- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.821
Sesli güldüm vallaSeninkilerin sesi kısık ondan beğendin yeni sistemibenimkiler önce 20 kişiyse tek tek merhaba öğretmenimle başlıyorlar ders içi ayrı onun yanında 20 defa sesim geliyor mu öğretmenim sonra dersi bitirken yine 20 defa yine görüşürüz öğretmenim
Allah razı olsun abla cümlemizi inşallahmutlu oldum bak şimdiiiii rabbim de senin yüzünü güldürecek kişileri, olaylarla seni haşreylesin
Geçmiş olsun canım, çocuklar nasıllar pekiCanim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunCanim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
Çocuklar düzeldi cok şükür ateş yok kizimin diş ağrısı gece devam ediyor. Onun dışında ateş yok şükürGeçmiş olsun canım, çocuklar nasıllar peki
Aminn cok sagol canim. Çok şükür evde atlattim. Rabbim herkese şifa versinGeçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun
Ooo bu çok daha iyiDoğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş oldu
Hoş geldin canım nasıl oldunuz ?9. Takım da bu sabah ayrı bir neşe ayrı bir heyecan var sankiiçim açıldı. Bol eksili 1. Lik getiren bir gün olsun.
Sesli güldüm valla
Yüzde yüz doğru tespit, ne diyeyim.
Hatta ben "arada sesiniz çıksın, kendimi duvarlara anlatıyor gibi hissediyorum" diyorum gençlere
sizinkide pozitifmi cikti canim.canım bizde ölçmediler ateş, ama benim o dönem öksürüğüm vardı, burnum tıkalıydı ve boğazımda yanma vardı
ve ben de ve eşimde bir koku kaybı vardı
zaten koku kaybını duyunca siz muhtemelen pozitifsiniz o zaman dediler
bir de bizim kızlar işitme engelli olduğu için kronik böbrek rahatsızlığı olma ihtimalleri çok yüksek bunu da belirtince tamam o zaman yapalım dediler.
hay masallah canimmDoğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş oldu
yoktur abla inskız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hep
yok ya ben sevemedim pek.Diyeti bu şekilde bölümlere ayırman çok güzel canım
İlkini başardım, ikinci hedefi başaracağım diye düşünerek motivasyonunu artırabilirsin.
Canlı dersler ve bu sürece uyum kolay değil canım ama yavaş yavaş alışacağız.
Hatta ben eski sisteme göre daha çok beğenmeye başladım bu yeni eğitim sistemini
ay benim cocuklqrda boylelerSeninkilerin sesi kısık ondan beğendin yeni sistemibenimkiler önce 20 kişiyse tek tek merhaba öğretmenimle başlıyorlar ders içi ayrı onun yanında 20 defa sesim geliyor mu öğretmenim sonra dersi bitirken yine 20 defa görüşürüz öğretmenim
evet mantikliymis baya . ama onlara sorsan ne yapiyoruzkiHamilelik ve emzirme dönemleri olmasaydı bizde gayet fit olurduk bence
cok sevindim canim gun gun daha iyiye gideceksinCanim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
eskişehirdeyim evin ön tarafı porsuk çayı arka tarafta şeker fabrikası kokusu ve sesi var hiç durmadan çalışıyor sesten uyunmuyor kokudan midesi kalkıyor insanın , allah annene sabır versin ben hiç değilse tayinciyiz buradan gidicem umudum var sabitte olsam ev arar taşınırdım herhaldeAnk da mısın o koku annelerin evinde de oluyor. Olunca kusacak gibi oluyorsun
vallaha doğru , kendi kendine boyuna teşhis koyar bu geçtiğimiz kış da vanilya ve tarçına alerjisi olduğuna karar verdi artık kullandırtmıyor :)Sağlıkçı kökenli olmanın verdiği hastalık hastalığı sendromu bu canım.
Bende üniversitedeyken hocalar hangi hastalığı anlatsa, ben o hastalığı kendimde görürdüm
Ank da çok geniş bir alanda alınıyor koku canım. Baya uzak bir ilçeye taşınmaları gerekiyor maalesefeskişehirdeyim evin ön tarafı porsuk çayı arka tarafta şeker fabrikası kokusu ve sesi var hiç durmadan çalışıyor sesten uyunmuyor kokudan midesi kalkıyor insanın , allah annene sabır versin ben hiç değilse tayinciyiz buradan gidicem umudum var sabitte olsam ev arar taşınırdım herhalde
Ooo süpersinGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
Fitt_anne rakibem naptın merak ediyorumm
Kiz bir öğünü onunla ye ne olacak diyette olmak sosyal hayatını sınırlamak değil ki canım ızgara salata yiyebilirsin alkol almazsinda ayran içersin :) Diyeti hayatına engel koyma tatlım
Kiz diyete uyarak yemege de cik canim.
Hersey gonlunce olsun ins
Hoşbuldum kaptanım
Abla ben seni yeni geçmiştim ya geçen hafta böyle goll atılmaz ki hemenkilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba
Canım bu takım zaten 2 kötü gün geçirdi, senden ricam bu konuları konuşmayalımHandandandan gülüm tekrar denenin alıntıda fark ettim cidden neden darbe dedin gülüm bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oldu ben mi yine kaçırdım sayfaları okurken , aman aman bana açıklama yap diye değil herkes bilsin bir defa da okusun kimsenin aklına bir şey gelmesin, bu konu da burada kapansın diye diyorum ben zaten seni de mefkuşumu da biliyorum kazen kardeş yanlış anlamış gibime geldi , prosedürü uygulayın diye bildirimini de senin bu konu da yazmaman gerektiğini söylemiş o zaman, onu da gördüm ortada aman aman mefkuşumun banlanması hariç sorun yok gibi geldi bana
evet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsunins ilacin faydasi olur o zaman canim
ya sorma benimkide soylenir arada.
Ama isi agir oldugu icin aldigi kiloyu hemen geri veriyor. Biz yanalim yanalim kendi halimize yanalim
tebrikler canim
ne guzel ins faydasi olur canim.gecmis olsun
ins bu an oncr sagligina kavusursun canim. Ayrilma buralardan
ooo tebrikler abla. Ne guzel
zaten bundan aliyoruz canim. Bende geneldr boyleydim. Hala arada cozutabiliyorum.
Normal saglikli besinleri abartsak bile kilo almayiz belki .
Ama artik karar verdigimize gore illaki gidecek kilolar
tebrikler canim. İns haftaya daha guzel eksi gelecek.
cok guzel ilerliyordun canim.
Actigin gunluge bizi etiketlemeyi unutma canim.
İns istedigin kiliya en kisa surede ulasirsin
Ablanlar kaza mi yapti abla. Gecmis olsun iyilermi.
İns korona degildir abla iyiyi dusunelim.
Belirtilerden 1i yada 2si oldumu yapiyorlar testi illa atesli olman gerekmiyir.
Bu donemde tedbirleri alin bakalim her ihtimale karsi.
Olsad hafif gecirin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?