasıl çalışıyor hiç baıyordin mı
Birde uzun süreli diyetler vücut arada bir kendini korumaya alabilir
canım yanlış alıntı yapmışsın. cevap vermek istediğin mesajın ta kendisini alıntılamalısın diğer türlü cevabı alıntılamış olursun
nagiş naberrr burdamısınn :)
diğer kızlar ayrıldılar sanırım murch ta yok
diyete devammı
66 lara inmişsinn tebrikler
sen inerken ben şişiyorum
şubattan sonra tam diyete girmeliyim inşallahhh

canım sen önce hayırlısıyla al da bebeğini kucağına..Bizler buradayız
tşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:
cısss olacak şeyler yemede :) hadi sen kavuş paşacığına

evvet efendim bu akşam mesaj sayacağım haftaya ceza olarak uygulayacağım bu işi...Menümü yazayım:

7,30da 1 haşlanmış yumurta
9,10da kepekli sandviçin içinde zeytin peynir domates yedim.Yanında bir bardak şekersiz çay.
13,30 1 tane ayran, dönercide kepekli ekmeğe salata koydurdum
kaçta olduğunu hatırlamıyorum 1 tane biscolata pia.
16,30 7 badem yarım portakal 1 yeşilçay
18,30 çorba, salata, türlü (etli) 1 küçük bazlama annem kepekli undan yaptı
20,30 bir br. yarım yağlı süt.

toplamda 1 saat yürüyüş (soğuk hava çok iyi geldi sıkıntılı yüreğime) 20 mekik , 2 saat dans 2 br. yeşilçay bunlara ek olarak 11 saat ders yapmış olacağım 300 soru .. ay ben kaptırdım iyice rapora

Tebrik ederim kaptancım menü süper sporlarda yapılmış maşallah..

anam yaaa :) hep birbririne girdi sayılar.İyisi mi bu haftalık herkes kendi mesajlarını saysın bildirimde bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…