- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.841
Aaa bir buçuk ay çok olmuş canım süreçten dolayı birine doktora git demeye bile korkar olduk nasılsın iyi misin?Hoşbuldum kaptanımiyiyim sizler nasılsınız
Kilom 64-64,5 civarı değişiyor, hala regl olamadım maalesef 1,5 ay geciktionun ödemi olduğuna eminim. Haftaya doktora gideceğim, adet olduktan sonra normal kiloma dönerim inşallah
Ah eloş yanık kokusunu da alamadın yaniÇorba yanmış farkında değilim, görünce anladim
Hosbuldum canım,zaten ben bu gurupta izne cikmistim,izne çıktığım kiloya inmeme çok var,o nedenle free olarak devam etmem daha iyi olur.Bu gurupta emziren anneler çok olduğu için baska guruba gitmekte istemiyorum acikcasimasal3487 hoşgeldin canım, bu ara liste kalabalık olduğu için listeye yeni üye almayacağım canım, free olarak devam etmek istersen kalabilirsin
koronadan sonra ne olursa olsun koku aldığıma sevinir oldumkız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hep
inşallah kuzumuz canim. Bende geneldr boyleydim. Hala arada cozutabiliyorum.
Normal saglikli besinleri abartsak bile kilo almayiz belki .
Ama artik karar verdigimize gore illaki gidecek kilolar
acaba ben de bölümlere ayrısam mı motive eder mi beni acaba?Diyeti bu şekilde bölümlere ayırman çok güzel canım
İlkini başardım, ikinci hedefi başaracağım diye düşünerek motivasyonunu artırabilirsin.
Canlı dersler ve bu sürece uyum kolay değil canım ama yavaş yavaş alışacağız.
Hatta ben eski sisteme göre daha çok beğenmeye başladım bu yeni eğitim sistemini
yok kuzum çok şükür hepimiz negatiftik ama testler %40 güvenilirmiş ben o dönem atlattık diye düşünüyorum çünkü hafif de olsa neredeyse tüm belirtiler vardısizinkide pozitifmi cikti canim.
Simdi nasilsin
hay masallah canimm
yoktur abla ins
Bana da gelir seker fabrikasinin kokusu abla. Biraz uzagim belki de o yuzden kokusu cok rahatsiz etmez hatta hosuma gider bazen
yok ya ben sevemedim pek.
zaten okullarda aciliyor. Ufak ufak hepsini acacaklar sanirim
ay benim cocuklqrda boyleler
Ogretmenlere allah sabir versin. Hepsibin sesi geliyor bana.
Gunaydin ,sesim geliyormu,hoscakal ve daha nice sorular
evet mantikliymis baya . ama onlara sorsan ne yapiyoruzki
cok sevindim canim gun gun daha iyiye gideceksin
Tat ve koku olayina cok takilma canim. İllaki gelecek ama hemen gelmiyor. Benimki 1 ay sonra anca hafif hafif gelmeye baslamisti.
çok geçmiş olsun canımevet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))
Hosbuldum canim,sen de buralardasin demekhoş geldiiinnnn gülümmmm
Gitme tabi canım hoş geldin tekrardanHosbuldum canım,zaten ben bu gurupta izne cikmistim,izne çıktığım kiloya inmeme çok var,o nedenle free olarak devam etmem daha iyi olur.Bu gurupta emziren anneler çok olduğu için baska guruba gitmekte istemiyorum acikcasi
Aman boş ve gereksiz meseleler takılmayalım canım boşverhoşgeldin canımcıımm allaha çok şükür iyiym gülüm sen nasılsın , gelir gelmez niye engel oldu ki bdv ye mi yazdın :)
kız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hep
Ah eloş yanık kokusunu da alamadın yani
Aynen öyle canım, kimse kimseye doktora git bile diyemiyor artık. Ben de gelir diye bekledim süreçten dolayı hiç gitmek istemiyorum ama ne yaptıysam fayda etmedi gitmek şart oldu.Aaa bir buçuk ay çok olmuş canım süreçten dolayı birine doktora git demeye bile korkar olduk nasılsın iyi misin?
