- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.601
insAllah canımÇok şükür canim insallah hastanelik olmayalim da böyle gecsin gitsin.
Akşam ağır olmuş diyecektim niye öyle yazmışım acabaSoğan mı soğan yok ki menümde tatlım
gerçekten öyle, çok merak ediyorum bu olay nerede koptu da bu hale geldiİnsanlar çok garip! Olayı bu hale getiren kişiyi kınıyorum, akıl fikir diliyorum. Günaydın bu arada
ahhh canım benim olur öyle şeyler ne kusuruinsAllah canım
Akşam ağır olmuş diyecektim niye öyle yazmışım acabak.b canım ya uykusuzluk vurmuş herhalde
Ben ya da diğer etiketlenen arkadaşlar senin ifadenle süreci tamamlayan, kendi isteği ile çıkan kişiler değil. Bir mazeret, izin gibi bir nedenle ( iki kişi hamilelik, bir kişi şehir dışında olduğu için izin almış durumda bildiğim kadarıyla) listede değil.Merhaba arkadaşlar
Kızımı uyuturken uyuyakalmışım
Öncesinde okuyordum veHandandandan dan açıklama bekledim ancak gelmedi. Bu konuda bence yanlış yaptın Nirancım. Bize öncelikli olarak senin açıklama yapman ve cevap vermen gerektirdi mevcut kaptan olarak.
Eğer bir devir işlemi varsa yine bunu senin söylemen gerekirdi.
Mefkurem in yanlışı da bence kaptandan önce böyle bir şeyi paylaşıp eski ve takıma hiç uğramayan üyeleri etiketleyip çağırmasıydı. Bu hatalı bir davranış bence. Burası aktif bir kilo verme platformu. Önemli olan hali hazırdaki üyeleridir. Sonuçta sürekli bir sirkülasyon var. Kimisi bırakıyor kimisi devam ediyor. Hop hadi eski üyeler bu takım bizimdi doğru bir yaklaşım değil bence. Neticede şu an bu takım aktif üyelerin.
Benim sürecim tamamlanıp çıktığımda ya da burdan ayrıldığımda aynı şeyi Niran yapıp beni etiketleyip gel takım için önemli bir karar veriyoruz dese mesela ben bu beni ilgilendiren bir konu değil mevcut ve aktif üyeler karar versin derim.
Neticede burası bir edebiyat platformu falan değil ki senin emeğin var aylardır uğramadın ama gel önemli bir karar var fikrini söyle diyelim.
Burası aktif paylaşımlı bir grup ve grup sahipleri öncesi ne olursa olsun aktif üyeleridir bence.
Kazen in dediği gibi prosedür uygulanmalıydı.
Yaşananlardan hiç hoşlanmadım. Süreci takipteyim.
Kremi artık alıcam mecburen. Almıyordum emerken yutar diyeKrem fayda etmiyormu canim.
Beninkide isirirdi ama bu derece degildi.
Yok canım niye çıksın mapusluk yarın akşam bitiyorgerçekten öyle, çok merak ediyorum bu olay nerede koptu da bu hale geldi
kimse neden açıklama yapmıyoru bize anlamıyorum
Zuhal ablam da banlı onu hiç anlamadım neden banladılar, kend isteğiyle çıkmış olamaz di mi ya kk'dan
ahhh canım benim olur öyle şeyler ne kusuru
bilmiyorumki canım bi anda kalakaldım, oluyordu ara ara ama bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Tedavisi varmıdır tr de bilmiyorumSenin ye bu kadar ileri derece canm? Tedavisi yok mu Türkiyede filan?
sağol canımçok geçmiş olsun canım yazacam bı fırsat bulamadım
evet canım onuarası disk aşınmasıGeçmiş olsun canım belinde mi sorun
ay iyi güldümBilemedimki canim hic kullanmadim oyle bir ilac.
