- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.421
Ne küfürümü gördün duydun canım ?Sen ol kiz ikinci adayda küfür edersin kilo vermeynlere , lusi kız gercektede ediyor musun ? Hani vardır ya ileri yaşlı teyzeler elinde sigara küfür eder sen bana onları çağırıstiriyorsun
Canım Kime haksızlık yapıyorum anlamadımtanimadigin icin bence haksizlik yapiyosun canim
niran abla cok ilgili bence
sağol canımçok geçmiş olsun canım çok önemli nolur dikkat et kendine
yakı krem yani bakıcam çok sağol canımGoogle yaz canım. Bir sürü Bilgi ve model çıkar karşına. Yorumları falan okuyup iyi bi tane alabilirsin. Marka falan söyleyemem ama birçok kişide işe yaradığını biliyorum. Eşim de yakı kremi kullandı ona da iyi geldi
Sağol canımçok geçmiş olsun canım benim
Ay nerden duyuyor bunlarıGörümcemin oğlu yanımda tablette oyun oynuyor arkadan bı adam hız yapınca
"Karayollarında değil senin kollarında öleyim "
Diyor oyunlara gel
Niye kız küfür severim ben meselaNe küfürümü gördün duydun canım ?
Yakı da var yakı kremi de var canım. İkisi ayrı ayrıyakı krem yani bakıcam çok sağol canım
yakı bandı da var kremi de canım. Örnek buldum birer tane Bak bunlaryakı krem yani bakıcam çok sağol canım
Ablacim cok sevindim senin adina eli sopali kaptanligi ozledim9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Benim düşüncem senin olman tabi ki abla. Nirana da yoğunluğundan dolayı ben önermiştim seni.9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Şimdi anladım canım sağol zahmet olduYakı da var yakı kremi de var canım. İkisi ayrı ayrı
yakı bandı da var kremi de canım. Örnek buldum birer tane Bak bunlar
Benim onerim tabiiikı sensin abla ❤ senin takımda varlığın bile bize iyi geliyor abla9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Daha tam belli olmamis kaptanligin işim vardi apar topar okudum abla eger kaptan degisiyorsa bende senin kaptan olmani isterim tabiki tercihim senden yanaAblacim cok sevindim senin adina eli sopali kaptanligi ozledimHandandandan arkadasimizda cok guzel yuruttu kaptanligi
Ama senin yerin baska hayirli olsun gorunce cok sasirdim sakami yapiyorsun
Canım hoş geldin nasılsın ? Ne zamandır hiç uğramadın iyi misin ?Benim onerim tabiiikı sensin abla ❤ senin takımda varlığın bile bize iyi geliyor abla
Zaman zaman hepımız kaptanlığı devraldık ve elimizden geleni yapmaya calıstık emeklerinden dolayıHandandandan tesekkur ederim canım
Hosbuldum canım iyiyim cok sukur ara ara giriyorum eve donmeyince yazmadım buraya annemlerdeyım dahaCanım hoş geldin nasılsın ? Ne zamandır hiç uğramadın iyi misin ?
