Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dur bakalım canım hemen ani karar verme yarın ola hayır ola

Sürekli midem boş gibi sürekli yiyorum eşim alışkın olmadığı için yinemi yiyorsun diyor
Nazlı yazıcaktm unuttm canm çok geçmiş olsun
İyi ki kilo vermişsin beline yükü azaltmışsın

Nazlı yazıcaktm unuttm canm çok geçmiş olsun
İyi ki kilo vermişsin beline yükü azaltmışsın
Sağol canım görüyorsun zayıf olmak işe yaramıyor işte böyle bakıyorsun biri gelişte yardım etsin diye

Cumaya geç tartilinca eksi çıkıverir ortaya cnm
insAllah e
Herkese günaydin
Negativ enerji yaymim diyerek bisey dememistim sükür hastaneden ciktim ev gibisi yokmus sükür evime kavustum
çok geçmiş olsun canım yazacam bı fırsat bulamadım
süper menüler canım afiyet olsun
7 Ekim çarşamba

12.00
2 yumurta,
2 biberden biberli yumurta
4 dlm sucuk
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
4 zeytin
1 salatalık

14.45
2 kepçe ayran aşı

18.00
2 parça tavuk
1 salatalık
1 dlm ekmek

Su:2 lt
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü bence
soğan kötü olmuş canım onun dışında güzel hg yeniden
07.10.2020

12:00
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
labne
5 adet zeytın

17:30
4 kasık kıymalı bezelye
3 kasık patlıcanlı menemen
1 salkım uzum

su 2lt
Süper menü canım afiyet olsun

E ela_2019 canım yazacam bı fırsat bulamadım nasılsın en son halim yok demişsin sanki
Canim gun içinde o kadar cok değişiyor ki artik anlamiyorum iyi miyim kötü muyum. Atak şeklinde geliyor sanki. Ama iyiye doğru gidiyorumbence. Cok teşekkür ederim

Canim gun içinde o kadar cok değişiyor ki artik anlamiyorum iyi miyim kötü muyum. Atak şeklinde geliyor sanki. Ama iyiye doğru gidiyorumbence. Cok teşekkür ederim
insAllah bı an önce geçer canım çok şükür hafif atlatıyorsn demek ki

Canım bende sana yazacaktım nasıl oldun diye Az kaldı sabır inşallah atlatacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…