- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.441
Barbunya - pilav Bi de cacık yaparım canımKizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.
Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
Yaş kaç bilmiyorum ama erkekler belirli yaştan sonra alıyor malesefÇocuklar istiyor diye almak istedi
Akıllarına getirme, isterlerse gelir alırsın dedim.
Kilodan hiç memnun değil, anlamadım nasıl almış 5 kg yu 1-2 haftada.
Yolda bana "senle yürüyüşe çıkmıyorum diye ah mı ettin bana, ben niye kilo aldım" diyor
"Ben bu hâlinden memnunum" dedim.
44Yaş kaç bilmiyorum ama erkekler belirli yaştan sonra alıyor malesef
Evde yemek vardı dünden, kızlar biber dolması istedi ben bi onu yaptımKizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.
Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
Normal artık canım, almak istemeyen düzenli spor yapıp almaz erkekler daha avantajlı
Tam düzelmedi abla ilaç atınca daha rahatım atmayınca sıkıntı ama çok şükür bişeyler yapabiliyorum
senin sırtın belin nasıl oldu ablaçoğunluklada bayanlarda oluyormuş böyle ağrılar biz kendimizi böyle yıpratırsak normal
Çok yorma kendini canım ya,İçler acısı bi haftanormalde yürüyüş bile yapmasam 5 bin adımdan aşağa olmaz günlük
evet canim haklisin. Genelde ya cuma yada cumartesi yapiyorum boyle seyleri.Ben tarhana çorbası yaptım, yanına salata yaparım.
Kısır, dolma sarma bende kalıcı +1
Barbunya ben hic almadim. Bi ara alip denemeliyim severim belki.Barbunya - pilav Bi de cacık yaparım canım
Titizsin ama canım.ilacını düzenli kullan gülüm tam geçecek allahın izniyle
benim bel de sinirlerin girişin de fıtık var zaten boyun düzleşmesinden de sırt ağrıları oluyor d vit depolayınca sırt ağrısı baya azalıyor , kasları güçlendirmem lazım spor şart ben de fibromiyalji de var ya onun için de titiz kadın hastalığı deniyomuş neyime titizsemm heheheheh
Mutfak dışına çıkmıyor canım10 kilo mu ben küçük paketin kırıntısına bile dayanamıyorum
Benim eşim de takıntılı yer ama kuru fasülye yapsaydın onun yerine derBarbunya ben hic almadim. Bi ara alip denemeliyim severim belki.
Afiyet olsun canim
Yok ben daha cesaret edemem bişeye, yürüyebilirsem yürüyüş.. korku bidefa içime işlediÇok yorma kendini canım ya,
Sende bir an evvel al şu robottan.
Barfikste sallanmak bel ağrısına iyi geliyor canım.
Bu gün Barfiks Tavsiye Günü
Afiyet olsun canim.Evde yemek vardı dünden, kızlar biber dolması istedi ben bi onu yaptım
Geçmiş olsun canım, kaç yaşındaydıMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Benimki de yıllarca yalnız yaşadığı için hep televizyon karşısında yemeye alışmış yakında mutfağa tv alırız kesinMutfak dışına çıkmıyor canım
Yoksa bende katlanamazdım
Bu huy benim esimdede var. Yemek cok secer malesef.Benim eşim de takıntılı yer ama kuru fasülye yapsaydın onun yerine der
Bilmediği şeyleri yememe gibi bir huyu var
Bende eşime "olaki birimiz hasta olursak ben tedavi edeceğim, kimseyi hastaneye gönderemem" diyorumArtık öyle bakiyorum gerçektenDünyanın savaştığı ölümcül bir virüs ve ben ilaçsız evde atlattim çok şükür ablam.
Öyle bir huyu varsa al canım.Benimki de yıllarca yalnız yaşadığı için hep televizyon karşısında yemeye alışmış yakında mutfağa tv alırız kesin
Bende çok severim yoğurtluAfiyet olsun canim.
Dolmayi gecen hafta yapmistim cok severim
SormaDeme onu ya az kalsın sana bi taşınma işi daha çıkarıyordu manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?