- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.521
Protein oranı yüksek, bağırsakları da çok iyi çalıştırıyor.Kabak cekirdegi daha yagli geliyor aslinda bana.
Demekki dengeli yenince hersey kilo verdirebiliyor
Bence de yolu çok uzatmamak adına azaltmak lazımBen de kaçamaklı diyetçilerdenim. Ama doğrusu aslında yolu kısaltmak için diyet sürecinde maks haftada bir gün yemek. Koruma döneminde de yiyip yakmak
patatessiz mantısız makarnasızBence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüşBen de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
Sıvı şeyler içir canım, su, bitki çayıSağol canım 6 yaşında
Tahliye edildiler canım, ölen yok bildiğim kadarıyla.olu yarali yoktur insallah
Canım duşa soktum şimdi uzandı ama bişey yemek istemiyor iştahta yokSıvı şeyler içir canım, su, bitki çayı
Ah kuzum kıyamam yaCanım duşa soktum şimdi uzandı ama bişey yemek istemiyor iştahta yok
Bizim bi Sibel hocamız vardı İngilizce öğretmeni her törende çağırıyorlardı herhalde bi kere bulaştın mı yakandan düşmüyorlarBen törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum yaAllah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Canım iştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirdiğinin belirtisi, yemek yedirmek için zorlama, sıvı olabilir amaCanım duşa soktum şimdi uzandı ama bişey yemek istemiyor iştahta yok
Spor sayesinde sıkılaştın belki deDün annemler gelmişti
2 hafta önce görüşmüştük.
"Zayıflamışsın" dedi, "sadece bir kilo" dedim, "daha fazla gitmiş gibi duruyor" dedi.
Bende öyle düşünüyorum.Spor sayesinde sıkılaştın belki de
benimde cok yanar ya. Hele makyaj falan varsa vay halimeAboo demin soğan doğradım o neydi Allah’ım gözlerim hala ağrıyor lens takmadan doğradığım zaman mahvoluyorum resmen
pizza yemedin yani sahanesinkendime ispanak yaptim.esimde pizza vardi hazir onu isittim
emerken ne kadar tatli oluyor bu kucuk danalarSinemaki ara sıra kullan canım. Bağırsak çalıştırıcı. Sürekli kullanımı bağırsak tembelliği yapabilir
Geçmiş olsun canım. Hoş geldin ayrıca
Ben törenlerde genelde sunucuyum. Mikrofonu seviyorum yaAllah nasip etmiş sesim de müsait olunca teklifleri hiç geri çevirmiyorum
Bu mümkün canım. Ama senin vücut yapın kan tahlilin günlük kalori ihtiyacın sana özeldir. Başkasının listesiyle yola çıkarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Sağ ol kuzum.Daha bitmedi valla. Tospağam geldi. Altını değiştirdim. O emerken ben de buraya gireyim dedim
Olabilir canim. Goruntu ve tat olarak kabak cekirdegi daha yagli geliyordu bana.Protein oranı yüksek, bağırsakları da çok iyi çalıştırıyor.
Keto yaparkenki eksilerimde büyük etkisi var.
Ayçiçeği çok yağlı, kilo yapmaya birebir
Kiyamam ya hasta oldularmi evde tat tuz olmuyor.Canım duşa soktum şimdi uzandı ama bişey yemek istemiyor iştahta yok
MuhtemelenBizim bi Sibel hocamız vardı İngilizce öğretmeni her törende çağırıyorlardı herhalde bi kere bulaştın mı yakandan düşmüyorlar
Ah sormaemerken ne kadar tatli oluyor bu kucuk danalar
Rakibem bugünün nasıl geçti.Muhtemelen
Ah sorma
bi link atarsinBayılırım
Hatta bende okuyup atacağım YouTube'ye
değişik, birde sürekli bunlsrmı yenirKizlar ya instagramda takip ettiğim bir bayan bir diyetisyen e gidiyor ve listelerini paylaşıyor. Diyetisyen lahmacunla hamburgerle her gün 3 kare bitter le haftada 1 kilo verrdiriyor . Yasaksiz diyet uyguluyor danisanlarina. Ona uysam mi bilemedim.
nasıl ağrı oluyor canım, yaşlandığı için mi ağrı yapıyor? Yoksa lens takmadığın için yorulduğu içinmi.. acaba ne diyorum Ama sen anlarsin beniAboo demin soğan doğradım o neydi Allah’ım gözlerim hala ağrıyor lens takmadan doğradığım zaman mahvoluyorum resmen
tam cikarilmaz Zaten canim abartmamak lazimBence hayatimizdan karbonhidrati hiç bir zaman tam anlamıyla çıkaramayacağız . O yüzden karbonhidratla yaşamayı ogrensek süper olmaz mi
cizdirenler Cok memnun gercektenBen de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
Herzaman tartiya bakmamsk lazim ölcüler bence Cok daha önemliDün annemler gelmişti
2 hafta önce görüşmüştük.
"Zayıflamışsın" dedi, "sadece bir kilo" dedim, "daha fazla gitmiş gibi duruyor" dedi.
Ağlama sonrabi link atarsin
Ay ya son cumlene cok guldum canimnasıl ağrı oluyor canım, yaşlandığı için mi ağrı yapıyor? Yoksa lens takmadığın için yorulduğu içinmi.. acaba ne diyorum Ama sen anlarsin beni
Ah kuzum kıyamam ya
Yok zorlamıyorum canım elim mor ekmek almış merakından ondan yedi 2-3 dilim buna şükürCanım iştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirdiğinin belirtisi, yemek yedirmek için zorlama, sıvı olabilir ama
Aynen canım ya sabahtan beri hiç bişey yemedim bişey yapamadım. Küçük bi taraftan ağlıyor büyüğün ateşi iyice çıktı ama şimdi ateşi biraz düştü buna şükürKiyamam ya hasta oldularmi evde tat tuz olmuyor.
İns sabaha rahatlamis uyanir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?