- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.481
Kocaman sarilak hemdeAyhh yazamadım engellenmissim de
As bacım diyettasim deyince bi sıcaklık hissettim gel sarilak
Çok sağol canım inş bakıcam ona bide ekim ablamın dediğine inşallah fayda edercoook gecmis olsun canim ya.
[IMG alt="hadikonusalim"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/948/948087.jpg?1563717025[/IMG] hadikonusalim da demis yaki gercekten ayda edebilir canim. İns yeni gidecegin yer fizik tedavide basarili olur
Allah razi olsun canimoh mis ana kız güzel vakit geçirmişsinizspor salonuna gitmende çok iyi gelicek sana
Kazen bey mesajımda belirttiğim üzere motive olmak için buraya geliyorum 2 ay önce gene geldim ama eski motivasyonu bulamadım kendimde de suç olabilir burası tartışmaya açıktır evetKonuya yazmanızın engellenmesi çok talihsizce olmuş ama 2 ay öne aşağıda ki mesajı yazıp tam 2 aydır başlığa uğramamanız da pek iyi niyet göstergesi değil.
İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıp insanların kalbini kırmanın da hiç anlamı yok. Geçmişte görev yapmış buranın kahrını çekmiş ve halen kaptanı olan arkadaşların da hakkı ödenmez. Eski kaptan yeniden kaptan olmak istiyor ise ve mevcut kaptan bırakmak istemiyorsa kapalı olan gruplardan biri açılır oraya kaptan olur dilerse devam eder.
Unutuyorsunuz burada son söz benim dahi değil son sözseaBahAR 'ın.
Konuyu yanlış anladiniz kazen beyKonuya yazmanızın engellenmesi çok talihsizce olmuş ama 2 ay öne aşağıda ki mesajı yazıp tam 2 aydır başlığa uğramamanız da pek iyi niyet göstergesi değil.
İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıp insanların kalbini kırmanın da hiç anlamı yok. Geçmişte görev yapmış buranın kahrını çekmiş ve halen kaptanı olan arkadaşların da hakkı ödenmez. Eski kaptan yeniden kaptan olmak istiyor ise ve mevcut kaptan bırakmak istemiyorsa kapalı olan gruplardan biri açılır oraya kaptan olur dilerse devam eder.
Unutuyorsunuz burada son söz benim dahi değil son sözseaBahAR 'ın.
Hoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalımabla senin yazdiklarini okuyunca gelecegimi goruyorum. Esim fevri degildir ama basaracaksa cocuklar en basarili olacaklar . sinif birincisi,en iyi olacaklar. Sen diyorum basarilimiydin cevap yok. Kendi yapamadiklarini cocuklardan istiyor benimkide. Allah yardimcimiz olsun.
Buyuk ihtimal oglunda bu durumdan etkilenmistir. Ne kadar baski o kadar kendine guveni azaltiyor. İns hersey gonlunce olsun oglunun abla
agirlastinmi canim. 1 haftaya iyilesirsin ins canim. Daha da agirlasirsan ihmal etme mutlaka hastahaneye basvur canim
oyyy cocuklarda hastayken pek bi huzursuz olurlar. Gecmis olsun canim benim
coook gecmis olsun canim ya.
@hadikonusalim da demis yaki gercekten ayda edebilir canim. İns yeni gidecegin yer fizik tedavide basarili olur
hosgeldin canim.
Valla kilo gercekten cok kolay aliniyor. Yeterki kendini kaybet. Su yerken tikanan, midesi bulananlari ozenerek izliyorum..
Neyse artik burdaysan kilolar birer ikiser gider canim
amann canim. 2.lik kotu bir derecemi sanki. Maksadimiz kilo vermek birbirimize destek olmak zaten.
Sen takilma oyle seylere geldi gecti
ne guzel olmus canim.