Aşkım bitanem şayet dün olsaydı tartı günü seni yenmistim ama bugünGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
Fitt_anne rakibem naptın merak ediyorumm
Hosgeldin canimcanlarımmm
ben geldim bu sfer kesin olarak geldim, gittim geldim yoğundum yok
Allah sağlık verdiği müddetçe buradayım
bugün kesin net olarak başladım
çünkü enterean bi kilo alımım var
eşim bile şaşkın
bi anda nasıl böyle şiştin diye
dalga bile geçtim hamile olabilirm sanırsam diye
Allah yardımcım olsun bu yolda bu sefer daha zor olacak benim için ama desteğiniz olursa biliyorum ki o zorluğu da aşacağım
Ah ahh yandık desene o sendromlar bizide vurmaz inşallah. Senin kızda uslanır insallah biraz daha ya gercektem cok zor oluyor surekli aglayan uyumayan bebek. Allah kolaylik versin.İşte ben bunların gaz ve dişini yaşamadım oğlumda ama illede istediği gibi olsun tavrı yapamayınca krize girmeleri , yok zile o basacak , kapının otomatina o dokunacak vs neler neler bunlarda 2 yaş sendromu 3 yaşında bitti hepsi daha fenası olmaz derken meğer oğlum fragmanmis asıl korku filmi şimdi başladıben boşuna ikinci yok diyordum kızlara ama ol derse oluyor eşimin aklına uydum işte hayır oda mahvoldu ikinci delilikmis diyor deliliğine ortak etti beni de . Ve hepsi o küçük şebek gülünce geçiyor :)
Benim kullandigm bitkiseldi bebek emmeden silmen dahi gerekmiyor gogus ucunuKremi artık alıcam mecburen. Almıyordum emerken yutar diye
bilmiyorumki canım bi anda kalakaldım, oluyordu ara ara ama bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Tedavisi varmıdır tr de bilmiyorum
sağol canım
evet canım onuarası disk aşınması
ay iyi güldümbende ilk ya olabilir diye düşündüm
cok şükür canım iyi olda geçsin bu günler
maşallah canım böyle olunca insan daha bi istekle devam ediyor
allaj yardımcın olsun ben hiç bilmem böyle bebek, kızlarım yaramazdı ama böyle uyumamazlık etmezlerdi
bende nasıl oldu bilmiyorum yavaş yavaş ilerledi sanırım, inş dikkat etmeye çalışıyorum birazda korkuyorum artık hareket etmeye ters bişey olur diye
gecsede dişler başlar canım allah kolaylık versin
tipik yengeç bu dediklerinden
bunları bende yaşadım büyük kızımda, şimdi küçüğü öyle
oy bunların rüyasıda ayrı oluyor bazen kızım ağlayarak anlatıyor
benim kızlarda geliyor gece mübarek 4 kişi aynı yatakta yatıyoruzkücüğüde bi kaç ay önce eklendi bu duruma ama Dr diyor geldiği kadar gelsinler size ihtiyaçları var diye, bi zaman sonra kesilecek
Allah kolaylık versin, benim ilk kızım öyleydi emiyordu ısırıp cekiyordu gülüyordu oyun yapıyordu ben ah ah diyince
Kizlar sabah buraya yazdiktan sonra bel agrisi mide bulantısı soguk terleme başladı
Cok afedersiniz idrararim kanli ve pihtiliydi agrim dahada artinca taksi çağırıp hastaneye geldim eltimle
Tam batin usg yapildi kum döküyormuşumagrım var hala çok korkuyorum wc gitmeye kan çünkü hep
Idrar sonucunu görüp ona göre serum takilacak birazdan igne yapacaklar enjeksiyon için beklerken yazayim dedim
Basına gelen varmi nasil gececek ☹
İlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım
Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)
Günaydın herkese tartı malesef bu hafta hiç kimildamadi sanırım uykusuzluktan salı eksiydim şimdi artim ptesi ile aynı
Cuma:82.3
Güncel: 82.8
Fark:+500
-0.61
Guzwl haberlerni bekliyoruz ozamanbu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemen
Uzulme cnm baslangic yaptin soncuta gidicek bu kilolar baska caresi yokumarım güvenin boşa çıkarmam canımm
ama niye bu kadar umutsuzum bilmiyorum belki de artık işime mi gelmiyor vermek için uğraşmak bilmiyorum ama bi yanım da zayıf halimi çok seviyor
o zaman ilk bildirimimi yapayım
Cuma: 72,8
Hastalign etken oldu tabi cnm uzulme kumlari dok hemen listeye dönmelisinGecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Handandandan ızin istiyorum su dönemi atlatip tekrar döneyim listeye olurmu
kilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba
Tbrkler cnm 500gr da super bence o kilodaGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75
bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
Enazindna artilar gitmis tbrkler cnm haftaya cok dha iyi olcak 100kiloya kadar burdaymissin bunu okuyunca gercekten sevindimGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Handandandan canim etiketini gördüm teşekkür ederim benim mezuniyetim icin zahmete girdin diger kaptanlara sorarak Allah razi olsun.
