- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.281
Kaptan olarak birinci de olabillirsin bence ama tabi senin kararın:)Kaptan olarak sporda birinci olmak istemiyorum canım.
Diğer üyerimizin motivasyonu yükselsin.
Hızlı tempolu bebek arabası iteleyerek yürüyorum
Yürüyüşe çıkarken "haydin yürüyüşe" diyebilirim ama
Sanada kalk Leslie yap derimKaptan olarak birinci de olabillirsin bence ama tabi senin kararın:)
Aynen süper olur bence de
Burdayım canımU UcanSupurge zehra nerelerdesin
Aynen yapsam iyi olcak gecen hafta 2 kez yaptım ama faydasını gordum.Sanada kalk Leslie yap derim
Napiyorsun sesin cıkmıyorBurdayım canım
Bilmem hiç bir şey yapmıyorum Sezen şarkıları bol bol içimde hüzün hiç tadım yokNapiyorsun sesin cıkmıyor
Neden canımBilmem hiç bir şey yapmıyorum Sezen şarkıları bol bol içimde hüzün hiç tadım yok
Bilmem böyle sebepsiz bir kötü hissetme içim doluymuş gibiNeden canım
kız benim ki tembellikten kendime bir şey yapmaya erindim :))Afiyet şifa olsun ablam sizede. Ne guzel kabagn icinide degerlendiriyorsun :)
Bilmem böyle sebepsiz bir kötü hissetme içim doluymuş gibi
ay hadi iyi abla bari negatif cikmis sevindim.kızlar dün demiştim ya benim sıpanın her gün görüştüğü arkadaşının beraber yaşadığı babaannesin de virüs çıktı , arkadaşı da yaptıracak ona göre bizde yaptırırız diye çocuğun test negatif çıkmış sorun yok çok şükür
benim oğlan iyi korktu ama kendi de varsa bize bulaştıysa diye sabah kahvaltısını hazırladım odasına alıp götürmek için bile maskeyle çıktı odasından ohh ders olsun ona bir daha arkadaşlarıyla maskesiz oturmaz:))))))
Allah bin turlu belalarini versin ins.İnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
Geçen yaz burda olanlar bilirler ev almıştım, kapora verdikten 2-3 gün sonra vazgeçmiş ve önümüzdeki yıl alalım diye düşünmüştük.
Bu yılda malum sebeplerle ev fiyatları 2 'ye katlayınca geçen yıl almadığımıza pişman olmuştuk ve tamamen vazgeçmiştik...
Şimdi oralar alev alev, gökyüzü kapkaranlık
"Romayı kim yaktı bilmiyoruz ama Hatay'ı biz yaktık" diyenlere lanet olsun
"Eki Görüntüle 2702818
İyi eğlenceler canım,Kizlar iyi aksamlar.
Bende hafizedeyim annemlerle.
Pek gelemedim takima.
Bol bol kucuk pasayi mincikladim
Yarin esim evdeyken yuruyuse ciksam bari ne guzeldi.
bisver git yat canim.Gidip yatsam mı, kalan son dolabı temizlesem mi, karar veremedim
aynen masallah buyumus benim cadi. Buyumuste bebek bakiyor savahtan beriİyi eğlenceler canım,
Küçük bebeği görünce senin bebe kocaman çocuk gibi gelmiştir gözüne.
Bu arada bir araya gelmişken diyeti bozmayın sakın
sağ ol gülümay hadi iyi abla bari negatif cikmis sevindim.
Tedbir herzaman onemli . yazik oglunda sizin icin korkmus
Allah bin turlu belalarini versin ins.
Rabbim yardimcilari olsun ins
arada beni cadı kazanı büyük yeğen mesaj atar teyzoş az bana iyi enerji yollasana diye bazen cevap olarak bende çok yok neyini yollayım yavvf diyorum :)))ekim2009 pozitif enerjisinden gönderir şimdi sana
Gece kalkıp iş yapma enerjisinden istiyorum bendearada beni cadı kazanı büyük yeğen mesaj atar teyzoş az bana iyi enerji yollasana diye bazen cevap olarak bende çok yok neyini yollayım yavvf diyorum :)))
bu gün benim de yerlerde sürünüyordu azıcık yükseldi şükür gözüm saatte yatasım var direniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?