Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu takım kimsenin şahsi malı değil ortak bir mecra biz varsak takım var herkes özgürce fikrini beyan eder kişiler üzerine alınarak t
Kazen bey mesajımda belirttiğim üzere motive olmak için buraya geliyorum 2 ay önce gene geldim ama eski motivasyonu bulamadım kendimde de suç olabilir burası tartışmaya açıktır evet
Yeni kaptan kendi isteği üzerine takım kaptanlığını bırakmak istiyorum diye belirtmiş Mefkurem adlı üyeye kabul etti kendiside ve oylamaya sunuldu elbette üzerimde tonla emeği olan tanıdığım beni tekrar motive edecek kişiye oy vermem bunu açıkça belirtmem hata ise şimdiki kaptan kusura bakmasın yanlış yaptım
Eğer bırakmaktan vazgeçtiyse yeni bir takım açılabilir sizinde belirttiğiniz üzere

Konuyu yanlış anladiniz kazen bey

Şu andaki kaptan birakmak istemisti, bana teklif etmisti
Bende takimin fikrini almak istedim
Bu takimda emegi olan arkadaslari fikirlerini beyan etsinler diye etiketledim

Ortada bi sorun yoktu aslinda
Engellenemenin ne amacla yapildini anlamadik

Hoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalım

Hoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalım
Ya öyle deme ümitsizlik yok unut onu
Bı iki yarış cuma heyecanı seni kendine getirir canım benim

Ben kimseye hakaret yada yanlis bisey soylemedimki konuya cevap yazma engellenmis gorunce sasirdim
Burasi butun bayanlarin ortak paylasim alani hakaret kotu soz yoksa kimse kimseyi engellemeye hakki yok

10 kilosunu son 1 ayda aldım desem
neler yedim gün içinde şimdi düşünüyorum da neden yaptım inan bilmiyorum
evde yiyecek bişe kalmasın diye uğraştım resmen
olsun dahada yukarilara cikmadan geldinya bundan sonra artik assa gosterecek ibre:))
bende yavas yavas mi oldu anlamadim nasil olduugunu düsmedimde. Bende öyle olucam büyük bi ihtimal suanda da yürüyüste zorlaniyorum Ama iyi olacak insallah
insalalh canim artik teknoloji ilerledi.anneminki 30 senelik
tabiki benim de tek secimim M mefkure ablam
yanlis anlasimdim galiba
Hoş bulduk kaptanım
Valla ben de tam gaz bıraktım pek hayırlı değil gidişat
Doktora gideyim de ben de başlıycam inşallah diyete
gecmis olsun neyin var canim
biz.hic denk gelmedik
eskilerdensin galiba

Ah benim de fikrimi sorduğunuz için onur duydum. Kesinlikle 9. takım her zaman kalbimde.
Bence @nirannevra takım kaptanlığını çok iyi yürütüyordu. Ama değişecekse tabiki takımımızın kraliçesi Mefkurem i yeniden kaptan olarak görmeyi çok isterim. Başka önerim yok.
Mefkurem ‘in terliklerine hepimiz muhtacız

Sanırım artık bu kadar bile uğrayamam takıma.
Beni kaptanlıktan atmak isterseniz kızmam size

Bu mesajdan mevcut kaptanın takımı bıraktığı ve yeni kaptanın X kişi olduğu algısına gidilmemesi gerekiyor, zira mesaj sonuna gülme efekti konmuş. Onu da bir kenara bırakın bu kategorinin bir sorumlu kişisi var onu da çiğneyip al külahı sen kaptan ol deme lüksü kimsede yok. seaBahAR 'ı pas geçmek yeni lüksümüz mü ? Ben dahi yazarken 2 kez düşündüm.

Daha önce de yazdığım gibi son karar seaBahAR 'ın olup mevcut kaptan da Handandandan 'dır.

Baskı altında (!) yok ben bu şekilde kabul etmiyorum diyenler gruptan ayrılabilir inanın hiç kırılmam.

Sizlerin de bildiği gibi bu başlık kimsenin tapulu malı değil, "kalana gitttt gidene de ne olur geri gel" demediğimizi çok iyi biliyor olmalısınız.

Lütfen mevcut kaptanı kırmamak adına artık şu kaptanlık konusunu kapamanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
izne ayrıldım canim 2 3 ay önce. Bir daha gelemedim. Kilom sabit sayilir veremedim almadim. Corona olduk bu ara onunla uğraşıyorum. Iyiyim cok şükür. Bitince geleceğim bende. Bebiş hizla buyuyor diş çıkartıyor. Öyle tekrar gelmene sevindim
Handandandan sanirim biraz yoruldu. Uzaktan eğitim çocuklar corona derken hangimiz yorulmadik ki. Ama niran can gözümüz her daim seni de arar buralarda kal uzaklaşma. Emeğin Desteğin uğraşın için kendi adıma teşekkür ediyorum. Abloş kaptanlığı bilmiyorum ama güzel izler birakiyorsun insanlarda onu biliyorum. Umarim hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz. Kaptanlik gerçekten sorumluluk istiyor tebrik ediyorum valla sizleri ben asla cesaret edemezdim. Hadi hayırlı olsun
Bugun daha iyiydim canim. Bu hastalik hiç belli olmuyor ya bi iyisin bi kötü. Iyi olurum insallah cocuklarda daha iyi cok şükür. Cok teşekkür ederim canım benim

Hoşbuldum sevileycığım nasılsın ne zaman başladın takıma listedemisin
Baslamadim yasemincim yeni geldim :) arada bir zuhal ablayla konusuyorum listede degilim :) bende iyiyim cok sukur bildigin gibi :) sen nasilsin canim kac kilo oldun inşallah fazla kilo almamissindir en son 67 - 68 idin galiba
Hanımlarr hoşgeldiniz özlendiniz valla bu defa kaybolmak yok ha
Hosbulduk canim bende sizi özledim

Mevzu bu kadar değil ki Mefkurem garip bi pozisyona sokuldu şu an. Bu bence haksızlık Kazen bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…