- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.361
Sabah herife "gel seni bi tartim" dedim gülerek.Bende corba yapacağım birazdan
Ohh ne güzel yürüyün
sen acikmadinmi abla. Kendine mukellef bir sofra kur. Oh sakin sakin yesabah 8 e doğru uyandım benim koca salon da tv izliyordu geri gittim yattım 10 doğru kalktım benim koca da yemiş içmiş geri yatmış :)) oğlandan da ses çıkmıyor şimdilik kahvaltı hazırlamama gerek yok :)
Sabah herife "gel seni bi tartim" dedim gülerek.
"Kilo aldığıma seviniyorsun" dedi.
"Nasıl sevinmem, yürüyüş arkadaşım oldu" dedim.
10 km lik bir güzergah belirlemiş, "haydi çıkalım" diyor.
"Akşam üstü çıkalım" dedim
"Olmaz, biran evvel çıkalım" dedi
Çıkıyoruz şimdi, kaç saat sürerse artık
butun kadinlarin ortak.noktasi
en az 2ila 2 bucuk saat surerSabah herife "gel seni bi tartim" dedim gülerek.
"Kilo aldığıma seviniyorsun" dedi.
"Nasıl sevinmem, yürüyüş arkadaşım oldu" dedim.
10 km lik bir güzergah belirlemiş, "haydi çıkalım" diyor.
"Akşam üstü çıkalım" dedim
"Olmaz, biran evvel çıkalım" dedi
Çıkıyoruz şimdi, kaç saat sürerse artık
Senin kocayı da takıma alakkk güzel eksi getirirsen acikmadinmi abla. Kendine mukellef bir sofra kur. Oh sakin sakin ye
oh ne guzel .
Benim koca simdi kahvalti uzerine cekirdek citlatiyor karsimda
allah yardımcın olsun gülüm koku alma gitti mi tadları alamıyoruz ne yediğimiz fark etmiyor aman aman diyenler olurdu tat alma tamamen gidince de çok zor ki inşallah çabuk iyileşirsinHayir tat alamiyorsun niye bu kadar zorluyorsun. Sanki ilk tabakta yok 2.de olacak .bu tat olmamayi bu hafta çok iyi degerlendirmeliyim.
EksimiSenin kocayı da takıma alakkk güzel eksi getirir
daha acıkmadım gülüm çayı demledim altı kaynasın çay içerim oğlan da kalktı acıkmadım dedi öyle sessizce oturuyoruz :)sen acikmadinmi abla. Kendine mukellef bir sofra kur. Oh sakin sakin ye
oh ne guzel .
Benim koca simdi kahvalti uzerine cekirdek citlatiyor karsimda
Ben iki citlarim sikilirim yaaadaha acıkmadım gülüm çayı demledim altı kaynasın çay içerim oğlan da kalktı acıkmadım dedi öyle sessizce oturuyoruz :)
kocanla karşılıklı çitleyin bari adamı tek bırakma:)
kız şarkı da kapı da eşyalar gözüm de yaşlar diyor benim aklıma eşya toplayıp taşınmak geliyor yavvfff:)))
Aynennn abla yaa. Inşallah inşallah sadece ağızda bir şey var çiğniyorsun yutuyorsun miden doluyo bu kadar. Tuzlu oldumu anliyorum bide. Şu an sadece tuz tadi aldığım için i bile güzel gelitor. Ama eşim biraz şikayetçiallah yardımcın olsun gülüm koku alma gitti mi tadları alamıyoruz ne yediğimiz fark etmiyor aman aman diyenler olurdu tat alma tamamen gidince de çok zor ki inşallah çabuk iyileşirsin
Cik gez gel keyif yap canim.Günaydın kızlar
Başka ilçedeydim yaşadığım ilçeye gelmek için şehir merkezine 3 km uzaklıkta bir kasabada çalışmaya başladım bu sen
Şehir merkezinde okul yok bizde yarın başlıyorarada 3 km var
Neyse işime geliyor öğlene kadar çalışıcam canlı dersler gün içine yayılıyordu çok zorlanıyordum
Ama kızım tam kendi kendine yemeğe başladı Kv üstü kirlenmesin diye asla eline bir şey vermiyor. Beslenmesi sekteye uğrar mı endişeliyim
Ayrıca bi yanım çık gez diyor diğer evi b.k götürüyor temizlik yap diyor çok zor durumdayım
Hayatımı 1 paragrafta özetledim ya la
Veee yenidennnn başlıyor askla tutkuyla eksilerek
Çık gez ya iş başlıyor zatenGünaydın kızlar
Başka ilçedeydim yaşadığım ilçeye gelmek için şehir merkezine 3 km uzaklıkta bir kasabada çalışmaya başladım bu sen
Şehir merkezinde okul yok bizde yarın başlıyorarada 3 km var
Neyse işime geliyor öğlene kadar çalışıcam canlı dersler gün içine yayılıyordu çok zorlanıyordum
Ama kızım tam kendi kendine yemeğe başladı Kv üstü kirlenmesin diye asla eline bir şey vermiyor. Beslenmesi sekteye uğrar mı endişeliyim
Ayrıca bi yanım çık gez diyor diğer evi b.k götürüyor temizlik yap diyor çok zor durumdayım
Hayatımı 1 paragrafta özetledim ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?