- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 158
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.301
kızlarr hepınıze cok tesekkur ederımmm
Yarış devam ediyorkızlarr hepınıze cok tesekkur ederımmmyogunluktan gırememıstım buraya etıketlerı gorunce sasırdım nasıl mutlu oldumm
yok canım ınterneetten baktım boy yas yazıpDuyetisyenin 60mi dedi . bence 65 de kendine bir bak begeniyorsan aynadaki halini 1 yada 2 kilo alma verme payi birak. Gercekten cok iyi gorunuyorsun.
çok saol canım
bu hafta 64ü görürüm insallah bakalımYarış devam ediyor
Rakip belirledin mi kendineçok saol canım
bu hafta 64ü görürüm insallah bakalım
Biri bana da rakip olsun öyle daha iyi kilo verebiliyorum.Rakip belirledin mi kendine
belırlemedımmm gecen haftanın 1.si ile kım yarısmak ısteerrrRakip belirledin mi kendine
Alıntılanmışım kalmış burda hengamede. Allah kavuşturun balımİyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Ev bombos geldi su anlolisimle bakistik (kedim)
Biseyler hazirlayim
Tebrikler fitişkokızlarr hepınıze cok tesekkur ederımmmyogunluktan gırememıstım buraya etıketlerı gorunce sasırdım nasıl mutlu oldumm
Ben olurum 2 gündür manyak gibi yedim belki kendimi tutarım bu vesileyleBiri bana da rakip olsun öyle daha iyi kilo verebiliyorum.
Kim bana rakip olur
aferin sanaaa( kızan ekim moduuuu)Hayırlı geceler
Kayınvalideye geldik bugün diyet kaçtı malesef yarın en az +1.5 çıkarım.
Neyse artık sağlık olsun deyip yarın başlıcam diyetime
vavvv güzel göz korkutan bir meydan okumaaaabelırlemedımmm gecen haftanın 1.si ile kım yarısmak ısteerrr
allah kavuştursun ,sağ selamet gitsin annen evine inşallah gülümİyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Ev bombos geldi su anlolisimle bakistik (kedim)
Biseyler hazirlayim
ıyı geceler canımhaydi iyi geceler kızlar yarına huzurla mutlu uyanırız inşallah
"Birinciler Sırrını Paylaşıyor" topiğine sırrını yazman lazım canımbelırlemedımmm gecen haftanın 1.si ile kım yarısmak ısteerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?