Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh kuzum yaaa eğlenceli gibi yazmışsın ama benim içim cısladı rabbim tez zaman da iyileşmeyi tüm tadları kokuları almayı nasip etsin
Artık öyle bakiyorum gerçekten Dünyanın savaştığı ölümcül bir virüs ve ben ilaçsız evde atlattim çok şükür ablam.

huyu herhalde öyle ama insan hasta oluncada bi el atmak zor değildir anneler hasta olmasan bile şu halde yapar çoğu şeyi.. sanşlı olanda kv yapar
Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Çok geçmiş olsun canım

Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Cok geçmiş olsun canimm. Usuttu mu ne oldu

Ben de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için

Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim
En az taşınanız benim :))
Evlenirken evimin kurulduğu evde 2 yıl oturdum, sonra 4 yıl lojmanda, bu evde de 8.5 yıl bitti, taşınma yolu gözükmüyor.
Psikologlar psikoloji için bir evde en fazla 7 yıl oturun diyorlar.
Hatta benim görüştüğüm psikolog bir yerleşim yerinde en fazla 7 yıl diyor..
Eşimin tayin istemek istemesini de bu nedenle haklı buluyor

Deme onu ya az kalsın sana bi taşınma işi daha çıkarıyordu manyak

Kolay gelsin canım.
Geçen yazmayı unutmuşum, şimdi yazayım.
Kilonu 3'e bölerek hedef koy, sanırım bı 15 kilo var vermen gereken, 5 'er 5 'er ayır.
Her hedefin sonunda başarmış olman motivasyonunu artırır.

gercekten zor abla. Allah kolaylik versin. Hele birde esya zorsa tasinmak daha da eziyet. Bu sene tayin isterseniz bile gittiginiz yerde kalici olup ordanda emekli olur ins esin.
allah kolaylik versin canim.
Hafta sonlari hep oyle geciyor yogun .
Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim
buyuk konusmussun canim
İns bu evde uzun yilla oturursunuz da tasinmak zorunda kalmazsin.
Aynen bende or.
İnşallah bizde haftaya taşınacaz ev bulduk.
Toparladım evi ufak tefek eşyalar kaldı onları toplasam tamam.
kolay gelsin canim.
İns bi an once yerlesirsin . evine alisirsin.
Tasinma isi gercekyen zor
Oh oh hastet giderin uzak oturuyorsnuz sanirm. Hep biraraya gelmiyorsunuz dmi
uzak sayilmayiz canim hafizeyle.
Ama su ara pek sik gorusmuyoruz.

İyi alışverişler canım
gittik geldik eve simdi yorulmusum.
Baba ve kizlarini ortak fikirlere ikna etmek zorlayici oluyordu genelde. Ama bu sefer babasi ve buyuk kiz hep ayni seyleri begendiler aldik ve geldik cabukca

esim kabak degil normal cekirdek seviyor. Bilmiyorum zayiflatma etkisi varmi. Ama cok kilo aldigi soylenemez tabi.
Ben yesem onun yedigini kesin kilo alirdim
Oy gecmis olsun kuzuya

Bakaym aktara yolum düşerse alaym haftad 1 ödem suyubyapiyorm ordada kullanabilrm kiraz cöpunu
İlk defa geçen Perşembe içtim kiraz sapı çayı.
Ödemim çok fazlaydı, sabaha kadar idrara çıktım.
Favori çayım bundan sonra
Tabi ben kiraz sapını akşamdan kaynayıp sabah o su ile normal çayı demliyorum

Masallah iyi yurmussunuz
Okadar yuru ustune baklava eşin memnun sanirim tartıda gordugu rakamdan
Çocuklar istiyor diye almak istedi
Akıllarına getirme, isterlerse gelir alırsın dedim.

Kilodan hiç memnun değil, anlamadım nasıl almış 5 kg yu 1-2 haftada.
Yolda bana "senle yürüyüşe çıkmıyorum diye ah mı ettin bana, ben niye kilo aldım" diyor
"Ben bu hâlinden memnunum" dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…