Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kabak cekirdegi daha yagli geliyor aslinda bana.
Demekki dengeli yenince hersey kilo verdirebiliyor
Protein oranı yüksek, bağırsakları da çok iyi çalıştırıyor.
Keto yaparkenki eksilerimde büyük etkisi var.

Ayçiçeği çok yağlı, kilo yapmaya birebir

Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
patatessiz mantısız makarnasız
Ben de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüş

Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum ya Allah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Bizim bi Sibel hocamız vardı İngilizce öğretmeni her törende çağırıyorlardı herhalde bi kere bulaştın mı yakandan düşmüyorlar

Aboo demin soğan doğradım o neydi Allah’ım gözlerim hala ağrıyor lens takmadan doğradığım zaman mahvoluyorum resmen
benimde cok yanar ya. Hele makyaj falan varsa vay halime
kendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittim
pizza yemedin yani sahanesin
emerken ne kadar tatli oluyor bu kucuk danalar
Protein oranı yüksek, bağırsakları da çok iyi çalıştırıyor.
Keto yaparkenki eksilerimde büyük etkisi var.

Ayçiçeği çok yağlı, kilo yapmaya birebir
Olabilir canim. Goruntu ve tat olarak kabak cekirdegi daha yagli geliyordu bana.

Bayılırım
Hatta bende okuyup atacağım YouTube'ye
bi link atarsin
değişik, birde sürekli bunlsrmı yenir
Aboo demin soğan doğradım o neydi Allah’ım gözlerim hala ağrıyor lens takmadan doğradığım zaman mahvoluyorum resmen
nasıl ağrı oluyor canım, yaşlandığı için mi ağrı yapıyor? Yoksa lens takmadığın için yorulduğu içinmi.. acaba ne diyorum Ama sen anlarsin beni
Bence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
tam cikarilmaz Zaten canim abartmamak lazim
Ben de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
cizdirenler Cok memnun gercekten
Dün annemler gelmişti
2 hafta önce görüşmüştük.
"Zayıflamışsın" dedi, "sadece bir kilo" dedim, "daha fazla gitmiş gibi duruyor" dedi.
Herzaman tartiya bakmamsk lazim ölcüler bence Cok daha önemli

Ah kuzum kıyamam ya

Canım iştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirdiğinin belirtisi, yemek yedirmek için zorlama, sıvı olabilir ama
Yok zorlamıyorum canım elim mor ekmek almış merakından ondan yedi 2-3 dilim buna şükür
Kiyamam ya hasta oldularmi evde tat tuz olmuyor.
İns sabaha rahatlamis uyanir canim
Aynen canım ya sabahtan beri hiç bişey yemedim bişey yapamadım. Küçük bi taraftan ağlıyor büyüğün ateşi iyice çıktı ama şimdi ateşi biraz düştü buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…