- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.501
aminnnnnnnnnnRabbimde onları cayır cayır yaksın
Bu dediğin diyet bana kilo verdirmez, hatta aldırır canım.Kizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.
Ya ne güzel YouTube a atarsan haber etOkurum ben, ağlatarakta dinletirim
Bugün takımın barbunya günü olsunben de yaptım barbunya :)
Haftada bir kilo yasaksız çok iyiKizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.
İyice deşifre mi edeyim kendimiYa ne güzel YouTube a atarsan haber
Haklısın canımİyice deşifre mi edeyim kendimi
Gözlerin de varsa enfeksiyon tedavi oluyor işteAboo demin soğan doğradım o neydi Allah’ım gözlerim hala ağrıyor lens takmadan doğradığım zaman mahvoluyorum resmen
Sağol canım teşekkürlerhuyu herhalde öyle ama insan hasta oluncada bi el atmak zor değildiranneler hasta olmasan bile şu halde yapar çoğu şeyi.. sanşlı olanda kv yapar
Çok geçmiş olsun canım
Bilmşyorum ki anlamadım bi abda ateşi çıktıCok geçmiş olsun canimm. Usuttu mu ne oldu
Sağol canım 6 yaşındaGeçmiş olsun canım, kaç yaşındaydı
Sağol abla. Duşa soktum biraz düştü bekliyorum şimdiçok geçmiş olsun hem ateş hem karın ağrısı , kuzu perişan olmuştur doktora götürdünüz mü
O enfeksiyonu da etmişse lenslerim etmiştir ay düğün arifesinde gözlerim enfeksiyon kapmıştı vampir gibiydimGözlerin de varsa enfeksiyon tedavi oluyor iştedaha ne istiyorsun
olsun sen iyi olda nasil olsa yuruyuse felan cikarsin:)İçler acısı bi haftanormalde yürüyüş bile yapmasam 5 bin adımdan aşağa olmaz günlük
olu yarali yoktur insallahYerleşim yeri zaten ormanlık bir yer canım, dağ eteğinde, denize nazır.
Kolejde öğretmen ve öğrenciler mahsur kalmış, son anda kurtarılmışlar.
Üniversitenin atölyeleri yanmış.
Fabrika ve evler.
Kontrol altına alınmış ama artık, söndürülmesi yakındır inşallah
gecmis olsun alalh sifasini versin canimMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
aa ilkkez duyyorum.ben 7.5 sene oldu.seneye tasininca 8.5 sene kalmos oluyorum:)En az taşınanız benim :))
Evlenirken evimin kurulduğu evde 2 yıl oturdum, sonra 4 yıl lojmanda, bu evde de 8.5 yıl bitti, taşınma yolu gözükmüyor.
Psikologlar psikoloji için bir evde en fazla 7 yıl oturun diyorlar.
Hatta benim görüştüğüm psikolog bir yerleşim yerinde en fazla 7 yıl diyor..
Eşimin tayin istemek istemesini de bu nedenle haklı buluyor
bendede buyuk wc ye cikartiyoİlk defa geçen Perşembe içtim kiraz sapı çayı.
Ödemim çok fazlaydı, sabaha kadar idrara çıktım.
Favori çayım bundan sonra
Tabi ben kiraz sapını akşamdan kaynayıp sabah o su ile normal çayı demliyorum
kendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittimKizlar aksama neler pisiriyorsunuz bakalim.
Esim kisir istiyor ama sizdeki fikirler hosuma giderse belki fikrim degisir
yolun acik olsun.insallah istedigin kg ya ulasirsinSelam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
camasir suyuyla baska bi olacimi karistirdin yoksaSağlıcakla kirletin canım dün ben de senin gibi terapi niyetine girdim eve çok çamaşır suyu soludum balkonda epey vakit geçirdim o sebepten
herkese olurmuki.Kizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.
kendi dugunundemiO enfeksiyonu da etmişse lenslerim etmiştir ay düğün arifesinde gözlerim enfeksiyon kapmıştı vampir gibiydim
Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz miBu dediğin diyet bana kilo verdirmez, hatta aldırır canım.
Bence karbonhidrat oranı düşük diyetleri yaşam tarzı haline getirmemiz lazım.
