Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.

Bu dediğin diyet bana kilo verdirmez, hatta aldırır canım.
Bence karbonhidrat oranı düşük diyetleri yaşam tarzı haline getirmemiz lazım.

Okurum ben, ağlatarakta dinletirim
Ya ne güzel YouTube a atarsan haber et
ben de yaptım barbunya :)
Bugün takımın barbunya günü olsun
Haftada bir kilo yasaksız çok iyi

huyu herhalde öyle ama insan hasta oluncada bi el atmak zor değildir anneler hasta olmasan bile şu halde yapar çoğu şeyi.. sanşlı olanda kv yapar

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım teşekkürler
Cok geçmiş olsun canimm. Usuttu mu ne oldu
Bilmşyorum ki anlamadım bi abda ateşi çıktı
Geçmiş olsun canım, kaç yaşındaydı
Sağol canım 6 yaşında
çok geçmiş olsun hem ateş hem karın ağrısı , kuzu perişan olmuştur doktora götürdünüz mü
Sağol abla. Duşa soktum biraz düştü bekliyorum şimdi

İçler acısı bi hafta normalde yürüyüş bile yapmasam 5 bin adımdan aşağa olmaz günlük
olsun sen iyi olda nasil olsa yuruyuse felan cikarsin:)
olu yarali yoktur insallah
Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
gecmis olsun alalh sifasini versin canim
aa ilkkez duyyorum.ben 7.5 sene oldu.seneye tasininca 8.5 sene kalmos oluyorum:)
bendede buyuk wc ye cikartiyo
Kizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.

Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
kendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittim
yolun acik olsun.insallah istedigin kg ya ulasirsin
Sağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebepten
camasir suyuyla baska bi olacimi karistirdin yoksa
herkese olurmuki.

Bu dediğin diyet bana kilo verdirmez, hatta aldırır canım.
Bence karbonhidrat oranı düşük diyetleri yaşam tarzı haline getirmemiz lazım.
Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
Ya ne güzel YouTube a atarsan haber et

Bugün takımın barbunya günü olsun

Haftada bir kilo yasaksız çok iyi
Evett yaa bende cok sevdim. Üstelik pazar günü kahbalti serbest abartmadan tabi

Kızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimi Hala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm
icin rahat etmistir en azindan canim.
Gule gule kirletin
Ben dinliyorum siz de dinleyin
kaydettim canim sonra dinliyim ins
Ucmelekannesi bizde de taze fasulye pilav var canim.
guzelmis canim. Bi ara yapiyim bende
hayirlisi olsun ablam.

İns gideceginiz yeri seversiniz.
benim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya pişti
abla esin ugrastirici yemek istiyor hep.
Menu sahaneymis ama
Kabak cekirdegi daha yagli geliyor aslinda bana.
Demekki dengeli yenince hersey kilo verdirebiliyor

Benim takim ettiğim kadin emziriyor 6 aylik bebegi

Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
Tamamen çıkaralım demiyorum ki zaten.
Lahmacun ve hamburger seçeneği aşırı karbonhidratlı bence, tabi üstüne bitterde

Bende yeşil çay alayım diyorum ama ah unutkanlık
Sinemaki alıp toz haline getirip yemeklerin üzerine baharat olarak ekleyeceğim
Sinemaki ara sıra kullan canım. Bağırsak çalıştırıcı. Sürekli kullanımı bağırsak tembelliği yapabilir
Spor için söz veremiyorum kuzum
Çünkü sanıyorum ki kilo sebebiyle topuk dikeni çıktı ben de ve yürümek bile eziyet oldu şu sıra
Kilo verdikçe ağrı hafiflerse spora da başlayacağım inşallah
Geçmiş olsun canım. Hoş geldin ayrıca
Ben çok seviyorum da kendi kendime okuyorum utanıyorum galiba geçen yıl öğretmenler günü için şiir dinletisi oldu cesaret edip okumak istedim ama yapamadım
Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum ya Allah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Bu mümkün canım. Ama senin vücut yapın kan tahlilin günlük kalori ihtiyacın sana özeldir. Başkasının listesiyle yola çıkarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin
icin rahat etmistir en azindan canim.
Gule gule kirletin
Sağ ol kuzum.Daha bitmedi valla. Tospağam geldi. Altını değiştirdim. O emerken ben de buraya gireyim dedim

Ben de kaçamaklı diyetçilerdenim. Ama doğrusu aslında yolu kısaltmak için diyet sürecinde maks haftada bir gün yemek. Koruma döneminde de yiyip yakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…