Kilo bildirimimi yapayim
ilk hedefim mezuniyet icin kabul edilirse devam ederim canim edilmezse aksam bildiriminde kendi istegi ile ayrildi yazarsin insallah.
Gecen cuma 101.8
Bu cuma 101.8
Sabit
Eki Görüntüle 2702135
Pazartesi +1 ile gelmistim onu yakmisim en azından.
Ooo süpersin
Geçmiş olsun canım kaç gün olduCanim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
Geçmiş olsun ablaevet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))
Hoşgeldin canım aramızaHosbuldum canım,zaten ben bu gurupta izne cikmistim,izne çıktığım kiloya inmeme çok var,o nedenle free olarak devam etmem daha iyi olur.Bu gurupta emziren anneler çok olduğu için baska guruba gitmekte istemiyorum acikcasi
Hee dogru dun okumustum aksam yemeginde iştah patlaması yaşamıssin. Tamam ama bunu tekrarlamaliyiz adil olmadı pek. Yinede yendigim icin seviniyorummAşkım bitanem şayet dün olsaydı tartı günü seni yenmistim ama bugün☹ tebrik ederim canım sen kazandın
aaa niye öyle oldun ki canımYokk bildiğin altı simsiyah olmuş. Hiç yok sarmısak soğan kahve nane dogruyorum kokluyorum yok sifir
hoşbuldum canımHosgeldin canim
Ah ahh yandık desene o sendromlar bizide vurmaz inşallah. Senin kızda uslanır insallah biraz daha ya gercektem cok zor oluyor surekli aglayan uyumayan bebek. Allah kolaylik versin.
Benim kullandigm bitkiseldi bebek emmeden silmen dahi gerekmiyor gogus ucunu
Aynen tam yengec iste
Cok grcmis olsun cnm. Insallah cabucak atlatirsin
Tebrikler kaptanim
Uykusuzluk vs cok etkiliyor hele seni bahar hepimiz biliyorz. Haftaya guzel eksi gelir insallah.
Guzwl haberlerni bekliyoruz ozaman
Uzulme cnm baslangic yaptin soncuta gidicek bu kilolar baska caresi yok
Masallah cnm tbrkler
Hastalign etken oldu tabi cnm uzulme kumlari dok hemen listeye dönmelisin
Tebrikler ablammbu hafta rakam olarak beni gecmissin
Tbrkler cnm 500gr da super bence o kiloda
Enazindna artilar gitmis tbrkler cnm haftaya cok dha iyi olcak 100kiloya kadar burdaymissin bunu okuyunca gercekten sevindim
Tessekurler cnm
İzin kilona dusmene gerek yok canım liste için sonuçta hamilelik geçirdin 6ayi geçmiş ve %5 inden fazla almissan kilon bölünerek girebilirsin ben sana kuralı hatırlatayım liste müsait olunca düşünürseniz aklında olsun yada başka takıma geçersen vsHosbuldum canım,zaten ben bu gurupta izne cikmistim,izne çıktığım kiloya inmeme çok var,o nedenle free olarak devam etmem daha iyi olur.Bu gurupta emziren anneler çok olduğu için baska guruba gitmekte istemiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?