Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tanimadigin icin bence haksizlik yapiyosun canim
niran abla cok ilgili bence
Canım Kime haksızlık yapıyorum anlamadım
Tanımıyorum dedim ya eğer bir tercih yapılacaksa oyumu Zuhal abladan yana kullanırım dedim burda bahar merve dilek poni olsa onlara bile oy vermem Zuhal ablayı tek geçerim net

çok geçmiş olsun canım çok önemli nolur dikkat et kendine
sağol canım edebildiğim kadar mecbur dikkat edicem
yakı krem yani bakıcam çok sağol canım
çok geçmiş olsun canım benim
Sağol canım
Görümcemin oğlu yanımda tablette oyun oynuyor arkadan bı adam hız yapınca
"Karayollarında değil senin kollarında öleyim "
Diyor oyunlara gel
Ay nerden duyuyor bunları

Eklentiler

• 618B36BF-EC69-4114-9BBC-1809A80C8F8E.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 19
  • E936F0DD-8D6A-4CEF-9AE8-3D355D5364BD.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
Ablacim cok sevindim senin adina eli sopali kaptanligi ozledim Handandandan arkadasimizda cok guzel yuruttu kaptanligi
Ama senin yerin baska hayirli olsun gorunce cok sasirdim sakami yapiyorsun

Benim düşüncem senin olman tabi ki abla. Nirana da yoğunluğundan dolayı ben önermiştim seni.

9.takımda kaptan olanlar gerçektn işini hakkıyla yapıyor takım genelde hep ilk üçte bu harika bir başarı

Benim onerim tabiiikı sensin abla ❤ senin takımda varlığın bile bize iyi geliyor abla
Zaman zaman hepımız kaptanlığı devraldık ve elimizden geleni yapmaya calıstık emeklerinden dolayı Handandandan tesekkur ederim canım

Ablacim cok sevindim senin adina eli sopali kaptanligi ozledim Handandandan arkadasimizda cok guzel yuruttu kaptanligi
Ama senin yerin baska hayirli olsun gorunce cok sasirdim sakami yapiyorsun
Daha tam belli olmamis kaptanligin işim vardi apar topar okudum abla eger kaptan degisiyorsa bende senin kaptan olmani isterim tabiki tercihim senden yana

Canım hoş geldin nasılsın ? Ne zamandır hiç uğramadın iyi misin ?

Hosbuldum canım iyiyim cok sukur ara ara giriyorum eve donmeyince yazmadım buraya annemlerdeyım daha sen nasılsın ısım degısmıssın
Evet canım siteyi aktif kullanamazken almıştım nicki direkt adımı sanımı yazmışım değiştirdiler şükür oh iyi gezdin bu yıl sefan olsun

ben istiyorum terlikle bekleyen birini şahsen hayırlı olsun kaptanlığın tatlışım
ama umarım Handandandan hepten ayrılmıyordur takımdan
hayirli olsun ozaman kaptanlik abla
Oylama mi yapacağız ben seni derim abla malum 9 .takıma çoğu üye senin azmin ozverin için gelmişti yıl 1933 :) ama bı sartla 9 aydan önce detox yapmam
Daha tam belli olmamis kaptanligin işim vardi apar topar okudum abla eger kaptan degisiyorsa bende senin kaptan olmani isterim tabiki tercihim senden yana
Desteginiz ve güveniniz icin cok teşekkür ederim canlar

Demekki zamaninda 7-24 burda olup vakit ve emek harcamam boşa gitmemiş
Burda gönüllülük esas oldugu icin, karsiligi sadece böyle güzel sozleri duymak oluyor
Tabi birde burda olan arkadaslarin hayallerindeki hedeflerine ulasmasi hepimizi mutlu ediyor
Zaten işe ilk başladığım dönem menulere yorum yapamiyorum diye huzursuz olup birakmistim
Yoksa hep burdaydim

Dedigim gibi teklif nirandan geldi
Bu sefer hayir diyemedim :))
9.takim benim 2.ailem gibidir
Ruyalarimda bile olmayan kiloyu ben bu takim sayesinde gördüm
Bicok arkadasla iyi kötü cok sey paylastik, yaşadık
Birbirimize olan bagimiz ve kopadigimiz icin tekrar 9.takimi actik
İyiki de acmisiz

Geçmişte oldugu gibi bundan sonrada eminim başarıdan basariya koşmaya devam edecegiz

Handandandan sanada takima verdigin emek ve destekler icin cok tesekkur ederim cnm
Ama biyere kaybolmak yok
Biz hep beraber güzeliz

Mefkurem ablacım nasıl başlayayım
bugünden itibaren menü bildirimi mi yapayım
yoksa cumayı mı bekleyeyim
hafızadan silmişim ay düzenimizi
Yok kuzum niye cumayi bekliyecen
Her gün bizim icin kayip :))

2 aydir yiyecegini yemişin iste

Mefkurem canım ablam ben zamanında 65 kiloya indiysrm ve bunu gözyaşları gururla sizle heyecanımi paylastiysam bundaki en büyük emek senindir.Sen kaptan olmak için yaratılmışsin herkesle tek tek ilgilenmen yapılan kaçamakları radar gibi yakalamanüyenin menüsüne metosuna okadar hakimsinki kilo verilmeyince nedeni çok iyi biliyorsun
yanlışımiz olduğu zaman süreçte öyle anaç kiziyorsunki insan sana ne kırılıyor ne alınıyor
Velhasıl kelam kesinlikle kaptanlık büyük sorumluluk özveri hoşgörü sabır vakit isteyen bir iş senden daha iyi kimse yapamaz bu alemde

Tekrar 65 kiloya inmene terligimle beraber eslik edicez canimin içi

Evet canım siteyi aktif kullanamazken almıştım nicki direkt adımı sanımı yazmışım değiştirdiler şükür oh iyi gezdin bu yıl sefan olsun
Saracogu hanimcim

Niye yardimciligi birakmak istiyormuşsun
Benimi begenmedin heee de bakayim

Tatlim Allah askina sanki hic mi 1.olmadik :)))
O olaya boşuna takilmişsin
Dunyanin sonu degil ya
Sen çiğse ye karşı adil oldun

Saracogu hanimcim

Niye yardimciligi birakmak istiyormuşsun
Benimi begenmedin heee de bakayim

Tatlim Allah askina sanki hic mi 1.olmadik :)))
O olaya boşuna takilmişsin
Dunyanin sonu degil ya
Sen çiğse ye karşı adil oldun
Yok Estağfirullah abla eski kaptanları vs çağırdın ya belki onlardan birisi olsun istersin diye söyledim
O olayda da kendimi çok suçlu hissettim duygusal davranıyorum doğru karar alamıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…