- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.441
Canım hepimiz insanız herseye yetısemıyoruz beserız sasarız bir kere bende listeyi paylaşmayı unutmuştum cuma gunu bazen ıstemesekte olumsuz durumlar oluyor sıkma canınıYok Estağfirullah abla eski kaptanları vs çağırdın ya belki onlardan birisi olsun istersin diye söyledim
O olayda da kendimi çok suçlu hissettim duygusal davranıyorum doğru karar alamıyorum diye
Bu yıl oyle oldu canım ama Kasım da sırkete gidecek Esim daha bı yere cıkmayız İstanbulda artık bu nıck guzel olmusEvet canım siteyi aktif kullanamazken almıştım nicki direkt adımı sanımı yazmışım değiştirdiler şükür oh iyi gezdin bu yıl sefan olsun
Ben herkes fikrini beyan etsin istedim cnm çünkü burasi sadece benim degil hepimizin takimiYok Estağfirullah abla eski kaptanları vs çağırdın ya belki onlardan birisi olsun istersin diye söyledim
O olayda da kendimi çok suçlu hissettim duygusal davranıyorum doğru karar alamıyorum diye
9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Neler gördü bu gözler9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
askrhpozitif
Habinar
Ablam bu sefer 65 kesmez beni 60 kadar kovala beniTekrar 65 kiloya inmene terligimle beraber eslik edicez canimin içi
Şaşmadım aslında bile isteye yaptım 1. İdik liste için Uzun süredir bekleyen üye vardı onu. Ekleyince 2. Oluyırduk daha fazla beklemesin motive olsun diye eklemiştimCanım hepimiz insanız herseye yetısemıyoruz beserız sasarız bir kere bende listeyi paylaşmayı unutmuştum cuma gunu bazen ıstemesekte olumsuz durumlar oluyor sıkma canını
Bu yıl oyle oldu canım ama Kasım da sırkete gidecek Esim daha bı yere cıkmayız İstanbulda artık bu nıck guzel olmus
Selam diyettaşimNeler gördü bu gözler
Kaptanim nasılsın ❤
Slm 9.takim hatunları ❤
Verdıgın hıcbır karardan pısman olma canım sonucta hepimiz ıcın en iyisine karar vermeye calısıyor sun guzel secmiş kazen esim aynı iste canımda uzaktan calısması bitiyor yeni binaya tasınıyorlar sadeceŞaşmadım aslında bile isteye yaptım 1. İdik liste için Uzun süredir bekleyen üye vardı onu. Ekleyince 2. Oluyırduk daha fazla beklemesin motive olsun diye eklemiştim
Hadi hayırlı olsun canım eşinin yeni işi nicki de kazen seçmiş yapmış ben de kabul ettim
Hosgeldin tatlimNeler gördü bu gözler
Kaptanim nasılsın ❤
Slm 9.takim hatunları ❤
Ne güzel düşünmüşsün keyfiniz neseniz bol olsun arkadaşımİyi aksamlar arkadaslar annem dönecek mersine onu bi yemege gotureyim dedim hep diyet modunda tabi ki bi sukayeti yok ama degisiklik olsun heo yemeklerimi hazirladi yoruldu dedim
Cok guzel bir aksam geçirdik yemekten sonra da nehir kenarinda yürüyüş yaptik.
Spor salonu açıldı bizim evin yaninda ogretmenevi var kamu personeline de indirimliymis aksam gidecegim icin kalabalik mi diye baktik 1 kişi vardiAllah izin verirse oraya da baslayacagim insallah
Yok canim benim omurilik değil kas romatizma var.sağol canım, omuarası disk aşınması
bende yavas yavas mi oldu anlamadim nasil olduugunudüsmedimde. Bende öyle olucam büyük bi ihtimal suanda da yürüyüste zorlaniyorum Ama iyi olacak insallah
Sagol canim, aynisimiydi sendede, bende oldugum yerde kaldim adim atip yürüyemedim. Resmen birine muhtac hale kaldim, hastane arabasi acil dr geldi sonrasinda zar zor sedyeye koydular, sende nasil simdi iyilesme varmi? Agrin sizin varmi?
Yaki ne canim Ben bilmiyorum
Çok iyi yapmışsın spor salonu da çok iyi denk geldi artık hızına hız katacaksınİyi aksamlar arkadaslar annem dönecek mersine onu bi yemege gotureyim dedim hep diyet modunda tabi ki bi sukayeti yok ama degisiklik olsun heo yemeklerimi hazirladi yoruldu dedim
Spor salonu açıldı bizim evin yaninda ogretmenevi var kamu personeline de indirimliymis aksam gidecegim icin kalabalik mi diye baktik 1 kişi vardiAllah izin verirse oraya da baslayacagim insallah
Sagol canim Allah hepimize agiz tadi versinNe güzel düşünmüşsün keyfiniz neseniz bol olsun arkadaşım ❤
Canim evde de yapiyorum ama bi gideyim yani ayagima kadar gelmis firsat dedimÇok iyi yapmışsın spor salonu da çok iyi denk geldi artık hızına hız katacaksın
oh mis ana kız güzel vakit geçirmişsinizİyi aksamlar arkadaslar annem dönecek mersine onu bi yemege gotureyim dedim hep diyet modunda tabi ki bi sukayeti yok ama degisiklik olsun heo yemeklerimi hazirladi yoruldu dedim
anladım canım her şekilde kötü allah hepimize şifa versin inşYok canim benim omurilik değil kas romatizma var.
Tabi başka şeylerde olabilir o an Dr ani hareketlerde bu durumla karşılaşıyoruz diyor.
Bende tutulduğu an hareket sıfıra iniyor. Yardımla hastaneye kaldırılıyorum. İğne vuruluyor o anda 1.2 saat sonrasında hafiften hareket etmeye başlıyorum. Çok kötü bi durum çok korkuyorum o andan.
Şu an ağrı boyun ve omuzlarımda oluyor. Belim de ağrı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?