Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsanlar çok garip! Olayı bu hale getiren kişiyi kınıyorum, akıl fikir diliyorum. Günaydın bu arada
gerçekten öyle, çok merak ediyorum bu olay nerede koptu da bu hale geldi
kimse neden açıklama yapmıyoru bize anlamıyorum
Zuhal ablam da banlı onu hiç anlamadım neden banladılar, kend isteğiyle çıkmış olamaz di mi ya kk'dan

insAllah canım

Akşam ağır olmuş diyecektim niye öyle yazmışım acaba k.b canım ya uykusuzluk vurmuş herhalde
ahhh canım benim olur öyle şeyler ne kusuru

Ben ya da diğer etiketlenen arkadaşlar senin ifadenle süreci tamamlayan, kendi isteği ile çıkan kişiler değil. Bir mazeret, izin gibi bir nedenle ( iki kişi hamilelik, bir kişi şehir dışında olduğu için izin almış durumda bildiğim kadarıyla) listede değil.
Daha yeni bir sürü yazışmadık mı? Etiketlenince hemen dönmüyor muyuz? Sonuçta bu takım sadece listede olanlar mı? Listede olmasa da takımda motive olanlar var. Sen yokken ben listede olmadan aylarca düzenli menü yazdım bir aralar. Üstelik gebelik şekeri nedeniyle mide bulantılarım geçince düzenli olarak gelmeyi planlıyorum. Velhasıl kaptan beni gayet ilgilendiriyor ve sorduğu için Mefkurem ‘e teşekkür ederim. Niran gelip konuşmadan onunla ilgili birşey söylemek istemiyorum. @nirannevra bence çok iyi bir kaptan, devam etmek istiyorsa kesinlikle devam etsin isterim.
Bizi bu karmaşada ortada bırakmamıştır ve gelmemesi için mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. Bekleyelim.
Zaten ben ikisi arasında bir yanlış anlama oldu diye tahmin ediyorum, dışarıdan müdahale çok gereksiz ve kırıcı. Umarım Niran bir an önce gelir ve Mefkurem düşürüldüğü kötü durumdan çıkar.

Yok canım niye çıksın mapusluk yarın akşam bitiyor

Günaydın Kızlar polemik doğmaması adına dünden beri hiç bir şey yazmak istemiyorum bir çoğumuzun tadı hevesi kaçtı kendi şahsi fikrimi sorarsanız benim için her ikisi de kıymetli fakat bu olayda gözlemlediğim

1. Niran gerçekten bırakmak istemiyorsa bunu takımdan ve özelden dile getirmemeliydi

2. Zühal ablanın değil de Niran’ın bırakıyorum Zühal abla da devralmak istiyor deyip takım onayına sunması gerekirdi

3. Eski üyeler bu onaylama için çağırılmamalıydı yaklaşık 1 yıldır buradayım kaptanlık devrinden sonra birkaç kere uğramış veya hiç uğramamış kişiler ile karşılaştık evet Zühal abla gerçekten seviliyor onu fark ettik Zühal abla kaptan olmasa bile gerek kurallara hakimiyeti gerekse motivasyonlarımızı sağlaması açısından benim nazarımda Niran’dan hiç bir farkı yoktur eski üyelerin birkaçının mesajlarından anladığım maksat üzüm yemek değil yani niyet zayıflamak ise 9. Takım hala var ve bir kaptan var ve ayrıca Zühal abla zaten burada sanki Niran var diye gelinmek istenmiyor imajı çizildi
Niran’ın şu saate kadar yazmaması ve dün birkaç kişiyi takımdan banlamasının sebebinin takımda daha fazla polemik çıkmaması adına olduğunu düşünüyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah açıkçası benim tadım kaçtı kim kaptan olur kim olmaz bilemiyorum ya da takımın akibeti ne olur ama durum netleşene kadar kaptan yardımcılığı görevimi devam ettireceğim en net kararı Seabahar verecektir böyle bir ortamda devam etmeyi istemiyorum açıkçası

Merhaba,
Şu açıklamayı da yapmak istiyorum Handandandan 'nın açıklama yapmama sebebi benim. Kendisinden seaBahar gelene kadar bu konu ile ilgili yorum yazmamasını rica ettim. Bu sebeple konu hakkında açıklama yapmıyor. Israrla diyorum ki son noktayı koyacak kişi seaBahar'dır bu sebeple gereksiz polemiklere girmek yerine sadece karşı tarafı kırmadan düşüncelerinizi paylaşmanızı SON KEZ rica ediyorum. Eski kaptanın banlanma sebebi ise site kurallarına aykırı üslubudur.

Senin ye bu kadar ileri derece canm? Tedavisi yok mu Türkiyede filan?
bilmiyorumki canım bi anda kalakaldım, oluyordu ara ara ama bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Tedavisi varmıdır tr de bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım yazacam bı fırsat bulamadım
sağol canım
Geçmiş olsun canım belinde mi sorun
evet canım onuarası disk aşınması
Bilemedimki canim hic kullanmadim oyle bir ilac.