Evet canım siteyi aktif kullanamazken almıştım nicki direkt adımı sanımı yazmışım değiştirdiler şükür oh iyi gezdin bu yıl sefan olsunHosbuldum canım iyiyim cok sukur ara ara giriyorum eve donmeyince yazmadım buraya annemlerdeyım dahasen nasılsın ısım degısmıssın
ben istiyorum terlikle bekleyen birini şahsenhayırlı olsun kaptanlığın tatlışım
ama umarımHandandandan hepten ayrılmıyordur takımdan
Abla açıkçası Niran kaptanı tanımıyorum geçenlerde yeniden karar verip takıma geldiğimde de kaptandan hiç ilgi alaka görmedim herkesin kaptanlığı farklı tabi
sana alışmışım bi kere 9. Takım demek Zuhal abla demek bana çok faydan oldu başka takımlarda da yarıştım biliyorsun sen elimden tutmasaydın asla burada kalamazdım lütfen tekrar kaptan ol senin üstüne tanımıyorum
Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama herkesin yüreğine değiyorsun
hayirli olsun ozaman kaptanlik abla
Gerekçeleri olduğu için -ki haklı uzaktan eğitim hepimizi sarstı ve çok vaktimizi alıyor- ayrılmak istemesi normal. Ancak bu zamana kadar verdiği emekleri yok sayamayız.Handandandan benimmve birçok üyenin başlamasına vesile olmuş,birçok üyenin de hemencecik hedefine ulaşmasında çok önemli rol oynamıştır. O nedenle hakkını yedirmem Bunun dışında Mefkurem eğer istiyorsan hayırlı olur hepimiz için inşallah. Umarım Niran sadece kaptanlıktan ayrılıyordur
Hayırlı olsun abla senin kaptanlığına denk gelmedim ama benim gözümde Niran neyse sen de aynı idin emanetini bu takımdaki en uygun kişiye devretmişsin görevini hakkıyla yaptığına inanıyorum ben gerek disiplinli davranması gerek motive edici listeler hazırlaması görev paylaşımı yapması gerçekten emek isteyen işler çıkardı kendi aranızda anlaştıysanız bize de bu karara uymak düşer kaptan yardımcılığını strontiumu listeye alıp ikinci olduğumuz hafta bırakmak istediğimi bildirmiştim zaten Niran’a ertelemiştik izninle ben kaptan yardımcılığını bırakmak istiyorum eski kaptan yardımcılarından dönmek isteyen olabilir belki
Çok şaşırdım şuan elbette ki herkesin kendi gerekçeleri vardır sosyal-sanal bi platform burası.Handandandan ı seviyorum ve tabiki kararına saygım var. Yoğunluğundan dolayıdır,başka türlü bir problem yoktur umut ediyorum.
Mefkurem adaylar kimler abloş illa biri olacaksa o sen olsan keşke
Oylama mi yapacağız ben seni derim abla malum 9 .takıma çoğu üye senin azmin ozverin için gelmişti yıl 1933 :) ama bı sartla 9 aydan önce detox yapmam
Benim düşüncem senin olman tabi ki abla. Nirana da yoğunluğundan dolayı ben önermiştim seni.
9.takımda kaptan olanlar gerçektn işini hakkıyla yapıyor takım genelde hep ilk üçte bu harika bir başarı
Benim onerim tabiiikı sensin abla ❤ senin takımda varlığın bile bize iyi geliyor abla
Zaman zaman hepımız kaptanlığı devraldık ve elimizden geleni yapmaya calıstık emeklerinden dolayıHandandandan tesekkur ederim canım
Desteginiz ve güveniniz icin cok teşekkür ederim canlarDaha tam belli olmamis kaptanligin işim vardi apar topar okudum abla eger kaptan degisiyorsa bende senin kaptan olmani isterim tabiki tercihim senden yana
Yok kuzum niye cumayi bekliyecenMefkurem ablacım nasıl başlayayım
bugünden itibaren menü bildirimi mi yapayım
yoksa cumayı mı bekleyeyim
hafızadan silmişim ay düzenimizi
Tekrar 65 kiloya inmene terligimle beraber eslik edicez canimin içiMefkurem canım ablam ben zamanında 65 kiloya indiysrm ve bunu gözyaşları gururla sizle heyecanımi paylastiysam bundaki en büyük emek senindir.❤❤ Sen kaptan olmak için yaratılmışsin herkesle tek tek ilgilenmen yapılan kaçamakları radar gibi yakalaman üyenin menüsüne metosuna okadar hakimsinki kilo verilmeyince nedeni çok iyi biliyorsun
yanlışımiz olduğu zaman süreçte öyle anaç kiziyorsunki insan sana ne kırılıyor ne alınıyor ❤❤
Velhasıl kelam kesinlikle kaptanlık büyük sorumluluk özveri hoşgörü sabır vakit isteyen bir iş senden daha iyi kimse yapamaz bu alemde❤❤❤
Saracogu hanimcimEvet canım siteyi aktif kullanamazken almıştım nicki direkt adımı sanımı yazmışım değiştirdiler şükür oh iyi gezdin bu yıl sefan olsun
Yok Estağfirullah abla eski kaptanları vs çağırdın ya belki onlardan birisi olsun istersin diye söyledimSaracogu hanimcim
Niye yardimciligi birakmak istiyormuşsun
Benimi begenmedin heee de bakayim
Tatlim Allah askina sanki hic mi 1.olmadik :)))
O olaya boşuna takilmişsin
Dunyanin sonu degil ya
Sen çiğse ye karşı adil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?