Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A.selam canım, kararına saygı duymak düşer inşallah hedeflediğin kiloya kısa zamanda düşersin

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah’a emanet ol

Ne zaman taşınacaksın canım
Tutumunuz evi boyayacaklar onu bekliyorum sonrasında o evi temizleyip gireceğiz. İnşallah bi haftaya kadar
Hadi hayırlı olsun annenlere yakın mı bu ev ?
Evet canım annelere yakın.
Sağol cnm

Sorma
Bu kilolar o stresten alındı zaten.
İzne ayrıldım 2 ay boyunca 70 idim.
Ağustosta her hafta 2 şer kilo aldım
Şimdi de gıdım gıdım gidiyor
Ben cok almadim izinde bakalim yarin kaç çıkacağım. Ona göre cuma karar veririz.

Büyük konuşmamak lazım bacım sen napıyorsun başladın mı artık diyete
Sorma sorma büyüm konuştuğum ne varsa zaten dolandı ayağıma
Evet başladım canım yoksa 80inin yolunu tutmuştum

bencede cik gez..oralarda hava guzeldir son gunler tadini cikar
ooo nerdeyse her sene ev degistirmissin
allah kolaylik versin valla

tayin durumundan gelanmi tasindin.hep
Yok ben canım ne tayini
Tamamen keyfi

keşke hemen gece olsa da işler bitmiş olup yatsak değil miiiii
Ahhhhh keşkeeee
Yemeğim tamam evi de süpürdüm büyüğüm ödevler de tamam ama daha kızları ve kendimi yıkamak ve sonrası var kiiiii en uzuuuunnnn işim

hahahaha bu hatun da benim gibiii:)
bekarken de çok taşındık evlendim 2-3 sene de bir tayin yüzünden taşındık hayatım da ilk defa 8 senedir aynı evde oturuyorum :)
Darısı başıma valla hiç bir evde 2 seneden fazla oturamadım

Sağol canım

Sağol tatlım
Evet çok mantıklı aslında
O zaman ilk hedefim 68 olacak

Sağol kuzum
Evet çok büyük konuşmuşum cidden
Zaten hep öyle oluyor benim
Rahmetli abim ve büyük dayım çok sinirliydiler hep derdim asla sinirli bi adamla evlenmem diye
Şimdi eşimi bi görmeyin sakinlik abidesi

iki saat yürüyüp tatlı alayım demiş ya eşin aldırıp hepsini ona yedirseydin keşkeeeeee

Kızz ac robotu cık gez işte diger isleride aksama falan yaparsin amaan
Kız mutfak dolapları banyo vs rezildi robot da detaylı yapamıyor ki her yeri
Bizim tamamen başladı canım ama benim için daha iyi 12 de işim bitecek inş. Whats up gün içi dersleri bıktırmıştı
Kv bize geliyor evlerimiz yakın. Çok tembihledim bakalım

Kızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimi Hala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm
Sağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebepten

Sağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebepten
Eşim sen çamaşır suyu bağımlısısın diyor ben de sen pişsin diyorum

inşallah çocuğun küçükken taşınmak zorunda kalmazsın cidden çok zor gülüm

Buldum abla şükür. Evet çok aradım bayağı yoruldum. İnşallah Rabbim sağlık huzur versin.
Allah razı olsun abla valla yardım edecek kimsede yok çok iyi olurdu.
kuzum yaaa çocuklarla yardım eden de olmayınca daha da zor rabbim kolaylık versin , taşınıp yerleşince oh şükür çok iyi oldu tüm yorgunluğuma değdi, taşındığım dersin inşallah

spor şart abla ama bu durumdada fazla yapamıyorsun.. sende bende yürüyüş yapmamız lazım sadece

Allah yardımcıları olsun çok kötü oldu
Tez vakit söndürülür inş
yürüyüş sevmiyiim çok yorucu gel duş al geri yemeğe işe uğraş bana sinir bozucu geliyor

Tamamdır menü yazıp yorumlamayı tabi spor yapıp Pınar etiketlemeyi unutma
Spor için söz veremiyorum kuzum
Çünkü sanıyorum ki kilo sebebiyle topuk dikeni çıktı ben de ve yürümek bile eziyet oldu şu sıra
Kilo verdikçe ağrı hafiflerse spora da başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…