Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaş kaç bilmiyorum ama erkekler belirli yaştan sonra alıyor malesef

İçler acısı bi hafta normalde yürüyüş bile yapmasam 5 bin adımdan aşağa olmaz günlük
Çok yorma kendini canım ya,
Sende bir an evvel al şu robottan.
Barfikste sallanmak bel ağrısına iyi geliyor canım.

Bu gün Barfiks Tavsiye Günü

Ben tarhana çorbası yaptım, yanına salata yaparım.

Kısır, dolma sarma bende kalıcı +1
evet canim haklisin. Genelde ya cuma yada cumartesi yapiyorum boyle seyleri.
Tarhana corbasi salatada guzelmis am benim kizlar pek istahli icmiyorlar malesef

Afiyet olsun canim
Barbunya - pilav Bi de cacık yaparım canım
Barbunya ben hic almadim. Bi ara alip denemeliyim severim belki.
Afiyet olsun canim

Titizsin ama canım.
Tayin için nereleri düşünüyorsunuz.

Çok yorma kendini canım ya,
Sende bir an evvel al şu robottan.
Barfikste sallanmak bel ağrısına iyi geliyor canım.

Bu gün Barfiks Tavsiye Günü
Yok ben daha cesaret edemem bişeye, yürüyebilirsem yürüyüş.. korku bidefa içime işledi

Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Geçmiş olsun canım, kaç yaşındaydı

Benim eşim de takıntılı yer ama kuru fasülye yapsaydın onun yerine der
Bilmediği şeyleri yememe gibi bir huyu var
Bu huy benim esimdede var. Yemek cok secer malesef.

Ve dedigin gibi yeni tatlara acik degil. Bilmedigim biseyi yiyecegime bildigim yerken zevk aldigim seyleri yerim daha iyi der.

Artık öyle bakiyorum gerçekten Dünyanın savaştığı ölümcül bir virüs ve ben ilaçsız evde atlattim çok şükür ablam.
Bende eşime "olaki birimiz hasta olursak ben tedavi edeceğim, kimseyi hastaneye gönderemem" diyorum

Benimki de yıllarca yalnız yaşadığı için hep televizyon karşısında yemeye alışmış yakında mutfağa tv alırız kesin
Öyle bir huyu varsa al canım.
Evin her yerinde yenip içildiğinde temizlik eziyet oluyor.
Ben evi 2 hafta temizlemesem belli olmaz.

Selam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.

Deme onu ya az kalsın sana bi taşınma işi daha çıkarıyordu manyak
Sorma
Bu kilolar o stresten alındı zaten.
İzne ayrıldım 2 ay boyunca 70 idim.
Ağustosta her hafta 2 şer kilo aldım
Şimdi de gıdım gıdım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…