Ben kullanmiyorum herhangi bir ilac benimde midem kaziniyor
cok şükür canım iyi olda geçsin bu günlerCanim gun içinde o kadar cok değişiyor ki artik anlamiyorum iyi miyim kötü muyum. Atak şeklinde geliyor sanki. Ama iyiye doğru gidiyorumbence. Cok teşekkür ederim
maşallah canım böyle olunca insan daha bi istekle devam ediyorBen biraz ortayı yumuşatayım. Bugün eski iş arkadaşlarımı gördüm. Be kadar çok zayıflamışsın dediler. Ay nasıl mutlu oldum anlatamam dedim devam et kızım iyi yoldasıneve geldim çok yorgun olmama rağmen sporumu yaptım jillian ablama teşekkür ettim
allaj yardımcın olsun ben hiç bilmem böyle bebek, kızlarım yaramazdı ama böyle uyumamazlık etmezlerdiİyi geceler ben pert beynimde ağlama sesleri Rabbim sabrıma sabır verkiziminda huyu duzelsin ne olur çok amin öğleden sonra hafif nazlabaslayan durumumuz akşama doğru gökgürültülu sağanak ağlamalı bol gazlı nazlı ortaya karışık yeni uyudu ama hala salliyorum hafiften huyundan olduğunu bildiğimiz halde yarın yine acaba birşey mi var sorularına cevap bulmak için çaresiz doktor yılları göründü bize
bende nasıl oldu bilmiyorum yavaş yavaş ilerledi sanırım, inş dikkat etmeye çalışıyorum birazda korkuyorum artık hareket etmeye ters bişey olur diyeÖyle deme canım bedenimiz dikkatli kkullanmamiz gereken pahalı bir makina ve birkez üretim söz konusu malesef dikkat etmek gerek benim babamın belindeki problem gençken elini havaya kaldirdiginda olmuş hiç aklına gelir mi elini kaldırdiginda tutulup kalmak , annemde hem bel hem diz problemi var ki iki sene öncesine kadar aşırı hareketli biriydi olacak ya oluyor ama sen bundan sonra çok çok dikkat et kendine
gecsede dişler başlar canım allah kolaylık versinduygularımla oynadılar 3 aylık olunca geçer dediler geçmedi şimdi 6 aydan sonra bak gör nasıl düzelecek diyorlar artık umudum yok 3 yaşa kadar oğlum 3 yaşında duzelip balkaymak oldu darısı kızıma ne deyim Allah daha coksabir versin bizlere şuan yerine yatırmaya korkuyorum
tipik yengeç bu dediklerindenBahar sende kendimi göruyorum bizde öyleydik oglumla. Hep diyordum acaba neyi var once gaz dedik sonra diş tabi onlarda etkendi illaki ama aşırı sıkılgan, hareketli, istedigi olsun isteyen birşey yeni yeni anlıyorum. Şuan bile arabayla oynarken istedigini yapamayinca (örnegn arabalari ust uste koymayi deneyip basaramazsa) düstugunde agladigı gibi icini ceke ceke aglıyor bazen şaşıyorum gülsemmi ağlasamı
bunları bende yaşadım büyük kızımda, şimdi küçüğü öyleİşte ben bunların gaz ve dişini yaşamadım oğlumda ama illede istediği gibi olsun tavrı yapamayınca krize girmeleri , yok zile o basacak , kapının otomatina o dokunacak vs neler neler bunlarda 2 yaş sendromu 3 yaşında bitti hepsi daha fenası olmaz derken meğer oğlum fragmanmis asıl korku filmi şimdi başladıben boşuna ikinci yok diyordum kızlara ama ol derse oluyor eşimin aklına uydum işte hayır oda mahvoldu ikinci delilikmis diyor deliliğine ortak etti beni de . Ve hepsi o küçük şebek gülünce geçiyor :)
oy bunların rüyasıda ayrı oluyor bazen kızım ağlayarak anlatıyorIlk günaydın benden gelsin ❤
Günaydınlar yağmurlu bi istanbul sabahindan 🌧🌧
Kızım yarım saat sonra uyandi
Ruya görmüş ağladı geride uyumak istemiyor çizgi film izliyor bu saatte
benim kızlarda geliyor gece mübarek 4 kişi aynı yatakta yatıyoruzhi işte oda 3den sonra düzeldi oğlum bizimle uyudu 26 ay boyunca sonra odasına geçti meme bez bırakınca ama bu defada gece kırk kere kalkıp uyandıbunu yanıma alıştırma yok dedim ama uyusunda nerde uyusun modundayim artık
Allah kolaylık versin, benim ilk kızım öyleydi emiyordu ısırıp cekiyordu gülüyordu oyun yapıyordu ben ah ah diyinceBenimki de yine uyandı. Emiyor. Ama artık cidden acı çekiyorum emzirirken. O kadar çok ısırıp yara yaptı ki göğüs ucumu bıraksan ağlarım ısırırken o derece acıyor var yaEmzirmeyi bırakasım var yeminle
Geçmiş olsn canm tekrardn, çocukları da kaldırma artık 3 kg geçmebilmiyorumki canım bi anda kalakaldım, oluyordu ara ara ama bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Tedavisi varmıdır tr de bilmiyorum
