Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sesli güldüm valla
Yüzde yüz doğru tespit, ne diyeyim.
Hatta ben "arada sesiniz çıksın, kendimi duvarlara anlatıyor gibi hissediyorum" diyorum gençlere

sizinkide pozitifmi cikti canim.
Simdi nasilsin
Doğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş oldu
hay masallah canimm
yoktur abla ins

Bana da gelir seker fabrikasinin kokusu abla. Biraz uzagim belki de o yuzden kokusu cok rahatsiz etmez hatta hosuma gider bazen
yok ya ben sevemedim pek.

zaten okullarda aciliyor. Ufak ufak hepsini acacaklar sanirim
ay benim cocuklqrda boyleler
Ogretmenlere allah sabir versin. Hepsibin sesi geliyor bana.
Gunaydin ,sesim geliyormu,hoscakal ve daha nice sorular
Hamilelik ve emzirme dönemleri olmasaydı bizde gayet fit olurduk bence
evet mantikliymis baya . ama onlara sorsan ne yapiyoruzki
Canim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
cok sevindim canim gun gun daha iyiye gideceksin
Tat ve koku olayina cok takilma canim. İllaki gelecek ama hemen gelmiyor. Benimki 1 ay sonra anca hafif hafif gelmeye baslamisti.

Ank da mısın o koku annelerin evinde de oluyor. Olunca kusacak gibi oluyorsun
eskişehirdeyim evin ön tarafı porsuk çayı arka tarafta şeker fabrikası kokusu ve sesi var hiç durmadan çalışıyor sesten uyunmuyor kokudan midesi kalkıyor insanın , allah annene sabır versin ben hiç değilse tayinciyiz buradan gidicem umudum var sabitte olsam ev arar taşınırdım herhalde

Sağlıkçı kökenli olmanın verdiği hastalık hastalığı sendromu bu canım.
Bende üniversitedeyken hocalar hangi hastalığı anlatsa, ben o hastalığı kendimde görürdüm
vallaha doğru , kendi kendine boyuna teşhis koyar bu geçtiğimiz kış da vanilya ve tarçına alerjisi olduğuna karar verdi artık kullandırtmıyor :)

Ank da çok geniş bir alanda alınıyor koku canım. Baya uzak bir ilçeye taşınmaları gerekiyor maalesef Tam şehrin ortasında kalmış fabrika. Ben ilk okula başladığımda taşınacaktı nerdeyse 30 sene oldu tık yok

Kiz bir öğünü onunla ye ne olacak diyette olmak sosyal hayatını sınırlamak değil ki canım ızgara salata yiyebilirsin alkol almazsinda ayran içersin :) Diyeti hayatına engel koyma tatlım
Kiz diyete uyarak yemege de cik canim.
Hersey gonlunce olsun ins

okadar dıyet dısı teklıflerle gelıyor kıı reddetmek zorunda kalıyorum senı bır makarnacıya goturmelıyım senınle waffle yıyelım gıbı teklıfler ama 65 e dusersem kacamak gunumu kendısıne ayıracagım yanı buyuk ıhtımal haftaya

LoveAndMarriage
Hoşgeldin canım
Nasılsın
Kilon ne alemde
Hoşbuldum kaptanım iyiyim sizler nasılsınız
Kilom 64-64,5 civarı değişiyor, hala regl olamadım maalesef 1,5 ay gecikti onun ödemi olduğuna eminim. Haftaya doktora gideceğim, adet olduktan sonra normal kiloma dönerim inşallah

Handandandan gülüm tekrar denenin alıntıda fark ettim cidden neden darbe dedin gülüm bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oldu ben mi yine kaçırdım sayfaları okurken , aman aman bana açıklama yap diye değil herkes bilsin bir defa da okusun kimsenin aklına bir şey gelmesin, bu konu da burada kapansın diye diyorum ben zaten seni de mefkuşumu da biliyorum kazen kardeş yanlış anlamış gibime geldi , prosedürü uygulayın diye bildirimini de senin bu konu da yazmaman gerektiğini söylemiş o zaman, onu da gördüm ortada aman aman mefkuşumun banlanması hariç sorun yok gibi geldi bana

Canım bu takım zaten 2 kötü gün geçirdi, senden ricam bu konuları konuşmayalım

evet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…