Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de bu kararını istemsiz etkilemiş oldum canım kusura bakma lütfen asla kırmak istemezdim, seviliyorsun

Yok kuzum niye cumayi bekliyecen
Her gün bizim icin kayip :))

2 aydir yiyecegini yemişin iste
Haklısın ablacım ne desen hakkın
Tamam hemen bugünkü menümle girişeyim

Jasminium84 canım hoş geldin ben de biraz kilo aldım ama burada olduğum için geri vites yapıyorum keşke sen de uzaklaşmasaydın bu kadar
Kuzum diyet yapacağım diye özellikle son haftalarda çok yormuşum kendimi kafa olarak
O yüzden diyet sayfalarını görmek bile istemedim resmen, okumak bile yoruyordu adeta
Ve o yorgunluğu da yiyerek attım resmen
Bi daha o kadar kasmayacağım kendimi
Gerekirse 1 senede veririm ama rahat rahat vermek istiyorum bu Sefer
Hoşbuldum bu arada

Ablacım cok sevindimmmm gercekten, ilk takıma geldigimde sen kaptandın ve benim kalbimde herzaman Kaptansın

Handandandan hakkını yiyemem cok güzel kaptanlık yaptin canım yogunlugundan dolayı bırakiyorsun sanirim ama buralarda olucaksin dimi sonucta listedesin

Evet hakkı ödenmez gerçekten çok güzel yönetti disiplinli şekilde
Handandandan canım sende bişey demek istemezmisin? Hepimiz merak ediyoruz

bizim aman aman beklentimiz yok babası sadece hedefinin olmamasına ,tembellik etmesine çıldırıyor , inşallah ileri de hepimizin evladınin severek yaptıkları işleri olur
Bebelerin hepsi öyle ..Kaç aydır PC oyun oynuyor doymadı gitti benim oğlan

Konuya yazmanızın engellenmesi çok talihsizce olmuş ama 2 ay öne aşağıda ki mesajı yazıp tam 2 aydır başlığa uğramamanız da pek iyi niyet göstergesi değil.

Kilo bildirimi
76.5 diyerek başlıyorum

İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıp insanların kalbini kırmanın da hiç anlamı yok. Geçmişte görev yapmış buranın kahrını çekmiş ve halen kaptanı olan arkadaşların da hakkı ödenmez. Eski kaptan yeniden kaptan olmak istiyor ise ve mevcut kaptan bırakmak istemiyorsa kapalı olan gruplardan biri açılır oraya kaptan olur dilerse devam eder.

Unutuyorsunuz burada son söz benim dahi değil son söz seaBahAR 'ın.

abla senin yazdiklarini okuyunca gelecegimi goruyorum. Esim fevri degildir ama basaracaksa cocuklar en basarili olacaklar . sinif birincisi,en iyi olacaklar. Sen diyorum basarilimiydin cevap yok. Kendi yapamadiklarini cocuklardan istiyor benimkide. Allah yardimcimiz olsun.

Buyuk ihtimal oglunda bu durumdan etkilenmistir. Ne kadar baski o kadar kendine guveni azaltiyor. İns hersey gonlunce olsun oglunun abla
Biraz kötüyüm msj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
agirlastinmi canim. 1 haftaya iyilesirsin ins canim. Daha da agirlasirsan ihmal etme mutlaka hastahaneye basvur canim
oyyy cocuklarda hastayken pek bi huzursuz olurlar. Gecmis olsun canim benim
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistim sükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
coook gecmis olsun canim ya.
denizbenimadim da demis yaki gercekten ayda edebilir canim. İns yeni gidecegin yer fizik tedavide basarili olur
hosgeldin canim.
Valla kilo gercekten cok kolay aliniyor. Yeterki kendini kaybet. Su yerken tikanan, midesi bulananlari ozenerek izliyorum..

Neyse artik burdaysan kilolar birer ikiser gider canim

amann canim. 2.lik kotu bir derecemi sanki. Maksadimiz kilo vermek birbirimize destek olmak zaten.
Sen takilma oyle seylere geldi gecti
ne guzel olmus canim.
Spor salonuda sahane fikirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…