- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.581
Benimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var yaHerkese günaydın gece 2 de uyumamisiz gibi sabah 7 de kalkar mı bebek ya
Ayy ne severler o işi ama ben tepki vermediğinde bırakmıştı hiç tepki vermeyince de yapıyor mu canım isirinca kızmak bile onu teşvik ediyormsBenimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var yaEmzirmeyi bırakasım var yeminle
Onu çok okudum tepki vermemek gerekiyormuş ama o kadar acıyor ki kanıyor zaten genelde öyle ısırıyor düşünAyy ne severler o işi ama ben tepki vermediğinde bırakmıştı hiç tepki vermeyince de yapıyor mu canım isirinca kızmak bile onu teşvik ediyorms
Teşekkürler Canım googlede bulabilirsin başka sitede varcok sevindim canim. Yakin dogum yaptigin icinde daha cok sasirmislardir.
Jillian ablanin youtube da kendi videolari yok. Baskalarinin yaptiklarini da sevmedim.
Benim 5 yalında kızım hala bizle uyur ne yaptıysam olmadı. Bende senin gibi dedim nerde uyursa uyusun diye. Şimdi anlaştık istediği oda takımını alırsam ayrılacakhi işte oda 3den sonra düzeldi oğlum bizimle uyudu 26 ay boyunca sonra odasına geçti meme bez bırakınca ama bu defada gece kırk kere kalkıp uyandıbunu yanıma alıştırma yok dedim ama uyusunda nerde uyusun modundayim artık
gun içinde çok etkileyen şeyleri görüyorlar canım normal günaydın
Allahim bebekler özgürlüğü ilan etti
Krem fayda etmiyormu canim.Benimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var yaEmzirmeyi bırakasım var yeminle
Tamam canim bakiyim biCanım googlede bulabilirsin başka sitede var
Masallah canim hadi kolay gelsingunaydin kizlar.kizimi okul gonderip sporumu yapicam insllh:)
Kantoron yağı iyi geliyor canım ama sürdükten sonra açık bırakBenimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var yaEmzirmeyi bırakasım var yeminle
Günaydın canım . Ay sen benim şundan 3-4 yık önceki halin. Bizimkide öyle olur sonra o kreşe ben işeHerkese günaydın gece 2 de uyumamisiz gibi sabah 7 de kalkar mı bebek ya
Vallaha döndüm bacım napayım kaderim böyle
o senin çığlığını mutluluk sanıyor bı sure cidden sık dişini ve ısırdığınds tepki verme yoksa hep oyun zandedecekOnu çok okudum tepki vermemek gerekiyormuş ama o kadar acıyor ki kanıyor zaten genelde öyle ısırıyor düşünçığlık atmamam imkansız oluyor maalesef
ben meme ve bezi bıraktırinca odaso için alışverişe gittik bebekken oda yapmadım kendisi seçsin diye gittik işte o zaman araba sevdasına göre oda örtü vs aldık yatmaya başladı ara ara geldi ama 5.5 yaşında şuan gelmeler bittiBenim 5 yalında kızım hala bizle uyur ne yaptıysam olmadı. Bende senin gibi dedim nerde uyursa uyusun diye. Şimdi anlaştık istediği oda takımını alırsam ayrılacakama bunu bende alıştırmak istemiyorum ibşallah
ah ah ben bunları yaşayıp bitirmiştim ne güzel ama sil baştan başladıkGünaydın canım . Ay sen benim şundan 3-4 yık önceki halin. Bizimkide öyle olur sonra o kreşe ben işeallah yardımcın olsun canım
Darısı bana olsun bende öyle düşündüm oda alayım bakalım nasıl olacako senin çığlığını mutluluk sanıyor bı sure cidden sık dişini ve ısırdığınds tepki verme yoksa hep oyun zandedecek
ben meme ve bezi bıraktırinca odaso için alışverişe gittik bebekken oda yapmadım kendisi seçsin diye gittik işte o zaman araba sevdasına göre oda örtü vs aldık yatmaya başladı ara ara geldi ama 5.5 yaşında şuan gelmeler bitti
ah ah ben bunları yaşayıp bitirmiştim ne güzel ama sil baştan başladık
İnşallah kuzumYa öyle deme ümitsizlik yok unut onu
Bı iki yarış cuma heyecanı seni kendine getirir canım benim
Umarım tatlımNiye veremeysinki canim.
