Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler ben pert beynimde ağlama sesleri Rabbim sabrıma sabır ver kiziminda huyu duzelsin ne olur çok amin öğleden sonra hafif nazlabaslayan durumumuz akşama doğru gökgürültülu sağanak ağlamalı bol gazlı nazlı ortaya karışık yeni uyudu ama hala salliyorum hafiften huyundan olduğunu bildiğimiz halde yarın yine acaba birşey mi var sorularına cevap bulmak için çaresiz doktor yılları göründü bize

Sağol canım görüyorsun zayıf olmak işe yaramıyor işte böyle bakıyorsun biri gelişte yardım etsin diye
Öyle deme canım bedenimiz dikkatli kkullanmamiz gereken pahalı bir makina ve birkez üretim söz konusu malesef dikkat etmek gerek benim babamın belindeki problem gençken elini havaya kaldirdiginda olmuş hiç aklına gelir mi elini kaldırdiginda tutulup kalmak , annemde hem bel hem diz problemi var ki iki sene öncesine kadar aşırı hareketli biriydi olacak ya oluyor ama sen bundan sonra çok çok dikkat et kendine

Bizdede durum aynı allah yardımcımız olsun kim bilir ne zaman uyucak. Ağlamalar çığlığa çığlıklar inlemelere

Ben bu kararı bencilce bulmuyorum burası sosyal bir ortam ve özel hayatında bile bazen ben merkezci olmak gerekir ve söz konusu kilo vermekse zaten diyetisyeninle ara verdim birde bu karmaşa çıktı bu ortamda motiveni kaybedecegini düşünüyor olup kendin için hareket etmek kadar doğal birşey yok bence

Bizdede durum aynı allah yardımcımız olsun kim bilir ne zaman uyucak. Ağlamalar çığlığa çığlıklar inlemelere
duygularımla oynadılar 3 aylık olunca geçer dediler geçmedi şimdi 6 aydan sonra bak gör nasıl düzelecek diyorlar artık umudum yok 3 yaşa kadar oğlum 3 yaşında duzelip balkaymak oldu darısı kızıma ne deyim Allah daha coksabir versin bizlere şuan yerine yatırmaya korkuyorum

Bahar sende kendimi göruyorum bizde öyleydik oglumla. Hep diyordum acaba neyi var once gaz dedik sonra diş tabi onlarda etkendi illaki ama aşırı sıkılgan, hareketli, istedigi olsun isteyen birşey yeni yeni anlıyorum. Şuan bile arabayla oynarken istedigini yapamayinca (örnegn arabalari ust uste koymayi deneyip basaramazsa) düstugunde agladigı gibi icini ceke ceke aglıyor bazen şaşıyorum gülsemmi ağlasamı

İşte ben bunların gaz ve dişini yaşamadım oğlumda ama illede istediği gibi olsun tavrı yapamayınca krize girmeleri , yok zile o basacak , kapının otomatina o dokunacak vs neler neler bunlarda 2 yaş sendromu 3 yaşında bitti hepsi daha fenası olmaz derken meğer oğlum fragmanmis asıl korku filmi şimdi başladı ben boşuna ikinci yok diyordum kızlara ama ol derse oluyor eşimin aklına uydum işte hayır oda mahvoldu ikinci delilikmis diyor deliliğine ortak etti beni de . Ve hepsi o küçük şebek gülünce geçiyor :)

Kızımda 1 yaşında bitti bu seferde uyku problemi çıktı. Allah dermansız dert vermiş. Vallaha bende yerini bırak ayağımdan alıp yanıma yatırmaya korkuyorum kafam Kazan gibi gözlerim yanıyor artık

