Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu yangınları çıkaranları görüldüğü yerde kafasına sıkacaksın olmadı idam edeceksin

Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
çok geçmiş olsun hem ateş hem karın ağrısı , kuzu perişan olmuştur doktora götürdünüz mü

şanslı şeyyyyyyyy
7 yılda bir taşının diyen psikoloğu gösterin banaaaa

yok gülüm yaaa gittiği yerden emekli olup memlekete malatyaya taşınırız , direk malatya ya gidip çalışmaz benim ki zaten oranın işi pis , eskiden sürgün yeri diyorlardı yani gidenler doğru düzgün çalışmazmış v.s. şimdi adliyesi nasıl hiç bilmiyorum

Kizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.

Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
benim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya pişti

Alıntı yapmayı unuttum geri de dönemem..
Aklımda kalanlara yorum yapayim
Kabak çekirdeği asla vazgeçemediğim Evde olmadığı gün aşırı strese giriyorum. Ama küçük kızım her şeyi ağzına attığı için yerlere dökülmüyor Bir de bwn hergün yiyerek 20 kilo versim. Onunla da veriliyor yani.

benim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya pişti
Onu benim de yapmam lazim , ekşimiş yoğurt var evde değerlendirmek için. Severimde cok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…