- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.401
O robot banada farz oldu bacımKızz ac robotu cık gez işte diger isleride aksama falan yaparsin amaan
dün belim sırtım nasıl ağrıyor benim koca akşama kabak karnıyarık yap diyordu yaptım da :))Benim eşimde çekirdek bağımlısı, iyi biz olmadık
mecburen eşim hep yaptı yedim öyletabi harekette olmayınca yarına bakalım kaç cıkıcam
Ben altlı üstlü otururken bazen katlanmıyordum.. saygı duydum sana
Tam düzelmedi abla ilaç atınca daha rahatım atmayınca sıkıntı ama çok şükür bişeyler yapabiliyorumdün belim sırtım nasıl ağrıyor benim koca akşama kabak karnıyarık yap diyordu yaptım da :))
senin belin daha düzelmedi değil mi gülüm , kiloyu da takma kafana keyfinden yatıp yemedin ya
Aynen bende hiç sevmem ev taşımayı. Ama sıksık başıma geliyor.gülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)
Hayırlı olsun inşallah canım yeni evinizAynen bende hiç sevmem ev taşımayı. Ama sıksık başıma geliyor.
İnşallah bizde haftaya taşınacaz ev bulduk.
Toparladım evi ufak tefek eşyalar kaldı onları toplasam tamam.
ilacını düzenli kullan gülüm tam geçecek allahın izniyleTam düzelmedi abla ilaç atınca daha rahatım atmayınca sıkıntı ama çok şükür bişeyler yapabiliyorum
senin sırtın belin nasıl oldu ablaçoğunluklada bayanlarda oluyormuş böyle ağrılar biz kendimizi böyle yıpratırsak normal
aa sonun da buldun mu evi baya dolandın yoruldun gülüm şimdi de taşınma yorgunluğu olacak sonrası inşallah huzurla ağız tadıyla oturursunuz hayırlı uğurlu olsun , yakın olsak gelir bir el atıverirdim vallaha nasıl olsa sar sarmala paketleme uzmanı olduk:))Aynen bende hiç sevmem ev taşımayı. Ama sıksık başıma geliyor.
Sinemaki surekli kullanmak iyi degl diyorlardi cnm dikkat et onaBende yeşil çay alayım diyorum ama ah unutkanlık
Sinemaki alıp toz haline getirip yemeklerin üzerine baharat olarak ekleyeceğim
Sadenin bir tadı yok zaten canım.
Kiraz çöpü de eklesen süper olur aslında
Bencede yaparimm3 haftada 2.5 yaparsın sen canım
kız benim ki tembellikten kendime bir şey yapmaya erindim :))
Kizlar iyi aksamlar.
Bende hafizedeyim annemlerle.
Pek gelemedim takima.
Bol bol kucuk pasayi mincikladim
Yarin esim evdeyken yuruyuse ciksam bari ne guzeldi.
Huuu huu nerdesiniz kizlar
Kahvaltı masasini toplayacagimsonra evi
Ayy zor abla ya Allah kolaylik versin tasınanlara ben bikere tasındım cocuk yoktu Allahtan gercktn cok zor. Birde fazla eşyam yokturgülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)
Kolay gelsin kuzumTünaydın kızlar
Haftanın en sevmediğim günü bugün valla
Temizlik, yemek, büyüğün ödevleri, ufaklığın yemesi içmesi benim haftalık bakımım öfffff valla canım çıkıyor akşam yatağa yattığımda pelte gibi oluyorum
O robot banada farz oldu bacımne kadar yükümü hafifletsem okadar faydalı olur bana
Yürüyüşten döndük ama pertim çıkmış.
Tam 2 saat yürüdük.
Dönerken baklava alayım dedi
"Evde rahat rahat oturmak yatmak varken niye yürüyorum ki ben, emeğimi zayi edemem" dedim.
Şimdi biraz uzanacağım, sonra mutfağın kalan son dolabını temizleyip camını da sileyim.