Ben kullanmiyorum herhangi bir ilac benimde midem kaziniyor
ay iyi güldüm bende ilk ya olabilir diye düşündüm
Canim gun içinde o kadar cok değişiyor ki artik anlamiyorum iyi miyim kötü muyum. Atak şeklinde geliyor sanki. Ama iyiye doğru gidiyorumbence. Cok teşekkür ederim
cok şükür canım iyi olda geçsin bu günler
maşallah canım böyle olunca insan daha bi istekle devam ediyor
allaj yardımcın olsun ben hiç bilmem böyle bebek, kızlarım yaramazdı ama böyle uyumamazlık etmezlerdi
bende nasıl oldu bilmiyorum yavaş yavaş ilerledi sanırım, inş dikkat etmeye çalışıyorum birazda korkuyorum artık hareket etmeye ters bişey olur diye
gecsede dişler başlar canım allah kolaylık versin
tipik yengeç bu dediklerinden
bunları bende yaşadım büyük kızımda, şimdi küçüğü öyle
Ilk günaydın benden gelsin ❤
Günaydınlar yağmurlu bi istanbul sabahindan 🌧🌧
Kızım yarım saat sonra uyandi
Ruya görmüş ağladı geride uyumak istemiyor çizgi film izliyor bu saatte
oy bunların rüyasıda ayrı oluyor bazen kızım ağlayarak anlatıyor
benim kızlarda geliyor gece mübarek 4 kişi aynı yatakta yatıyoruz kücüğüde bi kaç ay önce eklendi bu duruma ama Dr diyor geldiği kadar gelsinler size ihtiyaçları var diye, bi zaman sonra kesilecek
Allah kolaylık versin, benim ilk kızım öyleydi emiyordu ısırıp cekiyordu gülüyordu oyun yapıyordu ben ah ah diyince

Geçmiş olsn canm tekrardn, çocukları da kaldırma artık 3 kg geçme

Çok geçmiş olsun canim

Fikrimi soykemeye çekiniyorum bu platformda. Çünkü sonu ya banlamaya ya engelenmeye gidiyor.
Ama söylemezsem kendime saygısızlık bu..
Bence yapılması gereken ozeldeki mesajların okunması iş burdaki yazılanlarla baslamadiki bunun bilinmesi gerekiyor..
Kaptanımız Handandandan kaptanlığı yoğunluğundan dolayı diyelim zaten hakkı ile yürütebiliyormu bunu kendine sormasi lazım?
Misal menülere ben düzenli yorum yapmıyorum bunun için uyarı bile almadım çünkü kaptanimda yapmıyor ...Menü paylasmassamda çok dikkat çekmem ..
Pazartesi kaptanım kilo bildirimi yapmadı buda benimde bu konuda esnek olabileceğimi düşündürdü..
Yardımcılarına her verilen kilo çok kıymetli emojilerle tebriklerini eksik etmeyin derken ,Benim verdiğim 900gr için tebrik etmeyi çok gördü ve bu konuda sitemime rağmen mesajımı ya yoğunluğundan görmedi yada ciddiye bile almadı ..Ve son zamanlarda hiç bir mesajimi alıntiladiginj görmedim ...Motive olmak için fikirler veriyoruz zaten var bu tarz yarışlar diye red etti.Halbuki biz bı kaç arkadaşımla düşüncesi bile yarışın motive etmişti .
En son kilo vermek için çok hevesli motive yeni gelen bir üyenin iki parça peynirine taktığı için kız takımı bıraktı ki kendisi listede olmasına rağmen 50 zeytin yemişti o hafta ve sabitte geldi cuma günu.
Ben takımımı ,arkadaslarimi çok seviyorum kolay kolay demorilize olmam yapilanls kimse begenmiyorsan kaptanı başka takıma git demesin ..
Niran Nevra kaptanliga devam etsin yada Başkası alsın ne olursa olsun ben 9.takimda yoluma devam edicem...

Yavaş ya altı üstü kilo vermeye çalıştığımız gönüllülük esasına dayalı bir platformda 30 taş üstü koca koca kadınların böyle çetele tutması normal mi Allah aşkına
biz çocuk değiliz zaten o yapmadı ben de yapmıcam bana ne beni beğenmedi küstüm diyecek yaşı geçtik bence. Otokontrol mekanizmamızın gelişim görevlerimiz arasında yerleşmiş olması gerekiyor.

şaşkınlıkla takip ediyorum burayı dünden beri ya hu altı üstü bir sayfa ve kimse kimseyi tanımıyor. Maksadımız ve bizi tutan şey buraya hergün yediklerimizi yazmamız ve bu sayede kendimizi check edip kontrol altında tutabilmemiz. Aynı zamanda bizimle aynı yolda insanlarla karşılaşıp yalnız olmadığımızı hissetmemiz.

Tavırlardan hiç hoşlanmadım dünden beri ve Kazen beni banlasa dahi söylicem tekrar en büyük yanlışlardan biri takımda aktif olmayan üyeleri çağırıp sadece listede ve takımda aktif olanları ilgilendiren bir durumu genele açmaktı.

sonuç ne olur ne olmaz bilemem. Ancak bazı davranışlar beni cidden ürküttü. Gerçek hayattaki karşılıklarını merak ettim açıkçası

Bende öyle düşünüyorum. Seninde düşüncene saygı duyuyorum arkadaşim

Dilekçim burda 24 saat nöbet tutacak halimiz yok Niran yoğun hepimiz yoğunuz burda kaptanlık yapan kişiler aileleri ile geçirecekleri vakitlerinden yeterince çalıyorlar zaten. Bizim oturduğumuz yerden kaptanlığı hakkı ile yürütebiliyor mu gibi bir cümle kurmaya hakkımız var mı? Bence yok. Zira takım en başarılı takımlardan derece yapmadığı hafta yok.
Canım Zuhal abloşumu çok seviyorum. Acele davrandı hoş olmayan bi duruma düştü maalesef. Keşke böyle olmasaydı.
Ama sen çok dolusun eteğindeki taşları tek tek döküyorsun. Kimse kimseyi sevmek durumunda değil ama kaptana bu denli dolu olup da hala bu takım benim burda devam edeceğim demekle de kendinle çelişiyorsun.
Sabredip olayların açıklığa kavuşmasını beklemek varken taraftar toplamaya çalışan uslüp ve cümleler beni bile üzdü.
Bence sakin kalıp bu mevzu hakkında yorum yapmamak en doğrusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…