Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yapmauın lütfen koca koca kadınlarız. Burada toplanma amacımız belli kilo vermek. bunun dışında neden olayları kişiselleştiriyorsunuz anlamış değilim. Kaptan kim olursa olsun ben verdiğim kiloya kendi başarıma bakarım. Burda tanıdığım kadarıyla ikiside destek olmaya çalışıyor. Ama ben şuna küstüm buna küstüm diyeek yolumdan ayrılmam. benim amacım belli yıl sonuna kadar bu kiloları vericem. lütfen bu yola neden çıktığımızı hatırlayalım ve yolumuza devam edelim. sürecide takip edelim hayırlısı neyse o olsun

Lusicigim hepinizi çok seviyorum hiçbirinizle polemiğe girmek istemiyorum benim şuan muhatabim Niran ..
Az buçuk cozmussundur beni huzursuzluk çıkarmak isteyen bir insan olmadım olmam..
Her cumlene cevap verebilirim bitanem amma bunu istemiyorum sadece fikrimi beyan ettim .Kaptanda gelince o düşüncelerini söyler
Onun üzerine konuşurum

Kizlar sabah buraya yazdiktan sonra bel agrisi mide bulantısı soguk terleme başladı
Cok afedersiniz idrararim kanli ve pihtiliydi agrim dahada artinca taksi çağırıp hastaneye geldim eltimle
Tam batin usg yapildi kum döküyormuşum agrım var hala çok korkuyorum wc gitmeye kan çünkü hep

Idrar sonucunu görüp ona göre serum takilacak birazdan igne yapacaklar enjeksiyon için beklerken yazayim dedim
Basına gelen varmi nasil gececek ☹

gecmis olsun canin.rabbim sifani versin
etrafimda hic kimseden duymadim ve nasil bisey oldugunu bilmiyorum
insallah en kisa zamanda atlatirsin

çok geçmiş olsun canım.ben kum ve taşı aynı anda dökmüştüm. serum ve ilaç dışında yoğurt suyu çok içiyordum onun ben faydasını gördüm. bizide haerdar et

Gecmis olsun canim yaa.

Esimde dusurdu bir kac yil once hem yogurt suyu hem limonlu su iciyordu.

Tas olmamasi daha iyi en azindan kum daha rahat dokulur canim . haberdar et bizide

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Kolay gelsin cnm ay benim hiç iş yapasim yok ya bu ara yemek yapmaktan bıkmış vaiyetteyim
Al bendende okadar karar verdim yemek yapmiycam evdekilere dışardan soyliyim bende sebze soteliyim kendime diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canımcım ya haber et bize gelişmelerden Allah kolaylık versin

Fitt_anne şimdi çıktık hastaneden birşeyi yok hanımefendinin gaz damlasını vs birakmistik korkudan yeniden aldım hemde 2 katı fiyata resmen küçük yerde sömürge var gözünde sürekli anladığında kızarıklık oluyordu onada damla verdi herşeyi temiz huyu dışında

Pembe Lotus geçmiş olsun kardeşimde geçen sene döktü erkeklere göre şanslıyız canım idrar kanalı geniş korkma bol su iç zıpla ve WC ye git zaten kan varsa dökülür gider hepsi

Fit mutlu anne durum ne canım tartı ne alemde benim uykusuz gecelerden mi bilmem bu hafta oynamıyor gıcık şey

Çok geçmiş olsun canım inş kolaylıkla dökersin kumları benim hiç bi fikrim yok bu konuda

Cok geçmiş olsun canimm. Allahim şifa versin. Bence bil bol tuvalete git ki hepsi dökülsün gitsin. Yoksa daha cok sancı yapacak. Hiç bilmiyorum sadrce böyle düşünüyorum mantiken

gecmis olsun canin.rabbim sifani versin
etrafimda hic kimseden duymadim ve nasil bisey oldugunu bilmiyorum
insallah en kisa zamanda atlatirsin
çok geçmiş olsun canım.ben kum ve taşı aynı anda dökmüştüm. serum ve ilaç dışında yoğurt suyu çok içiyordum onun ben faydasını gördüm. bizide haerdar et
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Çok geçmiş olsun canımcım ya haber et bize gelişmelerden Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun canım inş kolaylıkla dökersin kumları benim hiç bi fikrim yok bu konuda
Cok geçmiş olsun canimm. Allahim şifa versin. Bence bil bol tuvalete git ki hepsi dökülsün gitsin. Yoksa daha cok sancı yapacak. Hiç bilmiyorum sadrce böyle düşünüyorum mantiken
Kızlar hepinizden Allah razı olsun serumum bitmek üzere haftaya kontrole çağırdı dr bobrek kanalindaki ve böbrekteki hafif şişme taş bulgusu olabileceğini gösteriyor dedi tomografi cekilecek haftaya agrım geçti çok şükür rabbim kimseye yasatmasin

Geçmiş olsun. Doğum sancısından daha zor derler bol bol su içmen gerek. Tez zamanda hepsi dökülür gider inşaallah

Yok canım niye çıksın mapusluk yarın akşam bitiyor
ohhhh şahane

Allah yardımcın olsun kuzum, çok geçmiş olsun, umuyorum ki tez vakitte kurtarırsın

ah canım çok geçmiş olsun bı an önce atlatırsın insAllah
Al bendende okadar karar verdim yemek yapmiycam evdekilere dışardan soyliyim bende sebze soteliyim kendime diye düşünüyorum
pofff kalksam ama bı kaç gündür full yatasim var niye acaba her yerim ağrıyor
Fit mutlu anne Fit mutlu anne durum ne canım tartı ne alemde benim uykusuz gecelerden mi bilmem bu hafta oynamıyor gıcık şey
Al benden de o kadar canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…