- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.381
Bas bas paraları leylaya bi daha mi geleceğiz dünya ya.. cik gez toz . İs yapmak enerjini düşürecek dışarı çıkmak enerjini yukseltecek. Akşam gelir toparlarsin birazGünaydın kızlar
Başka ilçedeydim yaşadığım ilçeye gelmek için şehir merkezine 3 km uzaklıkta bir kasabada çalışmaya başladım bu sen
Şehir merkezinde okul yok bizde yarın başlıyorarada 3 km var
Neyse işime geliyor öğlene kadar çalışıcam canlı dersler gün içine yayılıyordu çok zorlanıyordum
Ama kızım tam kendi kendine yemeğe başladı Kv üstü kirlenmesin diye asla eline bir şey vermiyor. Beslenmesi sekteye uğrar mı endişeliyim
Ayrıca bi yanım çık gez diyor diğer evi b.k götürüyor temizlik yap diyor çok zor durumdayım
Hayatımı 1 paragrafta özetledim ya la
Algıda seçicilikkız şarkı da kapı da eşyalar gözüm de yaşlar diyor benim aklıma eşya toplayıp taşınmak geliyor yavvfff:)))
Kayınvalide bakmasının sıkıntısı seninki yine evine gidiyor dolu tarafından bak bacım benim iki yıl evvel geldi çocuk içim sağolsun bir yıl baktıGünaydın kızlar
Başka ilçedeydim yaşadığım ilçeye gelmek için şehir merkezine 3 km uzaklıkta bir kasabada çalışmaya başladım bu sen
Neyse işime geliyor öğlene kadar çalışıcam canlı dersler gün içine yayılıyordu çok zorlanıyordum
Ama kızım tam kendi kendine yemeğe başladı Kv üstü kirlenmesin diye asla eline bir şey vermiyor. Beslenmesi sekteye uğrar mı endişeliyim
Ayrıca bi yanım çık gez diyor diğer evi b.k götürüyor temizlik yap diyor çok zor durumdayım
ahh kuzum yaaa eğlenceli gibi yazmışsın ama benim içim cısladı rabbim tez zaman da iyileşmeyi tüm tadları kokuları almayı nasip etsinAynennn abla yaa. Inşallah inşallah sadece ağızda bir şey var çiğniyorsun yutuyorsun miden doluyo bu kadar. Tuzlu oldumu anliyorum bide. Şu an sadece tuz tadi aldığım için i bile güzel gelitor. Ama eşim biraz şikayetçibütün yemekler cok tuzlu olduğu için yiyemiyor bilmiyor ki o bile ne büyük nimet
ohh yakın yer çok iyi olmuş hayırlı olsun gülüm düzenin de olur bundan sonra gün içine yayılan derslerden gün sana kalmıyordu , kızın için de endişelenme boşuna nasıl olsa öğleye gelip alacaksın ver eline kendi yesin hemen alışır zatenGünaydın kızlar
aa hazırda önüne yapıp koyan mı vardı , benim de olsa ben de yeriimmmmmmmHerkese hayırlı pazarlar
Kacamaksız geçsin inş. Yarın güzel eksiler görün
şu bi haftada bende önüme ne koyulsa yedimdikkat etmem lazım tekrardan
Aynı evde yaşayamamAlgıda seçicilikTaşınmayı hiç sevmiyordun değil mi abla hatta bu yüzden şeker fabrikasının kokusuna katlanıyordun
Kayınvalide bakmasının sıkıntısı seninki yine evine gidiyor dolu tarafından bak bacım benim iki yıl evvel geldi çocuk içim sağolsun bir yıl baktı
gülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)Algıda seçicilikTaşınmayı hiç sevmiyordun değil mi abla hatta bu yüzden şeker fabrikasının kokusuna katlanıyordun
Kayınvalide bakmasının sıkıntısı seninki yine evine gidiyor dolu tarafından bak bacım benim iki yıl evvel geldi çocuk içim sağolsun bir yıl baktı
YaşadımAynı evde yaşayamam
Ben de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim içingülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)
Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağımBen de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için
Büyük konuşmamak lazım bacımBen de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim
bencede cik gez..oralarda hava guzeldir son gunler tadini cikarGünaydın kızlar
ooo nerdeyse her sene ev degistirmissinBen de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
kaç ev değiştim acaba:) bartının ilçesi kurucaşile ye taşındıktan 10 ay sonra ilçe içi tekrar taşınmıştım 2 sene olmadan tayin çıkınca 2 sene dolmadan 3 kereBen de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için
keşke hemen gece olsa da işler bitmiş olup yatsak değil miiiiiTünaydın kızlar
Haftanın en sevmediğim günü bugün valla
Temizlik, yemek, büyüğün ödevleri, ufaklığın yemesi içmesi benim haftalık bakımım öfffff valla canım çıkıyor akşam yatağa yattığımda pelte gibi oluyorum
hahahaha bu hatun da benim gibiii:)Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
Aynen ye yulafları gitsin zaten tat alamiyorsnHayir tat alamiyorsun niye bu kadar zorluyorsun. Sanki ilk tabakta yok 2.de olacak .bu tat olmamayi bu hafta çok iyi degerlendirmeliyim.
Günaydın kızlar
Benim eşimde çekirdek bağımlısı, iyi biz olmadıkEksimi
Adam sirf bu cekirdek yuzunden gobek yapti ama vazgecemiyor
Bagimlisi oldu cekirdegin
mecburen eşim hep yaptı yedim öyleaa hazırda önüne yapıp koyan mı vardı , benim de olsa ben de yeriimmmmmmm
Ben altlı üstlü otururken bazen katlanmıyordum.. saygı duydum sanaYaşadımniye antidepresanlık oldum sanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?