Evett yaa bende cok sevdim. Üstelik pazar günü kahbalti serbest abartmadan tabiYa ne güzel YouTube a atarsan haber et
Bugün takımın barbunya günü olsun
Haftada bir kilo yasaksız çok iyi
icin rahat etmistir en azindan canim.Kızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimiHala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm
kaydettim canim sonra dinliyim insBen dinliyorum siz de dinleyin
guzelmis canim. Bi ara yapiyim bendeUcmelekannesi bizde de taze fasulye pilav var canim.
hayirlisi olsun ablam.yok gülüm yaaa gittiği yerden emekli olup memlekete malatyaya taşınırız , direk malatya ya gidip çalışmaz benim ki zaten oranın işi pis , eskiden sürgün yeri diyorlardı yani gidenler doğru düzgün çalışmazmış v.s. şimdi adliyesi nasıl hiç bilmiyorum
abla esin ugrastirici yemek istiyor hep.benim ki önce nohutlu ködteli yoğurtlu çorba yanına mercimek köftesi dedi pek beğenmedim fikrini en son karardan sonra sebzeli tavuk çorbası ve zeytin yağlı barbunya pişti
Kabak cekirdegi daha yagli geliyor aslinda bana.Alıntı yapmayı unuttumgeri de dönemem..
Aklımda kalanlara yorum yapayim
Kabak çekirdeği asla vazgeçemediğimEvde olmadığı gün aşırı strese giriyorum. Ama küçük kızım her şeyi ağzına attığı için yerlere dökülmüyor Bir de bwn hergün yiyerek 20 kilo versim. Onunla da veriliyor yani.
Benim takim ettiğim kadin emziriyor 6 aylik bebegiolsun sen iyi olda nasil olsa yuruyuse felan cikarsin:)
olu yarali yoktur insallah
gecmis olsun alalh sifasini versin canim
aa ilkkez duyyorum.ben 7.5 sene oldu.seneye tasininca 8.5 sene kalmos oluyorum:)
bendede buyuk wc ye cikartiyo
kendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittim
yolun acik olsun.insallah istedigin kg ya ulasirsin
camasir suyuyla baska bi olacimi karistirdin yoksa
herkese olurmuki.
Ben de kına düğünde taktıktan sonra attımO enfeksiyonu da etmişse lenslerim etmiştir ay düğün arifesinde gözlerim enfeksiyon kapmıştı vampir gibiydim
Seneye taşınıyor musun kayınvalidenden uzağa mıaa ilkkez duyyorum.ben 7.5 sene oldu.seneye tasininca 8.5 sene kalmos oluyorum:)
Yok canım çok döktüm yanlışlıklacamasir suyuyla baska bi olacimi karistirdin yoksa
Evet canım neyse iyi bir antibiyotik damla kullanmıştım düğüne kadar geçmiştikendi dugunundemi
Tamamen çıkaralım demiyorum ki zaten.Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
Sinemaki ara sıra kullan canım. Bağırsak çalıştırıcı. Sürekli kullanımı bağırsak tembelliği yapabilirBende yeşil çay alayım diyorum ama ah unutkanlık
Sinemaki alıp toz haline getirip yemeklerin üzerine baharat olarak ekleyeceğim
Geçmiş olsun canım. Hoş geldin ayrıcaSpor için söz veremiyorum kuzum
Çünkü sanıyorum ki kilo sebebiyle topuk dikeni çıktı ben de ve yürümek bile eziyet oldu şu sıra
Kilo verdikçe ağrı hafiflerse spora da başlayacağım inşallah
Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum yaBen çok seviyorum da kendi kendime okuyorum utanıyorum galiba geçen yıl öğretmenler günü için şiir dinletisi oldu cesaret edip okumak istedim ama yapamadım
Bu mümkün canım. Ama senin vücut yapın kan tahlilin günlük kalori ihtiyacın sana özeldir. Başkasının listesiyle yola çıkarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsinKizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.
Sağ ol kuzum.Daha bitmedi valla. Tospağam geldi. Altını değiştirdim. O emerken ben de buraya gireyim dedimicin rahat etmistir en azindan canim.
Gule gule kirletin
Ben de kaçamaklı diyetçilerdenim. Ama doğrusu aslında yolu kısaltmak için diyet sürecinde maks haftada bir gün yemek. Koruma döneminde de yiyip yakmakBence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?