- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.461
Ben de bu kararını istemsiz etkilemiş oldum canım kusura bakma lütfen asla kırmak istemezdim, seviliyorsunŞaşmadım aslında bile isteye yaptım 1. İdik liste için Uzun süredir bekleyen üye vardı onu. Ekleyince 2. Oluyırduk daha fazla beklemesin motive olsun diye eklemiştim
Hadi hayırlı olsun canım eşinin yeni işi nicki de kazen seçmiş yapmış ben de kabul ettim
Haklısın ablacım ne desen hakkınYok kuzum niye cumayi bekliyecen
Her gün bizim icin kayip :))
2 aydir yiyecegini yemişin iste
Kuzum diyet yapacağım diye özellikle son haftalarda çok yormuşum kendimi kafa olarakJasminium84 canım hoş geldin ben de biraz kilo aldım ama burada olduğum için geri vites yapıyorum keşke sen de uzaklaşmasaydın bu kadar
Ablacım cok sevindimmmm gercekten, ilk takıma geldigimde sen kaptandın ve benim kalbimde herzaman Kaptansın9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
@GastrikAsit
@Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
@askrhpozitif
Habinar
Evet hakkı ödenmez gerçekten çok güzel yönetti disiplinli şekildeAblacım cok sevindimmmm gercekten, ilk takıma geldigimde sen kaptandın ve benim kalbimde herzaman Kaptansın
Handandandan hakkını yiyemem cok güzel kaptanlık yaptin canım yogunlugundan dolayı bırakiyorsun sanirim ama buralarda olucaksin dimi sonucta listedesin
Bebelerin hepsi öyle ..Kaç aydır PC oyun oynuyor doymadı gitti benim oğlanbizim aman aman beklentimiz yok babası sadece hedefinin olmamasına ,tembellik etmesine çıldırıyor , inşallah ileri de hepimizin evladınin severek yaptıkları işleri olur
Ayhh yazamadım engellenmissim deSelam diyettaşim❤❤❤
Hoş bulduk kaptanımHosgeldin tatlim
Ben iyiym cok şükür, kiloyu saymazsak :))
Sen nasilsin ne alemdesin
Nerden engellendin canım?Ayhh yazamadım engellenmissim de
As bacım diyettasim deyince bi sıcaklık hissettim gel sarilak
Bilmiyorum kiNerden engellendin canım?
Halloldu :) hoşgeldin tekrardanAyhh yazamadım engellenmissim de
As bacım diyettasim deyince bi sıcaklık hissettim gel sarilak
Estağfirullah canım sen de seviliyorsunBen de bu kararını istemsiz etkilemiş oldum canım kusura bakma lütfen asla kırmak istemezdim, seviliyorsun
Bacım sen kendini niye stresse sokuyorsun, geçti gitti ve kötü bi karar değildi bizim yardımcı kaptanımız olarak kalıyorsun ve seviliyorsun bilEstağfirullah canım sen de seviliyorsun
Sen de canım benimBacım sen kendini niye stresse sokuyorsun, geçti gitti ve kötü bi karar değildi bizim yardımcı kaptanımız olarak kalıyorsun ve seviliyorsun bil
Benim gbt sıkıntılı boşveryeni arkadaşlar gelmiş bi anda tanıyalım sizi
Abla açıkçası Niran kaptanı tanımıyorum geçenlerde yeniden karar verip takıma geldiğimde de kaptandan hiç ilgi alaka görmedim herkesin kaptanlığı farklı tabi
sana alışmışım bi kere 9. Takım demek Zuhal abla demek bana çok faydan oldu başka takımlarda da yarıştım biliyorsun sen elimden tutmasaydın asla burada kalamazdım lütfen tekrar kaptan ol senin üstüne tanımıyorum
Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama herkesin yüreğine değiyorsun
Kilo bildirimi
76.5 diyerek başlıyorum
