- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.261
Bel korsesi takabilirsin canım, sıcak tutmak iyi geliyor.Yok canım çok şükür öğleden sonra kesildi bel ağrısı var sadece
sağ ol gülüm , sıpam korktu ama bak şimdi hemen maskeyi alıp dışarı çıktı 2 gün odasın da durdu y çatladıı paşam
senin yemek güzelmiş afiyet şifa olsun gülüm ben de bizimkilere iki orta boy ama biraz tombik kabaktan karnıyarık yaptım fırın da pişmek üzere içlerini oydum kızartmadan o içlerle de kendime yoğurt sarımsak dereotlu karışım yapıp yerim :)
Ohh miss, bende bergamot aromali yesil cay ictim2 gundur iciyorm yeni aldım tadı hoşuma gittiŞimdi zencefil çayı yapıp, üzerine limon sıktım içtim
Bende yürüyüşlerimin sonucunu almaya başladım, olduğum kilodan daha aşağıda gibi görüntüm var.Kızlar kayıtlarımda olan birkac leslie videosu paylaştım deneyin bence kesinlikle. 26 kg verdigim zamanlarda 10kgsunu sporsuz 16 kgsini her hafta 3-5 gun leslie yaparak verdim ve gercekten cok etkiliydi oldugum kilodan daha zayıf gorunuyordum kesinlikle
En güzeli gercekten oldugundan ince görunmek bir nimet. Yuruyormusun halaBende yürüyüşlerimin sonucunu almaya başladım, olduğum kilodan daha aşağıda gibi görüntüm var.
Bende yeşil çay alayım diyorum ama ah unutkanlıkOhh miss, bende bergamot aromali yesil cay ictim2 gundur iciyorm yeni aldım tadı hoşuma gitti
Bakayım hemen canım
Siyah çayı Bergamot aromalı kullanıyorum, harika gerçektenOhh miss, bende bergamot aromali yesil cay ictim2 gundur iciyorm yeni aldım tadı hoşuma gitti
Kızlarr hedefe odaklanalım, bizim amacımız belli zayıflamak fit olmak. Yoksa burda ne işimiz var.EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)
Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Beyazkugu87 (78.2)---------(74)
Namaria (103.1)---------(98)
Pnrrr-12 (71.2)--------- (67.7)
Lusi (64.6)--------- (61)
ekim2009 (81.6)---------(79.9)
@hadikonusalim (68.1)---------(63)
strontium (67.8)---------(65)
Ucmelekannesi (76.5)--------(74)
@medine66 (64.7)---------(61)
@bi prenses annesi (90.6)---------(86)
88prenses22 (102.3)---------(97)
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)---------(70)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Dün ve bugün yürümedim.En güzeli gercekten oldugundan ince görunmek bir nimet. Yuruyormusun hala
Aynen aromasini bende cok seviyorm yesil cayida guzel sade yesil cayin tadini sevememistim hic zaten hamileligmden beri icmiyordum.Siyah çayı Bergamot aromalı kullanıyorum, harika gerçekten
Sadenin bir tadı yok zaten canım.Aynen aromasini bende cok seviyorm yesil cayida guzel sade yesil cayin tadini sevememistim hic zaten hamileligmden beri icmiyordum.
3 haftada 2.5 yaparsın sen canımKızlarr hedefe odaklanalım, bizim amacımız belli zayıflamak fit olmak. Yoksa burda ne işimiz var.
Bence herkez tekrar hedefine baksın ona göre planlar yapsın
20 gun ve 2.5 kg var vermem gereken bence olur
Evet haklisın, 4-5 gun gayet yeterli zaten. Hızlı tempo mu yuruyorsunuz. Yuruyuslerini etiketle cnm listede yer al belki senin sporunu gorup spor yapanlar olur.Dün ve bugün yürümedim.
Yarın yine çıkarım
Hergün yürüyünce vücut günlük rutine alıyor maalesef.
Haftada en fazla 4-5 gün iyi oluyor.
Kaptan olarak sporda birinci olmak istemiyorum canım.Evet haklisın, 4-5 gun gayet yeterli zaten. Hızlı tempo mu yuruyorsunuz. Yuruyuslerini etiketle cnm listede yer al belki senin sporunu gorup spor yapanlar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?