Spor salonuda sahane fikirmis
Ya öyle deme ümitsizlik yok unut onuHoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalım
Niye veremeysinki canim.Hoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalım
Ben kimseye hakaret yada yanlis bisey soylemedimki konuya cevap yazma engellenmis gorunce sasirdimHandandandan
Niran @Sweetyy83 veHabinar bana simdi mesaj yazdilar, sayfaya mesajlari kapatilmis
Konu sahibi olarak onlari engelledinmi
Bugün gercekten cok sasirtiyorsun beni
Hakaret, küfür olmadigi sürece tabiki herkes fikrini özgürce söyleyecek
Burasi senin özel sayfan degil cnm
Hepimizin takimi, buna hakkin yok
Eğer varsa bi sorun acik açık soyleki bizde bilelim
kac kere basardinHoşbuldum canım inalllah verebilirim bu Sefer nedense ümitsizlik var içimde ama hayırlısı bakalım
Hoşbuldum sevileycığım nasılsın ne zaman başladın takıma listedemisinHabinar hoş geldin canim
Habinar hoş geldin canim
Hanımlarr hoşgeldiniz özlendiniz vallaHoşbuldum sevileycığım nasılsın ne zaman başladın takıma listedemisin
olsun dahada yukarilara cikmadan geldinya bundan sonra artik assa gosterecek ibre:))10 kilosunu son 1 ayda aldım desem
neler yedim gün içinde şimdi düşünüyorum da neden yaptım inan bilmiyorum
evde yiyecek bişe kalmasın diye uğraştım resmen
insalalh canim artik teknoloji ilerledi.anneminki 30 senelikbende yavas yavas mi oldu anlamadim nasil olduugunudüsmedimde. Bende öyle olucam büyük bi ihtimal suanda da yürüyüste zorlaniyorum Ama iyi olacak insallah
tabiki benim de tek secimim M mefkure ablamCanım Kime haksızlık yapıyorum anlamadım
Tanımıyorum dedim ya eğer bir tercih yapılacaksa oyumu Zuhal abladan yana kullanırım dedim burda bahar merve dilek poni olsa onlara bile oy vermem Zuhal ablayı tek geçerim net
gecmis olsun neyin var canimHoş bulduk kaptanım
Valla ben de tam gaz bıraktım pek hayırlı değil gidişat
Doktora gideyim de ben de başlıycam inşallah diyete
Ah benim de fikrimi sorduğunuz için onur duydum. Kesinlikle 9. takım her zaman kalbimde.9.Takim ailesinin üyelerinin dikkatine...
KaptanimizHandandandan bana "emaneti devredeyim" diyerek, kaptanligi birakmak istediğini söyledi.
Şimdiye kadar kabul etmemiştim.
Bu sefer bazi sebeplerden dolayi kabul ediyorum dedim
Tamam dedikten sonra birkac gündür tekrar düşündüm.
Bu takim hepimizin ve takımı ilgilendiren konulara hep beraber karar vermemiz gerekiyor.
Belki bazilariniz tepesinde terlikle bekleyen birini istemiyecek
Önemli olan kimin kaptan oldugu degil
Sonucta hepimiz buraya gönül vermiş kişileriz
Başka onericeginiz isimler olursa, tartışır bi karara baglariz
Nirancim daha bana dönüş yapmadigin icin, seaBahARa sordunmu bilmiyorum.
Insallah yazmamisindir :))
Takim olarak Ortak bi karar verip ona göre hareket edelim cnm
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Takima duzenli gelemeyen ama takima emekleri cok fazla olan isimleride etiket yapiyorum
Günlük gelenler zaten okuyacaktir :)))
@GastrikAsit
Edibe12
@Sweetyy83
@gulbeseker
Eski kaptanlarimizdan
@askrhpozitif
Habinar
Sanırım artık bu kadar bile uğrayamam takıma.
