- 8 Mart 2020
- 5.719
- 27.823
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.421
Daha iyiyim canım çok şükürNasıl oldun canım, daha iyi misin
Allah şifa versin canım geçmiş olsunMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Şükür toparlanıyorsun kuğucumDaha iyiyim canım çok şükür
45dk yürüdüm geldim birazdan kahve yapip içerim
Teşekkürler canımAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Artık öyle bakiyorum gerçektenahh kuzum yaaa eğlenceli gibi yazmışsın ama benim içim cısladı rabbim tez zaman da iyileşmeyi tüm tadları kokuları almayı nasip etsin
huyu herhalde öyle ama insan hasta oluncada bi el atmak zor değildirBen de saygı duydumkadın çok yaşlı olmasa da çok hastalığı var biraz da Doğu kültüründen kaynaklı kimse için iş yapmaz ben de hastalandım o sıralar hastalığa rağmen her şeyi üstlenmeye çalıştım kadın evini düzenini rahatını eşini benim çocuğuma bakmak için bırakıp gelmişti kafaya taktım annem olsa böyle mi yapardı diye vs vs derken antidepresan tedavisi gördüm
Çok geçmiş olsun canımMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Cok geçmiş olsun canimm. Usuttu mu ne olduMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Allah mecbur bırakmasınAynı evde yaşayamam
gülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)
Ben de hiç sevmem taşınmayı ilk evlendiğim zaman iki inşaat ev temizledik ilki dubleksti üst kat kaçakmış kredi çıkmadı buraya taşındık berbattı benim için
En az taşınanız benim :))Ben de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim
Deme onu ya az kalsın sana bi taşınma işi daha çıkarıyordu manyakEn az taşınanız benim :))
Evlenirken evimin kurulduğu evde 2 yıl oturdum, sonra 4 yıl lojmanda, bu evde de 8.5 yıl bitti, taşınma yolu gözükmüyor.
Psikologlar psikoloji için bir evde en fazla 7 yıl oturun diyorlar.
Hatta benim görüştüğüm psikolog bir yerleşim yerinde en fazla 7 yıl diyor..
Eşimin tayin istemek istemesini de bu nedenle haklı buluyor
Kolay gelsin canım.Tünaydın kızlar
Haftanın en sevmediğim günü bugün valla
Temizlik, yemek, büyüğün ödevleri, ufaklığın yemesi içmesi benim haftalık bakımım öfffff valla canım çıkıyor akşam yatağa yattığımda pelte gibi oluyorum
Atın havanızıKızz ac robotu cık gez işte diger isleride aksama falan yaparsin amaan
gercekten zor abla. Allah kolaylik versin. Hele birde esya zorsa tasinmak daha da eziyet. Bu sene tayin isterseniz bile gittiginiz yerde kalici olup ordanda emekli olur ins esin.gülüm şimdiye kadar çok taşındım bıktım hayatım da ilk defa 8 senedir eskişehirde sabitte yaşadım yaza yine tayin olma ihtimali var hatta yüksek eşim isteyecek yine topla taşın demek valla çok yorucu usandım yeni şehir yeni insanlar v.s. alışması ayrı dert topla paketle aç yerleştir ayrı dert:)
allah kolaylik versin canim.Tünaydın kızlar
Haftanın en sevmediğim günü bugün valla
Temizlik, yemek, büyüğün ödevleri, ufaklığın yemesi içmesi benim haftalık bakımım öfffff valla canım çıkıyor akşam yatağa yattığımda pelte gibi oluyorum
buyuk konusmussun canimBen de oldum olası sevmem taşınmayı bekarken sürekli taşınırdık derdim ki evlenince bi kere bulacağım ev daha da taşınmayacağım
7 yıllık evliyim şimdiden 5. Evimdeyim
kolay gelsin canim.Aynen bende or.
İnşallah bizde haftaya taşınacaz ev bulduk.
Toparladım evi ufak tefek eşyalar kaldı onları toplasam tamam.
uzak sayilmayiz canim hafizeyle.Oh oh hastet giderin uzak oturuyorsnuz sanirm. Hep biraraya gelmiyorsunuz dmi
gittik geldik eve simdi yorulmusum.İyi alışverişler canım
esim kabak degil normal cekirdek seviyor. Bilmiyorum zayiflatma etkisi varmi. Ama cok kilo aldigi soylenemez tabi.Çekirdek farklı bir bağımlılık gerçekten.
Bizde 10 kg lik paketlerle alıyoruz ama kabak çekirdeğinin zayıflatıcı etkisi var gibi, yediğim dönemlerde tartı inişli çıkışlı olmuyor.
Belkide bağırsakları çalıştırıci etkisindendir.
Oy gecmis olsun kuzuyaMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Çayı sıkıntılı canımSinemaki surekli kullanmak iyi degl diyorlardi cnm dikkat et ona
İlk defa geçen Perşembe içtim kiraz sapı çayı.Bakaym aktara yolum düşerse alaym haftad 1 ödem suyubyapiyorm ordada kullanabilrm kiraz cöpunu
Çocuklar istiyor diye almak istediMasallah iyi yurmussunuz
Okadar yuru ustune baklava eşin memnun sanirim tartıda gordugu rakamdan
Ben tarhana çorbası yaptım, yanına salata yaparım.Kizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.
Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?