- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.481
bu yangınları çıkaranları görüldüğü yerde kafasına sıkacaksın olmadı idam edeceksinYerleşim yeri zaten ormanlık bir yer canım, dağ eteğinde, denize nazır.
Kolejde öğretmen ve öğrenciler mahsur kalmış, son anda kurtarılmışlar.
Üniversitenin atölyeleri yanmış.
Fabrika ve evler.
Kontrol altına alınmış ama artık, söndürülmesi yakındır inşallah
Allah şifa versin canımSpor için söz veremiyorum kuzum
Çünkü sanıyorum ki kilo sebebiyle topuk dikeni çıktı ben de ve yürümek bile eziyet oldu şu sıra
Kilo verdikçe ağrı hafiflerse spora da başlayacağım inşallah
Rabbimde onları cayır cayır yaksınbu yangınları çıkaranları görüldüğü yerde kafasına sıkacaksın olmadı idam edeceksin
çok geçmiş olsun hem ateş hem karın ağrısı , kuzu perişan olmuştur doktora götürdünüz müMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
BayılırımBen dinliyorum siz de dinleyin
çook şükürrArtık öyle bakiyorum gerçektenDünyanın savaştığı ölümcül bir virüs ve ben ilaçsız evde atlattim çok şükür ablam.
şanslı şeyyyyyyyyEn az taşınanız benim :))
Evlenirken evimin kurulduğu evde 2 yıl oturdum, sonra 4 yıl lojmanda, bu evde de 8.5 yıl bitti, taşınma yolu gözükmüyor.
Psikologlar psikoloji için bir evde en fazla 7 yıl oturun diyorlar.
Hatta benim görüştüğüm psikolog bir yerleşim yerinde en fazla 7 yıl diyor..
Eşimin tayin istemek istemesini de bu nedenle haklı buluyor
Ben çok seviyorum da kendi kendime okuyorum utanıyorum galiba geçen yıl öğretmenler günü için şiir dinletisi oldu cesaret edip okumak istedim ama yapamadımBayılırım
Hatta bende okuyup atacağım YouTube'ye
Anan Kadir gecesi mı doğurdu diyorlarşanslı şeyyyyyyyy
7 yılda bir taşının diyen psikoloğu gösterin banaaaa
yok gülüm yaaa gittiği yerden emekli olup memlekete malatyaya taşınırız , direk malatya ya gidip çalışmaz benim ki zaten oranın işi pis , eskiden sürgün yeri diyorlardı yani gidenler doğru düzgün çalışmazmış v.s. şimdi adliyesi nasıl hiç bilmiyorumgercekten zor abla. Allah kolaylik versin. Hele birde esya zorsa tasinmak daha da eziyet. Bu sene tayin isterseniz bile gittiginiz yerde kalici olup ordanda emekli olur ins esin.
allah kolaylik versin canim.
Hafta sonlari hep oyle geciyor yogun .
buyuk konusmussun canim
İns bu evde uzun yilla oturursunuz da tasinmak zorunda kalmazsin.
kolay gelsin canim.
İns bi an once yerlesirsin . evine alisirsin.
Tasinma isi gercekyen zor
uzak sayilmayiz canim hafizeyle.
Ama su ara pek sik gorusmuyoruz.
gittik geldik eve simdi yorulmusum.
Baba ve kizlarini ortak fikirlere ikna etmek zorlayici oluyordu genelde. Ama bu sefer babasi ve buyuk kiz hep ayni seyleri begendiler aldik ve geldik cabukca
esim kabak degil normal cekirdek seviyor. Bilmiyorum zayiflatma etkisi varmi. Ama cok kilo aldigi soylenemez tabi.
Ben yesem onun yedigini kesin kilo alirdim
Oy gecmis olsun kuzuya
Okurum ben, ağlatarakta dinletirimBen çok seviyorum da kendi kendime okuyorum utanıyorum galiba geçen yıl öğretmenler günü için şiir dinletisi oldu cesaret edip okumak istedim ama yapamadım
benim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya piştiKizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.
Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
İnşallah Allah razı olsun ablacigimkuzum yaaa çocuklarla yardım eden de olmayınca daha da zor rabbim kolaylık versin , taşınıp yerleşince oh şükür çok iyi oldu tüm yorgunluğuma değdi, taşındığım dersin inşallah
Onu benim de yapmam lazim , ekşimiş yoğurt var evde değerlendirmek için. Severimde cok güzel oluyobenim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya pişti
Akşam dinlerim canim kaydedeyim deBen dinliyorum siz de dinleyin
yok gülüm çok da değilim canımı dinliyorum son seneler:)Titizsin ama canım.
Tayin için nereleri düşünüyorsunuz.
ben de yaptım barbunya :)Barbunya - pilav Bi de cacık yaparım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?