Sonrada yarınki derelere hazırlık yapmam lazım
Yerleşim yeri zaten ormanlık bir yer canım, dağ eteğinde, denize nazır.allah yardimciniz olsun ozelliklede yangindan zarar gorenlerin
ormanda felanmi basladi yoks evden baslaip oylemi ilerledi
Sağol canim Allah razı olsun.Hayırlı olsun inşallah canım yeni evinizyakınamı taşınıyorsunuz uzağamı?
Nasıl oldun canım, daha iyi misinBende corba yapacağım birazdan
Ohh ne güzel yürüyün
İyi alışverişler canımGunaydinlarrrr
Kahvalti yaptik bizde evleri toparlayip kizlara kislik biseyler bakmaya cikacagiz ins
Simdi cay keyfi yapiyorum
Çekirdek farklı bir bağımlılık gerçekten.Benim koca simdi kahvalti uzerine cekirdek citlatiyor karsimda
Buldum abla şükür. Evet çok aradım bayağı yoruldum. İnşallah Rabbim sağlık huzur versin.aa sonun da buldun mu evi baya dolandın yoruldun gülüm şimdi de taşınma yorgunluğu olacak sonrası inşallah huzurla ağız tadıyla oturursunuz hayırlı uğurlu olsun , yakın olsak gelir bir el atıverirdim vallaha nasıl olsa sar sarmala paketleme uzmanı olduk:))
spor şart abla ama bu durumdada fazla yapamıyorsun.. sende bende yürüyüş yapmamız lazım sadeceilacını düzenli kullan gülüm tam geçecek allahın izniyle
benim bel de sinirlerin girişin de fıtık var zaten boyun düzleşmesinden de sırt ağrıları oluyor d vit depolayınca sırt ağrısı baya azalıyor , kasları güçlendirmem lazım spor şart ben de fibromiyalji de var ya onun için de titiz kadın hastalığı deniyomuş neyime titizsemm heheheheh
Allah yardımcıları olsun çok kötü olduYerleşim yeri zaten ormanlık bir yer canım, dağ eteğinde, denize nazır.
Kolejde öğretmen ve öğrenciler mahsur kalmış, son anda kurtarılmışlar.
Üniversitenin atölyeleri yanmış.
Fabrika ve evler.
Kontrol altına alınmış ama artık, söndürülmesi yakındır inşallah
Ev önemli değil, çık gez, gece iş yaparsın.Günaydın kızlar
Başka ilçedeydim yaşadığım ilçeye gelmek için şehir merkezine 3 km uzaklıkta bir kasabada çalışmaya başladım bu sen
Şehir merkezinde okul yok bizde yarın başlıyorarada 3 km var
Neyse işime geliyor öğlene kadar çalışıcam canlı dersler gün içine yayılıyordu çok zorlanıyordum
Ama kızım tam kendi kendine yemeğe başladı Kv üstü kirlenmesin diye asla eline bir şey vermiyor. Beslenmesi sekteye uğrar mı endişeliyim
Ayrıca bi yanım çık gez diyor diğer evi b.k götürüyor temizlik yap diyor çok zor durumdayım
Hayatımı 1 paragrafta özetledim ya la
Ne zaman taşınacaksın canımBuldum abla şükür. Evet çok aradım bayağı yoruldum. İnşallah Rabbim sağlık huzur versin.
Allah razı olsun abla valla yardım edecek kimsede yok çok iyi olurdu.
Ben de saygı duydumBen altlı üstlü otururken bazen katlanmıyordum.. saygı duydum sana
Kesinlikle canım almalısınO robot banada farz oldu bacımne kadar yükümü hafifletsem okadar faydalı olur bana
Hadi hayırlı olsun annenlere yakın mı bu ev ?Aynen bende hiç sevmem ev taşımayı. Ama sıksık başıma geliyor.
10 kilo mu ben küçük paketin kırıntısına bile dayanamıyorumÇekirdek farklı bir bağımlılık gerçekten.
Bizde 10 kg lik paketlerle alıyoruz ama kabak çekirdeğinin zayıflatıcı etkisi var gibi, yediğim dönemlerde tartı inişli çıkışlı olmuyor.
Belkide bağırsakları çalıştırıci etkisindendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?