- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.861
Tebrik ederim kaptancım menü süper sporlarda yapılmış maşallah..
edda tebrik ederim canim benim cok sevindimBende hala tik yok, bekleyisteyiz
belki gaza getiririm diyorum ama yok tıss....
3evet kızlar akşam yemeği ve ara öğün olarak yediklerim: 2 adet bisküvi 1 bardak süt ve 2 adet haşlanmış patates ve 1 adet puding (kaçamak mı sayılır bilmem ama çok lezzetliydi)
evvet efendim bu akşam mesaj sayacağımhaftaya ceza olarak uygulayacağım bu işi...Menümü yazayım:
7,30da 1 haşlanmış yumurta
9,10da kepekli sandviçin içinde zeytin peynir domates yedim.Yanında bir bardak şekersiz çay.
13,30 1 tane ayran, dönercide kepekli ekmeğe salata koydurdum
kaçta olduğunu hatırlamıyorum 1 tane biscolata pia.
16,30 7 badem yarım portakal 1 yeşilçay
18,30 çorba, salata, türlü (etli) 1 küçük bazlamaannem kepekli undan yaptı
20,30 bir br. yarım yağlı süt.
toplamda 1 saat yürüyüş (soğuk hava çok iyi geldi sıkıntılı yüreğime) 20 mekik , 2 saat dans 2 br. yeşilçay bunlara ek olarak 11 saat ders yapmış olacağım 300 soru .. ay ben kaptırdım iyice rapora
nerdesin kaçak bizden ayrıldıgını bile söylemeden nereye kayboldun başka topklerde koyu sohbetlerini görmedim sanma
3
hoşgeldin canım sen kaç kilosun
fadimeeeBen mursh'la konustum once sonra da burada duyurdum bir sure yaristan cikacagimi, sen gormemissin demek ki ben hic haber vermeden ayrilir miyim O donem inanilmaz depresif olmustum motivasyonum da hic yoktu cikmak istedim ben de. Kilo da aldim o donemde biraz. Sonra verdim onlari neyse ki Hala yarisma modunda degilim o yuzden takima donemiyorum ama devamli takip ediyorum okuyorum hala burayi Eger izin varsa misafir olarak kalip muhabbetlere katilirim
sabah: Yarım haşlanmış yumurta, yarım kk tulum peyniri, domates, salatalık, 2 küçük közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği ve rezene..
Ara : 1 ceviz
öğlen: 1 kase yoğurt
akşam: 1 porsiyon kıymalı ıspanak, 1 porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt
ayrıca leslie 3 mil ve 50 mekik.. Bugünde böyle geçti herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
selam canım menün güzel sadece yemeklerin yanına salata ekledin zaman süper olur
Bak 2 saniye önce yaptıgım hattayı yine yapmışım o yüzden şu mesaj sayma işini sevmedim
kızlar bende motivasyon falan yok yalnız. dayanamadım gittim abur cuburlara daldım onu napalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?