Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim bu ortamda ne menü yazabilirim ne yorum yapabilirim amaç kilo vermekse bu ortam bana uygun degil ki kendimi düşünmek zorundayim bencilce gelebilir ama boyle maalesef
dur bakalım canım hemen ani karar verme yarın ola hayır ola
olabilir kortizon istah aciyo diye duymustum canim
Sürekli midem boş gibi sürekli yiyorum eşim alışkın olmadığı için yinemi yiyorsun diyor

Hayırlı geceler kızlar gündüz anneme gitmiştim yeni geldik mesajları parça parça okudum açıkçası çokta üzüldüm mevzu niye buralara geldi ben ilk Zuhal ablanın kaptanlığında katıldım takıma çokta sevdim sonra Niran oldu oda gayet güzel idare etti hiç bı mecburiyet yokken uğraşmak hiçte o değil o bı gerçek büyük sorumluluk ikisi de hakkıyla yapıyordu şu an neden böyle takım bölündü gibi oldu çok şaşkınım cidden nazara mi geldik ya ne kadar güzel bı takımımız vardı
Alintılarım var cevaplayasim gelmedi

Zuhal abla banlanmis .Haketti mi şimdi bunu neyse iyi geceler
niye ortada bişey yokki ama olmuyor artık böyle, madem bişey sunulmuş kadında kabul etmiş niye suçlu gibi oluyor şimdi anlamıyorum ben bişey.. özel mesajlara bakın madem oluyorsa

Aynen canım yazasim gelmedi benimde
Kaptanlık gerçekten zor iş
Çok üzgünüm olanlar için
Zühal abla buraya yazınca nirandan onayı bugün aldı sandıydım daha önce konusmuslar burdan okuduğum kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…