Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa bir buçuk ay çok olmuş canım süreçten dolayı birine doktora git demeye bile korkar olduk nasılsın iyi misin?

masal3487 hoşgeldin canım, bu ara liste kalabalık olduğu için listeye yeni üye almayacağım canım, free olarak devam etmek istersen kalabilirsin
Hosbuldum canım,zaten ben bu gurupta izne cikmistim,izne çıktığım kiloya inmeme çok var,o nedenle free olarak devam etmem daha iyi olur.Bu gurupta emziren anneler çok olduğu için baska guruba gitmekte istemiyorum acikcasi

koronadan sonra ne olursa olsun koku aldığıma sevinir oldum
hatta işte o bahsettiğim dönem 2 gün koku almam neredeyse tamamen gitmişti
ufaklık kaka yapıyor kokuyu almadığım için hele de yeni değiştiysem ltına bi sonraki sefere kadar açmıyordum altını
koku duyum geri gelince kızın kaka yaptığını anladığıma o kadar sevindim ki bildiğin kaka kokusu mutlu etti beni

uz canim. Bende geneldr boyleydim. Hala arada cozutabiliyorum.
Normal saglikli besinleri abartsak bile kilo almayiz belki .

Ama artik karar verdigimize gore illaki gidecek kilolar
inşallah kuzum

acaba ben de bölümlere ayrısam mı motive eder mi beni acaba?
mesela ilk hedefim 69u görmek olsun di mi

yok kuzum çok şükür hepimiz negatiftik ama testler %40 güvenilirmiş ben o dönem atlattık diye düşünüyorum çünkü hafif de olsa neredeyse tüm belirtiler vardı
ama şükürler olsun şu an hepimiz iyiyiz

çok geçmiş olsun canım

Gitme tabi canım hoş geldin tekrardan

hoşgeldin canımcıımm allaha çok şükür iyiym gülüm sen nasılsın , gelir gelmez niye engel oldu ki bdv ye mi yazdın :)
Aman boş ve gereksiz meseleler takılmayalım canım boşver
Oğlan naptı üniversiteyihazırlanıyormu kazandımı
Benimkiler 12 de oğlan hiçççç umurunda değil çalışmıyor günü gelince başını taşlara vuracağı günlere emin ve sağlam adımlarla ilerliyor
kız baya uğraşıyor çalıyor Allah yolunu açık etsin bakalım
ay ekimmm nasıl bi koku alma sigara içenin koku alması azalıyor diyorlar bilmem doğrumu

Aaa bir buçuk ay çok olmuş canım süreçten dolayı birine doktora git demeye bile korkar olduk nasılsın iyi misin?
Aynen öyle canım, kimse kimseye doktora git bile diyemiyor artık. Ben de gelir diye bekledim süreçten dolayı hiç gitmek istemiyorum ama ne yaptıysam fayda etmedi gitmek şart oldu.
İyiyim şükür kızımla geçiyor günler, son dişlerimizi çıkarıyoruz uykusuzluk iştahsızlık tavan yaptı. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Günaydın kızlar

Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%

Fitt_anne rakibem naptın merak ediyorumm
Aşkım bitanem şayet dün olsaydı tartı günü seni yenmistim ama bugün tebrik ederim canım sen kazandın

Hosgeldin canim
Ah ahh yandık desene o sendromlar bizide vurmaz inşallah. Senin kızda uslanır insallah biraz daha ya gercektem cok zor oluyor surekli aglayan uyumayan bebek. Allah kolaylik versin.
Kremi artık alıcam mecburen. Almıyordum emerken yutar diye
Benim kullandigm bitkiseldi bebek emmeden silmen dahi gerekmiyor gogus ucunu

Aynen tam yengec iste

Cok grcmis olsun cnm. Insallah cabucak atlatirsin
İlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım

Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)

Tebrikler kaptanim

Günaydın herkese tartı malesef bu hafta hiç kimildamadi sanırım uykusuzluktan salı eksiydim şimdi artim ptesi ile aynı
Cuma:82.3
Güncel: 82.8
Fark:+500
-0.61

Uykusuzluk vs cok etkiliyor hele seni bahar hepimiz biliyorz. Haftaya guzel eksi gelir insallah.
Guzwl haberlerni bekliyoruz ozaman
Uzulme cnm baslangic yaptin soncuta gidicek bu kilolar baska caresi yok
Rakibem nerdesin tartıldım Pembe Lotus
Cuma76.2
Cuma:75.6
Fark:-600

öyleyse dans

Masallah cnm tbrkler
Gecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Handandandan ızin istiyorum su dönemi atlatip tekrar döneyim listeye olurmu
Hastalign etken oldu tabi cnm uzulme kumlari dok hemen listeye dönmelisin

kilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba

Tebrikler ablamm bu hafta rakam olarak beni gecmissin

Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75

bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
Tbrkler cnm 500gr da super bence o kiloda
Enazindna artilar gitmis tbrkler cnm haftaya cok dha iyi olcak 100kiloya kadar burdaymissin bunu okuyunca gercekten sevindim

Tessekurler cnm

Canim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
Geçmiş olsun canım kaç gün oldu
Geçmiş olsun abla
Hoşgeldin canım aramıza

Aşkım bitanem şayet dün olsaydı tartı günü seni yenmistim ama bugün☹ tebrik ederim canım sen kazandın
Hee dogru dun okumustum aksam yemeginde iştah patlaması yaşamıssin. Tamam ama bunu tekrarlamaliyiz adil olmadı pek. Yinede yendigim icin seviniyorumm

Yokk bildiğin altı simsiyah olmuş. Hiç yok sarmısak soğan kahve nane dogruyorum kokluyorum yok sifir
aaa niye öyle oldun ki canım
korkutmak istemem ama test mi yaptırsan

hoşbuldum canım

İzin kilona dusmene gerek yok canım liste için sonuçta hamilelik geçirdin 6ayi geçmiş ve %5 inden fazla almissan kilon bölünerek girebilirsin ben sana kuralı hatırlatayım liste müsait olunca düşünürseniz aklında olsun yada başka takıma geçersen vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…