- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.321
Tmm cnm rakibizAlıntılanmışım kalmış burda hengamede. Allah kavuşturun balım
Tebrikler fitişko
Ben olurum 2 gündür manyak gibi yedim belki kendimi tutarım bu vesileyle
Peki Ekim abla. Ama zannetmem sasirtacagina o kadar insan dışı yedim kiaferin sanaaa( kızan ekim moduuuu)belki de sadece 300 gram artın olacaktı belki hiç olmayacaktı bilinç altına emri verdin en az 1-1.5 kilo artı çık diye iptalllll de gülüm belki tartı seni şaşırtacak :))
Ben koridora barfiks taktım canım, arada sallanıyorlar boy uzamasına katkı sağlıyor.Günaydın kızlar musmutlu pazarıniz olsun
Bugün benim minige bı kaç parça kıyafet alicaz büyüğe de ceket falan bakicam sonra kumaşcıya gidicez salıncak yapicaz antrrye kızıma
Çok mantıklı aslında ama antrem geniş duvara olmaz kapıya da yapamam sankiBen koridora barfiks taktım canım, arada sallanıyorlar boy uzamasına katkı sağlıyor.
İstediğin zaman salıncakta takılabiliyor.
Fikir olsun diye resim atayım.
Eki Görüntüle 2703060 Eki Görüntüle 2703061
Aa çok iyi fikirmiş. Yetişkinleri de kaldırıyor muBen koridora barfiks taktım canım, arada sallanıyorlar boy uzamasına katkı sağlıyor.
İstediğin zaman salıncakta takılabiliyor.
Fikir olsun diye resim atayım.
Eki Görüntüle 2703060 Eki Görüntüle 2703061
Koridardakini eşimle kendim için aldım, kaldırıyor.Aa çok iyi fikirmiş. Yetişkinleri de kaldırıyor mu
Koridor barfiksleri 100-140 cm arası canım.Çok mantıklı aslında ama antrem geniş duvara olmaz kapıya da yapamam sanki
Ya çok iyiymiş. Bende belim için böyle bişey istiyordum. Ev alırsak Allah in izniyle taktıririm insallahKoridardakini eşimle kendim için aldım, kaldırıyor.
Hatta bel omurilik ağrılarına çok iyi geliyor.
Kapıdaki çocukların ama artık onlarda bizimkinde sallanıyorlar.
100 kg den fazla taşıma kapasitesi
Canım çevirme yoluyla monte ediliyor, yani çevire çevire sıkıştırıyorsun, çivi videya gerek yok, duvar yada kapı deforme olmuyor, isteğin zaman gevşet kaldır yada yer değiştir.Ya çok iyiymiş. Bende belim için böyle bişey istiyordum. Ev alırsak Allah in izniyle taktıririm insallah
Yok canım devam ediyor, hala tepemizden yangın helikopterleri geçip duruyor, gökyüzü çok dumanlı, kuşlar panik halinde uçuyorlarHatay daki yangın durduruldu mu canım.
Allah yapanların buna sebep olanların belasını versin.
Çok kötü olmuş
Yaa çok iyiymiş istediğimiz yere takabiliriz o zaman hemen bi bakayim.Canım çevirme yoluyla monte ediliyor, yani çevire çevire sıkıştırıyorsun, çivi videya gerek yok, duvar yada kapı deforme olmuyor, isteğin zaman gevşet kaldır yada yer değiştir.
Bu ara Bimde var, onun da kalitesi çok iyi
Ya bunu bende cok istiyorum eşimi ikna edemiyorum. Boy uzatmaya etkisi olmaz diyo. Bence kesinlikle cok iyiCanım çevirme yoluyla monte ediliyor, yani çevire çevire sıkıştırıyorsun, çivi videya gerek yok, duvar yada kapı deforme olmuyor, isteğin zaman gevşet kaldır yada yer değiştir.
Bu ara Bimde var, onun da kalitesi çok iyi
gozun aydin abla sevindim negatif cikmasinakızlar dün demiştim ya benim sıpanın her gün görüştüğü arkadaşının beraber yaşadığı babaannesin de virüs çıktı , arkadaşı da yaptıracak ona göre bizde yaptırırız diye çocuğun test negatif çıkmış sorun yok çok şükür
benim oğlan iyi korktu ama kendi de varsa bize bulaştıysa diye sabah kahvaltısını hazırladım odasına alıp götürmek için bile maskeyle çıktı odasından ohh ders olsun ona bir daha arkadaşlarıyla maskesiz oturmaz:))))))
insallah sondurulur artikİnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
Geçen yaz burda olanlar bilirler ev almıştım, kapora verdikten 2-3 gün sonra vazgeçmiş ve önümüzdeki yıl alalım diye düşünmüştük.
Bu yılda malum sebeplerle ev fiyatları 2 'ye katlayınca geçen yıl almadığımıza pişman olmuştuk ve tamamen vazgeçmiştik...
Şimdi oralar alev alev, gökyüzü kapkaranlık
"Romayı kim yaktı bilmiyoruz ama Hatay'ı biz yaktık" diyenlere lanet olsun
"Eki Görüntüle 2702818
Boy uzatma etkisi var canım, nasıl olmaz.Ya bunu bende cok istiyorum eşimi ikna edemiyorum. Boy uzatmaya etkisi olmaz diyo. Bence kesinlikle cok iyi
Ben zarar uğramadım ama şehir yandı kül oldu resmen, yüreğimiz yangın yeri iki gündürinsallah sondurulur artik
her serde bi hayir varmis
allah yardimciniz olsun ozelliklede yangindan zarar gorenlerinBen zarar uğramadım ama şehir yandı kül oldu resmen, yüreğimiz yangın yeri iki gündür
Ayni şeyi söyledimBoy uzatma etkisi var canım, nasıl olmaz.
Basketbol ile aynı etkisi var.
Kemik ve omurilik sağlığı için de çok iyi
GunaydnGünaydın kızlar musmutlu pazarıniz olsun
Bugün benim minige bı kaç parça kıyafet alicaz büyüğe de ceket falan bakicam sonra kumaşcıya gidicez salıncak yapicaz antrrye kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?