abla senin yazdiklarini okuyunca gelecegimi goruyorum. Esim fevri degildir ama basaracaksa cocuklar en basarili olacaklar . sinif birincisi,en iyi olacaklar. Sen diyorum basarilimiydin cevap yok. Kendi yapamadiklarini cocuklardan istiyor benimkide. Allah yardimcimiz olsun.yanımda olsan can bacım candan bacım diye sarılırdım vallaha
dün evi toparladım azıcık temizlik yaptım öğle eşim geldiğin de 2 parça kıyma çıkarmıştım , dünden bamya var yanına köfte yapıcam akşama dedim , yok yapma köfte güzel olmuyor dedi biber dolması yap dedi , kıyma buzluydu daha bir parçasını geri dolaba koydum bir parçasıyla en minnak tencereyi doldurmayacak kadar biber dolması yaptım az iç arttı ben de dondurucudan yaprak çıkardım tam sarmaya başladım tontişim mesaj yağmuruna başladı gel çay kahve içelim diye direk yaprağın için olduğu tepsiyi çektim yolladım , sar da gel dedi benim oğlanın pazartesileri deneme sınavı var 4 e doğru geliyor aç oluyor yetişsin anca pişerler sen gel dedim uzun mesajlaşma sonu geldi neyse o ara oğlan geldi 5:15 de eşim geldi tontişim kalktı ve bizim evin curcurnası başladı oğlan sınav kötü geçmiş bağırtı çığırtı v.s. benim ruh hali çöktü tabi kolum kanadım kalkmadı mefkuşum
agirlastinmi canim. 1 haftaya iyilesirsin ins canim. Daha da agirlasirsan ihmal etme mutlaka hastahaneye basvur canimBiraz kötüyümmsj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
oyyy cocuklarda hastayken pek bi huzursuz olurlar. Gecmis olsun canim benimAbla dinlenemiyorum yaaa sıfır. Sabah uyandigimdan beri ayakta kosturuyorum. kizim ateşli hiç bir şey yemiyor. Iki cocuk ishal oldu. Kaç kere duş aldirdim. Surupta icmiyor. Şimdi bi duş aldirdim bi fitil verdim biraz uyusun dinlensin diye insallah işe yarar. Başım belim cok kötü. Dua edin bana
coook gecmis olsun canim ya.Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistimsükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
hosgeldin canim.canlarımmm
ben geldim bu sfer kesin olarak geldim, gittim geldim yoğundum yok
Allah sağlık verdiği müddetçe buradayım
bugün kesin net olarak başladım
çünkü enterean bi kilo alımım var
eşim bile şaşkın
bi anda nasıl böyle şiştin diye
dalga bile geçtim hamile olabilirm sanırsam diye
Allah yardımcım olsun bu yolda bu sefer daha zor olacak benim için ama desteğiniz olursa biliyorum ki o zorluğu da aşacağım
amann canim. 2.lik kotu bir derecemi sanki. Maksadimiz kilo vermek birbirimize destek olmak zaten.Şaşmadım aslında bile isteye yaptım 1. İdik liste için Uzun süredir bekleyen üye vardı onu. Ekleyince 2. Oluyırduk daha fazla beklemesin motive olsun diye eklemiştim
Hadi hayırlı olsun canım eşinin yeni işi nicki de kazen seçmiş yapmış ben de kabul ettim
ne guzel olmus canim.İyi aksamlar arkadaslar annem dönecek mersine onu bi yemege gotureyim dedim hep diyet modunda tabi ki bi sukayeti yok ama degisiklik olsun heo yemeklerimi hazirladi yoruldu dedim
Cok guzel bir aksam geçirdik yemekten sonra da nehir kenarinda yürüyüş yaptik.
Spor salonu açıldı bizim evin yaninda ogretmenevi var kamu personeline de indirimliymis aksam gidecegim icin kalabalik mi diye baktik 1 kişi vardiAllah izin verirse oraya da baslayacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?