Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kızlar akşam yemeği ve ara öğün olarak yediklerim: 2 adet bisküvi 1 bardak süt ve 2 adet haşlanmış patates ve 1 adet puding (kaçamak mı sayılır bilmem ama çok lezzetliydi)

rapor bi harikaymış valla. mekik çekmek bana çok zor geliyor açıkçası.ben voleybol oynarım sıkıntılarımdan kurtulmak için :)

nerdesin kaçak bizden ayrıldıgını bile söylemeden nereye kayboldun başka topklerde koyu sohbetlerini görmedim sanma

fadimeee ben mursh'la konustum once sonra da burada duyurdum bir sure yaristan cikacagimi, sen gormemissin demek ki ben hic haber vermeden ayrilir miyim o donem inanilmaz depresif olmustum motivasyonum da hic yoktu cikmak istedim ben de. kilo da aldim o donemde biraz. sonra verdim onlari neyse ki hala yarisma modunda degilim o yuzden takima donemiyorum ama devamli takip ediyorum okuyorum hala burayi eger izin varsa misafir olarak kalip muhabbetlere katilirim

hoppala şimdide ben yalnız kaldım :)) neyse kızlar ben gideyim biraz dil anlatım çalışayım yarın sınav var 7 mesajı tamamlamak için geri gelicem :))

ben sordugumda takımdan ayrıldıgını söylemediler seni ayrılıp sonra dönücek diye biliyoduk
hopişte geri dönmek üzere ayrıldı gidiş o gidiş
kaç kilo oldun
sohbette gel şenlensin burası

Sabah: yarım haşlanmış yumurta, yarım kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 küçük közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği ve rezene..
Ara : 1 ceviz
Öğlen: 1 kase yoğurt
Akşam: 1 porsiyon kıymalı ıspanak, 1 porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt
Gün içinde 2 litre su daha içerim yatana kadar..

Ayrıca leslie 3 mil ve 50 mekik.. Bugünde böyle geçti herkese iyi akşamlar arkadaşlar..

Son düzenleme:
Bu günkü menüm
2 b su 2 kk peynir ,8 zeytin 2 d ekmek,sögüş
ara neskafe
2.ara 1 armut yogurdun içine dogranıp içine tarçın serptim
ögle 2 b su 4 k kereviz yemegi ,salata,1 b bardak ayran,2 d ekmek,1 kase mercimek çorbası
1 7 otlu çay
ara 1 nar,1 b y y süt
akşam 2 b su 1 yumurta 2 dilimden yaptıgım tost,sögüş
1 türk kahvesi
sonra 1 elma ,yarım nar yerim yatmadan 1 bardak ayran
su 3 lt bitter yatana kadar
sporum bu gün 1 saat

selam canım menün güzel sadece yemeklerin yanına salata ekledin zaman süper olur

mesaj saymak ne zor işmiş yahu!

bugünkü menüm

sabah 10:30 civarı
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
1 br süt

bugün saatlerce ev temizlediğim için uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım ve yemek yemeyi unuttum:)

akşam 18:00
yarım por. bulgur pilavı
yarım por. mantarlı et sote
ayran

ara 19:00
1 tane meyveli soda (ben meyveli sodada şeker yok sanıp aldım 3 tane ama varmış! bunlar bitsin sade sodaya limon sıkıcam.)

ara 20:30
12 tane fındık

öğlen öğün kaçırdığım için hala açım. muhtemelen 1 saat sonra 1 elma yerim. ama yarına çok işim var bugün 2 gibi yatarım diye tahmin ediyorum.

spor: 3 4 saat ev temizledim. daha ne olsun:)

bu arada benim ödevlerimin yüzde doksanı bilgisayarda olduğu için konuyu okuyor gözükmem o sırada gerçekten konuyu okuduğumu göstermiyor:) sonra görüyor ama bir şey yazmıyor demeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…