sağol canım
evet canım onuarası disk aşınması
ay iyi güldümbende ilk ya olabilir diye düşündüm
cok şükür canım iyi olda geçsin bu günler
maşallah canım böyle olunca insan daha bi istekle devam ediyor
allaj yardımcın olsun ben hiç bilmem böyle bebek, kızlarım yaramazdı ama böyle uyumamazlık etmezlerdi
bende nasıl oldu bilmiyorum yavaş yavaş ilerledi sanırım, inş dikkat etmeye çalışıyorum birazda korkuyorum artık hareket etmeye ters bişey olur diye
gecsede dişler başlar canım allah kolaylık versin
tipik yengeç bu dediklerinden
bunları bende yaşadım büyük kızımda, şimdi küçüğü öyle
oy bunların rüyasıda ayrı oluyor bazen kızım ağlayarak anlatıyor
benim kızlarda geliyor gece mübarek 4 kişi aynı yatakta yatıyoruzkücüğüde bi kaç ay önce eklendi bu duruma ama Dr diyor geldiği kadar gelsinler size ihtiyaçları var diye, bi zaman sonra kesilecek
Allah kolaylık versin, benim ilk kızım öyleydi emiyordu ısırıp cekiyordu gülüyordu oyun yapıyordu ben ah ah diyince
Kolay gelsin cnm ay benim hiç iş yapasim yok ya bu ara yemek yapmaktan bıkmış vaiyetteyimGünaydın kiZlar
Bugün iş çok heryer heryerde akşamada yemek yapmam lazım off ya
Günaydın canım, kolay gelsinGünaydın kiZlar
Bugün iş çok heryer heryerde akşamada yemek yapmam lazım off ya
Çok geçmiş olsun canimbilmiyorumki canım bi anda kalakaldım, oluyordu ara ara ama bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Tedavisi varmıdır tr de bilmiyorum
sağol canım
evet canım onuarası disk aşınması
ay iyi güldümbende ilk ya olabilir diye düşündüm
cok şükür canım iyi olda geçsin bu günler
maşallah canım böyle olunca insan daha bi istekle devam ediyor
allaj yardımcın olsun ben hiç bilmem böyle bebek, kızlarım yaramazdı ama böyle uyumamazlık etmezlerdi
bende nasıl oldu bilmiyorum yavaş yavaş ilerledi sanırım, inş dikkat etmeye çalışıyorum birazda korkuyorum artık hareket etmeye ters bişey olur diye
gecsede dişler başlar canım allah kolaylık versin
tipik yengeç bu dediklerinden
bunları bende yaşadım büyük kızımda, şimdi küçüğü öyle
oy bunların rüyasıda ayrı oluyor bazen kızım ağlayarak anlatıyor
benim kızlarda geliyor gece mübarek 4 kişi aynı yatakta yatıyoruzkücüğüde bi kaç ay önce eklendi bu duruma ama Dr diyor geldiği kadar gelsinler size ihtiyaçları var diye, bi zaman sonra kesilecek
Allah kolaylık versin, benim ilk kızım öyleydi emiyordu ısırıp cekiyordu gülüyordu oyun yapıyordu ben ah ah diyince
Yavaş ya altı üstü kilo vermeye çalıştığımız gönüllülük esasına dayalı bir platformda 30 taş üstü koca koca kadınların böyle çetele tutması normal mi Allah aşkınaFikrimi soykemeye çekiniyorum bu platformda. Çünkü sonu ya banlamaya ya engelenmeye gidiyor.
Ama söylemezsem kendime saygısızlık bu..
Bence yapılması gereken ozeldeki mesajların okunması iş burdaki yazılanlarla baslamadiki bunun bilinmesi gerekiyor..
KaptanımızHandandandan kaptanlığı yoğunluğundan dolayı diyelim zaten hakkı ile yürütebiliyormu bunu kendine sormasi lazım?
Misal menülere ben düzenli yorum yapmıyorum bunun için uyarı bile almadım çünkü kaptanimda yapmıyor ...Menü paylasmassamda çok dikkat çekmem ..
Pazartesi kaptanım kilo bildirimi yapmadı buda benimde bu konuda esnek olabileceğimi düşündürdü..
Yardımcılarına her verilen kilo çok kıymetli emojilerle tebriklerini eksik etmeyin derken ,Benim verdiğim 900gr için tebrik etmeyi çok gördü ve bu konuda sitemime rağmen mesajımı ya yoğunluğundan görmedi yada ciddiye bile almadı ..Ve son zamanlarda hiç bir mesajimi alıntiladiginj görmedim ...Motive olmak için fikirler veriyoruz zaten var bu tarz yarışlar diye red etti.Halbuki biz bı kaç arkadaşımla düşüncesi bile yarışın motive etmişti .
En son kilo vermek için çok hevesli motive yeni gelen bir üyenin iki parça peynirine taktığı için kız takımı bıraktı ki kendisi listede olmasına rağmen 50 zeytin yemişti o hafta ve sabitte geldi cuma günu.