Vereceksin hepimiz verecegiz
Öyle de bu sefer değişiğim kendime güvenim yok pekkac kere basardin
simdi yine basaracaksin
İnşallah kuzumolsun dahada yukarilara cikmadan geldinya bundan sonra artik assa gosterecek ibre:))
insalalh canim artik teknoloji ilerledi.anneminki 30 senelik
tabiki benim de tek secimim @mefkure ablam
yanlis anlasimdim galiba
gecmis olsun neyin var canim
biz.hic denk gelmedik
eskilerdensin galiba
Ahhh canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsınız?izne ayrıldım canim 2 3 ay önce. Bir daha gelemedim. Kilom sabit sayilir veremedim almadim. Corona olduk bu ara onunla uğraşıyorum. Iyiyim cok şükür. Bitince geleceğim bende. Bebiş hizla buyuyor diş çıkartıyor. Öyle tekrar gelmene sevindim
Handandandan sanirim biraz yoruldu. Uzaktan eğitim çocuklar corona derken hangimiz yorulmadik ki. Ama niran can gözümüz her daim seni de arar buralarda kal uzaklaşma. Emeğin Desteğin uğraşın için kendi adıma teşekkür ediyorum. Abloş kaptanlığı bilmiyorum ama güzel izler birakiyorsun insanlarda onu biliyorum. Umarim hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz. Kaptanlik gerçekten sorumluluk istiyor tebrik ediyorum valla sizleri ben asla cesaret edemezdim. Hadi hayırlı olsun
Bugun daha iyiydim canim. Bu hastalik hiç belli olmuyor ya bi iyisin bi kötü. Iyi olurum insallah cocuklarda daha iyi cok şükür. Cok teşekkür ederim canım benim
Keşke biz takım arkadaşlarına da ifade etseydi. Kimse onu zorlamadı ki. Kendisi vermek istediMefkurem e
Ben de çok şaşkınım sabah uyanır uyanmaz buraya girdim bi gördüm şok oldumBen şuanda gerçekten çok şaşkınım, şuanda şu ortamda olmamayı dilerdim.Mefkurem Zuhal ablayı az çok hepimiz tanıyoruZ Handandandan da öyle. Açık açık lütfen ifade edilsin ne oluyorsa ikinizide ben gibi eminim bütün arkadaşlarım seviyordur. Gerçekten üzüldüm böyle bi durumun burda yaşanmasına
Konu nasil buralara geldi bende anlamadim cnm
Sanki ben biyerimden uydurdum
Teklif yapan kendisi, kabul edersen sevinirim diyen yine kendisi
Heralde koltuk sevdasi agir basti
Ben de olsaydi bu sevda zamaninda birakmazdim :)))
Sadece YAZIK diyorum
Bu kadar herturlu destegin karsiligi aptal yerine konmakmis
Ablacım o kadar üzüldüm ki anlatamamDurum ortada cnm, fazla bisey yazmak istemiyorum artik
Herkes kendine yakisani yapar
Keşke kabul edersen sevinirim diyecegine
Düşünüyorum deseydi
Soğan mı soğan yok ki menümde tatlıminsAllah e
çok geçmiş olsun canım yazacam bı fırsat bulamadım
süper menüler canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü bence
soğan kötü olmuş canım onun dışında güzel hg yeniden
Süper menü canım afiyet olsun
İnsanlar çok garip! Olayı bu hale getiren kişiyi kınıyorum, akıl fikir diliyorum. Günaydın bu aradaİnşallah kuzum
Umarım tatlım
Öyle de bu sefer değişiğim kendime güvenim yok pek
İnşallah kuzum ❤
Ahhh canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsınız?
Ben de çok şaşkınım sabah uyanır uyanmaz buraya girdim bi gördüm şok oldum
Zuhal abla kendi kendine kaptan ilan etmedi ki
Elbette Niran’la konuşmuşlardır
Bi de ban yemiş niye yaa
Ablacım o kadar üzüldüm ki anlatamam
Bi yanlış anlama olduğuna inanıyorum ben
Kaze yanlış anladı bence durumu
Soğan mı soğan yok ki menümde tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?