- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.461
A.selam canım, kararına saygı duymak düşerSelam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah’a emanet olSelam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
Tutumunuz evi boyayacaklar onu bekliyorum sonrasında o evi temizleyip gireceğiz. İnşallah bi haftaya kadarNe zaman taşınacaksın canım
Evet canım annelere yakın.Hadi hayırlı olsun annenlere yakın mı bu ev ?
Sağol cnmgercekten zor abla. Allah kolaylik versin. Hele birde esya zorsa tasinmak daha da eziyet. Bu sene tayin isterseniz bile gittiginiz yerde kalici olup ordanda emekli olur ins esin.
allah kolaylik versin canim.
Hafta sonlari hep oyle geciyor yogun .
buyuk konusmussun canim
İns bu evde uzun yilla oturursunuz da tasinmak zorunda kalmazsin.
kolay gelsin canim.
İns bi an once yerlesirsin . evine alisirsin.
Tasinma isi gercekyen zor
uzak sayilmayiz canim hafizeyle.
Ama su ara pek sik gorusmuyoruz.
gittik geldik eve simdi yorulmusum.
Baba ve kizlarini ortak fikirlere ikna etmek zorlayici oluyordu genelde. Ama bu sefer babasi ve buyuk kiz hep ayni seyleri begendiler aldik ve geldik cabukca
esim kabak degil normal cekirdek seviyor. Bilmiyorum zayiflatma etkisi varmi. Ama cok kilo aldigi soylenemez tabi.
Ben yesem onun yedigini kesin kilo alirdim
Oy gecmis olsun kuzuya
Bizde hep öyle düşünüyor duk cok şükür öyle oldu.Bende eşime "olaki birimiz hasta olursak ben tedavi edeceğim, kimseyi hastaneye gönderemem" diyorum
Ben cok almadim izinde bakalim yarin kaç çıkacağım. Ona göre cuma karar veririz.Sorma
Bu kilolar o stresten alındı zaten.
İzne ayrıldım 2 ay boyunca 70 idim.
Ağustosta her hafta 2 şer kilo aldım
Şimdi de gıdım gıdım gidiyor
10 'ar kilo verip haftada 3 gün yürüyüş yapmaya karar verdikNormal artık canım, almak istemeyen düzenli spor yapıp almaz erkekler daha avantajlı
A.selam canım, kararına saygı duymak düşerinşallah hedeflediğin kiloya kısa zamanda düşersin
Sağ olun kızlar İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya inerizHakkında hayırlısı olsun canım Allah’a emanet ol
Niyeki birşey mi olduYok ben daha cesaret edemem bişeye, yürüyebilirsem yürüyüş.. korku bidefa içime işledi
Sorma sorma büyüm konuştuğum ne varsa zaten dolandı ayağımaBüyük konuşmamak lazım bacımsen napıyorsun başladın mı artık diyete
Yok ben canım ne tayinibencede cik gez..oralarda hava guzeldir son gunler tadini cikar
ooo nerdeyse her sene ev degistirmissin
allah kolaylik versin valla
tayin durumundan gelanmi tasindin.hep
Ahhhhh keşkeeeekeşke hemen gece olsa da işler bitmiş olup yatsak değil miiiii
Darısı başıma valla hiç bir evde 2 seneden fazla oturamadımhahahaha bu hatun da benim gibiii:)
bekarken de çok taşındık evlendim 2-3 sene de bir tayin yüzünden taşındık hayatım da ilk defa 8 senedir aynı evde oturuyorum :)
Sağol canımSinemaki surekli kullanmak iyi degl diyorlardi cnm dikkat et ona
Bakaym aktara yolum düşerse alaym haftad 1 ödem suyubyapiyorm ordada kullanabilrm kiraz cöpunu
Bencede yaparimm
Olsun abla sonucta ziyanda etmemissin
Oh oh hastet giderin uzak oturuyorsnuz sanirm. Hep biraraya gelmiyorsunuz dmi
Kolay gelsn cnm ben toparladm. Oglani uyuttm camasir katliyodumki agladi smdi memede uyuyor birakabillrsem devam islere bakicam
Ayy zor abla ya Allah kolaylik versin tasınanlara ben bikere tasındım cocuk yoktu Allahtan gercktn cok zor. Birde fazla eşyam yoktur
Kolay gelsin kuzum
Bencese almalısın cnm baya yukunu hafifletir hem orada buraya nazaran daha uygun alım gücü olarak yani
Masallah iyi yurmussunuz
Okadar yuru ustune baklava eşin memnun sanirim tartıda gordugu rakamdan
Kolay gelsinn
Sağol tatlımKolay gelsin canım.
Geçen yazmayı unutmuşum, şimdi yazayım.
Kilonu 3'e bölerek hedef koy, sanırım bı 15 kilo var vermen gereken, 5 'er 5 'er ayır.
Her hedefin sonunda başarmış olman motivasyonunu artırır.