Ben takımımı ,arkadaslarimi çok seviyorum kolay kolay demorilize olmam yapilanls kimse begenmiyorsan kaptanı başka takıma git demesin ..
Niran Nevra kaptanliga devam etsin yada Başkası alsın ne olursa olsun ben 9.takimda yoluma devam edicem...
Bende öyle düşünüyorum. Seninde düşüncene saygı duyuyorum arkadaşimYavaş ya altı üstü kilo vermeye çalıştığımız gönüllülük esasına dayalı bir platformda 30 taş üstü koca koca kadınların böyle çetele tutması normal mi Allah aşkına
biz çocuk değiliz zaten o yapmadı ben de yapmıcam bana ne beni beğenmedi küstüm diyecek yaşı geçtik bence. Otokontrol mekanizmamızın gelişim görevlerimiz arasında yerleşmiş olması gerekiyor.
şaşkınlıkla takip ediyorum burayı dünden beri ya hu altı üstü bir sayfa ve kimse kimseyi tanımıyor. Maksadımız ve bizi tutan şey buraya hergün yediklerimizi yazmamız ve bu sayede kendimizi check edip kontrol altında tutabilmemiz. Aynı zamanda bizimle aynı yolda insanlarla karşılaşıp yalnız olmadığımızı hissetmemiz.
Tavırlardan hiç hoşlanmadım dünden beri ve Kazen beni banlasa dahi söylicem tekrar en büyük yanlışlardan biri takımda aktif olmayan üyeleri çağırıp sadece listede ve takımda aktif olanları ilgilendiren bir durumu genele açmaktı.
sonuç ne olur ne olmaz bilemem. Ancak bazı davranışlar beni cidden ürküttü. Gerçek hayattaki karşılıklarını merak ettim açıkçası
Balım sende bugünlerin tadını çıkar çok uzun sürmez koşturmacali günlerinGünaydın canım, kolay gelsinşimdilik iş derdim yok benim keşke olaymış böyle yat kalk otur yürü yapıyorum
Nasıl oldu yavru gittinizmi doktoraHerkese günaydın gece 2 de uyumamisiz gibi sabah 7 de kalkar mı bebek ya
Dilekçim burda 24 saat nöbet tutacak halimiz yok Niran yoğun hepimiz yoğunuz burda kaptanlık yapan kişiler aileleri ile geçirecekleri vakitlerinden yeterince çalıyorlar zaten. Bizim oturduğumuz yerden kaptanlığı hakkı ile yürütebiliyor mu gibi bir cümle kurmaya hakkımız var mı? Bence yok. Zira takım en başarılı takımlardan derece yapmadığı hafta yok.Fikrimi soykemeye çekiniyorum bu platformda. Çünkü sonu ya banlamaya ya engelenmeye gidiyor.
Ama söylemezsem kendime saygısızlık bu..
Bence yapılması gereken ozeldeki mesajların okunması iş burdaki yazılanlarla baslamadiki bunun bilinmesi gerekiyor..
KaptanımızHandandandan kaptanlığı yoğunluğundan dolayı diyelim zaten hakkı ile yürütebiliyormu bunu kendine sormasi lazım?
Misal menülere ben düzenli yorum yapmıyorum bunun için uyarı bile almadım çünkü kaptanimda yapmıyor ...Menü paylasmassamda çok dikkat çekmem ..
Pazartesi kaptanım kilo bildirimi yapmadı buda benimde bu konuda esnek olabileceğimi düşündürdü..
Yardımcılarına her verilen kilo çok kıymetli emojilerle tebriklerini eksik etmeyin derken ,Benim verdiğim 900gr için tebrik etmeyi çok gördü ve bu konuda sitemime rağmen mesajımı ya yoğunluğundan görmedi yada ciddiye bile almadı ..Ve son zamanlarda hiç bir mesajimi alıntiladiginj görmedim ...Motive olmak için fikirler veriyoruz zaten var bu tarz yarışlar diye red etti.Halbuki biz bı kaç arkadaşımla düşüncesi bile yarışın motive etmişti .
En son kilo vermek için çok hevesli motive yeni gelen bir üyenin iki parça peynirine taktığı için kız takımı bıraktı ki kendisi listede olmasına rağmen 50 zeytin yemişti o hafta ve sabitte geldi cuma günu.
Ben takımımı ,arkadaslarimi çok seviyorum kolay kolay demorilize olmam yapilanls kimse begenmiyorsan kaptanı başka takıma git demesin ..
Niran Nevra kaptanliga devam etsin yada Başkası alsın ne olursa olsun ben 9.takimda yoluma devam edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?