Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın gece 2 de uyumamisiz gibi sabah 7 de kalkar mı bebek ya
Benimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var ya Emzirmeyi bırakasım var yeminle

Geçmişi okumadım herkes Handandandan dan cevap beklemiş sanırım ortada bir teklif var ve sonra yok vazgeçtim diye bir tabir varsa doğru gelmedi burda gülerek sorduğunda da ben Mefkurem i onermistim hatta takımda vakit bulamiyorum kaptan olan var mı diye oylandiginda da senin vakit sıkıntısı yaşayabileceğini düşündüğüm için ben o zamanda başkasını onermistim bakınız geçmişe . Kendimden biliyorum ben şuan iki çocukla iş yokken gelip çoğu zaman yaşamadan kırk kere cikiyorum ki sende aynı şekilde ne kilo bildirimlerine nede menülere yorum yapacak vakti bulamıyorsun yada bana yorum denk gelmiyor .Bir yada iki hafta oncede yine bırakacağım demiştin bir üye ile olan tartışmanda bunu sürekli dile getirdigin için ben direk Zuhal abla dedim. Eskiyiz takım bizim diye birşey söz konusu olamaz bu durumda benim en eski takımına geri gitmem gerekir o zaman ve şuan kimse yok takımda napiyim gidip oturuyum mu takım benim takımım diye :)

Ayy ne severler o işi ama ben tepki vermediğinde bırakmıştı hiç tepki vermeyince de yapıyor mu canım isirinca kızmak bile onu teşvik ediyorms

Ayy ne severler o işi ama ben tepki vermediğinde bırakmıştı hiç tepki vermeyince de yapıyor mu canım isirinca kızmak bile onu teşvik ediyorms
Onu çok okudum tepki vermemek gerekiyormuş ama o kadar acıyor ki kanıyor zaten genelde öyle ısırıyor düşün çığlık atmamam imkansız oluyor maalesef

Benim 5 yalında kızım hala bizle uyur ne yaptıysam olmadı. Bende senin gibi dedim nerde uyursa uyusun diye. Şimdi anlaştık istediği oda takımını alırsam ayrılacak ama bunu bende alıştırmak istemiyorum ibşallah

Krem fayda etmiyormu canim.
Beninkide isirirdi ama bu derece degildi.

Kantoron yağı iyi geliyor canım ama sürdükten sonra açık bırak

Onu çok okudum tepki vermemek gerekiyormuş ama o kadar acıyor ki kanıyor zaten genelde öyle ısırıyor düşün çığlık atmamam imkansız oluyor maalesef
o senin çığlığını mutluluk sanıyor bı sure cidden sık dişini ve ısırdığınds tepki verme yoksa hep oyun zandedecek
ben meme ve bezi bıraktırinca odaso için alışverişe gittik bebekken oda yapmadım kendisi seçsin diye gittik işte o zaman araba sevdasına göre oda örtü vs aldık yatmaya başladı ara ara geldi ama 5.5 yaşında şuan gelmeler bitti
Günaydın canım . Ay sen benim şundan 3-4 yık önceki halin. Bizimkide öyle olur sonra o kreşe ben işe allah yardımcın olsun canım
ah ah ben bunları yaşayıp bitirmiştim ne güzel ama sil baştan başladık

Darısı bana olsun bende öyle düşündüm oda alayım bakalım nasıl olacak

Ya öyle deme ümitsizlik yok unut onu
Bı iki yarış cuma heyecanı seni kendine getirir canım benim
İnşallah kuzum

Niye veremeysinki canim.
Vereceksin hepimiz verecegiz
Umarım tatlım

kac kere basardin
simdi yine basaracaksin
Öyle de bu sefer değişiğim kendime güvenim yok pek

İnşallah kuzum

Ahhh canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsınız?

Keşke biz takım arkadaşlarına da ifade etseydi. Kimse onu zorlamadı ki. Kendisi vermek istedi Mefkurem e
Ben de çok şaşkınım sabah uyanır uyanmaz buraya girdim bi gördüm şok oldum
Zuhal abla kendi kendine kaptan ilan etmedi ki
Elbette Niran’la konuşmuşlardır
Bi de ban yemiş niye yaa

Durum ortada cnm, fazla bisey yazmak istemiyorum artik
Herkes kendine yakisani yapar
Keşke kabul edersen sevinirim diyecegine
Düşünüyorum deseydi
Ablacım o kadar üzüldüm ki anlatamam
Bi yanlış anlama olduğuna inanıyorum ben
Kaze yanlış anladı bence durumu

Soğan mı soğan yok ki menümde tatlım

İnsanlar çok garip! Olayı bu hale getiren kişiyi kınıyorum, akıl fikir diliyorum. Günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…