Beni kaptanlıktan atmak isterseniz kızmam size
izne ayrıldım canim 2 3 ay önce. Bir daha gelemedim. Kilom sabit sayilir veremedim almadim. Corona olduk bu ara onunla uğraşıyorum. Iyiyim cok şükür. Bitince geleceğim bende. Bebiş hizla buyuyor diş çıkartıyor. Öyle tekrar gelmene sevindim10 kilosunu son 1 ayda aldım desem
neler yedim gün içinde şimdi düşünüyorum da neden yaptım inan bilmiyorum
evde yiyecek bişe kalmasın diye uğraştım resmen
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl oldu, kilo vermen nasıl gidfiyor
Desteginiz ve güveniniz icin cok teşekkür ederim canlar
Demekki zamaninda 7-24 burda olup vakit ve emek harcamam boşa gitmemiş
Burda gönüllülük esas oldugu icin, karsiligi sadece böyle güzel sozleri duymak oluyor
Tabi birde burda olan arkadaslarin hayallerindeki hedeflerine ulasmasi hepimizi mutlu ediyor
Zaten işe ilk başladığım dönem menulere yorum yapamiyorum diye huzursuz olup birakmistim
Yoksa hep burdaydim
Dedigim gibi teklif nirandan geldi
Bu sefer hayir diyemedim :))
9.takim benim 2.ailem gibidir
Ruyalarimda bile olmayan kiloyu ben bu takim sayesinde gördüm
Bicok arkadasla iyi kötü cok sey paylastik, yaşadık
Birbirimize olan bagimiz ve kopadigimiz icin tekrar 9.takimi actik
İyiki de acmisiz
Geçmişte oldugu gibi bundan sonrada eminim başarıdan basariya koşmaya devam edecegiz
Handandandan sanada takima verdigin emek ve destekler icin cok tesekkur ederim cnm
Ama biyere kaybolmak yok
Biz hep beraber güzeliz
Bugun daha iyiydim canim. Bu hastalik hiç belli olmuyor ya bi iyisin bi kötü. Iyi olurum insallah cocuklarda daha iyi cok şükür. Cok teşekkür ederim canım benimabla senin yazdiklarini okuyunca gelecegimi goruyorum. Esim fevri degildir ama basaracaksa cocuklar en basarili olacaklar . sinif birincisi,en iyi olacaklar. Sen diyorum basarilimiydin cevap yok. Kendi yapamadiklarini cocuklardan istiyor benimkide. Allah yardimcimiz olsun.
Buyuk ihtimal oglunda bu durumdan etkilenmistir. Ne kadar baski o kadar kendine guveni azaltiyor. İns hersey gonlunce olsun oglunun abla
agirlastinmi canim. 1 haftaya iyilesirsin ins canim. Daha da agirlasirsan ihmal etme mutlaka hastahaneye basvur canim
oyyy cocuklarda hastayken pek bi huzursuz olurlar. Gecmis olsun canim benim
coook gecmis olsun canim ya.
@hadikonusalim da demis yaki gercekten ayda edebilir canim. İns yeni gidecegin yer fizik tedavide basarili olur
hosgeldin canim.
Valla kilo gercekten cok kolay aliniyor. Yeterki kendini kaybet. Su yerken tikanan, midesi bulananlari ozenerek izliyorum..
Neyse artik burdaysan kilolar birer ikiser gider canim
amann canim. 2.lik kotu bir derecemi sanki. Maksadimiz kilo vermek birbirimize destek olmak zaten.
Sen takilma oyle seylere geldi gecti
ne guzel olmus canim.
Spor salonuda sahane fikirmis
Baslamadim yasemincim yeni geldim :) arada bir zuhal ablayla konusuyorum listede degilim :) bende iyiyim cok sukur bildigin gibi :) sen nasilsin canim kac kilo oldun inşallah fazla kilo almamissindir en son 67 - 68 idin galibaHoşbuldum sevileycığım nasılsın ne zaman başladın takıma listedemisin
Hosbulduk canim bende sizi özledimHanımlarr hoşgeldiniz özlendiniz vallabu defa kaybolmak yok ha
Mevzu bu kadar değil kiBu mesajdan mevcut kaptanın takımı bıraktığı ve yeni kaptanın X kişi olduğu algısına gidilmemesi gerekiyor, zira mesaj sonuna gülme efekti konmuş. Onu da bir kenara bırakın bu kategorinin bir sorumlu kişisi var onu da çiğneyip al külahı sen kaptan ol deme lüksü kimsede yok.
Daha önce de yazdığım gibi son kararseaBahAR 'ın olup mevcut kaptan da Handandandan 'dır.
Baskı altında (!) yok ben bu şekilde kabul etmiyorum diyenler gruptan ayrılabilir inanın hiç kırılmam.
Sizlerin de bildiği gibi bu başlık kimsenin tapulu malı değil, "kalana gitttt gidene de ne olur geri gel" demediğimizi çok iyi biliyor olmalısınız.
Lütfen mevcut kaptanı kırmamak adına artık şu kaptanlık konusunu kapamanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?