Merhaba arkadaşlar
Kızımı uyuturken uyuyakalmışım
Öncesinde okuyordum ve Handandandan dan açıklama bekledim ancak gelmedi. Bu konuda bence yanlış yaptın Nirancım. Bize öncelikli olarak senin açıklama yapman ve cevap vermen gerektirdi mevcut kaptan olarak.
Eğer bir devir işlemi varsa yine bunu senin söylemen gerekirdi.
Mefkurem in yanlışı da bence kaptandan önce böyle bir şeyi paylaşıp eski ve takıma hiç uğramayan üyeleri etiketleyip çağırmasıydı. Bu hatalı bir davranış bence. Burası aktif bir kilo verme platformu. Önemli olan hali hazırdaki üyeleridir. Sonuçta sürekli bir sirkülasyon var. Kimisi bırakıyor kimisi devam ediyor. Hop hadi eski üyeler bu takım bizimdi doğru bir yaklaşım değil bence. Neticede şu an bu takım aktif üyelerin.
Benim sürecim tamamlanıp çıktığımda ya da burdan ayrıldığımda aynı şeyi Niran yapıp beni etiketleyip gel takım için önemli bir karar veriyoruz dese mesela ben bu beni ilgilendiren bir konu değil mevcut ve aktif üyeler karar versin derim.
Neticede burası bir edebiyat platformu falan değil ki senin emeğin var aylardır uğramadın ama gel önemli bir karar var fikrini söyle diyelim.
Burası aktif paylaşımlı bir grup ve grup sahipleri öncesi ne olursa olsun aktif üyeleridir bence.
Kazen in dediği gibi prosedür uygulanmalıydı.
Yaşananlardan hiç hoşlanmadım. Süreci takipteyim.

Söylediklerine katılıyorum canım...
Kazen Burayi ikaz ettiyse niranida etmiştir muhtemelen polemik olmasın konusulmasin diye belki yoksa Handandandan yazardı mutlaka mantıklı bir açıklaması olurdu
seaBahAR zayiflama gruplarının moderatoru o karar verecek bu olan bitene diye düşünüyorum

Ilk günaydın benden gelsin ❤
Günaydınlar yağmurlu bi istanbul sabahindan 🌧🌧
Kızım yarım saat sonra uyandi
Ruya görmüş ağladı geride uyumak istemiyor çizgi film izliyor bu saatte
Ben de 2 den beri ayaktayım çok şükür neyse ki uyudu şimdi. İnşallah biraz uyur

Olabilir. Çünkü Niran yazsın diye çok bekledik. Neyse sağlık olsun. İnşallah olumsuz etkilenmeyeceğimiz şekilde çözülür. Hepimiz burda bi amaç için varız sonuçta

Gunaydin kizlarr

Gece 3 e geliyordu benim.cadi.kizin uyudugu.
Gunduz fazla degil 1 saat fazla uyunan uyku duzenimizi bozdu resmen. Esim gitti simdi ise bende bi ortalil toplayip kahvalti hazirlayacagim cocuklarin dersleri basliyor 8.50de.

Biz cok guzel bir takimiz ins bugun hersey guzel olur

cok sevindim canim. Yakin dogum yaptigin icinde daha cok sasirmislardir.
Jillian ablanin youtube da kendi videolari yok. Baskalarinin yaptiklarini da sevmedim.

Kızımda 1 yaşında bitti bu seferde uyku problemi çıktı. Allah dermansız dert vermiş. Vallaha bende yerini bırak ayağımdan alıp yanıma yatırmaya korkuyorum kafam Kazan gibi gözlerim yanıyor artık
hi işte oda 3den sonra düzeldi oğlum bizimle uyudu 26 ay boyunca sonra odasına geçti meme bez bırakınca ama bu defada gece kırk kere kalkıp uyandı bunu yanıma alıştırma yok dedim ama uyusunda nerde uyusun modundayim artık
Ilk günaydın benden gelsin ❤
Günaydınlar yağmurlu bi istanbul sabahindan 🌧🌧
Kızım yarım saat sonra uyandi
Ruya görmüş ağladı geride uyumak istemiyor çizgi film izliyor bu saatte
gun içinde çok etkileyen şeyleri görüyorlar canım normal günaydın
Ben de 2 den beri ayaktayım çok şükür neyse ki uyudu şimdi. İnşallah biraz uyur
Allahim bebekler özgürlüğü ilan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…