- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.341
Niran bunu vidalarlami sabitledin. Bende salincak kurcagmiz zaman aldim ama tutmadi salincagi benm esim vidalamak istemedi biz kendi sistemini kullandik ama yeterli gelmedi suanda oylecene duruyor barfiks bosuna almış olduk onudaBen koridora barfiks taktım canım, arada sallanıyorlar boy uzamasına katkı sağlıyor.
İstediğin zaman salıncakta takılabiliyor.
Fikir olsun diye resim atayım.
Eki Görüntüle 2703060 Eki Görüntüle 2703061
Vidaları var ama vidaları kullanmadık canımNiran bunu vidalarlami sabitledin. Bende salincak kurcagmiz zaman aldim ama tutmadi salincagi benm esim vidalamak istemedi biz kendi sistemini kullandik ama yeterli gelmedi suanda oylecene duruyor barfiks bosuna almış olduk onuda
Ters barfiksle 50 yaşından sonra 12 cm uzayanlar varAyni şeyi söyledimama O basketbolun da boy uzattigini düşünmüyor muş uzun olanlar basket oynuyor , basket oynayanlar uzun olmuyor diyor
Biz beceremedik demeki sıkıstırdik o dedign sekilde saglammı diye esim bi butun gucuyle bastırdı ki kendisi 70kg civari ve direk dustu. Tabi o şekilde cocuk icin kullanamadık guvenli olmaz diye sonradn duvarı deldik mecburen salıncak icin, suanda 2 dk bile sallanmiyorVidaları var ama vidaları kullanmadık canım
Aça aça duvara sıkıştırdık
Biraz daha sıkmanız gerekiyor demek ki.Biz beceremedik demeki sıkıstırdik o dedign sekilde saglammı diye esim bi butun gucuyle bastırdı ki kendisi 70kg civari ve direk dustu. Tabi o şekilde cocuk icin kullanamadık guvenli olmaz diye sonradn duvarı deldik mecburen salıncak icin, suanda 2 dk bile sallanmiyor
Bunu ona göstereyimTers barfiksle 50 yaşından sonra 12 cm uzayanlar var
Tıp dünyası 75'lik Ertuğrul Akbay'ı konuşuyor
Yılların gazetecisi Ertuğrul Akbay 75 yaşında genç kalmanın sırlarını yazdı.www.google.com.tr
Geçen haftalarda eşime söylemiştim alalım diye unuttuk şimdi yine hatırlatayım senin sayendeBen koridora barfiks taktım canım, arada sallanıyorlar boy uzamasına katkı sağlıyor.
İstediğin zaman salıncakta takılabiliyor.
Fikir olsun diye resim atayım.
Eki Görüntüle 2703060 Eki Görüntüle 2703061
Herkes yatıyordur Pazar Pazar.Huuu huu nerdesiniz kizlar
Kahvaltı masasini toplayacagimsonra evi
Bizde kahvaltı yapiyoruz. Cumaya adar ayrildigim kiloya gelmem lazimmmHuuu huu nerdesiniz kizlar
Kahvaltı masasini toplayacagimsonra evi
Hadi bakalımBizde kahvaltı yapiyoruz. Cumaya adar ayrildigim kiloya gelmem lazimmm
Oruç ile geçir haftayı, hem borçlarını tutmuş olursunHayir tat alamiyorsun niye bu kadar zorluyorsun. Sanki ilk tabakta yok 2.de olacak .bu tat olmamayi bu hafta çok iyi degerlendirmeliyim.
Ahhh keşke. Ama kızım sütten başka bir şey ağzına almiyorOruç ile geçir haftayı, hem borçlarını tutmuş olursun
Bende corba yapacağım birazdanHerkes yatıyordur Pazar Pazar.
Ben çorba karıştırıyorum şimdi :))
Birazdan kocayla yürüyüşe çıkacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?