Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bas bas paraları leylaya bi daha mi geleceğiz dünya ya.. cik gez toz . İs yapmak enerjini düşürecek dışarı çıkmak enerjini yukseltecek. Akşam gelir toparlarsin biraz

kız şarkı da kapı da eşyalar gözüm de yaşlar diyor benim aklıma eşya toplayıp taşınmak geliyor yavvfff:)))
Algıda seçicilik Taşınmayı hiç sevmiyordun değil mi abla hatta bu yüzden şeker fabrikasının kokusuna katlanıyordun
Kayınvalide bakmasının sıkıntısı seninki yine evine gidiyor dolu tarafından bak bacım benim iki yıl evvel geldi çocuk içim sağolsun bir yıl baktı

ahh kuzum yaaa eğlenceli gibi yazmışsın ama benim içim cısladı rabbim tez zaman da iyileşmeyi tüm tadları kokuları almayı nasip etsin

ohh yakın yer çok iyi olmuş hayırlı olsun gülüm düzenin de olur bundan sonra gün içine yayılan derslerden gün sana kalmıyordu , kızın için de endişelenme boşuna nasıl olsa öğleye gelip alacaksın ver eline kendi yesin hemen alışır zaten
aklımı çeliyor deme ama bundan sonra güzel havayı zor bulursun fırsatın da varken çık gez ütüyü akşam yaparsın evi de boş ver yaaa

Aynı evde yaşayamam

gülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)

Ben de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için

Ben de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için
Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim

Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
Büyük konuşmamak lazım bacım sen napıyorsun başladın mı artık diyete

bencede cik gez..oralarda hava guzeldir son gunler tadini cikar
ooo nerdeyse her sene ev degistirmissin
allah kolaylik versin valla

tayin durumundan gelanmi tasindin.hep

kaç ev değiştim acaba:) bartının ilçesi kurucaşile ye taşındıktan 10 ay sonra ilçe içi tekrar taşınmıştım 2 sene olmadan tayin çıkınca 2 sene dolmadan 3 kere

keşke hemen gece olsa da işler bitmiş olup yatsak değil miiiii

hahahaha bu hatun da benim gibiii:)
bekarken de çok taşındık evlendim 2-3 sene de bir tayin yüzünden taşındık hayatım da ilk defa 8 senedir aynı evde oturuyorum :)

Kızz ac robotu cık gez işte diger isleride aksama falan yaparsin amaan

Eksimi
Adam sirf bu cekirdek yuzunden gobek yapti ama vazgecemiyor
Bagimlisi oldu cekirdegin
Benim eşimde çekirdek bağımlısı, iyi biz olmadık
aa hazırda önüne yapıp koyan mı vardı , benim de olsa ben de yeriimmmmmmm
mecburen eşim hep yaptı yedim öyle tabi harekette olmayınca yarına bakalım kaç cıkıcam
Yaşadım niye antidepresanlık oldum sanıyorsun
Ben altlı üstlü otururken bazen katlanmıyordum.. saygı duydum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…