- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.521
yok insallah cikmaz okadarInsallah yoksa yine 130 kg görünüyor bana
Saygi duyarim canim dedigim gibi herkesi seviyorum kimseye kinim yok. 119 kilodan bu kilolara zor geldim motivasyonumu kaptanlik karmaşasina bozmak istemiyorum. Hepinizin yolu açık olsunGerçekten bencilce. Yolun açık olsun
Hamilelikte o kiloyu gördüğüm için bian öyle geldi vallahiyok insallah cikmaz okadar
buraya geldigine gore demekki gidecek bu kilolar
dur bakalım canım hemen ani karar vermeCanim bu ortamda ne menü yazabilirim ne yorum yapabilirim amaç kilo vermekse bu ortam bana uygun degil ki kendimi düşünmek zorundayim bencilce gelebilir ama boyle maalesef
Sürekli midem boş gibi sürekli yiyorumolabilir kortizon istah aciyo diye duymustum canim
38 kilo mu verdin canımHamilelikte o kiloyu gördüğüm için bian öyle geldi vallahi
Niyet ettik diyet etmeye bakalım
Takimi bıraktığımda 80 dim38 kilo mu verdin canım
Hamilelikte mi çıktın bu kadar kiloyaInsallah yoksa yine 130 kg görünüyor bana
Maşallah canımTakimi bıraktığımda 80 dim
Takıma 109 'la baslamistim
Evet canım sürekli hormon ilaçları almak zorundaydımHamilelikte mi çıktın bu kadar kiloya
Ah şu geri almalar başımızın belasıTakimi bıraktığımda 80 dim
Takıma 109 'la baslamistim
Anladım canım, allah bağışlasın ikizlerini inşallahEvet canım sürekli hormon ilaçları almak zorundaydım
Kanamalı bi ikiz gebelik vardı çünkü
Igneler, hormon hapları vs
Canim dedigim gibi bir sure gozlem yapacagim zaten.dur bakalım canım hemen ani karar vermeyarın ola hayır ola
Amann hiç sorma yaaAh şu geri almalar başımızın belası
Allah razı olsun canım benimAnladım canım, allah bağışlasın ikizlerini inşallah
niye ortada bişey yokki ama olmuyor artık böyle, madem bişey sunulmuş kadında kabul etmiş niye suçlu gibi oluyor şimdi anlamıyorum ben bişey.. özel mesajlara bakın madem oluyorsaZuhal abla banlanmis .Haketti mi şimdi bunu neyse iyi geceler
Katılıyorum böyle olmazHandandandan bence herkez senden bir acıklama bekliyor, takımın kaptanı olarak birşeyler yazmiycakmısın?
Aynen canım yazasim gelmedi benimdeHayırlı geceler kızlar gündüz anneme gitmiştim yeni geldik mesajları parça parça okudum açıkçası çokta üzüldüm mevzu niye buralara geldiben ilk Zuhal ablanın kaptanlığında katıldım takıma çokta sevdim sonra Niran oldu oda gayet güzel idare etti hiç bı mecburiyet yokken uğraşmak hiçte o değil o bı gerçek büyük sorumluluk ikisi de hakkıyla yapıyordu şu an neden böyle takım bölündü gibi oldu çok şaşkınım cidden nazara mi geldik ya ne kadar güzel bı takımımız vardı
Alintılarım var cevaplayasim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?