- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.501
Ben ikizlerim 6 aylıkken başlamıştım canimolsun dahada yukarilara cikmadan geldinya bundan sonra artik assa gosterecek ibre:))
insalalh canim artik teknoloji ilerledi.anneminki 30 senelik
tabiki benim de tek secimim @mefkure ablam
yanlis anlasimdim galiba
gecmis olsun neyin var canim
biz.hic denk gelmedik
eskilerdensin galiba
Bu mesajdan oyle bi algı cikmadi zaten kazen beyBu mesajdan mevcut kaptanın takımı bıraktığı ve yeni kaptanın X kişi olduğu algısına gidilmemesi gerekiyor, zira mesaj sonuna gülme efekti konmuş. Onu da bir kenara bırakın bu kategorinin bir sorumlu kişisi var onu da çiğneyip al külahı sen kaptan ol deme lüksü kimsede yok.
Daha önce de yazdığım gibi son kararseaBahAR 'ın olup mevcut kaptan da Handandandan 'dır.
Baskı altında (!) yok ben bu şekilde kabul etmiyorum diyenler gruptan ayrılabilir inanın hiç kırılmam.
Sizlerin de bildiği gibi bu başlık kimsenin tapulu malı değil, "kalana gitttt gidene de ne olur geri gel" demediğimizi çok iyi biliyor olmalısınız.
Lütfen mevcut kaptanı kırmamak adına artık şu kaptanlık konusunu kapamanızı rica ediyorum.
Bu mesajdan oyle bi algı cikmadi zaten kazen bey
Mevcut kaptan bana özel mesaj yoluyla kaptanligi birakmak istedigini, bana devretmek istedigini söyledi
Yani kimseye, birak denmedi
Sonra ne degisti bizde anlamadik
Seabaharin bu konuyla ilgisi yokki
Zaten takim karari alinip seaBahAR rin onayina sunulacakti
Keşke biz takım arkadaşlarına da ifade etseydi. Kimse onu zorlamadı ki. Kendisi vermek istediözür dilerim de siz tebrikleri kabul ediyorsunuz onaya sunmadan bu biraz aceleci olmamış mı ?
Yazışmaları bahar ile paylaşırsınız ve Bahar uygun görürse de kaptan değişir. Sizin kaptanlık devrinizde öyle olmadı mı ?
Mevcut kaptan kafasına göre de kaptanlığı bırakamaz. Bunu benden iyi biliyor olmalısınız.
Özetle mevcut kaptan bırakmayacağını ifade etti ve devam ediyor.
Keşke biz takım arkadaşlarına da ifade etseydi. Kimse onu zorlamadı ki. Kendisi vermek istediMefkurem e
Konu nasil buralara geldi bende anlamadim cnmBen de özelden konuşup birlikte karar verdiğinizi düşündüm öyle bir durum yok mu ?Handandandan Mefkurem
Ben şuanda gerçekten çok şaşkınım, şuanda şu ortamda olmamayı dilerdim.Mefkurem Zuhal ablayı az çok hepimiz tanıyoruZ Handandandan da öyle. Açık açık lütfen ifade edilsin ne oluyorsa ikinizide ben gibi eminim bütün arkadaşlarım seviyordur. Gerçekten üzüldüm böyle bi durumun burda yaşanmasına
Durum ortada cnm, fazla bisey yazmak istemiyorum artikHandandandan Canım Sayfaya gelip bizi aydinlatman lazım degilmi .Aslı astarı nedir ozellerde ne dönüyor 9.takimin üyeleri olarak bilmeye hakkımız yokmu
Hayır ya nereye ne güzel kilo veriyorsun canımBen mudahil olmak istemiyorum aksamdan beri konuya.
Handandandan yi da Mefkurem ablayi da cok seviyorum ama sonucta amacim kilo vermek benim bu tatsizliklar motivasyonumu etkiliyor kendimi dusunmek zorundayim bu noktada.
Kimse darilmasin gucenmesin hepinizi cok seviyorum ama bu zeminde devam etmek istemiyorum ben.
Belki baska takimda devam ederim bakalim bir süre gozlem yapacağım.
Hakkinizi helal edin
Canim bu ortamda ne menü yazabilirim ne yorum yapabilirim amaç kilo vermekse bu ortam bana uygun degil ki kendimi düşünmek zorundayim bencilce gelebilir ama boyle maalesefHayır ya nereye ne güzel kilo veriyorsun canım
Ayy böyle ağır şeyler konuşmayın yaa cok üzücü gerçekten ama şunu merak ettim yani bugün özelden konuştunuz karar verdiniz sen bu msj i paylaştın ve böyle mi oldu. Şunu demek istiyorum atiyorum 1 ay önce konuştuysanız belki fikri değişmiş olabilir öyle bir şey mi oldu acaba. Olay farkli bir boyuta geldi çünküKonu nasil buralara geldi bende anlamadim cnm
Sanki ben biyerimden uydurdum
Teklif yapan kendisi, kabul edersen sevinirim diyen yine kendisi
Heralde koltuk sevdasi agir basti
Ben de olsaydi bu sevda zamaninda birakmazdim :)))
Sadece YAZIK diyorum
Bu kadar herturlu destegin karsiligi aptal yerine konmakmis
anladim canim ilaclarla insalalh tekrar duzelir:)Ben ikizlerim 6 aylıkken başlamıştım canim
3.takımdaydim
Sonra kaptan oldum sonra bıraktım en sonunda zayıflama takımını da bıraktım ara verdim vs derken
Yani 3 senedir buralardayim aslinda
Ha Bu arada hastalık deyince
Benim ilk diyetisyen e başladığımda insulin direncim vardı hatta bi ilacla başlamıştım diyete
Şimdilerde yine tok da olsam yiyorum bi açlık hissi var hep bende insulin galiba dedim yine gideyim dedim
Ondan sonra diyete başlıycam inşallah
Çünkü doyma hissim yok
olabilir kortizon istah aciyo diye duymustum canimBenim sürekli midem kazınıyor arkadaşlar, cortizondan alakalı olabilirmi?
Gerçekten bencilce. Yolun açık olsunCanim bu ortamda ne menü yazabilirim ne yorum yapabilirim amaç kilo vermekse bu ortam bana uygun degil ki kendimi düşünmek zorundayim bencilce gelebilir ama boyle maalesef
Insallah yoksa yine 130 kg görünüyor banaanladim canim ilaclarla insalalh tekrar duzelir:)
olabilir kortizon istah aciyo diye duymustum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?