Sağol kuzumgercekten zor abla. Allah kolaylik versin. Hele birde esya zorsa tasinmak daha da eziyet. Bu sene tayin isterseniz bile gittiginiz yerde kalici olup ordanda emekli olur ins esin.
allah kolaylik versin canim.
Hafta sonlari hep oyle geciyor yogun .
buyuk konusmussun canim
İns bu evde uzun yilla oturursunuz da tasinmak zorunda kalmazsin.
kolay gelsin canim.
İns bi an once yerlesirsin . evine alisirsin.
Tasinma isi gercekyen zor
uzak sayilmayiz canim hafizeyle.
Ama su ara pek sik gorusmuyoruz.
gittik geldik eve simdi yorulmusum.
Baba ve kizlarini ortak fikirlere ikna etmek zorlayici oluyordu genelde. Ama bu sefer babasi ve buyuk kiz hep ayni seyleri begendiler aldik ve geldik cabukca
esim kabak degil normal cekirdek seviyor. Bilmiyorum zayiflatma etkisi varmi. Ama cok kilo aldigi soylenemez tabi.
Ben yesem onun yedigini kesin kilo alirdim
Oy gecmis olsun kuzuya
Tamamdır menü yazıp yorumlamayı tabi spor yapıp Pınar etiketlemeyi unutmaSorma sorma büyüm konuştuğum ne varsa zaten dolandı ayağıma
Evet başladım canım yoksa 80inin yolunu tutmuştum
iki saat yürüyüp tatlı alayım demiş ya eşin aldırıp hepsini ona yedirseydin keşkeeeeeeYürüyüşten döndük ama pertim çıkmış.
Tam 2 saat yürüdük.
Dönerken baklava alayım dedi
"Evde rahat rahat oturmak yatmak varken niye yürüyorum ki ben, emeğimi zayi edemem" dedim.
Şimdi biraz uzanacağım, sonra mutfağın kalan son dolabını temizleyip camını da sileyim.
Sonrada yarınki derslere hazırlık yapmam lazım
Kız mutfak dolapları banyo vs rezildiKızz ac robotu cık gez işte diger isleride aksama falan yaparsin amaan
Bizim tamamen başladı canım ama benim için daha iyi 12 de işim bitecek inş. Whats up gün içi dersleri bıktırmıştıEv önemli değil, çık gez, gece iş yaparsın.
Bu hafta dersler önceki haftalara göre daha iyi idi.
Gün içinde düzensiz olunca eve de odaklanılmıyor, derse de.
Kv ne yedek kıyafet götür ve özellikle tembih et canım, şimdi yedirilmezse yeme alışkanlıkları oluşmuyor
Sağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebeptenKızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimiHala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm
Eşim sen çamaşır suyu bağımlısısın diyor ben de sen pişsin diyorumSağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebepten
Aynısını ben de duyuyorum tuvaleti sıvı sabunla yıka diyorEşim sen çamaşır suyu bağımlısısın diyor ben de sen pişsin diyorum
inşallah çocuğun küçükken taşınmak zorunda kalmazsın cidden çok zor gülümSinemaki surekli kullanmak iyi degl diyorlardi cnm dikkat et ona
Bakaym aktara yolum düşerse alaym haftad 1 ödem suyubyapiyorm ordada kullanabilrm kiraz cöpunu
Bencede yaparimm
Olsun abla sonucta ziyanda etmemissin
Oh oh hastet giderin uzak oturuyorsnuz sanirm. Hep biraraya gelmiyorsunuz dmi
Kolay gelsn cnm ben toparladm. Oglani uyuttm camasir katliyodumki agladi smdi memede uyuyor birakabillrsem devam islere bakicam
Ayy zor abla ya Allah kolaylik versin tasınanlara ben bikere tasındım cocuk yoktu Allahtan gercktn cok zor. Birde fazla eşyam yoktur
Kolay gelsin kuzum
Bencese almalısın cnm baya yukunu hafifletir hem orada buraya nazaran daha uygun alım gücü olarak yani
Masallah iyi yurmussunuz
Okadar yuru ustune baklava eşin memnun sanirim tartıda gordugu rakamdan
Kolay gelsinn
kuzum yaaa çocuklarla yardım eden de olmayınca daha da zor rabbim kolaylık versin , taşınıp yerleşince oh şükür çok iyi oldu tüm yorgunluğuma değdi, taşındığım dersin inşallahBuldum abla şükür. Evet çok aradım bayağı yoruldum. İnşallah Rabbim sağlık huzur versin.
Allah razı olsun abla valla yardım edecek kimsede yok çok iyi olurdu.
yürüyüş sevmiyiim çok yorucu gel duş al geri yemeğe işe uğraş bana sinir bozucu geliyorspor şart abla ama bu durumdada fazla yapamıyorsun.. sende bende yürüyüş yapmamız lazım sadece
Allah yardımcıları olsun çok kötü oldu
Tez vakit söndürülür inş
Spor için söz veremiyorum kuzumTamamdır menü yazıp yorumlamayı tabi spor yapıp Pınar etiketlemeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?